Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik amit rühellek, hogy ugyan azt a célpontot kapom meg van hogy 6x egymás után. Már én érzetem szarul magam.
Még most is mérges vagyok, ha a tegnapi nap eszembe jut.<#gunyos1>#gunyos1>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként jah, nem lenne rossz egy AC szerû sorozat. Mondjuk elég drága lenne, de egy Spartacus B&S/GoA szinttel kiegyeznék😊
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jeremy Irons lesz Rodrigo Borgia
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Aztán jött a prowler épp blendelni akart én meg mögé sétáltam és incognitós kill. 😊 Utána jött a harlequin aki beugrott a szalmába... 😄
Nothing is True, Everything is Permitted
Remélem használható, sajna kipróbálni nem tudom, mert még nem találtam meg ezeket.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Besides money, Investment also offers items as rewards when you hit certain milestones, like investing 3000 F in a certain shop will grant you 1 Silk. Global investment in a certain shop means exactly what it says, the total amount you have invested in X shops (be it blacksmith, tailor, Doctor, etc.) of the same type and is usually rather hard to reach (1 million F) but also offers for reward items that you would normally find very hard (like a 1 x Indian Diamond).
The only drawback of using this features is YOU HAVE TO BE ONLINE at all times, the second the Ubisoft server drops or your internet connection start to act up, you will lose the ability to invest as well as the ability to track the market or see where you last invested."
[merlinw.org]
Nevem: xingjian
Légyszi írjátok ki a topik címe alá!
Köszi!
Utolsó meccs szintén Assassinate 16 kill/ 3 death Róma nappal pálya 8200 pont killbõl, ebbõl 7 incognitóból.
Mindkettõ természetesen gyõztes meccs volt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ápr. 3 (de az elsõ rész már kikerült)
Bórdzsa, hivatalos oldala: itt
[merlinw.org]
Ja meg egyszer volt az hogy egy morpholt tömeget ketten üldöztünk (sétáltunk utána😛). A társam belockolt egyet. én templar visionnel meglátom hogy rosszat lockolt be, meg akarom ölni az igazit de erre azt ölte meg akit belockolt a csapattársam.... ja és a legjobb hogy utána Õ megölte az igazit (természetesen csak tippelt....)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De nem is baj, hogy mondtátok... AC2 hosszát is kedveltem nagyon!<#eljen>#eljen>
Kongy: csak assassinateban kell ahhoz lockolni hogy megmérgezzenek. Wantedban manhuntban meg a többiben nem. A lényeg hogy állj jó közel az ellenhez. A kedvencem az amikor nagy ész vesztve elrohan mellettem a célpont, fel is lök, de sikerült megmérgeznem. Na azért kaphatsz egy great variety +400at is ^^
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ám sokszor bénázok ám, ha fáradt vagyok: Nem tudom lestunnolni az ellent... nem szúrom le... rossz gombot nyomok ilyesmi!
Kedvenc, amikor a blend mellett támad meg és végre tudom hajtani a kedvenc mérgezésem! De az is jó, amikor már szaladgál, mint a mérgezett egér (érted... méregezett <#eplus2>#eplus2>)
Ám azt, hogy tudják megcsinálni, hogy lockolás nélkül megmérgeznek??
nekem volt hogy megmérgeztek és az utolsó pillanatban megöltem még a célpontomat mert pont arra járt xD De már zöld volt a képernyõ u_u
Aztán rájöttem, hogy úgy maradt az utorrent és azért lagoltam <#nevetes1>#nevetes1>
Nem jártál még így?
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
DLC az ilyen kiegészítõ-féle, DaVinci-s ad néhány új páncélt és 8 missziót.
AC2-t meg szerintem játszd ki, mielõtt végig vinnéd Brotherhoodot.
8 ember több mint elég😊 Mint játékos sosem fogod érezni mennyien vagytok, hiszen maximum 4 játékossal lesz egyszerre dolgod. Egyet üldözöl, hárman téged üldöznek. Az esetek többségében viszont csak egy üldözõvel és egy üldözöttel fogsz foglalkozni.
DLC: letölthetõ tartalom (Downloadable Content), vagyis extra tartalom.
[merlinw.org]
A linkelt verzióval is lehet hálózatban tolni, vagy az praktikusan csak a Brotherhood elõéletét képezõ single player sztori?
A DLC nem tudom, mit jelent <#confused>#confused>
Nem kevés a 8 ember egy multiplayer játékban? Csak mert én a CS szerverekbõl is azokat szeretem, ahol vannak legalább 25-30-an... ott nem nagyon tûnik fel, hogy jönnek-mennek az emberek a játlkban, pörgõs marad úgy is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.