Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát gyerekek, én tegnap úgy, de úgy felbasztam az agyamat, hogy még azóta se esett le. Komolyan már remegtem a dühtõl mikor felálltam a gém mellõl. Nem nekem való ez, fõleg az Assassinatet kúrom el MINDIG. Abban egyszerûen szar vagyok, ezen nincs mit szépíteni. De tegnap a Wanted-ben is szivatott a játék. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy legalább 20x elõfordult, hogy kibaszásból bevágott kezdéskor a vadász elé. Úgy indultam, hogy full suttogás. Nem vicc. Az én prédámat meg szerintem nem is errõl a pályáról jelölte ki, mert tán ép hogy rajta volt az iránytûn. De mindegy is mert két lépést nem tudtam megtenni. A legidegesítõbb az volt, hogy mindig (és nem túlzok) a játék feléig elsõ, max 2. helyen voltam. Aztán elkezdi rámpakolni a vadászokat és ilyen mocskos módszerrel szopat a gém. Egy rohadt füstbombám van, azt elhasználom, de még akkor is marad általában két vadász rajtam (de egy biztos). A fele játékidõmben tuti futottam, hát nem tudom, de játékonként 3x biztos beugrott az üldözés. Csak az a szar hogy ha többen vannak el is kapnak. Úgy hogy onnatól pont az nem volt de az nem érdelet, mert az utolsó 5 percben így is csak kb 2 helyet estem vissz többnyire viszont (ami nekem fontos) a kill/death rátiómat mocskosúl lerontja. Így aztán az van, hogy kilépek az utcsó 30 sec-ben, hogy ne számolja fel a gép. Léptem ki úgy is hogy a 2. helyen voltam nem tudom hányezer pontal. Dögöljenek meg a programozók.
A másik amit rühellek, hogy ugyan azt a célpontot kapom meg van hogy 6x egymás után. Már én érzetem szarul magam.
Még most is mérges vagyok, ha a tegnapi nap eszembe jut.<#gunyos1>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
A történelemben/valóságban az asszaszinok nem bérgyilkosok voltak😊 Ez peidg egy történelmi sorozat lesz, mint a Tudors vagy a Rome. Csak gondoltam témába vág azért írtam ide. Lesz benne Rodrigo, Cesare, stb. akikkel a játékban is találkozhattunk.

Egyébként jah, nem lenne rossz egy AC szerû sorozat. Mondjuk elég drága lenne, de egy Spartacus B&S/GoA szinttel kiegyeznék😊

[merlinw.org]

Simán belepakolhatnák az Assassin/Templar vonalat... szerintem baromi jó kis sorozatot lehetne belõle csinálni... rendkívül érdekfeszítõ a történet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nincs a játékhoz köze és rendes évados tv sorozat lesz
Jeremy Irons lesz Rodrigo Borgia
Rage47
ez olyan lesz, mint a 2 elõtti 3 részes sorozat?
elitehun
Ja. Idegesitett is hogy csomó killemet "elloptad" 😛
Kongy
Az imént elitehun társaságában manhuntoztam 1 jót. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tommygear
ja nézni kéne, fõleg hogy nálunk forgatták
Pluskast
Már megvan köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

CroftManor
Ma nekem is volt egy két jó meccsem. Az elsõ 40 másodpercben (!) szereztem 2200 pontot xD Ma már másodszor fordul elõ velem, hogy assassinateban a mecs kezdésekor elõttem sétál a célpont, egybõl belockoltam és megmérgeztem az elsõ 10 másodpercben 😄
Aztán jött a prowler épp blendelni akart én meg mögé sétáltam és incognitós kill. 😊 Utána jött a harlequin aki beugrott a szalmába... 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

Tono34
Esetlegleg nézd meg ezt.

Remélem használható, sajna kipróbálni nem tudom, mert még nem találtam meg ezeket.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pluskast
Valaki nem tud véletlenûl valami megoldást ezekre a subject 16-os logikai feladatokra? A hajamat tépem ezzel a holdra szállós puzle-vel. Nem bírom kirakni.

MerlinW
"Investment is a PC exclusive feature that offers players the ability to invest in shops they already own and based on the market (the game tracks what other players online invest in, and, just like in real life, the more people invest in something, the higher its value will be, while on the map screen, if you press SPACE you will be able to see the economy map, where the hot spots are, where you should invest) they can win a lot more money then they would otherwise from that shop.

Besides money, Investment also offers items as rewards when you hit certain milestones, like investing 3000 F in a certain shop will grant you 1 Silk. Global investment in a certain shop means exactly what it says, the total amount you have invested in X shops (be it blacksmith, tailor, Doctor, etc.) of the same type and is usually rather hard to reach (1 million F) but also offers for reward items that you would normally find very hard (like a 1 x Indian Diamond).

The only drawback of using this features is YOU HAVE TO BE ONLINE at all times, the second the Ubisoft server drops or your internet connection start to act up, you will lose the ability to invest as well as the ability to track the market or see where you last invested."

[merlinw.org]

enlightened
Sziasztok, a játékban írják hogy lehet invesztálni egyes boltokba és más playerek is tudnak de pontosan nem írják hogy mûködik. Valaki el tudja mondani hogy is van ez pontosan és hogy lehet ezt online csinálni? És miért jó?

MerlinW
Showtime (torrent)

[merlinw.org]

Pluskast
HBO?

enlightened
Sziasztok csatlakoznék a multizok közé.

Nevem: xingjian

Légyszi írjátok ki a topik címe alá!

Köszi!

Ma elsõ Assassinate: 20 kill/ 3 death Sienna pályán.... 7290 pont killbõl... összesen 8150

Utolsó meccs szintén Assassinate 16 kill/ 3 death Róma nappal pálya 8200 pont killbõl, ebbõl 7 incognitóból.

Mindkettõ természetesen gyõztes meccs volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Ugye nézitek majd a Borgias c. sorozatot?😊
Ápr. 3 (de az elsõ rész már kikerült)

Bórdzsa, hivatalos oldala: itt

[merlinw.org]

Végre holnap délután megjön a Codex Editionom 😊 Este meg mehet a game 😊 Majd a multiba is beszállok hozzátok, de lehet elöbb kipörgetem a single-t, habár 100% os treljesítés 20-25 óra szal nem kevés 😊
elitehun
Mármint úgy hogy tisztán látod, tudod hogy ki a célpont sõt talán még be is lockolod és ez a szar mást öl meg mert átugrik másra a kardjel :S
Ja meg egyszer volt az hogy egy morpholt tömeget ketten üldöztünk (sétáltunk utána😛). A társam belockolt egyet. én templar visionnel meglátom hogy rosszat lockolt be, meg akarom ölni az igazit de erre azt ölte meg akit belockolt a csapattársam.... ja és a legjobb hogy utána Õ megölte az igazit (természetesen csak tippelt....)
elitehun
Ez fõleg manhunt-ban idegesitõ :S
A Cristina szál asszem 5 részletbõl áll. Az utolsót csak akkor nyitja meg ha a játékban összesítve megvan a 75%. Tényleg érdekes történet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mivel vagy egy órát játszottam vele összesen vagy 3x nekiugorva, ezért valahogy gondoltam <#nevetes1>

De nem is baj, hogy mondtátok... AC2 hosszát is kedveltem nagyon!<#eljen>

Atkamon
Hát ja, eléggé 😄

MerlinW
Az még eléggé az eleje😊

[merlinw.org]

Kéne már tolni ezt a singleplayert is... Még csak ott járok, hogy Machiavellivel elmentünk a T nevezetû szigetre<#rolleyes>

Atkamon
A világ legjobb ötlete volt a single-be beletenni a Cristina szálat... Iszonyat jó szerintem 😊

CroftManor
Ezt írtam már én is egy párszor ^^ Ha civilt öl meg a vadász akkor tök fölösleges el lõni egy smokeot. Ilyenkor csak simán oda kell menni és a képébe nyomni egyet.

elitehun
Amúgy ha a csalit öli meg akkor nem muszáj stun elõtt smoke-ot dobni
elitehun
A charge nekem nagyon nem jön be :S
Assassinateben is úgy megmérgeznek lock nélkül, mint a pinty!

Egy xbox képi minõséghez milyen beállítások kellenek a PC verzióban? Minden maxon?

CroftManor
Ha jó reflexeid vannak, akkor ki tudod védeni a charge-os stunnolást. Én kiszoktam néha, ha látod h beindul a charge, már nyomod is a smokeot. És szépen megmérgezed 😊

Kongy: csak assassinateban kell ahhoz lockolni hogy megmérgezzenek. Wantedban manhuntban meg a többiben nem. A lényeg hogy állj jó közel az ellenhez. A kedvencem az amikor nagy ész vesztve elrohan mellettem a célpont, fel is lök, de sikerült megmérgeznem. Na azért kaphatsz egy great variety +400at is ^^

Jobban meg is éri védekezésre használni, mint támadásra sztem! Assassinateben poison sokkal többet ér sztem!

Lehet ám! Meg is szívattak vele párszor... Támadó ellen charge= automatikus stun... max smokekkal védhetõ... de annyi idõd általában nincs!

Kongy
Amúgy a Charge-al stunolni is lehet? 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

De. Bemész az Assassin fõhadiszállásodra és a páncéloknál átcseréled amelyik tetszik. Ha a Replayeknél kérdezed, akkor csak úgy tudod lecserélni, hogy "skint" aktiválsz rá, mint pl Ezio régi Altairos páncélja, vagy a Drachen Armor.

Még egy kérdés: Észrevettétek, hogy a tegnapi Patch óta sokkal gyorsabb a csatlakozása multihoz? Legalábbis én letoltam vagy 10 meccset és mindegyiknél villámgyors volt a csatlakozás!

Én ilyet miért nem tudok???<#rinya><#nevetes1>

Ám sokszor bénázok ám, ha fáradt vagyok: Nem tudom lestunnolni az ellent... nem szúrom le... rossz gombot nyomok ilyesmi!

Kedvenc, amikor a blend mellett támad meg és végre tudom hajtani a kedvenc mérgezésem! De az is jó, amikor már szaladgál, mint a mérgezett egér (érted... méregezett <#eplus2>)

Ám azt, hogy tudják megcsinálni, hogy lockolás nélkül megmérgeznek??

CroftManor
Ha leesik a tetõrõl a földre, akkor is legalább tudsz mg fókusz killezni 😄
nekem volt hogy megmérgeztek és az utolsó pillanatban megöltem még a célpontomat mert pont arra járt xD De már zöld volt a képernyõ u_u

Én is jártam így tegnap... belockolom a célt, de nem tudom megölni... aztán 2 eset volt lehetséges... vagy kaptam egy kis mérget és akkor kakukk (ekkor nem tudsz már megölni senkit, ami egyébként szerintem baromság.... még simán leölhettem volna a támadómat), vagy egyszerûen csak eltûnt mellõllem!

Aztán rájöttem, hogy úgy maradt az utorrent és azért lagoltam <#nevetes1>

Hát az a baj, hogy a többi vadász is kiszúr, meg nehéz kivitelezni a stun/smoke/poison dolgot ... lecsúszik az áldozatom a tetõrõl és akkor nem tudom mérgezni...<#nevetes1>

Nem jártál még így?

Barrett 50 Cal
Nem tudjátok,hogy tudom levenni a romulus féle ruhát? A hófehér jobban bejött😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Grr1234
Ha nézel youtuben multiplayer videókat, láthatod, hogy bõven elég az a 8 player. Ez nem CS, itt lopakodni kell... 😊

DLC az ilyen kiegészítõ-féle, DaVinci-s ad néhány új páncélt és 8 missziót.

AC2-t meg szerintem játszd ki, mielõtt végig vinnéd Brotherhoodot.

DLC = Downloadable content azaz letölthetõ tartalom. Alapvetõen nem a játékba épített kiegészítõ cucc. Általában pénzbe kerül. Itt viszont a PCs-hez ingyen hozzáadták.

MerlinW
A linkelt verzió a második rész, az sima (szuper jó) single játék. Multija nincs, de szükséges a történet megértéséhez. Multit csak a Brotherhood tartalmaz, ez amolyan újdonság.

8 ember több mint elég😊 Mint játékos sosem fogod érezni mennyien vagytok, hiszen maximum 4 játékossal lesz egyszerre dolgod. Egyet üldözöl, hárman téged üldöznek. Az esetek többségében viszont csak egy üldözõvel és egy üldözöttel fogsz foglalkozni.

DLC: letölthetõ tartalom (Downloadable Content), vagyis extra tartalom.

[merlinw.org]

Köszönöm!

A linkelt verzióval is lehet hálózatban tolni, vagy az praktikusan csak a Brotherhood elõéletét képezõ single player sztori?

A DLC nem tudom, mit jelent <#confused>

Nem kevés a 8 ember egy multiplayer játékban? Csak mert én a CS szerverekbõl is azokat szeretem, ahol vannak legalább 25-30-an... ott nem nagyon tûnik fel, hogy jönnek-mennek az emberek a játlkban, pörgõs marad úgy is.

Tono34
Sikeresen kipróbáltam a multit. Az elsõ pár szintnél még nem nagyon tetszett, de ahogy telik az idõ egyre jobban ráérzek 😊 Ugyanezen néven vagyok multiban is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

CroftManor
de igen, ha benyomod a füst bombát. Csak ezt véletlenül kifelejtettem belõle. Nem egybõl engedi, de ha folyamatosan nyomogatod a B gombot (pcn shift) akkor leüti mégegyszer.