Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wanted-ben 8an lehetünk maximum, és 6 ember kell minimum. A többi módban is ennyien vannak mindig.
Nem tudod együtt megvenni a két játékot, külön kell õket beszerezned. ~3300 forintot BÕVEN megér a játék.
Öh, a Leonardos DLC az a single-höz van, de a PC verzióban alapból benne van, multit nem érinti.
Haladni kell a sztorival, hogy felnyíljanak az újabb Romolus Lair-ek.
Kérdés 1 : a hálózatos játék része mennyire népszerû? (azt sajnos nem tudom kipróbálni 😞 )
Számíthatok arra, hogy évek múltán is fogják kergetni vele egymást az emberek, mint egy dio battleneten, vagy CS-ben és nem kell félórákat várni, hogy az ember igazi ellenfelekkel játszhasson?
PC verzió és az xbox hálózatban meg van különböztetve, vagy platformtól függetlenül lehet játszani egymás ellen, és mindenki azzal irányítja, amivel akarja?
Kérdés 2 : Multiplayerben egy pályán általában hány ember játszik egyszerre, mennyien õrjöngenek egymás ellen? Mennyi a maximum, akik egymás ellen játszhatnak?
Kérdés 3 : ha szeretném megszerezni Brotherhoodot is és az elõzményét jelentõ AC2-t is PC-re, mi lehet a költséghatékony beszerzési forrás? Létezik olyan, amiben együtt van az AC2 és Brotherhood is?
Kérdés 4 : Vannak ezek a Leonardo meg kodex megy egyeb extra pakkok. Azok mik? Ugye ezek nélkül is lehet korlátozások nélkül tolni a multiplayert, ezek csak a single kiterjesztésére vannak?
Kérdés 5 : Mi kell ahhoz, hogy singleben mind a hat romolus küldetést meg lehessen csinálni? van 10 assassinom, és már csak 3 Borgia tover áll a helyén, azokat még a desinc védi, ha bemennék a területre. Viszont az elsõ három romolus küldi után nem látom a maradékot, csak a sárga farkasfej virít a térképen.
Köszönöm!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Ha a pálya olyan részén voltam, ahol nagy területet beláttam, akkor is ugyan ez volt, hogy kb. a játék viszonylataiban, 10-15 méteres területen hol itt, hol ott tûnt föl. Ha egyenesen felém tartott, akkor is ez volt. Fölvillant közelebb, majd távolabb, majd még közelebb... utána már csak a kill animációját láttam.
Nem emléxem a nevére, de valami k volt benne és a vége _1.
Ez cheat vagy valami speciális skill a játék ûbermegabrutál kiadásához? Nekem csak SteelBook van 😞
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként volt, hogy blendbõl kilépve az ellenfelem 1050-et kapott a megölésemért!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Engem még Templar visionnel sose fogtak meg... amint látom, hogy világít, már be is van lockolva és vége is van!
level 50-nek max több tapasztalata van, mint egy alacsonyabb szintû játékosnak, de egyáltalán nem mindenhatóak!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Igen tegyél be valamit a smoke mellé, a decoyt egy idõben használtam, be is vették a csalit, aztán stun. Ilyenkor nem kell smoke ha elveszti a kapcsolatot, mert megölt egy civilt!
Egyébként a charge is jó.
Annyira felidegelt ma a játék. Alliance-oztunk 1 gyerekkel, nem ment vmi jól a game, elbalf.szkodtuk, de fõleg õ, és a második menet elején kilépett a buzija... Mehettem egyedül a 2 csapat ellen... Végül 2. lettem, de hozzátenném h egyes egyedül.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
De mond te amúgy nem figyelsz arra amit a játék ir? Mert a harcot is leirja meg ezeket is....
Mert eddig vagy decoy-t vagy morph-ot használtam vmi kábitó fegyver mellé, de mostmár minden második ember templar visionnel jön tehát hanyagolom a morph-ot
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyszer rákérdeztem, hogy miért nem tudok csatlakozni sehova, de hát választ nem kaptam (szépen szólva) úgyhogy fogtam, lelõttem a routert, és modemmel már felmentem 2 perc alatt szeróra... szóval remek
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Felesleges 100 pontért nem szaladgálok 2 percig kockáztatva ezzel, hogy felfedezzen a többi vadász... inkább bukok egy üldözést!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"