Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Nem hiszem, hogy bárki is meg tudja jósolni, hogy mi lesz a multival évek múlva... Most még nagyon népszerû, sokan játszanak. Természetesen az XBox és PC multi külön van.
Wanted-ben 8an lehetünk maximum, és 6 ember kell minimum. A többi módban is ennyien vannak mindig.
Nem tudod együtt megvenni a két játékot, külön kell õket beszerezned. ~3300 forintot BÕVEN megér a játék.
Öh, a Leonardos DLC az a single-höz van, de a PC verzióban alapból benne van, multit nem érinti.
Haladni kell a sztorival, hogy felnyíljanak az újabb Romolus Lair-ek.

Kipróbáltam, tetszik. Az elõzményeit nem ismerem. Lenne négy kérdésem, amihez a "gyorsantolomnemazéngépemen" jellegû kipróbálástól bõvebb tapasztalatok kellenének. Help pls!

Kérdés 1 : a hálózatos játék része mennyire népszerû? (azt sajnos nem tudom kipróbálni 😞 )
Számíthatok arra, hogy évek múltán is fogják kergetni vele egymást az emberek, mint egy dio battleneten, vagy CS-ben és nem kell félórákat várni, hogy az ember igazi ellenfelekkel játszhasson?
PC verzió és az xbox hálózatban meg van különböztetve, vagy platformtól függetlenül lehet játszani egymás ellen, és mindenki azzal irányítja, amivel akarja?

Kérdés 2 : Multiplayerben egy pályán általában hány ember játszik egyszerre, mennyien õrjöngenek egymás ellen? Mennyi a maximum, akik egymás ellen játszhatnak?

Kérdés 3 : ha szeretném megszerezni Brotherhoodot is és az elõzményét jelentõ AC2-t is PC-re, mi lehet a költséghatékony beszerzési forrás? Létezik olyan, amiben együtt van az AC2 és Brotherhood is?

Kérdés 4 : Vannak ezek a Leonardo meg kodex megy egyeb extra pakkok. Azok mik? Ugye ezek nélkül is lehet korlátozások nélkül tolni a multiplayert, ezek csak a single kiterjesztésére vannak?

Kérdés 5 : Mi kell ahhoz, hogy singleben mind a hat romolus küldetést meg lehessen csinálni? van 10 assassinom, és már csak 3 Borgia tover áll a helyén, azokat még a desinc védi, ha bemennék a területre. Viszont az elsõ három romolus küldi után nem látom a maradékot, csak a sárga farkasfej virít a térképen.

Köszönöm!

Atkamon
Nincs.

Nekem úgy rémilk, egymás után 2x nem lehet ugyanazt stunolni. :/

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én is utálom. Javaslom a single playerben az ismételt legyilkolását. Felettéb nyugtatólag hat az idegekre. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Barrett 50 Cal
Magyar felirat véletlenül nincsen hozzá<#kerdes> Mert így nem értettem semmit az egész játékból sajnos<#sir>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

CroftManor
Az persze más ha többen vannak, mert akkor persze kell a smoke, de ha azt látod h megöl egy civilt egy vadász akkor simán odafuthatsz hozzá és stun, nem tud majd megölni. Sõt én olyat is csináltam, hogy csak egy vadász volt a közelemben, 3x leütöttem. Elõször is mert civilt ölt meg, ez sima stun, utána megvártam míg fölkel, újbóli stun, utána megint megvártam míg fölkel és charge <#taps> Persze ezt így csak privát mecsben lehet eljátszani 2/2 Mert ott nem vadászik rád más.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
De pont ezt írom! hogy ilyenkor nem kell smoke! Ha megöl egy civilt akkor nem tud téged megölni kb 5 másodpercig, mert addig keres neki a szerver egy új célpontot. Tehát feleslegesen használsz el egy füst bombát.

MerlinW
Erre való az R billentyû, amivel el tudod dobni a szerzõdést és nem kell vesztegetned az idõt barmokra😊

[merlinw.org]

Hasonló esetem volt nekem is. Wanted-ban megkaptam célpontnak, de az iránytûmön folyton ugrált a sáv. Amikor megláttam, akkor kb. a látóterem különbözõ pontjain villant föl és tûnt el a karaktere. Sikeres lock-kolás után párszor elkaptam, de ha én voltam a célpontja, esélyem sem volt.
Ha a pálya olyan részén voltam, ahol nagy területet beláttam, akkor is ugyan ez volt, hogy kb. a játék viszonylataiban, 10-15 méteres területen hol itt, hol ott tûnt föl. Ha egyenesen felém tartott, akkor is ez volt. Fölvillant közelebb, majd távolabb, majd még közelebb... utána már csak a kill animációját láttam.
Nem emléxem a nevére, de valami k volt benne és a vége _1.

Ez cheat vagy valami speciális skill a játék ûbermegabrutál kiadásához? Nekem csak SteelBook van 😞

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
Tetõrõl leugorva is meg lehet lepni az ellent + ki lehet szúrni az üldözõdet is könnyen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ebben a játékban a lényeg, hogy meglepd az ellenfelet... amikor friss vagyok és normálisan bújkálva játszom, akkor mindig nyerek... ha elkezdek rohangálni (mert fáradt vagyok és nincs türelmem), felmegyek a tetõkre, akkor általában veszítek is...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt már nem is mondom, hogyha a támadódra dobsz egy smoke-ot+ stunolod (200 pont)+ ráfókuszálsz (150 pont) + blendelsz (hidden bónusz 200 pont) + incognitóban van (300 pont) + megmérgezed (200), akkor az rögtön 1050 pont egy 15 másodperces akcióért!!!! És még lehet, hogy kapsz hozzá pár 50-es plussz pontnak... rekordom egy ilyen fentebbi attackból 1400 pont egyetlen ölésért (hozzájött még egy 400-as greater variaty is)!

Egyébként volt, hogy blendbõl kilépve az ellenfelem 1050-et kapott a megölésemért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én pont a blender perkesekre vadászom, amikor látom, hogy a célpont a csoportban van, akkor a 2 azonos karakter közül megölöm az egyiket... ha normálisan játszom, akkor az ilyen helyzeteket elkerülöm (nem választok véletlenszerûen a blendbõl, mert 50-50 az esély csak).

Engem még Templar visionnel sose fogtak meg... amint látom, hogy világít, már be is van lockolva és vége is van!

Ha rejtett státuszból támad... rövid távon, akkor alapból 100 pont a gyilokért+ 300 incognitóért, ha nem veszed észre és még 200 pont, azért mert csoportból tört ki és gyilkolt le... ez bizony 600 pont!

1 hete vagyok level 50 és bizony ma is csak minden 2. játszmát nyertem meg Assassinateben és nem elérhetetlen elõnnyel egyik esetben sem!

level 50-nek max több tapasztalata van, mint egy alacsonyabb szintû játékosnak, de egyáltalán nem mindenhatóak!

TopGun
Koszi, de figyelek arra amit a gep ir, csak mivel nemregota tolom es ez teljesen uj szituacio nekem, ezert kerdezoskodok itt. Egyebkent nem vagdalkozok osszevissza az utcan, nem irtom a lakossagot, az orokkel is csak akkor bunyozok, ha nekem tamadnak, vagy lokdosodnek es elborul toluk az agyam, akkor odavagok es utana futok, amig vissza all minden.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Kongy
Én a Some + Disguise-t részesítem elõnyben, ugyanis van Blender perkem, azzal beállok az eredeti karimmal a tömegbe, akk lesz még1, aztán Disguise, és általában a csalit szokták kinyírni, ilyenkor pedig smoke + stun! 😊 Ha viszont templar vision-nel jönnek, akk gyors smoke, és még meg lehet úszni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Én imádom xD
Igen tegyél be valamit a smoke mellé, a decoyt egy idõben használtam, be is vették a csalit, aztán stun. Ilyenkor nem kell smoke ha elveszti a kapcsolatot, mert megölt egy civilt!
Egyébként a charge is jó.

elitehun
Utálom a Footpad-et :S
Kongy
Level 35. Végre megvan a Footpad is. 😊

Annyira felidegelt ma a játék. Alliance-oztunk 1 gyerekkel, nem ment vmi jól a game, elbalf.szkodtuk, de fõleg õ, és a második menet elején kilépett a buzija... Mehettem egyedül a 2 csapat ellen... Végül 2. lettem, de hozzátenném h egyes egyedül.

JethroHUN
Igazából nekem is hasonló észrevételem van, most is valakinek 13 killje volt wanteba, abstergo logoja volt, de hogy állandóan 600 potokat kap azért h futásból levág, de ezt már máskor is észrevettem hogy van akinek a rohangászásért is megadja a 600at.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Renjike
haggyukmár hogy nemlehet megölni az 50 eseket ha egyáltalán van olyan már. most láttam 1 et (tuti csitelt) nem lehetett megölni mindenkit megölt és pillanatok alatt átrohan (vagy teleportál) a pályán

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

elitehun
Dehogy kezd újra. Vannak területek ahol alapból notorius leszel és ha kimész onnan akkor visszaáll nomrálisra. De ha sokat garázdálkodsz és ccsak úgy simán leszel notorius akkor is le tudod fizetni a szónokokat stb
De mond te amúgy nem figyelsz arra amit a játék ir? Mert a harcot is leirja meg ezeket is....
elitehun
Gondolod hogy én is inkább tegyek be egy smoke-ot a mute mellé?
Mert eddig vagy decoy-t vagy morph-ot használtam vmi kábitó fegyver mellé, de mostmár minden második ember templar visionnel jön tehát hanyagolom a morph-ot
TopGun
Sziasztok! Az baj ha meg akarom olni a farkasok fonoket, mielott a tolvajoktol kernek segitseget? Van az a kuldim, hogy a tolvajoktol kellene segitseget kernem, de kozben beboklasztam a Colosseumba es ott az a feladat, hogy meg kell olnom a farkasok fejet, kozben azt irja a program, hogy a hirnevem notorius lett es az orok nagyon vadasznak ram mostantol, ez nagy gaz? kezdjem ujra a fejezetet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

CroftManor
Hát igazából csak manhuntba van értelme.

destiner13
level 50

JethroHUN
Manhuntba? vagy máshol is lenne értelme?

CroftManor
Ha pont jó idõben használod a mute-ot, akkor le tudod ütni az ellent. Én ezt használom: mute + smoke bomb, ha préda vagyok.

elitehun
Viszont a smoke-hoz több idõ kell míg aktiválódik. Alapból az animáció+miután ledobta még kell egy kis idõ hogy robbanjon
JethroHUN
egyértelmû somke szerintem, a mutehoz azt is írják, hogy a támadást is megakadályozza, de az még sosem mûködött, és csak 1.5 mp -ig üzemel, a somke 4-ig.

penge96
És mit javít? Azt lehet, hogy a routerek csatlakozási problémáját?
Egyszer rákérdeztem, hogy miért nem tudok csatlakozni sehova, de hát választ nem kaptam (szépen szólva) úgyhogy fogtam, lelõttem a routert, és modemmel már felmentem 2 perc alatt szeróra... szóval remek

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

elitehun
Na a Mute mire is jó? Vagyis azt kb vágom hogy mire jó de melyiket érdemesebb használni a mute-ot vagy a smoke-ot?
CroftManor
Hát téged is idegesítene fordított esetben 😊

Kongy
Nem.

vénfarok
nem eredeti játékkal lehet multizni? (gondolom nem)

Kongy
Amúgy ja. 😄 Engem privátban zaklatott egy gyerek mert megöltem a mérgezett célpontját. 😄

Viszont aki egy mérgezettet öl meg az kap +50 pontot a saját kill értékén fellül. 😊

CroftManor
Nem, ha megmérgezed és megöli más, akkor te csak 50 pontot kapsz. Ha késõn ér oda a másik társad aki meg akarná ölni és addigra megfullad, akkor kapod meg a full pontszámot.

Nekem összesítés szerint 9-10 van 1 meccsen... újabban ez a szám 13-14 körüli és igyekszem, hogy mind incognito-ból szülessen... ha a préda észrevesz és üldözésre kerül sor inkább kinyomom a lockot...

Felesleges 100 pontért nem szaladgálok 2 percig kockáztatva ezzel, hogy felfedezzen a többi vadász... inkább bukok egy üldözést!

Én is jártam már így sajnos... de állítólag, ha már megmérgezted megkapod érte a pontot, akkor is ha más öli meg vagy rosszul tudom?

Pedig igazad van. AC Wiki szerint.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
750 sztem 5 silent kill után jár, bár nem vennék rá mérget.

Grr1234
Nekem nem lett olyan!

jaja, pont ezért nem válalom be én se. Én örülök, ha 5 kill egyálltalán összejön, nem hogy egybe. hehehe

CroftManor
Feltéve ha a társad nem öli meg a célpontodat, vagy éppen ami még rosszabba: megmérgezett célpontodat. Én már sokszor jártam így, nagyon idegesítõ tud lenni.

MerlinW
Manhuntban viszont simán kivitelezhetõ.

[merlinw.org]

CroftManor
Hát az elég nehezen kivitelezhetõ, mert közben rád is vadásznak <#nyes> Ha le is ütöd az egyiket, a másik megvárja míg "eltûnik" a füst bomba.

Az azt hiszam 5 egymást követõ után jár.