7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
lolhunter #5435 De jó már neked nekem még 6 perc után is semmi... -
#5434 Ranked-Wanted 1-2 perc mostanában. -
lolhunter #5433 Neketek mennyi az idő amig becsatlakozik 1 szerverhez? -
#5432 Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
Fixed a corruption of Altair's robe on certain graphics hardware
Cursor is now centered when accessing the Map
Fixed a few problems with Alt-Tab
Fixed a graphical bug in the final fight
Fixed a few graphical problems with dead bodies
Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
Added support for x64 versions of Windows
Fixed broken post-effects on DirectX 10.1 enabled cards -
#5431 Na most volt egy jó meccsem assassinateban, szerencsére fel is vettem :) -
#5430 Örülök, hogy segíthettem :) -
Krysael #5429 Penge96, Isten vagy :D, végre 1 segítő "kard".
Köszönöm szépen! -
#5428 Háhá, én is routeren vagyok, eddig k 4x tudtam csatlakozni :D (1 hét alatt) -
#5427 Menj ide: C:\Windows\System32\drivers\etc
És töröld a "hosts" fájlt. Persze csinálj biztonsági mentést. Mennie kell -
Krysael #5426 Feltelepítettem, elindítottam de minden egyes login próbálkozásnál az "Internet Access Problem" felirat fogad...pedig semmi baj nincs az internettel. -
Krysael #5425 Hát ez nagyon jó...:S, mikor kéri a termékkulcsot? -
kozako #5424 ennyire le....arják az embert xD -
#5423 Öh, valamilyen csatlakozási problémát megold, azt írta a patch note. -
Krysael #5422 Elnézést valaki segítene, vagy tényleg ennyire le...ják az embert? xD -
lolhunter #5421 Szasztok.Remélem a routeres problémát oldja meg mert nem akarok 15-20 percet várni egy meccsre...KB 2 hete van meg a játék és csak 22 vagyok.Ezért vagyok gyengus mert alig csatlakozik.. -
#5420 eddig egyszer-egyszer megesett, de pl ma délután már kétszer is disconnectelt... -
kozako #5419 valaki küldje el legyen olyan szives a 100%-os mentését nemakarom megint végigvini és csak a szabadkósza miatt kell :) előre is kösz -
#5418 Én nem tudok róla. Itt az van (legalábbis velünk) hogy egy partiban vagyunk haverommal és amikor rányomok hogy launch, akkor sokszor szétdob minket. -
#5417 Boxra is lehetne, mert minden második mecs után lefagy a játék és visszadob a főmenübe. PCn is ez van? -
#5416 Jéé és tényleg :D
Nem is tudtam hogy terveznek patchet kiadni -
#5415 Ooh, nekem Update-et tölt a játék, kíváncsi leszek miket változtattak. -
#5414 Valaki majd jön alliancet? Egy csapatban, ofc. :) -
#5413 Sztem Kongynak Elvégre Ő itt a házigazda :)
Szívesen bevállalok valamit én is ha kell. Elvégre én vetettem fel az ötletet xD -
#5412 úgy emlékszem, csak második lettem. ezen a mapon elég jól szokott menni, de egyébként rohadt béna vagyok :(
sorozatosan szívok, 3-4k pont, 3. hely max, egyszerűen nem jutok killhez, mire sunyin odasétálok, kinyírják egymást. aztán egy másik meccsen meg ilyen végeredmény. a kedvem legalább visszahozza, de egyébként meg idegesít, hogy máskor miért nem megy legalább fele ennyire... -
#5411 Oké, kezdem fodítani. De a FAQ-t akkor ki csinálja meg amúgy, kinek lehet küldeni a kész anyagot? :D -
ratgab #5410 Jó helyen vagyok én ott... egyébként a végefelé ültem a padon és elrohantál mellettem... nem bírtalak megölni! Lockkal szarakodtam pedig csak egy attack gombot kellett volna nyomnom!!! -
ratgab #5409 kb 20 perce! -
ratgab #5408 Engem is ledobott... nem is baj, mert 3. voltam, de te nyertél volna! -
wendi1106 #5407 basszus most akarok menni multizni erre nem tudok XD mikor ment el ? mikor jön vissza XD ? -
#5406 pont kör végén...
te indentitászavaros kovács, neked nem a tetőkön kéne mászkálnod! :D -
#5405 mást is levágott a rendszer, vagy csak velem kivételeznek? :P -
ratgab #5404 Nálatok se lehet multizni? -
Krysael #5403 Elnézést, valaki tudna 1 kicsit segíteni nekem?
Letöröltem az előző "verziót".
Feltelepítettem az újonnan vett játékot, regisztráltam Ubisoft accot, de mikor belépnék ez fogad "internet Access problem" (Win 7 em van)
Valakinek hasonló gondja volt? Mi a megoldás rá?
Előre is köszönöm a segítséget! -
ratgab #5402 Ezen az oldalon ott vannak a lelőhelyek!
Egyébként nem lesz rajta gondolom! -
Krysael #5401 Na most kaptam kézhez a játékot, telepítem regisztrálok és mehet a menet!
Krysael néven lehet megtalálni -
#5400 Na nekem most nem megy a multi, mindig 4-5. vagyok. csak egyszer voltam első. Pihentetem egy kicsit most :D -
#5399 A föld alatt van -
38tibi38 #5398 Az utolsó Romolus holvan? Mert itt vok egy táborban ahol mutatja a térkép de sehol semmi csak szénák a földön de azokkal nem tok semmit se kezdeni. -
#5397 Mittomén... :D -
Hoz_Hun #5396 Rendben. Megcsináltam a felvezetést és egyet mintának:
Többjátékos Képességek (Abilities)
A játékos karakter rendelkezik különböző (bár nem egyedi) képességekkel, amiket egy előre kiválasztott Profil Szettben be tud állítani. Minden használat után meg kell várni míg az adott képesség újratöltődik (cool down). Ez néhány kivételtől eltekintve 60 másodperc. Hidden Gun, Mute, Charge és a Poison esetében ez 90 másodperc. Eddig 12 féle képesség van a játékban. Ahogy a játékos egyre magasabb szintet ér el ez a képességek variánsokkal bővülnek.
Morph
(Elérhetővé válik a 14. szinten)
A Morph képesség lehetővé teszi a játékos számára, hogy átformáljon 4 körülötte álló civilt (6-ot a Power Morph-al) saját kinézetére. Így nehezebb a játékost megtalálni, lévén több egyforma figura fog egymás mellett állni. Így könnyen előfordulhat hogy az üldöző vadász egy civilt öl meg (Lure +100), vagy lehetőséget ad a Stunra (támadó kiütése +200).
Ez a képesség ellenpontozható: a Charge, Decoy (a játékos karaktert nem lehet Decoy-ként használni), Firecrackers, egy másik játékos Morph képesség használatával, és/vagy a Templar Vision használatával.
Újratöltődési idő: 60 másodperc
A képesség variánsai:
Power Morph
Strong Morph
Rapid Reload Morph (újratöltődés 50 másodperc)