7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5675 Hú, hát AC2-ből nekem vagy 10 szám van, ami iszonyatosan tetszik... Tour of Venice, Dream of Venice, Home of the Brotherhood, Ezio in Florence áááh, ezek mind iszonyat jók, meg még van soksok másik, amiket ugyanígy szeretek :D -
#5674 AC2-ből a Venice Rooftops meg az Ezio's Family a legjobb. BH-ban is van, ami tetszik, csak nem tudom a címét... :) -
#5673 Ki lehet bírni... hallgatod addig a játék kurvajó zenéjét. -
#5672 Fél óra szórakozás... :D -
#5671 Várd végig a neveket. -
#5670 pont én is ezen vagyok elakadva, jönnek fel a betűk a végén és utána vissza lehet még menni öldökölni vagy hogy?
mert már kb 10 perce mennek fel a nevek :) -
garfield5001 #5669 Ha végig játszom a fő szállat akkor vissza tudok menni valahogy hogy a mellék küldetéseket is végig nyomjam? -
#5668 A történet univerzumát tágítja ki. -
vzajcev #5667 Ez azért lehetett mert az ellenfeled a Vasorrú bába volt -
Hoz_Hun #5666 Vagy fölötted állt a tetőn és ő is az iránytűt követte, és most ugyanezt írja be valahova egy fórumra. -
#5665 A legújabb bug amivel találkoztam ma: Megyek az iránytű szerint előre.. félkörívben volt a kör.. egyszer csak hirtelen az ellenkező irányt mutatta, elindulok az ellenkező irányba, de megint az ellentétes irányt mutatta xD Mindig amerre mentem, irányt változtatott. Most vagy cheater volt, vagy az iránytű szarakodott. De ma volt olyan is h semmit nem mutatott, csak ott volt az a kék kör. -
Hoz_Hun #5664 Azért, mert ők nem az SG-re járnak okosodni. Itt csak az elit van. :D -
#5663 Mondjátok már meg h miért mindig gyökér idióták a csapattársaim Alliance-ben?? Első körben elég szarok voltunk, de nekem azért volt egy 6 - 5-ös statom, csapattársamnak meg 1 - 4, és kilépett h a fene vinné el. Viszont második körben egyedül (!) felhoztam úgy a statot h első legyek. :D Pár mérgezés, és máris megugrott a pontszámom. :) -
Hoz_Hun #5662 A következő fejezet már a kiscsávó Giovanni Borgia-val foglakozik. Meg ő van a 4. fejezetben is (felnőttként). Fioráról nem tudunk meg semmi többet. Mondjuk baki lenne a kinyírnák, mert a történetben szó sincs arról, hogy gyereke lenne, és érted, az emlékhez szükséges egy leszármazott, akinek a DNS-ből az Abstergo gépbe beolvashatták ezeket az emlékeket. Logikai szempontból legalább is.
Nem terveztem további fejezet fordítást, de ha még is akkor az Róma 3. fejezete lesz. Abban egy Assassin (Francesco Vecellio) emlékeit követjük, és az valami kegyetlen jó. Benne van Ezio is, meg Leonardo is.
-
Hoz_Hun #5661 Az meg mint az állat. A hajók felét építettem. Napokig tartott mire átvergődtem azon az emléken. :D
Mondjuk most meg annyi zsém van, hogy zsebből kifizetném a teljes flottát. :)) -
#5660 #5647 -
#5659 Azért a 11 millás hajóflotta megizzasztott:) -
Folytatást várhatunk? :) -
Hoz_Hun #5657 Össze szinkronizálhatod őket. Lásd: #5649 hozzászólást. -
Hoz_Hun #5656 Nem tudom, gondolom át lehet vinni. Van valami PVP-része is a Legacy-nek, de sose használtam. -
Hoz_Hun #5655 Na ennek örömére be is léptem a Legacyba és látom, hogy hamarosan jön az új fejezet (The Divine Science Story Pack). :) Ideje volt már. Gyorsan be is gyűjtöm a lét a tereületekért. -
#5654 És ez miben befolyásolja az eredeti játékot? -
#5653 És az invelhető barátok mire jók? -
Hoz_Hun #5652 Fejezetenként különböző emberek emlékei vannak. Ezekbe az emlék (csoportokba) belépsz. Eleinte egy körítés keretében van egy fülszöveg, ami vázolja mi is lesz ez az emlék. Itt látszik, hogy mit kell teljesíteni, hogy kibontsd az emléket: pl 5 zsoldos+5 hosszúkard+5 pajzs. Ezeket a cuccokat vagy veszed, vagy készítteted, vagy "esik". Ha meg vannak akkor benyomod az emléket és kapsz XP+lovét+bizonyos cuccok is "eshetnek". Emlék egységek 6 részből állnak utána azaz emlék 100% szinkronban van, de ismételhető. Pénzt egyrészt ilyen emlékekből szedsz össze, illetve vehetsz területeket (pl bankot, lovardát… bordélyházat), amikből folyamatosan dől a lé. Ha már marha sok területed van, nem nagyon van pénz gondod. Ja az emlék indításához kell akciópont is. Ez folyamatosan töltődik (2 percenként 1 töltődik vissza). Minél magasabb szinten vagy annál több pontból gazdálkodhatsz. Ahogy haladsz előre a Legacyban annál durvábbak a feltételek egy-egy emlék teljesítéséhez.
Dióhéjban ennyi. Persze van még ez-az, bonuszok, meg trükkök.
De leginkább az emlékek történetei kurva jók. Vannak marha izgalmasak is. -
#5651 Ebben a Legacyban mit kell csinálni?
-
Hoz_Hun #5650 Köszi. :) -
Hoz_Hun #5649 Azon kívül hogy szórakoztató, igen, ad pár dolgot. Én pl megkaptam a köpenyekte is, de azok csak díszítés, mert semmit sem tudnak. Lehet a Legacyban tréningezni az Assassinjaidat és visszaszinkronizálni őket a játékodba (csak akkor szerintem kegyetlen gyorsan fejlődnek) illetve haszálhatod őket küldikben a Legacyban is. Cserébe halom lovét kapsz mikor visszaszinkronizálod. Meg egy raklap Upontal is jár a dolog ahogy MerilnW is írta. -
#5648 Szép munka -
#5647 Ad 40+ uplay pontot, köpenyeket (állítólag - én nem kaptam, pedig végigjátszottam), pénzt (territories), plusz tapasztalati pontokat az assassinoknak (training), és információkat az AC világáról:) -
#5646 A Project Legacy az a facebookos, játék az most mire jó? összekötöttem az uplay accal, a mentéssel. Ad majd vmi bónuszt avgy bármi feloldható dolgot a PC-s játékhoz? Vagy értelmetlen vele tölteni az időt. -
Hoz_Hun #5645 Na Croft javaslatára végül úgy döntöttem felteszem másnak is ezt a fordítást(pdf). Ez az Assassin’s Creed Legacy Róma részének első fejezete. Mivel ez nekem nagyon tetszett és ez foglakozik a Multis karakterekkel, lefordítottam a teljes fejezettet. Ez konkrétan Fiora Cavazza (multis nevén a courtesan) emlékei (időperiódus 1497-1503). Rengeteg másik multis karakter tűnik fel benne. Szerintem érdekes.
Akinek kell, az letölti, akit nem érdekel az meg úgysem.
Kritikákat elfogadom, bár nem szeretem. :)
És igen, ihol-néhol eltértem az angol tükör fordítástól és magyarra ferdítettem, hogy értehetőbb legyen. Illetve ue az angol szójátékoknál.
Magáról a szövegezésről. Aki nem ismerné a Legacy-t; ez alapvetően egy játék. A történet elsőszám első személyben íródott. A játék felépítéséből adódóan az emlékrészek a bekezdés után 6 részre tagolódnak. Ezért olyan az írása amilyen.
Az utolsó emlék egység nem Fioráé, hanem Assassin bejegyzés. Azért azt sem érdemes kihagyni.
AC:Legacy Rome - Chapter 1 (teljes) -
#5644 Igen, a PC-sek megkaptak ingyen minden kiegészítőt kárpótlásul a negyed éves késésért. -
Hoz_Hun #5643 Amikor nem megy az UbiSoft szerver, akkor a takarítóbrigád épp söpri kifele a pályákról a hullákat. Azt is kell valamikor. -
#5642 Több Ubi-s játék nem megy most -
#5641 nemtudom nézem az offical site -ot de nem ír pedig semmi hibát, de nekem sem megy a játék...
egyébként a DLC-t nekünk ingyen hozzátették? -
#5640 Na már nem is enged játszani sem Ubi. mi ez már? -
#5639 nekem működik -
#5638 UPC-s nettel játszik itt vki multit? -
#5637 Épp most néztem. sajna nem megy.
sokat is tölt a ubi launcher... olyan mintha patchelne, de nem -
#5636 nektek most megy a multiplayer? én be se tudok most jelentkezni!!! mi történik?:)