Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresek ACB posztert. Ha van esetleg Ac1-es vagy AC2-es poszter, akkor is írj. Csak privátban keressetek.

Atkamon
Oh, nem ismertétek eddig Toby-t és a literal trailert?😮 Azt hittem ez alapmû itt mindenkinek😄

Atkamon
Nem eladni kell õket, hanem a Shop Quest-et kell kiválasztani az Assassin Hideout-hoz legközelebbi boltokban és ott beváltani a dolgokat.

Most mi van a boltok kéréseivel? Már egy rakatot eladtam a megjeleölt boltoknak a cuccokból, de mindig nullázódnak. Most csak összegyûjtve, egy mennyiségben teljesül a kérés? Ez lenne aztán a kitolás. Mert akkor marhára megszívtam.
Vagy majd, ha meglesz, akkor számolja össze õket?
Kongy
ja, most nézem. 😄 hangosan röhögök a videóin xD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

érdemes a többit is meglesni tõle..Tron brutál..aztán van egy Win paródiája is,elég jól énekel a csávó alapból😊
Kongy
Dettó, én is. 😄 Mondom mi ez a buziság, aztán rohadtul megtetszett. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elsõ pillanatokban fujjoltam...aztán...kész...nem normális😊
Kongy
Nagyon nagy. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Rage47
Na ez megint érdekes bug volt..láthatatlan emberek😊
Megyek be kis sikátorba,orra esek..körözgetek,hátha fal volt..orra esek..erre meg tudtam fogni a levegõt,ütni,leszúrni,jajgatott,kifoszthattam...😊)

Belefutottam a 3.harlequinbe az 5bõl...erre rutinból beledobtam a vízbe én állat,holott csak leverni szabad😊
szeretném megkérdezni TS vagy ventrit használ e ez a kis közösség ?
Kongy
Jólvan, túltárgyaltuk, mikor elküldtem láttam, hogy nem az ami, de végül is az ami, mert azt is jelenti, más kérdés h nem hangzik jól ebben a szövegkörnyezetben.

Most megyek alliance-ozni. Aki fent van, azt invelem. <#eplus2>

én is megvettem a játékot szóval engem is vegyetek fel/írjatok ki 😄 wendi1106
A "truth" az esetek 95%-ában igazságot jelent, ahogy itt is.

Atkamon
Inkább igazság a truth, mivela true is igaz-t jelent... Meg a valóság az reality 😊
Amúgy úgy jobban hangzik szerintem, hogy "Míg mások vakon követik az igazságot, emlékezz: semmi sem igaz. Míg másokat erkölcs, vagy törvény korlátoz, emlékezz: Minden megengedett."

penge96
Na, megbeszéltük 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
igazság*

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kongy
Most így ránéztem a szótárban, és mind2t jelenti, szal igazából mind1 is. 😄

penge96
Hát a truth szerintem sokkal inkább ingazság, márcsak a 2. rész miatt is. De amúgy tényleg mindegy, a lényegen nem változtat 😊

Kongy
A Truth leginkább valóság, de lehet igazság is. Igazából majdnem mindegy. 😄

penge96
Annyira nem hangzik hülyén, csak az eleje 😄

Kongy
Lefordítva amúgy nagyon hülyén hangzik. 😄 "Mikor mások vakon követik a valóságot, emlékezz, semmi sem valós. Mikor mások erkölcsileg, vagy a törvény által korlátozva vannak, emlékezz, minden megengedett. A sötétben dolgozunk, hogy a fényt szolgáljuk. Bérgyilkosok vagyunk"

Na, ez az én fordításom. 😊 Nagyon hülyén hangzik, nem?

Grr1234
"...csak szar érzés ha valamit nem értek"

Hmm, biztos... Szerencsére velem ilyen még soha nem fordult elõ... 😄

Kongy
Sajna nem fér ki. De itt van: "Where others blindly follow the truth, remember, nothing is true. Where others are limited by morality or law, remember, everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are Assassins.

penge96
Azt teszem, csak szar érzés ha valamit nem értek... 😄

Grr1234
Örülj... 😄

penge96
Nah ez érdekes... megnéztem a net kapcsolatokat, és ugye ott van a router, meg a modem. Nah alapból routerrel vagyok csatlakozva, és fogtam, és felmentem a modemre is. WTF? Mindkettõn fentvagyok egyszerre, és így lazán felmegy a szerverekre... pár mp alatt... ötlet?

elitehun
Fasza. De akkor már az elsõ idézetet végigmondhatnád 😊
Kongy
apropó, kinek h tetszik az új aláírásom? 😄

JethroHUN
A doctor elit gearje, (még a superior is)csak szerintem röhejes? úgy néz ki mint vmi japán samuráj

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

elitehun
Csak 3 mp? Éles helyzetben sokkal többnek tûnik 😛
Kongy
áhá, értem. köszi.

JethroHUN
Meg kell várni míg betelik a kör (3mp), a kard ikon körül, ha kijelölsz egy célpontot.

Kongy
1 bónuszt nem kaptam még szinte soha (max 1-szer). Ez pedig a Focus. Miért jár?

CroftManor
Remélem a fókuszt megvártad. 😊 Amúgy velem a fókuszt nem lehetne eljátszani ha leütnél, mert nekem be van állítva a resistance. Így tök hamar feláll és így max 150 pontot kapnál: kill+discreet miatt. Ajánlom állítsátok be ti is, hamár megvan. Volt olyan, h vki le ütött és elkezdett körözni mellettem, de nem számított rá h hamar felállok, így aztán gyorsan nyomtam egy smokeot és stun 😄 és én öltem meg fókusszal + poison. Biztos szidott, mint a bokrot xD

Nothing is True, Everything is Permitted

Grr1234
<#eljen>

MerlinW
Én önállóan megtaláltam mindent😊

[merlinw.org]

Tetõrõl kaptam el, szóval esélye se volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tono34
Ezt ismeritek, nagyon jó interactiv map

Rákattintva felhozza a videót, hogyan is kell elérni a dolgokat.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

penge96
Tényleg... marhajó, az Ubinak lesz dolga a patcheléssel...

CroftManor
Na látod 😊 biztos már vagy 5 perce állt ott xD és ugye milyen jó kis incognitos killeket lehet így összehozni! De azért vigyázz vele, lehet egy smokeal vár, amint meghallja a suttogást.

Nothing is True, Everything is Permitted

JethroHUN
úgy nem is fogsz tudni sajnos, még ha kék is a néz, a friend listában ,akkor is hibát fog ki írni... session unreacheable :S

Kongy
De, csak közbejött vmi, szal sztem át kéne tenni vmikor máskorra. 😄

penge96
Jah izéé: penge468 a nickem

penge96
Engem is felírhattok ha gondoljátok, plusz felvehetnének páran barátnak, úgy még nem próbáltam csatlakozni sehova

MerlinW
Nekünk nem játszani kellett volna 8-kor?😊 Most nézem az órát😄

[merlinw.org]

Kongy
Pl Marquis + Captain + Knight tök felesleges sztem. Gyakorlatilag ugyanazt csinálják, csak más a skinük...

Kongy
Sztem így is a kelleténél több Persona van. Más játékban fele ennyi nincs. Van 3 class azt csõ. (pl BF BC2-ben)

Kongy
Az a durva h eddig nem hallottam a suttogást egyszer sem, de MA valamiért elkezdtem hallani, és azóta hallom. 😄 Lehet hülyén hangzik, de így van. 😄 Néha kicsit skizo feelingem van a játékban. 😄