Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ugye vannak ezek a Bérgyilkos tanoncok! Ugye elég alacsony szinten kezdenek és nem tudom, hogy mi van, ha meghalnak? Lehet helyettük felvenni új NPC-t? Láttam, hogy elég sok felvehetõ NPC szaladgál a városban... ha mindet felhasználom (elhaláloznak küldi közben), akkor lesz még több felvehetõ vagy akkor elb...tam?
A másik dolog az, hogy próbáltam tesztelni, hogy mennyit bírnak egy kezdõ csajt elküldtem egy viszonylag karaj küldetésre... 22%-os esélye volt a sikerre... gondoltam így tuti beadja a kulcsot erre sikerült neki... valaki járt már úgy, hogy a bérgyilkosuk elhunyt küldi közben?
Merre van LEondardo... csak a DLC keresztül lehet õt meglátogatni, vagy majd késõbbi sequenceben (most a 4-nél járok) lesz õ elérhetõ?
Ugye a Borgia tornyok összefüggésben vannak a felvehetõ tanoncokkal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utolsó gondolat... ez a kockajáték nagyon beteg: Elsõ körben 50000 florin-t játszottam el 3 perc alatt... aztán rájöttem a lényegre: HA elsõre nem nyerõ szám jön ki, akkor 50-50, hogy nyersz-e... itt megérzésre kell menni, hogy teszel-e még tétet vagy sem... de ami a lényeg, hogy egy hosszú kör után tuti, hogy a következõ játszmában kapásból nyerni fogsz, tehát itt érdemes max tétet 7500 florint tenni!
Egyébként a legnagyobb nyereményem 66000 florin volt... 22000-t tettem bele és 3x-ozódott!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heh, én meg kb 93%-nál voltam, amikor a végére értem, jó sokat foglalkoztam a meléékküldetésekkel.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
75% felett is kapsz majd még küldetéseket, mint pl a Catherina sztori végét.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
messze van a vége? Remélem igen. 😊
Lessétek meg, nagyon visszaadja az ACB-s Róma hangulatot😊 Felirat a feliratos oldalakon. Benne van mindenki, Cesare, Lucrezia és plusz élmény faktor, hogy az öreg Borgiát Jeremy Irons alakítja.
[merlinw.org]
Most egymás ellen én inkább kimaradnék
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De ugye nem baj ha hozzáadtam a MP neveket a barát listához?
Az én nevem : raven505
The Matrix has you...
Én is a Tesco-ba vettem 6 rugóért! 😊 Megérte!!!
A rossz!
Csak ahogy hazaértem jött a szívás. Tettem volna be a lemezt a meghatóba...de az szenya úgy döntött hogy nem hajlandó kiadni a tálcát és elmegy sz@rni. Erre én ahogy lenyugodtam, fogtam és letöltöttem a CLONE verziót. Azért azt mert hát a telepítõ kód az ott volt a tokba.
Sokszor türelmetlen vagyok, és futok, ha meglátok egy célpontot. lehet nem kéne 😄
olyanokat csinálnak egyesek, hogy 10/0, nekem meg csak 3 vagy max 4 killem van. am 5 a killstreakem xd. ratiom asszem 1 alatti. Amikor jól megy a gyilok, akkor nagyon élvezetes tud lenni a gamma.
A MORPH az mi a csuda? olyan mint az álca? jobb mint a disguise?
Tervezem a játék megvételét (PC-re) és az árak iránt szeretnék érdeklõdni!Hol a legolcsóbb?
Origin: Brandter55
Nem könnyû az assassinok élete<#hehe>#hehe>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson