Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú akkor sorry, erre nem gondoltam..hm úgy tûnik nem vagyok tapasztalt multi játékos 😊 a Conanba soha nem volt ezzel problémám ott vagy túléltem vagy nem 😊 Persze ott is van lehetõség a menekülésre, de ez igen ez tényleg nyomos érv lehet 😊

Atkamon
Persze, aztán nem lehetne elrejtõzni... Ez direkt van így, hogy mindenkibõl sok van...

Azért tehetnének bele kicsit több különbözõ profilt, mondjuk pár százzal, ez így olyan unalmasnak tûnik mindenkibõl több ezer van 😊

MerlinW
El kell fogadni a tényt, hogy óvatlan voltál😊 Bármit csinálunk körülnézünk. Én általában ha hallom a suttogást, elõször tõrbe csalom az üldözõmet, majd utána ölöm meg a célpontomat. Ha nincs suttogás, akkor nem vagy az üldözõ közelében, nyugodtan dolgozhatsz. Magyarul figyelni kell mindenre.

[merlinw.org]

enlightened
Nem tudtok valamit arra az esetre, hogy amikor leölöm a célpontot, általában egy pár másodperces animációt nyom be a játék hogy késelem szét, viszont ha ott áll mellettem az üldözõm ebben a pillanatban, egybõl az animáció után leöl. Egyszerûen esélyem sincs, bármit csinálok, ahogy megölöm a célpontot engem is leölnek. Nem tudjátok mit lehet ilyenkor csinálni?

MerlinW
Itt van Croft videója, nézd meg hogy s mint.

[merlinw.org]

MerlinW
Pontosan😊 4 precíz fókuszos, inkognitós gyilkolásból és 4 stun-ból megvan a 3-4000 pont.

Én az eddigi 300+ gyilkosságomból egy kezemen meg tudom számolni, hány rohanós 150 pontost csináltam. Ha észrevesz az ellenfél, akkor sem rohanok utána hagyom, hogy elmenjen. Így nem vesz észre az üldözõm, ráadásul még idõt is spórolhatok vele.

Minimum 350pontot kapok egy áldozatért, de általában 450-600 között. Stun pedig 300 körül van asszem. Mostanában 2500-5000 pont között vagyok wanted-ben, ellenfelektõl függõen.

[merlinw.org]

Prince23
Akkor most Sam Fisher módra kell? nálam ez a lassúságot és a precizítást jelenti 😄

Kongy
Én csak addig rohanok míg nem jön látótávolságba a célpont. 😛 Mondjuk van olyan szituáció, mikor muszáj futni, mert rajtam van az üldözõm, mert látta h leöltem egy célpontot. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elitehun
Jaaaj pont te mondod ezt? 😄
Kongy
Mert kapkodsz. Ha meglátod a célpontot NE fuss, és akár 600 pontot is kaphatsz. De 300-at minimum.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

datango
nektek is csinálja azt hogy ha rámegyek a play online ra akkor csak keresi a játékosokat de nem talál?😄

Atkamon
Ma végigvittem a single-t... Hát... nem mondok semmit... 😄 Durva... 😄

Ez nem kérdés, mert így öltem meg az egyik delikvenst. 2 ugyanolyan doktor állt az egyik bolt elõtt... az egyik hadonászott a kezével a másik nem... utóbbit választva jól döntöttem!

Imént játszottam egy sráccal, aki mindig az utolsó pillanatban vitt be még egy döntõ kill-t így zsinorban 5x lettem második mögötte! Kicsit volt csak bosszantó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Multin átlagosan 1700 pontokat szerzek, de vki 3500- meg 4500-al végez. Most lettem harmadik. 4-es szinten vagyok. eddig ez a legjobb helyezésem.

Meg közbe tolom a single-t is. Kurva jól összerakták ubiék ezt a gammát.

datango
megvettem én is a játékot! kérlek írjatok fel a multiplayer nevek hez illetve adjatok hozzá friend nek!

a nevem "mgjani"
köszönöm.

csövi a christina nevû lédyt valaki nem tudja hogy kell befûtenni?
elitehun
Jó de csak egy idõ után hagyja abba
Kongy
csak az a kérdés, hogy ezt az üldözõ is látja-e? Mert ha igen, akk gyakorlatilag felesleges a templar vision, sõt... azzal kiszúrnak.

Amit mondtál korábban, hogy a játékos karakter egy idõ után nem beszélget, nem gesztikulál... ez nagyon igaz... az imént teszteltem és totál bevált!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
ezen nem fognak változtatni sajnos.

JethroHUN
Mivel lehet screenshotokat csinálni játékon belül? frapsen kívül ami felzabálja a maradék fpsem is. Mert ez hogy láthatatlan vki, 10-0 stattal manhuntba 12 stunnal, pedig elég jó csapatba voltam lv50, abstergo logosok, és senki nyírta ki. Nem vicc teljesen láthatatlan, se a kill/stun amimácóban nem voltt ott, se a játékban.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

enlightened
Teljesen igazad van, ez eléggé gázul van megcsinálva. Én is több mint 5 percet várok, hogy betegyen valahova, ennek nem így kéne mûködnie. Nagyon remélem, hogy valamit csinálnak ezzel, mert ez elviselhetetlen, közbe lefõztem a kávét mialatt töltikézett:S

penge96
Nekem nem

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Téged legalább berakott valahova 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kongy
Most lett elegem az idióta multi lobbyból. Egy normális játékba nem voltam képes bekerülni fél óra alatt. Ahova berakott az általában már csak 1-2 perces játék volt, aztán persze nem volt rematch... -.- kezd már a tököm tele lenni ezzel.

Prince23
Uplay áruház nektek mûködik?

CroftManor
A firecracker csak a lockot szedi le, plusz az ellened nem lát semmit pár másodpercig. A locknak semmi köze a stunhoz. Ha a vadász meg is vakít de szerencséd van akkor le tudod ütni. Én rutinból a stun gombon tartom az kezem xD Mondjuk én a lockot csak vadászként használom. Mert ha préda vagy akkor nem a locktól függ h letudod e ütni, hanem a képességeidtõl.

Nothing is True, Everything is Permitted

elitehun
Random lestunnolhattad. Én is sokszor csináltam már
RatBaG
még nincs meg a blender 😛

biztos ledobja a lockot? tudom, hogy hivatalosan is ezt írja, de pl manhuntban nem egyszer volt, hogy állok blendelve, jön az üldözõm, én belockolom, mikor odaért ledobta a a firecrackert, én meg megvakulva simán lestunnoltam, aztán futás...

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
A firecracker hasznos lehet assassinateban. Ha megölsz vkit és közbe belockolnak, akkor firecracker és leveszi rólad a lockot, te meg ha szerencséd van belockolod õt és megölöd xD

Tudna valki mentést adni a játék vége vagy felérõl
CroftManor
Egyébként ha két egyforma áll egymás mellett, akkor smoke és amelyik egy kicsivel késõbb kezd el szédelegni, az az igazi célpont. Persze egy morpholt tömegben nehezebb megállapítani, de arra meg ott a charge.

Grr1234
<#vigyor5>
Én kérdeztem valamit, nem válaszolt senki...

CroftManor
Rájöttem h tök felesleges FAQot írni, mivel naponta közel 100 új hsz születik. Ha vki megtalálná a választ a kérdésére, akkor nem irna a fórumba xD Így meg legalább megy a topik.

elitehun
Ott a blender perk a morph helyett. Meg aztán nem egyedül kell játszani 😛
Támadóként meg templar vision meg poison
Én egy ideig decoy-t használtam fasza cucc.
RatBaG
én is próbáltam így, de eléggé hiányzott a morph, mikor egyetlen hasonló npc se volt a közelben, szóval általában morph+smoke. üldözõként meg firecracker+templar vision (bár tudom, hogy ez elég béna skill, de mikor 4-5bõl kell kiválasztani, jól jön).

decoyt használ valaki? ezelõtt én mindig beszoptam, aztán megkaptam én is, de elég gagyinak tûnik...

Per Aspera Ad Inferi.

elitehun
Én mostanában csak manhunt-ot játszok, de ott bujkálóként mute+smoke
Mindent!

RatBaG
a mute minden képességet letilt, nem?

Per Aspera Ad Inferi.

Gondold el egy alliance-ban amikor 2 ellen ront rád egyszerre, dobsz egy smoke-ot... stunnolod az egyiket, majd gyorsan egy mute és már a másikat is!

Hát speciel engem úgy befingattak vele, mint az állat!

Alhambra nappal Célpontom egy Harlequin (õ vezetett és nagyon jól játszott) Pályak közepe fele a tetõkön tévelyget, világos volt számomra, hogy lát engem, de csak köröz, min egy sas... gondoltam smokera készül, ezért közelebb mentem, hátha rosszkor dobja el, na ekkor dobta a mute-ot... én hülye elkezdtem rohanni felé, de NEM tudtam megölni a Mute miatt... õ meg szép kényelmesen stunnolt... szépen megvárta a fókuszt is és fejbe rúgott!

elitehun
A mute és a smoke 2 külön dolog! A smoke-al akármikor tudod stunnolni (feltéve ha belemegy) mig a mute-al csak azt akadályozod meg hogyha elkezded stunnolni aközben öljön meg!
RatBaG
nem emlékszik valaki, hanyadik volt az a komment, ahol leírtátok, hogy melyik játékmódba milyen ability-kkel mentek?

Per Aspera Ad Inferi.

penge96
Akkor most várok mimimum 10 percig...

MerlinW
Mute mennyivel jobb vagy rosszabb mint a smoke? Sosem használtam, csak rajtam használták 2x.

Annyi jött le, hogy smoke tovább tart, de lassabb, mute pedig csak 1,5mp de azonnali hatása van.

[merlinw.org]

RatBaG
lecövekeltem, de vagy kinyírták egymást, vagy szimplán mindig másfelé rohant. aztán ott pislogtam hatodik helyen, alig volt pontom. próbáltam az R-t, wantedben nem megy.

Per Aspera Ad Inferi.

Prince23
Köszi 😊

de nagyon megszívtam, ami az árat illeti 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem bírtam várni rá, steamesre lecsaptam. Gondolom úgy se lesz húsvétkor UBI akciók. Viszont most megcsappantam, lehet a Dungeon Siege3-at nem fogom tudni megvenni, mivel Witcher 2 tuti vétel:S

Akkor bekészítek egy smoke+mute kombót...<#nevetes1>

Gratula hozzá!