7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#5635 Tegnap este érdekes dolgok történtek multiban. Kezdésnek egy kis wanteddel toltam, és a Dama Rosával voltam. Jön a szöveg Find and kil target... és kit rak be kis képnek? Hát engem! xD Komoly...és minden egyes alkalommal engem rakott be, de persze nem magamat kellett elkapni... úgyhogy így csináljatok első helyezést, hogy csak az iránytűre hagyatkozhatsz! Kár h nem vettem fel.
Assassinateban meg olyan volt, h megöltem valakit és az ég világon semmit nem mutatott a radar! Olyan volt mintha préda lettem volna manhuntban... Csak úgy tudtam megölni valakit ha az megölt valakit, de szó szerint semmit nem jelzett a radar :S -
#5634 nekem is, de ezek valahogy jobban, mint anno azok:D nagyon hangulatos, mikor a romok közt barangolok... -
#5633 jaa, az nagyon durva akció volt, mikor én lenn a tömegből megöltem 1 civilt, te meg abban a pillanatban ráugrottál fentről az igazi célpontra. :D Meg szoktam Templar Vision segítségével lockolni, és azért kapok Coop-Kill bónuszt. -
#5632 Nekem a 2-ben több szám tetszett, mint ebben. Ebben számomra csak a City of Rome és az Echoes of the Roman Ruins tetszik nagyon. -
#5631 volt ma is egy érdekes bug: assassinateben miután megöltem egy knight-al játszó playert, olyan volt, mintha átváltott volna wantedre. csak a knightot kaptam célként, kitette a kis képét, és a radar is fullos volt, mutatta, hogy up/down, stb... -
#5630 imádom a játék zenéjét:)
már a 2nek is hihetetlen jó muzsikája volt, de itt még továbbfejlesztették, csakúgy, mint a játékmenetet -
#5629 Most este nem ment a multizás:( mindig 5 6 vagy 7. helyezést értem el, egyszerűen nem jöttek össze a dolgok, uccsó meccsen meg második lettem. ki is léptem. a csúcson kell abbahagyni, van egy ien mondás :D -
#5628 van rá 50% esély hogy 4, gondolom ha nem is húzta akkor még nem nézte meg :) -
#5627 Nem, mert abban csak kettő van:D -
ratgab #5626 De egy valami biztos, mivel a célpontok 99 %-a morphot használ manhuntban üldözöttként, ezért MAnhuntban (Assassinateben szerintem inkább hátrány) hangsúlyozom Manhuntban KELL a Templar Vision, mert anélkül, mintha lottózna az ember, ha vadászként akciózik!
Ellenben célpontként mindenképp kell SMoke vagy Mute (inkább előbbi, ha választani kell) Disguise vagy morph, vagy charge... sztem a többi felesleges! -
ratgab #5625 Kedvenc (2 hunter esetén) mikor először kaptak egy smoke-ot, az egyiket stunnoltam, majd smoke eloszlása előtt még ment egy mute is és akkor már a másikat is stunnoltam!
Egyébként jól kiegészítettük egymás munkáját: 2 hasonló NPC... én öltem az egyiket, te a másikat! És még a társaink is olyanok voltak, hogy látták, hogy mérgeztem (stun után védtelenül lévő préda kapott arcába poisont... nem egyszerű ez manhuntban!) a célpontot és nem ölték meg, hanem hagyták meghalni! -
#5624 cpu-t nem tudod unlockolni 4 magossá? vagy legalább húzz rajta egy rendeset. -
ratgab #5623 Ezt magyaráztam már egy ideje -
#5622 A VGA és a RAM elég az 1680-hoz (max beállítások mellett). A mégis lassú lenne, akkor a proci a ludas. -
#5621 mind2 :D de sztem jól fog majd futni az ACB nálad.... kisebb kompromisszumokkal. Sztem ez a játék inkább a procit zabálja. -
vaakuum #5620 Phenom x2 550 (alap órajelen, 3 GHz)
Ati radeon 4850
4 Giga memória
Melyik a szűk keresztmetszet ahhoz, hogy 1680*1050-ben némi szűrővel is zökkenőmentesen fusson full grafikával?
Csak a videókártya, vagy a proci is? -
#5619 igen -
#5618 Tisztázzunk valamit: a SMOKE BOMB alapjába véve NEM vakít meg, az a FIRECRACKERS igaz? -
#5617 :D:D -
#5616 pff Black Ops style az nem kell. -
Hoz_Hun #5615 Passz. De minek akarsz újrázni? -
Hoz_Hun #5614 Jaja, linkeld a Facebookot és told a Legacyt. Jó cucc az nagyon. :) -
#5613 Újra szintezni lehet? vagy profil törléssel oldható meg? -
Hoz_Hun #5612 Lvl 48-on én is állandóan Manhuntoztam, hogy meglegyen az 50. Croft így is beelőzött (pedig hátrébb volt) :). Azóta meg már láttátok a videóit hol van... fenn teázik az Istenek közt, annyi pontja van. -
#5611 LEVEL 48 Hétvégén tuti meglesz az 50. :)
ratgab-al most elég sok sikeres Manhunt-ot lenyomtunk. :D Néhány huntert ratgab nem hagyott élni. :D Én meg asszisztáltam hozzá. :) -
#5610 Azért Ubi support ott van a szeren... 1 órán belül kinyalták a valagamat:)
Ubisoft Technical Support
Customer By Web Form (MerlinW) 04/07/2011 18:09
Dear Ubisoft!
Please unlink this account for me: "********"
Thank you very much.
-----------------------------------------
Response Via Email (Fred) 04/07/2011 19:05
Hello,
We have removed the Facebook link from your account. You should now be able to link to the account of your choice.
Fred
-
#5609 Lol összesen 1100 pont Poisonnal? wtf. ez nagyon sok pont. gyaksorlatilag 2x elsütöm, és máris benne vagyok a legjobb kettőben. nem semmi
Tegnap este toltam éppen. -
Hoz_Hun #5608 Vagy szimplán nem az mérgezett meg akit gyanítottál. :) -
#5607 lag-ra gyanakodtam, de akkor is eléggé felhúzott...
-
Hoz_Hun #5606 Kizárt dolog, hogy megkapd 3-4 méter távolságról a poisont. Hacsak nem valami csíttel beléd dobja a fecskendőt. :) -
#5605 Nincs olyan, hogy nagyobb a hatósugara... Olyan van, hogy lassabban öl, ezért több pontot ad, gyorsabban tööltődik újra, meg ilyenek... -
#5604 szerintem poison ból is van olyan mint füstbombából, hogy ahogy nő a karakter szinted úgy nő a skillje a bombának és nagyobb a hatósugara!? -
#5603 az a helyzet , hogy gyakran bénázok a poison-el, ha nem simán elsétálva mérgezem meg a célpontot, szóval ez felvetett bennem pár kérdést, javítsatok ki:
- high profile-ban nem lehet mérgezni
- ha a célpont "exposed you", szintén nem
csak közvetlen közelről lehet rátenni? valamikor én megkaptam 3-4 méter távolságról is, én meg szemtől-szemben az arcában állva nyomom, de csak kattog a skill... fuuuu -
Hoz_Hun #5602 Tényleg? Csinál egy külön oldalt neki? Erről nem tudtam. -
#5601 Ahj, olyan kár, hogy nem lehet a 2-t, meg ezt lefordítani... Tök szívesen csinálnék magyarítást... -
#5600 Én is fordítom közben az Ability-ket, ha kész lesz, szólok. -
#5599 Egy külön oldalt kéne ennek szentelni, de elvileg Croft már csinálja, és sztem berakja majd a lefordított szövegedet is. -
Hoz_Hun #5598 Ja, megkéne. Amit korábban beírtam fordítások, az is esűlyedt a semmiben. Gyorsabban mint a Titanik. :/ -
#5597 szerintem valakinek meg kellene csinálni ennek a topiknak a GYÍK -et. lassan nem fér ki a sok multi név !:D
-
#5596 nemtom mi van a retek youtube-bal, de nagyon felkúr. Lefagyasztja a firefoxot videók feltöltése közben, már másodjára ma. Nagyon ideges vagyok most már. nektek nincs ilyen gondotok?
jólenne már feltölteni végre az ACB MP elemzést...