Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Én az eddigi 300+ gyilkosságomból egy kezemen meg tudom számolni, hány rohanós 150 pontost csináltam. Ha észrevesz az ellenfél, akkor sem rohanok utána hagyom, hogy elmenjen. Így nem vesz észre az üldözõm, ráadásul még idõt is spórolhatok vele.
Minimum 350pontot kapok egy áldozatért, de általában 450-600 között. Stun pedig 300 körül van asszem. Mostanában 2500-5000 pont között vagyok wanted-ben, ellenfelektõl függõen.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Imént játszottam egy sráccal, aki mindig az utolsó pillanatban vitt be még egy döntõ kill-t így zsinorban 5x lettem második mögötte! Kicsit volt csak bosszantó!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg közbe tolom a single-t is. Kurva jól összerakták ubiék ezt a gammát.
a nevem "mgjani"
köszönöm.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Nothing is True, Everything is Permitted
biztos ledobja a lockot? tudom, hogy hivatalosan is ezt írja, de pl manhuntban nem egyszer volt, hogy állok blendelve, jön az üldözõm, én belockolom, mikor odaért ledobta a a firecrackert, én meg megvakulva simán lestunnoltam, aztán futás...
Per Aspera Ad Inferi.
Támadóként meg templar vision meg poison
Én egy ideig decoy-t használtam fasza cucc.
decoyt használ valaki? ezelõtt én mindig beszoptam, aztán megkaptam én is, de elég gagyinak tûnik...
Per Aspera Ad Inferi.
Alhambra nappal Célpontom egy Harlequin (õ vezetett és nagyon jól játszott) Pályak közepe fele a tetõkön tévelyget, világos volt számomra, hogy lát engem, de csak köröz, min egy sas... gondoltam smokera készül, ezért közelebb mentem, hátha rosszkor dobja el, na ekkor dobta a mute-ot... én hülye elkezdtem rohanni felé, de NEM tudtam megölni a Mute miatt... õ meg szép kényelmesen stunnolt... szépen megvárta a fókuszt is és fejbe rúgott!
Per Aspera Ad Inferi.
Annyi jött le, hogy smoke tovább tart, de lassabb, mute pedig csak 1,5mp de azonnali hatása van.
[merlinw.org]
Per Aspera Ad Inferi.
de nagyon megszívtam, ami az árat illeti 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)