Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
azon a pályán járok, amikor sötét van és világítok a sötétben 😄D
mit kell ott csinálni?? a játék elején járok még..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mindenesetre az Inventory-ban tudsz választani a megszerzett öltözékek, köpenyek között. A szabónál lehet új ruhát venni és öltözéket cserélni.
A nagybetût és a kérdõjelet már tanultátok, de mi van a többi írásjellel és a betûk csoportosításával? :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
3 nap után egy tolvajnál volt nutmeg !( jobbra fönnt a vizvezetéknél )
Kössz mindenkinek !
Illetve nézd meg az Assassinos küldiket. Nutmeg néha elõfordul mint jutalom cucc is a küldik között.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Már csak 1db NUTMEG hiányzik a doki shop quest-bõl amit két napja próbálok
megtalálni. Az összes you tube variációt kipróbáltam, már 5 aconite-om is van,de a kibaxott nutmeg nincs senkinél.
V.mi használható TIPPET lécci !!!!!!!!!!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A memóriákat viszont tényleg ellenõrizd le mind megvan-e 100%-ra. És asszem a zászlókat, tollakat, kulcsokat is össze kell szedni mind. Ja meg vannak a shop questek is.
Nothing is True, Everything is Permitted
végére értem de nem 100%-os csak 72 hogy tom 100%-os csinálni már küldi sincs?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
üzlet,amibe invesztálhatsz,tedd meg,mert ott is tõkétõl függõen kapsz motyókat..
Még 3 fajta, pár darad( tomato... indian...vampir...) hiányzik a shop quest-bõl, de már az összes ládát kinyitottam (kivéve Vatikán),az összes térkép megvan.
Hol,vagy kinél találom azt a párat ???
Tipp please.
egyéb esetben rejtett file bekapcs,felhasználó,application data,ubisoft
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Full szinkronizációnak a küldetéseknél végülis mi értelme van? Az oké, hogyha sikerül akkor jó a feeling meg minden, hogy sikerült megcsinálni, de jár értük valami? Mondjuk kapunk valami extrát a játék végén ha az összes küldi full szinkronizációval van megcsinálva?
Játék felénél tartok kb. és néha elég gáz érzés hogy kb. a küldetés végén cseszem el valami baromsággal a full szinkronizációt. Ha tudom hogy semmi nem jár értük a büszkeségen kívül, akkor talán könnyebben kezelném ha nem jön össze elsõre a full 😊
Köszi elõre is.
Valamiért én is folyton elakadtam így,de aztán elkaptam a ritmusát..
üdv
egy kis help 10:25tõl
.:SOLIDUS:.
10. alkalommal már sikerülni fog a 100%, de vissza is olvashatsz a fórumban vagy keresel "tutorial" videót hozzá a youtube-on.
Illetve még Desmond-al is tudsz mászkálni a városban, ha megvan a 100%os szink.
Nothing is True, Everything is Permitted