Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Be kell kapcsolni a 3 generátort, már ha Desmond-dal vagy. Az eagle vision-nal megtalálod õket.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Krisztiam
sziasztok
azon a pályán járok, amikor sötét van és világítok a sötétben 😄D
mit kell ott csinálni?? a játék elején járok még..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ezt nem igazán értem, egy tõr miatt váltott ruhát?
Mindenesetre az Inventory-ban tudsz választani a megszerzett öltözékek, köpenyek között. A szabónál lehet új ruhát venni és öltözéket cserélni.

A nagybetût és a kérdõjelet már tanultátok, de mi van a többi írásjellel és a betûk csoportosításával? :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Azt szeretném kérdezni hogya mikor mármegszereztem a romulus öltözéket utána leültem a padra és jött az a leonárdó és ott vettem nála eg másik tõrt de nem tudtam hogy akkor elveszi az öltözéket szóval azt szeretném kérdezni hogy vissza lehet szerezni?
<#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HurrÁÁÁÁ !
3 nap után egy tolvajnál volt nutmeg !( jobbra fönnt a vizvezetéknél )
Kössz mindenkinek !
Ha megvan a Leonárdós kiegészítõ, kezd el. Asszem minden második csukjásnál van egy Nutmeg.
Illetve nézd meg az Assassinos küldiket. Nutmeg néha elõfordul mint jutalom cucc is a küldik között.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HEELLP !!!
Már csak 1db NUTMEG hiányzik a doki shop quest-bõl amit két napja próbálok
megtalálni. Az összes you tube variációt kipróbáltam, már 5 aconite-om is van,de a kibaxott nutmeg nincs senkinél.
V.mi használható TIPPET lécci !!!!!!!!!!
Tudsz hozzá venni térképet (vagy szerezni, már nem tudom). Az mutatja mind. Kivéve a Romolus sírokban lévõket. De azokban mindig 3 db van és nem nehéz megtalálni õket.

de mert nem tom hol vanak küldi során párat összeszedtem

Üdv!Találkoztatok már halhatatlan katonával?Mert nekem ilyenhez volt szerencsém.Akármit csináltam vele-és igen gazdag az eszköztár-mindig felkelt.
Lacoka12
és a én kérdésemre nem tudja a választ a többi ubisoftos játékot érzékeli a netet csa ezt nem hiába jelentkezek be úgy érzékeli a játékon belül mint ha nem is jelentkeztem volna be

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
nem olyan nehéz

kösy a helpet na a zászlók húzosak

Meg vannak a Guild listák, amiket teljesíteni lehet. Asszem a 100%-hoz az is kell. De ebbe nem vagyok biztos.
A memóriákat viszont tényleg ellenõrizd le mind megvan-e 100%-ra. És asszem a zászlókat, tollakat, kulcsokat is össze kell szedni mind. Ja meg vannak a shop questek is.

CroftManor
Hát úgy hogy kiválasztod azt, amelyik csak 50%on van és nyomsz egy Replay Memoryt. Levan írva mindegyiknél, hogy mi a feltétele a 100%nak.

Nothing is True, Everything is Permitted

ok és mi nem 100-as azt hogy csinálom meg(dns-ben)?

lehet van amit nem 100asra csináltál meg,lehet beleszámít,hogy minden bolt a tied legyen..ilyesmik..
üdv
végére értem de nem 100%-os csak 72 hogy tom 100%-os csinálni már küldi sincs?

Lacoka12
másnál is van ilyen bolti verzióm van be jelentkezek és a játékba meg nem vagyok valaki meg mondaná mit csináljak

A köpenyes Borgia futároktól is szerezhetsz, ha elkapod õket, a zöld sapkás útonállóknál is akad ilyesmi. A menekülõ tolvajoknál már nem emléxem, hogy csak pénz van vagy egyéb csecsebecse is.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Vannak ládák a titkos pályákon is,a Romulus sírokban..meg ha már van olyan
üzlet,amibe invesztálhatsz,tedd meg,mert ott is tõkétõl függõen kapsz motyókat..
Help !
Még 3 fajta, pár darad( tomato... indian...vampir...) hiányzik a shop quest-bõl, de már az összes ládát kinyitottam (kivéve Vatikán),az összes térkép megvan.
Hol,vagy kinél találom azt a párat ???
Tipp please.
jó esetben a neten
egyéb esetben rejtett file bekapcs,felhasználó,application data,ubisoft
tommygear
hol tárolja a játék a mentéseket?
Nah, az elõbb nagyon jó assassinate-et nyomtunk. Csak 3-an maradtunk a pályán, más senki. 😊

Lacoka12
ha a küldetéseket full szinkronal csinálod meg akkor több pénzt add

Kongy
Kb 5 hsz-el alattad épp ezt írtuk le...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Full szinkronizációnak a küldetéseknél végülis mi értelme van? Az oké, hogyha sikerül akkor jó a feeling meg minden, hogy sikerült megcsinálni, de jár értük valami? Mondjuk kapunk valami extrát a játék végén ha az összes küldi full szinkronizációval van megcsinálva?

Játék felénél tartok kb. és néha elég gáz érzés hogy kb. a küldetés végén cseszem el valami baromsággal a full szinkronizációt. Ha tudom hogy semmi nem jár értük a büszkeségen kívül, akkor talán könnyebben kezelném ha nem jön össze elsõre a full 😊

Köszi elõre is.
Kongy
Azzal én is sokat szívtam, nagyon felhúztam magam azon a küldin. A baj az volt vele, hogy nem volt logikus, tehát egyszer észre vettek, egyszer meg nem, miközben ugyanazt csináltam 😄😄😄

Lacoka12
én ott hívtam a assassin társakat és nekem még harcolni se kellet

Ez a francia lesz,mikor mentek végig álpáncélban vagy 20an és neked elõre kell megtisztítani az utat?..Ha igen,akkor azt hiszem jó vagy,öld bátran és csendben a katonákat,de azt hiszem ugye a csapatod még ne érjen oda és talán az önálló smasszerek se vegyenek észre sokáig,míg leölöd õket...
Valamiért én is folyton elakadtam így,de aztán elkaptam a ritmusát..
Az assasin's creed brotherhood 6.páláyán amikor a barátomnak a feleségét elrabolják és nekem segítenem kell és kék ruhába öltözök elõször 4 embert kellett megölnön az rendben ment utána megyek a csapattal és akkor meg 3 kell megölnöm de amikor odaérünk egy 30mp-s visszaszámláló jlenik meg ha az lejár mehalok de ha csak egy db katonát is megölök akkor is meghalok azt szeretném megkérdezni mit kell akkor hát ott csinálni?

üdv
egy kis help 10:25tõl

Solidus
Ha rossz irányba indulsz elkezdenek gyanakodni.Beszólogatnak hogy rossz irány,mi van veled.Akkor haladsz jó irányba ha nem állnak meg és nem kiabálnak rád.Pár sarok csak.

.:SOLIDUS:.

Menned kell, vinni a ládát. Nos, hogy merre, erre Neked kell rájönnöd a katonák beszédébõl.
10. alkalommal már sikerülni fog a 100%, de vissza is olvashatsz a fórumban vagy keresel "tutorial" videót hozzá a youtube-on.

Az Assassin's creed brotherhood 5.pályáján amikor megölöm az õrt és felveszem a ruháját és a kezembe veszem a dobozt kimegyek a 2 katonához és akkor merre kell menni?, vagy mit kell csinálni?
Kongy
Jaja, gyengébbek kedvéért 😉

CroftManor
Szájbarágósan? xD

Kongy
Látod, múltkor pont errõl beszéltem neked xd

Foxy0
így már értem

CroftManor
Mit nem értesz ezen? Magyarul ki kell maxolnod a játékot, ha elérhetõvé akarod tenni az extrákat.

Illetve még Desmond-al is tudsz mászkálni a városban, ha megvan a 100%os szink.

Foxy0
és úgy eltudnád mondani hogy meg is értsem?(léci)

CroftManor
Meg talán olyan is van, hogy sérthetetlen vagy 😄

csillámpónit akarok😊
Kongy
100%-os szinkronizációval asszem fel lehet oldani, meg ezen kívül még unikornissá is változtathatod a lovakat 😄

Foxy0
üdv hogy lehet az hogy láttam videóban hogy fénylett a kardok ez mitõl volt?

Lacoka12
nem ez a fajta nod van nálam nod32 antivirus ez a fajta

hátha...

nod32 off
Lacoka12
nincs olyan opció