Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A jelenlegi Uisoft -nál regisztrált login alatt futó játékomat tudom e egy újonnan létrehozott login alatt is telepíteni, játszani?
Köszi srácok
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Köszi a segítséget!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Most kezdtem a játékot Single módban kb 10%-nál járhatok ahol fel kell mászni egy toronyra onnan le kell ugrani egy szalmás szekérre ami mellett elmegy 4 õr, amikbõl 1 ki van jelölve, gondolom azt kéne megölni, de amikor odamegyek hogy megöljem akkor mindig kiír valamit angolul és újratölt. Ilyenkor mi a teendõ?
[merlinw.org]
Oliver Bowden - Assassin’s Creed: Testvériség
PDF 17MB HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezek közül csak a "Shrunken head" az amelyiket különösen nehéz megtalálni. Mindkettõ ládában van fix helyen. Az egyik azaz egyik Romulus sírban van. Nem tudom fejbõl a nevét, de amikor a végén a csillárral kell bedönteni a kaput, ráadásul ott a a kaputól jobbra be kell menni, ott a láda.
A másik meg valahol délen (balfele) az egyik sziklafal oldalában, párkányán.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egy ideje csináltatom õket, de nem akarnak elfogyni.
Everything is true, nothing is permitted.
Hogy tudom beállítani, hogy a mentéseim online elérhetõek legyenek? A uplay-nál kell valamit beállítani vagy a játékban? Nem találok rá opciót sehol.
A Romolus ruhát az Assassin Fõhadiszáláson tudod visszacserélni. Be kell menni abba a terembe ahol a ruhák vannak kiállítva és az egyiken ott lesz rajt a a Romuluszos ruha (ha már megszerezted). Itt tudod átváltani a többi ruhát is.
A DNS menüben állítható "ruha" csak skin! Akkor Ezio nem cseréli le a ruháját csak a játékban a kinézete változik meg (megtartva az eredeti ruha tulajdonságait). Ha ez be van kapcsolva valamilyen Skinre, akkor függetlenül attól, hogy Ezion milyen ruha van, ez fog látszani.
Szóval DNS menüben ellenõrizzétek le be van-e kapcsolva valamilyen Skin. Ha igen kapcsoljátok ki. Utánna menjetek az Assassin fõhadiszállásra és a ruha állványoknál cseréljétek le a nektek tetszõ ruhára.
van egy küldi aszem a 2részben mikor elmagyaráza hogyan kel megölni a torony õrt és felgyújtani a tornyot na az a lényeg hogy végigvitem de azt nem 100%-osra megkaptam a farkas ruhát visza mentem és utána nem azvolt rajtam hanem ami elõte volt ruha hogy lehet visza álítani a ruhát?