7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Gary #7858 A PC-s verzióhoz alaból adták, csak aktiválni kell. Ebben a hozzászólásban van infó:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1273154433&no=7352]#7352[/URL]
-
bendi99 #7857 Nekem még nincs.Hol lehet olyat szerezni vagy kapni? -
Gary #7856 Ha megvan a DLC, akkor a térképen megjelenik, hogy hol veheted föl a küldetéseket. Úgy rémlik, hogy mindig csak 1 elérhető...
Példa térkép:
-
bendi99 #7855 Assasin's creed-be mikor és hol lehet az első és a többi Da vinchi valamit találni ezt azért így irtam mert nem tudom az mi de a lényeg ki tudja ? Ha valaki igen az kérem irja meg.Köszönöm!
-
kkn #7854 Üdv srácok!
Én erről lemaradtam, most láttam egy áruházi TV-n demóban ezt a tavalyi filmet. Látta közületek valaki moziban ezt A három testőr 3D-t? A trailer-re az ugrott be, hogy valakinek nagyon bejöhetett az AC látványvilága...
http://www.youtube.com/watch?v=mQd3MwT2fAM -
#7853 Elvileg igen. online is tarolja a menteseket multisat 100% -
#7852 Nekem ott a pipa az uplaynél,hogy megvan a da vinci dlc,de nem változott semmi,térképen sem látok változást...
A másik,hogy online tárolja a mentésem?Szal ha újrarakom a win-t akkor is megmarad a savegamesavegame? -
Reg5 #7851 Visszamentem egy korábbi sequencebe, és onnan ment... -
Reg5 #7850 Karácsonyra megvettem a játékot és most jutottam oda, hogy beaktiváljam a Da-Vincis DLC-t. Na amikor elindul akkor ugye bejön a fehér színű töltőképernyő, csakhogy innen nem megy tovább. Ez most bug lenne, vagy várjak még tovább? -
#7849 Jókérdés :D -
#7848 Hali!
A strict nat problémát hogy lehet megoldani? -
#7847 Üdv.
Van vmi jelentősége ha nem 100%-ra csinálom a küldetéseket?
Nem mindig van kedvem pepecselni ilyenekkel,hogy nem érhetnek hozzám stb. -
#7846 köszi -
#7845 Néha a ládákban is szokott lenni, de nagyobb esély van rá, hogy a banditáknál találod. Időnként megszoktak támadni banditák és ha azokat legyőzöd, akkor átkutatva holmijukat, találhatsz náluk. -
#7844 valaki megmondaná hol találom? -
#7843 ugyan úgy ahogy felveted úgy kell le venni -
#7842 csinálj valami küldetést vagy lépj ki a animusbol és vissza -
#7841 Jah, még egy kérdés, ha inventoryból választom ki valamelyik ruhát (Drachen(?),Altair) azoknak ugye nincs csak grafikai jelentősége -nem változtat semmin? Kikapcsolni hogyan tudom őket, visszavedleni az eredeti cuccba? -
#7840 Vártam kb. fél órát, néhány mezei katona újra vissza teleportálódott a helyére ha arrébb mentem, de a főnök nem. -
#7839 várni kell és vissza megy a helyére -
#7838 Üdv, lenne pár kérdésem, az egyik, hogy akkor mi a teendő ha az egyik Borgia toronynál elmenekült a kapitány, nem tudom megölni, így felgyújtani se a tornyot.
A másik pedig, hogy miért nem enged befektetni az üzletekbe?
Köszi. -
#7837 shuriken head hol találok? -
bendáj17 #7836 Köszi megnéztem és sok mindent megtudtam :D Nem soká végig tolom hála. Aztán jöhet a ACR -
#7835 Valamelyik sequence 100% szinkronizációért jár a Desmond outfit.
Ezt érdemes nézegetni -
bendáj17 #7834 ja a tollak meg vannak azért se járt semmi. Egyedül eddig ha mindent renováltam kaptam egy családi selymet vagy köpeny szerűséget, gondolom olyan mint a 2-ben a hogy ha hordjuk az őrök egyből megtámadnak -
#7833 Ha jól emléxem van még benne 10 darab toll is, de hogy mi jár értük, azt már nem tudom. A kincsesládákért semmi. -
bendáj17 #7832 Milyen extra dolgokat lehet a játék során szerezni?? A romulus tekercseit tudom a zászló gyűjtögetésért és a kincsesládák gyűjtéséért jár valami jutalom?? -
Gary #7831 Igen, de az mintha nem állna építés alatt. Én a Szent Péter Bazilikára gondoltam... -
#7830 "nagy kupolás" - ez alapján Pantheon-ra következtettem. -
Gary #7829 Érdemes lenne tisztázni, melyik épületről van szó. -
#7828 Igen, ha jól emlékszem mikor megvettem a Pantheon-t utána szabadon bemehettem. -
bendi99 #7827 A játékban van egy na kupolás épület ami épp építés alatt áll de sehogy sem lehet oda bemenni.A városban elrejtve vannak kis logók amin keresztül nagy énzért lehet venni valamit de nem tudom hogy mit és az összeg mellett ott van az épület képe is amikor már mindegyiket megveszem akkor mi lesz? Be tudok menni az épületbe vagy mi .Ha valaki meg tudja mondai erre a választ azt megksszönném
-
#7826 hol kell a gépen portokat beállítani? -
xido #7825 félő,hogy nem,mert ha emlékszel,a serialt is bekéri,mikor elsőre indítottad..azaz hozzá kapcsoltad..hacsak nem próbálod másik gépen offline módban,de akkor multi és pár feature ugrott -
simonl #7824 Sziasztok, kérdésem a következő, bízom benne érthető lesz:
A jelenlegi Uisoft -nál regisztrált login alatt futó játékomat tudom e egy újonnan létrehozott login alatt is telepíteni, játszani?
Köszi srácok -
bendáj17 #7823 Köszönöm meglesz remélem :) -
#7822 Kellemes ünnepeket neked is :)) -
bendáj17 #7821 Köszi szépen pont erre gondoltam :) Jaj de jó akkor nem idegesítem magam. Ezer köszönet. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Assassinkedésben gazdag 2012-es évet. -
#7820 Leonardo-tól kell megvenni a speciális ugrókesztyűt, hogy ismét tudj olyanokat ugrani. -
bendáj17 #7819 Lehet hülye kérdés de a nagy ugrás amit Rosa tanított a 2 részben hogyan kell mert még az elején vagyok de vannak olyan tornyok amikre nem tudok felmenni sehogy se?? Később újra meg kell tanulni vagy valami hasonló?
Köszi a segítséget!