Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nothing is True, Everything is Permitted
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(mondjuk én speciel örömmel venném a korrekciót, persze nem vagyunk egyformák😊)
[merlinw.org]
és ha nem vagyok magyar mi van abban? és ha az vagyok, akkor mi van abban? de tudod mit, találd ki.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem Monteriggni pályán olyan volt, hogy menekülök nagyban... látom, hogy becéloz a pisztollyal és mivel tudtam, hogy ha akadály kerül a pisztoly és a cél közé esetleg elvéti a célt, ezért úgy helyezkedtem, hogy egy fa útjában álljon a célzásának... Hallom, hogy dördül a fegyver... örömmel tapasztalom, hogy nem halltam meg... eltelik még 3 másodperc és holtan estem össze (nem méreg volt és nem szúrtak meg sem)... A golyó tán holdkörüli pályára állt vagy megkerülte a fát? A jó Isten se tudja!
textúrája, addig pedig vmi iszonyat alacsony felbontású valami van ott, mint amik a pálya túl végébe vannak. Biztos h nem ilyen volt.
Annál van a hiba szerintem akit nem jelenít meg, mert azt senki más nem látja, legalábbis nálam így volt, kérdeztem is egy másik magyar gyereket aki másik csapatba volt, hogy õ látja-e az a playert, ..hát nála is láthatatlan volt.
Beam-essel megszenvedtem! Van egy jó kis hely a térkép déli részén, még az elõtt a hely elõtt ahol korábban le van zárva a pálya: EGy Aquadect lábánál van egy 3-as Beam-es átjáró... ott csináltam meg!
Úgy kell valahogy (tudatosan nem nagyon sikerült), hogy vágtázol a lóval, felállsz a lovon (space), majd ki is írja a játék, hogy jump, ekkor ugrassz, de fontos, hogy megfelelõ sebessége legyen a lónak, mert különben nem sikerül!
Akkor elfogadható az ugrás, ha Ezio megpördül a gerenda körül, ha csak felkapaszkodik az nem elfogadható! Lehet, hogy ugrás után rögtön mégegyszer nyomtam space-t... próbálgatni kell!
Ugyanezt megcsináltam, erre kiirja, hogy failed!
@ratgab:
Nekem megvolt, de a filmekbe illõ utolsó másodperces beérkezéssel. Az orvos elõtti utcán felugrottam a tetõre, át a mögötte levõre, ott szépen lemásztam közvetlenül a háta mögé, lopás, majd "gentle push"-sal szépen elmentem mellette a sarokig, mikor már kikerültem a szemszögébõl, ment a sprint. A jó útszakasz kiválasztása kritikus.
Odamegyek a doki rám támad kiütöm (kinyírásnak veszi már ez is érdekes)... oké próbáljuk meg mégegyszer... odamegyek észrevesz rám támad... dobok egy smokebombot... elveszem az orvosságot visszaszaladok... erre út közben kiírja, hogy megöltem az orvost <#ticking>#ticking>
Oké! Gondoltam a smoke-ot valamiféle támadásnak veszi... ezúttal mögé lopózom ellopom tõle az orvosságot... észre sem vett... visszaérek leadom a cuccot és még mindg buktam a 100 %-ot... hát aki ezt a kritériumot kitalálta az rágjon el 10 sünt élve! Valaki meg tudta ezt a küldit 100 %-ra csinálni egyálalán?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Rohadt kevesen voltunk sajnos. 😞 Grr, azért stunolgattalak rendesen Chest Capture közben. 😄 Te meg a nyakamba ugráltál. 😛