7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#6402 Már a kettőben is volt ilyen. -
#6401 Hoz_Hun, elküldöd majd a fordításaidat? És akkor beküldeném az OGI-hoz. -
#6400 Hát térképen keresd meg, hogy melyik aqueduct jele átlátszó. -
#6399 Leonardo-t hol hagytad? -
#6398 Lehet én vagyok a hülye, 2x végigfutottam a vízvezeték mentén, de nincs meg az utolsó aquiduct építés. :S -
#6397 Nah, ki veszi észre az epic bugt?
-
#6396 Ó bazze, ezeket a 100%-os izéket nagyon kihagyhatták volna. :@ -
ratgab #6395 Végigértem a single-n teljesen! AMi kimaradt: Minden 100 %-ban syncronizálva! Így is 90 % lett a teljesítése a játéknak! DAVinci DLc jó volt nagyon! -
#6394 Hát persze, erre gondoltak, hogy az Animus hatása miatt tette azt, amit tett. -
#6393 -
Metontour #6392 Úgy értettem hogy ha Altair 1191. március 24-én 12:32 perckor csinál gyereket akkor gyerekben csak fogantatás előtti dátum emlékei elérhetők tehát az 1191. március 24. 12:32 perc előttiek, mert az AC2-ben is a csajban marad a Desmond az aktus után és látja hogy leugrik Altair.
Ha jól tudom ezután játszódik a Bloodlines játék amiben Alairral kell zúzni.
Egyébként meg lehet azért mondja azt a stáblista elején a hang amit mert itt van a 16-os páciens példája aki nem viselte valami jól az Animusozozás aztán bekattant lehet Desmondnál is erre gondolnak. -
#6391 Mért ne lenne kapcsolatban Desmond DNS-e Altairével? Ugyanúgy kapcsolatban marad mert akkor már az első részben se tudtunk volna Altairral lenni mivel akkor is már régóta terhes volt a csaj Altairtól, és igy Ezio-val se mehettünk volna se senkivel. Érted? :D
Kicsit trükkös az idő -
Hoz_Hun #6390 Az csak akkor van, ha a DLC-t a játék befejezése után kezded el. Tehát megtörténi az aminek meg kell a játékban, lefut a stáblista és utánna mész el a DLC helyére. Akkor nincs levél. Akkor csak a párbeszédet lehet hallani a háttérben, ahogy a két férfi diskurál, DLC kezdésénél és amikor befejezted. Persze nem csak ilyen pár szavas mint a stáblista alatt. -
Metontour #6389 Hoz_Hun a DLC-ben merre van a beszélgetés folytatása?Mert én kaptam levelet is meg volt a rövid beszélgetés a stáblista elején.
Az Animus-os dologban egy bökkenőt találtam az az újra átéhető emlékek.
Az első rész kiegészítője a bloodlines amivel Altairral kell megmenteni a csajt Cipruson és PC-re nem jött ki.Na azt hogy lehet végig játszani mikor a Desmond szál már nem volt kapcsolatban Altair DNS-ével mivel a csaj már terhes volt. -
ratgab #6388 Egyébként iszonyat hülyeség szerintem, hogy éppen "repül" feléd egy kemény ököl, de még bele tudod mártani a késed a támadóba! Ez annyira a másodperc tört része, hogy szerintem kivitelezhetetlen lenne a valóságban!
Én ezt nem így csináltam volna az Ubi helyében... aki hamarabb nyomja a kill-t vagy stunn-t annak az betalál lenne a jó megoldás (sokszor volt olyan, hogy az üldözőm nem figyelt... nyomtam a stunn-t, de mivel ő még nyomott egy gyors attack gombot jóval azután, hogy én elkezdtem stunnolni, és még én halltam meg!) -
#6387 Aki nem számít rá, h az ajtó mögött vagy elbújva, akkor szoktam ezt alkalmazni. Persze van mikor balul üt ki ez a módszer és elkap. :) -
ratgab #6386 Ubiéktól kitelik! Animus az Animusban... érdekes felvetés... egyik lehetséges végkifejlet lehet! Ilyenkor mindig eszembe jut, amikor valaki nézi a tévében, hogy valaki néz a tévében mást, aki mást néz a tévében tévézés közben..
Ha már itt boncolgatjuk a végkifejletet... szerintem az Ufókhoz tuti köze lesz a dolognak! -
ratgab #6385 Értem én amit mondasz! Én csak azt mondtam, hogy élesben ÉN a biztonság kedvéért ilyenkor ellövök egy smoke-ot! SE többet se kevesebbet ne mondtam! -
#6384 És mi lenne, ha kiderülne, hogy "igazából" nem is 2012-ben játszódik a történet, hanem mondjuk 2100-ban, és Desmond leszármazottja az "igazi" főszereplő, csak hogy Ő eddig az Animusban csücsült, és átélte Desmond emlékeit? :) -
#6383 de ennek pont az a lényege h random, tehát smoke nélküli :) Ha smokeal nyomnám le, mitől lenne olyan érdekes? :) -
#6382 Hát, akkor lenne vagy 35 rész, mert kb annyi Piece of Eden van :D -
ratgab #6381 Én ilyenkor azért meg szoktam támogatni a dolgot egy smokebombbal! AZ a biztos! -
ratgab #6380 Ezért írtam, hogy akár egy régészcsapatként is funkciónálhatnának, mint Indiana Jones (Desmond azért tud hasonló kunsztokat), vagy Lara Croft!
Minden legendás kincshez tartozna egy legenda... egy főszereplő, akinek a történetét megismerhetnénk, miközben Desmondék megkeresik a kincsét! (Ubiék jegyzeteljetek!) Így megmaradna a jelenkori sztoriszál is! -
ratgab #6379 Na ezt akartam megfogalmazni, csak valahogy nem sikerült! Így gondolom én is maximálisan!
Sőt amilyen elbeszélő képességgel Ubiék felépítették ezt a dolgot teljes nyugalommal el tudnék viselni más főszereplőkkel is ilyen történeteket! Mint ahogy korábban írtam, akár Altair kibővített sztoriját is szívesen fogadnám, pénzzel megtámogatnám egy vásárlás formájában! -
rossitibi #6378 Sziasztok!
Pc-n játszanék az Assassin's Creed Brotherhood-al xbox 360 controllerrel! Minden jó,kivéve a gombkiosztás! Fel van cserélve néhány gomb az AC2-hez képest és szeretném átállítani de nem engedi! Be van szürkülve az egész controller menü! Van erre valami megoldás? előre is köszi! -
#6377 Nah, Hozhun segítségével csináltam egy random stun vidit :D
És Hozhunt azért kértem meg, hogy segítsen ebben, mert nem volt időm, se kedvem 10 mecset felvenni és várni hogy épp ki jön be gyanútlanul az ajtón... De ezek valós leütések, még ha most el játszottuk is!
random stuns Próbáljátok ki! ;) -
#6376 Lucy-kicsit másképp -
Hoz_Hun #6375 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A két férfi beszélgetését úgy értem, a DLC-ben folytatódik a párbeszéd, amit a felirat alatt elkezdtek. Az nagyon érdekes és egyértelműen kiderül, hogy a két titokzatos hang a DLC-ben felfedett helyszínt keresték. -
Hoz_Hun #6374 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem biztos nem abszergósok meg Williams beszél a végén a felirat alatt. Főleg a DaVinci DLC óta. Ha a játék vége előtt indítjuk el a DLC-t akkor Desmont titokban levelet kap egy Assassin sejttől, akik egy specifikus emlék után kutatnak, ami pont a Leonardos DLC-ben van. Az ő összekötőjük Rebecca és a többieknek nem is szabad erről tudni. Na ha a játék után visszük végig a DLC-t, akkor nem kap Desmond levelet, hanem a két férfi beszélgetését halljuk. Ebből számomra az következik, hogy azok az Assassinok tették vissza Desmondot a gépbe, akik Rebeccaval álltak kapcsolatba és szükségük volt a Leonardos DLC emlékeire. -
#6373 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én eddig csak egyszer vittem végig a játékot, úgyhogy még nem éppen vagyok 100%-ban tiszta a sztorival, de az biztos, hogy a végén Abstergosok beszélnek? Én azt hittem, hogy assassin-ok, és azért tették be Desmondot az animus-ba, mert leszúrta Lucy-t, és most azt hiszik róla, hogy Templar. -
#6372 Te most azt próbálod mondani h Desmondék még mindig az Abstergonál vannak, az AC1 helyszínén? :D Az érdekes lenne. De akkor mi van Rebecca-val és Shaun-nal? :) -
#6371 Az érdekes lenne. Majd egy év múlva kiderül. -
#6370 Lucyra visszatérve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem van egy olyan érzésem hogy az nem is történ meg, a Truthból is és abból a rövid párbeszédből ami pont Lucy halála után van, közvetlen a stáblista elején, Williams (aki az abstergonal az a főmufti) és vmi technikus vagy ki között: annyi hogy vkit raknak vissza az animusba, meg szörnyülködik a csávó hogy mit tett vele a gép, erre Williams hogy meg van amit akartak.
Nekem ezekből az jött le hogy meg sem szöktek az abstergotól, ugyan úgy ott van Desmond csak vhogy átverték az animusal. -
#6369 Persze, engem is nagyon megfogott Ezio is (kit nem?), de engem a jelenkori szál is nagyon érdekel. Mind a 4 jelenkori karakter nagyon szimpatikus nekem, imádom őket, és leginkább az érdekel, hogy velük mi fog történni. -
xido #6368 Én amondó vagyok..számomra teljes jelenkori körítés nélkül is önállóan Ezio egész története olyan szinten megfogott,amilyen szinten nagyon kevés játékbeli karakter és helyszínek és simán el bírnám viselni csórinak pár Európa szerte ágazó kalandozásait is amolyan bőrlehúzásként -
#6367 Hát én meg pont a sci-fi vonal miatt imádom a sztorit... Plussz a sztori is olyan szinten komplex, hogy az hihetetlen, 100 rész sem lenne elég, hogy elmondja az egészet...
Nagyonnagyon szeretem a virtuális valóságos játékokat/filmeket, szerintem ez iszonyat nagyot dob rajta. Sci-fi baromságnak azért nem nevezném az almás dolgot, nekem sem jött be annyira, de a sztori, amit a Piece of Eden-ek köré faragtak, az hihetetlen jó.
-
#6366 No igen... Az első részben is nehezen barátkoztam meg azzal, hogy igazából a jövőben játszódik, és egy hülye masinériába kell beülni... :( -
ratgab #6365 Ruhák a 2. résztől kezdve vannak! Assassinok csak a Brotherhoodban vannak!
Ezektől eltekintve csak ajánlani tudom az előző 2 részt is... főleg a 2. szuper!
Magyarításról nem tudok! -
Lacc 88 #6364 Sziasztok. ost játszottam először az Assassin's Creed sorozattal és nagyon tettszik. Szeretném kipróbálni az előző részt is, de lenne pár kérdése előtte. Magyarítás van már esetleg hozzá? Ruhákat ott is tudok vásárolni? Assassinok abban a részben is vannak vagy ez egy újítás ebben? -
ratgab #6363 Assassinjaid szerintem nem lesznek, ha újrajátszod a felvételük (az a küldetés, ahonnan kezdve felveheted őket) előtti küldiket, de minden amit megszereztél és rajtad van (mivel az újrajátszás CSAK az adott küldetésre vonatkozik, szabadon nem járkálhatsz, csak a küldetést csinálhatod újra) az veled is lesz a küldetés során!
Pl.: Ha be kell hatolni valahova, ahol még esetleg nem vetted meg a nyílpuskát, akkor ha később már megvan megy veled a küldire a nyílpuska is!
Korábban felvett zászló/ toll/ kincsesláda nem kerül újra zárt helyzetben elhelyezésre... tehát amit korábban felvettél az felvéve marad!
Nagyon fontos (miután itt mondtátok én is rájöttem, hogy így van), hogy ha elbukod a 100 sync-et, akkor adott küldetést checkpointtol folytatva bukott állapotban marad a 100 %-ék, csak akkor van újra esély teljesíteni ezt, ha újrakezded az adott küldik (restar memory)!