Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én benne vagyok egy játszmában! RAtbag te jössz, vagy valaki más?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Játszotok még? mert én pont most készülök pár körre.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen! Mindkét gyõzelmednél meccs közepéig le voltál maradva, mint a borravaló! Aztán átkapcsoltál Fõnix üzemmódba...

Utolsó meccsben meg sz...rá aláztál, amikor találkoztunk, habár te is kaptál egy poisont (üldöztem egy fazont, chargolt és lestunnolt, ekkor jött ratbag kolléga és levágta nekem az ellent, én meg felkelve hálából megmérgeztem <#eplus2>)

Aztán utána egyszer úgy kapott el, hogy késõbb dobtam a smoke-ot mint kellett volna, utána nem volt smoke-om... harmadszorra meg éppen töröltem a tõrömrõl az ellen vérét, amikor hátbaszúrt (smokekal csak egy ezredmásodperccel késtem el) <#eplus2>

De jó volt, mert az SG Team szénné alázta a többieket!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RatBaG
megint elõadtam a nagy bénázást, valami 4-600 pontom volt a meccs 2/3-ig, aztán végre sikerült kettõt mérgezni, egybõl feljöttem.
de ezek a tetõn futkosó majmok nagyon felidegelnek...

Per Aspera Ad Inferi.

Imént R4tb4g névrokonnal toltunk egy assassinate-t... jól jött ki, mert az elsõ meccset õ nyerte, a 2.-at én, a 3.-at õ, a 4.-et, 5.-et én!

CroftManor
Nektek már volt olyan, hogy jött felétek a vadász, és hiába nyomogattad a smokeot, kiírta hogy: not avaliable yet <#falbav> Pedig nincs visszaszámlálás és mégis ezt írja, a vadász meg röhög magában hogy milyen béna...

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Fú azt a pályát én nem szeretem. Inkább San Donato, meg Pienza, Venice meg ezek.

CroftManor
Az amcsit azért nem sikerül nagyon lenyomni, mert õ általában akkor lép be, mikor én ki. Mivel náluk akkor van reggel, mikor nálunk este. Így még nem nagyon sikerült vele egy mecsben játszanom. Viszont érdekes módon Deadlyspirit92el szinten naponta összefutok.

Kicsit kárpótolva voltam ezzel, mert az elsõ 3 meccsen egy olyan próval futottam össze, akit 1x sem tudtam megölni, pedig vagy 5x lockoltam.... olyan jól helyezkedett a kis ravasza, hogy mindig pont beszipkáztam a smoke-ot!

Aztán az 4. meccs után kilépett és végre én is érvényesültem! Hiába szerencse is kell a játékhoz!

Szegény Noobokat halálra szívattam... lehet párnak el is vettem a kedvét a játéktól! De olyanokat csináltak, hogy ketté állt a fülem (elõtte ölök meg rossz célpontot õ meg sétál tovább mellettem blendelve), vagy 3-an keringünk egymás mellett semmilyen npc nem volt a közelünkben és mindkettõt meg tudtam ölni (aki kicsit is tud az már 5x agyonszúrt volna ennyi idõ alatt. Ez utóbbi meccsbõl kihajított a gép végül... úgyhogy itt már nem aláztam le õket (de pont Sienna volt a kedvenc pályám <#rinya>)

Ma elértem az eddigi legjobb eredményem assassinateben: 25 kill 2 halál... 10050 pont (futkosó majmok<#vomit>)

Aztán a rákövetkezõ meccsen pontrekordot döntöttem (sajátomat): 11300 pont 19 kill 4 halálból!

Atkamon
Az elõzõ 2 is hatalmas bughalmaz volt, csak éppen nem volt bennük multi... Néhûny apróbb dolgot biztos javítanak majd, de nagy dolgok biztos nem lesznek.

Akkor még 20. elõtt kell megcsinálni a videot.
Sajnos hétfõre viradólag elkapott ez az átkozott vírus. A gyerekek hurcolták haza. Folyamatos hányás, hasmenés. Már ott tartottam, mindjárt korház mert kiszáradok. Végül sikerült a hányást abbahagyni (hasménés kb óránként :/). De azóta is ágyba vagyok, marha gyengén. Most elsõzör ültem le nethez, benézni, háta Croft már lenyomta az amcsit és látok róla videót, de még nem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
esetleg? hatalmas bug halmaz a játék, de mind1.

Nálam eddig kétszer volt olyan, hogy ki akartam nyírni a csávót, de folyamatosan félreugrot, de vagy fél percen keresztül. Mind a kétszer végül megmérgeztem. Az mûködött. Továbra is nyomogattam a támadás gombot õ meg elugrált, de aztán összeesett a méregtõl. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atkamon
Ilyen változtatásokra ne számíts szerintem. Max a kapcsolati problémákra esetleg, de ilyen változtatások, hogy chat, tuti nem lesznek... Kicsit szoros nekik a határidõ az AC3-mal, vagy akármi is lesz a következõ játék... Nem értem amúgy, miért kell évente kiadni egy új részt, na mindegy...

RatBaG
ja, de csak utólag 😛

Per Aspera Ad Inferi.

Tudtad egyébként, hogy a neved mit jelent? Ratbag az ausztrál szlengben Bajkeverõt jelent!

Hát elvégre Roofpolisher (Tetõpucoló) a neve vagy mi a szösz<#hehe>, hol lenne máshol, ha nem a tetõn!

CroftManor
Hamár ki vannak írva a PCs multis nevek, nem lehetne kiírni a boxos neveket is? 😄 Tudom h ez a PCs topik, de a konzolos topikba nem megy ez a téma legalábbis itt sgn.

Rage47
már rég kész van a Florence, azzal legalább nem kell dolgozni😄
viszont chat nem hiszem, hogy lesz, Splinter Cell multit is leszarták kiadás után - meg is döglött PC-n
Hamár ilyen sok multis név ki van írva a lap tetejére akkor az enyémet is kiírnátok légyszíves. A multis nevem: szgeri83 Ma hamar lenyomtam az elsõ manhunt multis pályámat elsõ lettem igaz csak 1030 pontom lett, de kezdésnek nem rossz szerintem. Most hogy kijátszottam a single-t lesz idõm a multira is 😊
Mik ezek a shop questek? Valaki leírná hogy melyik mi?

every damn day

CroftManor
Nekem inkább a San Donato night tetszene, vagy a Roma night.

MerlinW
Az a hír mikor jön, hogy javítáják a bugokat, stabilizálják a kapcsolatot beépítik a chat-et, stb?😊 Most valahogy Florence hiányzik a legkevésbé😊

[merlinw.org]

Egy kérdés: miért nem tudok multizni? Loggolok be, de nem talál senkit, és azzal dob ki,hogy kapcsoljam be az anti-cheatet. (mondanom sem kell, végig be volt kapcsolva)

every damn day

Atkamon
Most jött a hír az Assassin's Network-ön, hogy ha a multi játékosok játszanak összesen 133700 Assassinate meccset, akkor felnyitják a Florence Night pályát.

Rage47
jó lenne a játékba egy chat :/
RatBaG
szombaton eléggé kiegyenlített volt, folyton a tetõkön mászkált, én meg a peremen lógva mindig lerántottam. a sokadik ilyennél beleszólt a mikrofonba "nice one..." (elõször hallottam a voice chatet mûködésben). valószínûleg ezért utazott rám másnap ennyire, kiidegelt. vigyázzatok vele, az egyik kedvenc módszere az õrült rohangálás és firecracker, mikor kb a blendelt célponthoz ér. párszor sikerült vakon is ledöfni <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Akkor majd találkozunk pár év múlva...

lolSL
DROGOS

Kongy
Én most kicsit szüneteltetem a multit, meg magát az ACB-t is. 😊 Így is többet toltam már mint egy átlagjátékot... de még visszatérek!

Addig is vár a WoW Cataclysm. <#eplus2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egyébként a nagyoknak se mindig megy! Néha a top játékosoknak is van rossz napja és olyankor minden elromlik számukra!

Roof jól nyomja az biztos!! ENgem is szívatott már meg, de majd amikor te szívatod õt, az lesz a csúcs az hihetetlen jó dolog!

Tegnap én is nyomtam ragequitet hasonló okok miatt... ez ilyenkor már szimpla fáradtság és szétszórtság... ha nem koncentrálok, akkor rohangálok, olyankor meg a nyugodtabbak elkalapálnak ez egy ilyen játék!

Én csak 16h után kapcsolom be egyáltalán a gépet, mintha dolgoznék, így ez a dolog kivédhetõ!

Amúgy is még nyelvet kell tanulnom... májusban meg francia írásbeli (business) úgyhogy van dolgom!

Könnyelmûség volt felmondani! Csak akkor szabad, ha van másik munkád... nekem sajnos nem volt választásom,mert küldtek! Munka lett volna... csak pénz nem volt kifizetni!

Atkamon
Köszi 😊

JethroHUN
Grat hozzá.

Atkamon
Hellequinnek rohadt jó az elite gear-je.

Atkamon
Na végre megvan a lvl 50 nekem is 😊

RatBaG
na tegnap úgy hagytam abba éjszaka, hogy minimum egy nap szünet.
állandóan úgy alakulnak a meccsek, hogy ha 2-3 körig nem is, de utána valahogy mindig ugyanazok az elit abstergos arcok közé kerülök. ettõl a Roofpolisher-tõl már lassan rosszul vagyok, folyton egymást szívatjuk. sajnos nem mindig 50-50 százalékban, ilyenkor jön elõ igazán, hogy mennyire hullámzó a teljesítményem. így történhetett meg tegnap, hogy simán nyertem 2 kör assassinate-t, aztán következõleg florance-en a 8. percben is nulla ponttal pislogtam, amikor jött a ragequit, pedig nem jellemzõ rám... kurva lock-rendszer! <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Atkamon
Nekem még "csak" 27 órám van a multiban, singleben meg 29 😄

CroftManor
Azóta nincs munkád? Ne idegelj o.O Egyébként most épp nekem sincs, felmondtam a melóhelyemen mert át akartak tenni hideg hívásos kampányra... Úgyhogy többek között ezért is akarok kiszállni a multiból, mert ez olyan mint a drog, ha rákattansz nehezen jössz le a szerrõl xD

Hát sajnos jan 1 óta nincs munkám, szóval bõven belefért az a napi átlag 8 meccs.

CroftManor
Nagyon rá voltál kattanva a témára 😊 mivel mi is HozHunnal meséltünk a multis élményeinkrõl. Még én sem értem el egy hét után az 50es szintet. Jó persze ebben közrejátszott az is h én dolgozni járok és nem volt annyi idõm foglalkozni vele mint annak aki nem jár dolgozni vagy nincs egyéb elfoglaltsága... Én december 20 körül szereztem meg az 50es szintet. Tehát megjelenés után egy hónappal.

Igaz, hogy ebbõl az 1 hónapból majdnem minden nap toltam legalább 6-8 meccset... elsõ hét letelte elõtt 50-es level elérve <#rolleyes>

Hát mondjuk nem csodálom, hogy már elunod 5 hónap után! Én már most kezdem, pedig nem tartok még 1 hónapnál... Tényleg 18-án jubileálunk emberek...legalábbis 0 day-sek! Én már kerek 48 órát beletettem a multiba!

CroftManor
Én fél éve tolom a multival, tudnék róla ha lenne ilyen mozdulat.
Amúgy én lassan abbahagyom ezt a multizást, már meguntam ezt a: találd meg, öld meg, búj el dolgot. Meg amúgyis lejár a gold elõfizetésem 20.án <#rolleyes>

Mintha olvastam volna valamit, hogy ez nem véletlen, hanem lehet ilyet csinálni...

CroftManor
Nem jöttetek még rá h ez random? 😊 Ezt nem te csinálod, ez a játékban bugnak fogható fel vagy glitchnek. Velem olyan volt, hogy manhuntban nem tudtak megölni. Két vaádsz próbált és mindig félreugrottam elõllük. És nem nyúltam semmihez. Próbáltam leütni õket de nem tudtam, de így legalább magam mellett tartottam õket egy darabig, aztán meguntuk és elengedtük egymást 😄 Mentek keresni a többi prédát.

Ma én is megcsináltam, hogy elugrottam a támadó elõl... a fene se tudja hogyan... amikor meg akart ölni nyomtam egy támadás gombot és ez sült ki belõle!

Utóbbit visszavonom... az csak egy pariah volt!