7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #6362 De hogy ne csak dicsérjem a játékot (fantasztikus kis játék ez ... az idei év eddigi legjobb vétele számomra), azért van egy két dolog ami nem tetszik így visszanézve: Iszonyat rövid a fősztori szál... ha igazán nekiültem volna egy nap alatt végig tudtam volna zongorázni! AMi kihúzza a kakából az a rengeteg (tényleg) mellékküldetés!
Sok ziccer is kimarad a történet szempontjából:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt értem, hogy a végén nem mondják el, hogy miért kellett leszúrni Lucy-t (remélem nem csak én rontottam el valamit és tényleg ez a vége!), de hogy arról egy szó sem esik, hogy Cesare, hogyan tudott kijönni a börtönből azért eléggé bosszantó, pedig érdekes sztori lehet!... Az utolsó pár quest a vége előtt, amikor már csak az almával kell... Írtani (?) az nagyon rossz volt számomra... szinte élvezhetetlen! Ugyanúgy éreztem magam, mint az első rész végén: VAn egy nagyon jó középkori... itt reneszánsz korabeli történet ármányról, szerelemről, bosszúról és minden nyalánkságról, ami ehhez tartozik, aztán a végén leerőszakolnak a torkunkon egy sci-fi baromságot... név szerint ezt az almás varázslást... ott az a sok jó szúró/vágó/ütő fegyver és nem tudom használni, mert ezt az idióta almát kell ?meggyújtanom és világítani vele? (A desmondos rész akár régészes is lehetne és rögtön meglenne a jelenkori miliő is hagyva.) Miért kellett ez bele könyörgöm? Biztos demonstrálni akarták az alma hatalmát, hogy nem kell más fegyver csak az... de mégis valahogy kilóg a nagy egészből számomra... -
xido #6361 úgyis meglátnám..de pl kérdés ezekkel az újrajátszásokkal...
ha mondjuk olyan küldit játszok újra,ami teszem azt az assassin verbuválásom előtt játszódott a történetben,akkor ugyanúgy nem lesznek hívható segédeim ott?...vagy érthetek ez alatt akármilyen páncélt,fegyvert,kelléket.. -
Hoz_Hun #6360 Ezzel egyetértek. Pont ezért szerintem jó dolog ez a 100% sync. Mert nem kötelező. Ha valaki akarja megcsinálja, ha nem nem. -
ratgab #6359 Addig jó amíg szórakozom vele, hamár vér hu...ozás az egész az már nem szórakoztató!
Ahhoz képest, hogy 1 hónapja megvan a játék még mindig nagyon sok minden van amit meg lehet csinálni... pedig az első héttől (10000-el multi) eltekintve folyamatosan játszom vele! Brutus ruháját ócsárolóknak... most már értem, hogy miért szidtátok annyira! -
Hoz_Hun #6358 Ne-em? Miért nem? Pedig abban van a kihívás!...csak viccelek. :) Mondjuk én mindent megcsináltam 100%. Meg mindent amit lehetett, beleértve persze a shop questeket, Guild Questeket, a Virtual Traning összes aranyérme is megvan... szóval mindent.
A 100% szinkronizálásnál tényleg van pár nagyon szopatós. Úgy hogy megértem aki kihagyja. -
ratgab #6357 Igen! Már csak azok hiányoznak, amiket lentebb leírtam... illetve még nem néztem szét a Tiber szigeti búvóhelyről mi hiányzik (festmény, fegyver... ebből még van hátrányom), illetve a Shop Questekből a Kovácsnál még van amit nem csináltam meg!
Róma 100 %-ra renoválva! Thief Questek, Guild CHallengek végigcsinálva (Cristina küldihez figyelembe vettem a sync állását, ami most 80 %-on van).
Viszont, ami kimarad a végigjátszásból az az, hogy minden egyes küldit 100 %-ra csináljak... nem frusztrálom magam feleslegesen! -
Hoz_Hun #6356 A "The Truth"-ot összeszedted? Az is elég fontos. -
ratgab #6355 Összes zászló, összes kincsesláda, összes romolus lair végigcsinálva!
Történet végigjátszva (barominagy cliffhanger a végén... most már semmit sem értek!!)
AMi még hátra van: Davinci DLC, Assassinate Questek, Curtisan Quest ( 1 db), Cristina Questek! Esetleg lehet, hogy utána még az Achikat is megcsinálom, ami kimaradt eddig! -
#6354 WTF?! 3k? okcsá. -
Hoz_Hun #6353 Ez annyira nem tetszik. A Harlequin kicsit kidolgozatlan szerintem. A póloknál azaz "Óvakodj az autóStohl!" az nagyon jópofa. :) -
polomuhely #6352 Sziasztok!
Akit érdekel Assassin's póló:
http://polomuhely.hu/termekek/assassin-polo-rendeles
-
lolhunter #6351 Ez nagy volt.Beléptem a játékba és már csak 3 perc maradt.Az elsőnek 5000 pontja volt(Wanted) és az utolsó másodpercben megöltem és 1050 pontot kaptam.Pont behoztam.az az 50 pont mentett meg :D -
#6350 Remélem jó. :) -
#6349 off:
utána olvastam és szerintem nekem is befog jönni! :D
(magyar felirat van hozzá?:) )
-
#6348 szivesen segítek ha kell valami! -
xido #6347 AC" előtt volt csak a Lineage,ami Auditore papáról szólt:) -
#6346 Jó ez a The Borgias sorozat, már várom a 4. részt :D
Volt még egy rövid film, az AC2 (CEhez esetleg?) Ami Lorenzoról szól, vagy tévedek? -
#6345 Szerintem mindenki szívesen segít neked. -
#6344 A FAQ ötletemhez hozzászólás esetleg?:D Egyedül azért nem tudok ennyi mindent lefordítani, meg volt itt valaki, aki fordított már, nem emlékszem hirtelen ki volt. -
#6343 milyen lett? -
#6342 Kösz, egész délelőtt nyelvvizsgáztam. :P -
#6341 Odaállsz a feje fölé és hosszan megnyomod a shiftet. Vagy ami a legbiztosabb, felveszed a hullát és kiesik a fejéből a kard... :) -
#6340 Legközelebbi kovács, mert nem lehet eldobni fegyvert :S -
#6339 igen én általában mindig így csinálom, de az a baj hogyha fejbe dobtam és felvenném vissza a kardomat akkor előfordul az hogy az őr fegyverét teszi be nekem és olyankor már sehogy nem tudom vissza szerezni a kétkezes fegyveremet, van erre valami megoldás? -
#6338 Konzolon nekem is összejött elsőre.
na pc-n a A-W variánssal jött össze csak. nem volt elég csak az A-t nyomni...:S -
#6337 Nekem elsőre összejött. Miért nem megy? Hát nyomod a bal irányt és a kamera is odafordul utána csak megnyomod az ugrást plusz bal irány nyomva tart. -
#6336 2:02-nél ez nem jön össze h oda ugorjak.
geci szar az irányítása, már nem azért. hogy nézzek oda?:D fókuszálni nem lehet XD -
JencyJasko #6335 hello, amikor e végén megtalálják az almát ott kell mászkálni meg ilyenek no utána miről beszélnek, mert nem nagyon értettem, köszi :) -
#6334 Amúgy meg menjetek ki a szabadba, tök jó idő van :) -
#6333 nekem azok közül az tetszett, amikor az őröket kellett észrevétlenül időre kinyírni, szépen csendben :) Ha az egyik megfordult már lőttek az egésznek :D De a long kill streak meg ezek sem elhanyagolhatók :) -
#6332 *emberek -
#6331 Virtual Training-ezzetek ember, nagyon jó :P Elég jó kis eredményeket hoztam össze Combat-ban. Freerun még úgy ahogy megy, de a Stealth Assassination nem igazán :D -
#6330 tegnap végigzúztam a freerunos gyakorló mapokat, a friendlist időket megdöntöttem, de egyszerűen fingom sincs hogy lehetne egy full egyszerű pályán lefaragni még 1 másodpercet a világrekordhoz. ez nem mirror's edge, itt nem tudsz improvizálni, szóval nem tudom hol nyerhetnék még időt egy tökéletes menet után. itt is jól jönne egy ghost time. -
#6329 nálam ott elásta magát, mikor első részben nyitott ököllel ütött az egyik :) és még le is lassították... széttört volna a keze élőben -
#6328 Két kezes fegyverekkel lehet, nyomd hosszan a bal egérgombot. -
#6327 Hogy lehet fejbe dobni az őröket fegyverrel? -
Micsu #6326 ki
hatásvadász, lowbudget, néhol nevetséges :P
amúgy jó -
Immigrants #6325 Na ezt nem tudtam Köszi! -
BIZ0906 #6324 Fókuszálj rá nyomj F-et és ha megfelelő távolságban van akkor eltalálja. -
Immigrants #6323 Sziasztok! Az íjjal és a dobós karddal tényleg ennyire szarul lehet célozni vagy én vagyok a béna? Úgy állítom be kb. a nézetet hogy az ellenfél felé nézzen (pl.: egy háztetőről)és amikor megnyomom a lövés gombot elirányítja teljesen másfele a képet.