7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #6970 Akkor valami gikszer lehetett. Én egy időben nagyon menedzseltem a saját kill/death ratiómat. Egészen biztos vagyok benne, hogy - normál esetben - elszámolja függetlenül attól, hogy mikor lépsz be. A lényeg, hogy a végén benn kell lenni. Utóbbi időben nem foglakozom ezzel mert már kb 150+ van a killem. (Croftnak meg vagy 1000+? Vagy 1500+?) -
Gary #6969 Hehe, ilyen nekem is volt. Esetemben is én voltam a gyorsabb :Ð
Hoz_Hun: végig bent voltam a játékban, láttam az összesítést is, ezért írtam. -
ratgab #6968 Én már jártam úgy, hogy kezdéskor konkrétan egymástól 1 méter távolságba rakott be engem és egy másik játékost! Én kapcsoltam hamarabb és meg is kaptam a first bloodot! -
Hoz_Hun #6967 Veled már volt úgy, hogy beléptél Wanterde és egyből meghaltál? Úgy értem még a mozgást sem kaptam meg a játéktól. A múltkor mire megjelent a kép épp azt láttam, hogy rámugrik valaki. Szerintem a gép már berak bennünket a pályára már akkor, amikor minálunk még menü van. -
ratgab #6966 Nem lehetetlen az csak időigényes! Nekem is 80 %-ék volt! -
Hoz_Hun #6965 Azt csak akkor pontozza, ha a VÉGÉN mikor 00:00 ér az idő akkor még benn vagy. Ha az utolsó 2 percben lépsz be akkor is el kell, hogy számolja. -
Gary #6964 Multiban a legjobb ölés/halál arányt csak annak pontozza, aki a játék elejétől bent volt a pályán? Engem akkor rakott be, mikor kb. 4:40 volt a hátralévő idő. Csak a középmezőnyben végeztem, de összehoztam egy 7/0-t és nem kaptam érte semmit :( Pedig, ilyen jó arányom soha nem volt még. Folyton 2-5 vagyok, néha 6-7 (ha azokat a teljesíthető dolgokat akarom megcsinálni, ami nem csak XP-t, hanem plusz dolgokat ad. Pl.: rapid gun) -
Hoz_Hun #6963 Ahhá! Azért szopok mindig mikor counter smokolsz. Nekem az 1m-rel nagyobb hatósugarú van. Gondoltam, hogy át kéne állítanom. :)
A reset cooldown tényleg jó. Nálam is be van állítva. -
#6962 manhuntban ha préda vagyok, kedvelt szokásom hogy egy széna mellett ácsorgó csoportot átmorfolok, én meg besuttyanok a susnyásba, 10/9 kapásból elkezd npc-t gyapni :D -
#6961 Én a Long lastingot. Egyébként manhuntban prédaként nagyon hasznos a reset cooldown funkció. Ahányszor meghalsz, újratöltődnek az abilitik. Nem kell arra várni h mikor tölt már vissza a smoke. -
Hoz_Hun #6960 Már rég meg akartam kérdezni, melyik Smoke Bombot használod? -
#6959 Na hát azt tényleg xD Kb 85%-nál feladtam :D -
#6958 Ja 100% persze :D
Próbáld meg a Just Cause 2-t 100%-as végigvinni :D most megmondom hogy lehetetlen XD -
ratgab #6957 Tetőről jut eszembe, hogy az előbb egyszerre 4-en másztunk a falon egymás után, mint a mókusok (üldözők és üldözöttek csapata)... röhejes volt! -
ratgab #6956 Az előbb jól felhúztak! Assassinet látom teli a kör, tehát közelben van az áldozat, de nem látjuk egymást... hallom a kés húsbavágó hangját és smoke dörejét... átrobogok az ajtón, amin eddig féltem átmenni... a "győztes" épp felém mászik már lockolt is... dobom a smokoet, ami el is éri... stunnolom és gyorsan beadom a mérget, mert tudom, hogy többen lesik az alkalmat a hátam mögött, hogy megöljenek!
Épphogy beinjekciózom áldozatom már kapom is a feszület rejtett pengéjét a tarkómba, de párhuzamosan egy kézifegyver dörrenését is.
Tekintetem elsötétülése közben elsuhan előttem az állnok pap önelégült képe, aki leszúrt és felharsan a Target lost a hangosbemondóból, majd megcsap a letargikus érzés mikor megpillantom az = 50 feliratot a képernyőn (megöltém a mérgezett ellenfelem ) -
#6955 Nekem van olyan vidim, ahol lelassít dobó késsel, de mire odaér, dobok egy smokeot xD Olyan is volt már h mire felért a tetőre, elmúlt a tőr hatása én meg éppenhogy megtudtam lógni előle. -
ratgab #6954 Ilyet velet is szoktak, aztán meglepődik a delikvens, amikor az arcába robban a smoke... -
Hoz_Hun #6953 A Legacy-ban meg már fél éve csak "comming soon" az új fejezet. Azt reméltem húsvétra kinn lesz, de nem. Bánatomban vettem megint egy raklap területet, így az összes most pont 10x van meg. :) -
Hoz_Hun #6952 Croft a legújab divat szerint, menekülés közben belémhajítja a tőrét. Aztán kényelmesen leöl. Jó szar érzés ott botorkálni késell a válamban. Mondjuk csak akkor futok, ha nincs éppen Smoke, de akkor különösen rosszul esik egy tőr. -
Hoz_Hun #6951 Lol, a múltkor velem is többször előfordul ugyan ez a marhaság. Lestunnoltam is IGAZI Noob módjára nem tudtam rendesen belockolni (vagy belockoltam és újra ki). Felállt és kinyírt. Vagy (ami néha előfordul) nem aktiválta a mérget. Hú de idegesítő. -
ratgab #6950 Látom használod a wall runner perk-et... szerintem is nagyon hasznos... főleg üldözéskor, amikor a célpont mászik felfelé a falon, de ő arra nem gondolt, hogy én ennek a perknek hála kapásból 2 szintet futok fel a falra, így hamarabb érek a tetőre, ahonnan leugorva már meg is hal a delikvens! -
ratgab #6949 Erre kifejlesztettem egy módszert: AMikor az egyik üldözi a másikat, akkor mindig megvárom, míg az egyik megnyeri a párharcukat és a győztest ölöm meg! Arra is sokszor ráfaragtam már, hogy a menekülőt kaptam el kiszolgáltatott helyzetében és az üldözője meg helyette engem ölt meg.
Ám a kedvenc mozdulatom mostanában, amikor a célpontom leül egy padra minimum +1 hasonló npc társaságában abban a hitben, hogy mivel van fölötte egy belógó tetőrész, ezért a tetőről védve van... de arra nem számít, hogy ha az ember a tető szélére lép és lelóg onnan, akkor a ponyva alatti emberre is rá lehet esni és kinyírni...
És a kill+incognito (nem számít rá a szerencsétlen és a smokekal se megy semmire))+ drop kill-nek egyenlő 550 pont! Majdnem egy kill+incognito+poison pontszáma ami nem rossz! -
ratgab #6948 Egyébként én azt szoktam mostanában elcseszni, hogy lesmokeolom az áldozatom és a fókuszra várva nem ölöm meg (mérgezni akarnám a fókusz után) és addig várok, míg észhez tér és lestunnol... -
ratgab #6947 Azt én is szoktam csinálni... sőt fellököm, lesmokeolom.... és tudod, hogy miért.... hogy felfedezzék és kinyírják őt is Bosszúm örökké üldözi!!! Még a halálból is . -
#6946 vagy hidden blade-el tudod counterelni. -
#6945 Faszán toljátok, a vége egyszerűen epic :D
Ezt a naked stun, amit műveltek velük, csak arra alapul, hogy minél többen vagytok ott, annál kevésbé tud mindenkire figyelni, és valakinek csak sikerül lecsapni? -
xido #6944 Ne nekem is volt olyan,látom hogy valaki épp stunnol valakit,szaladok oda,mondom ha már kiszúrtam,megölöm..véletlenül a földön fekvőt lockoltam,így azt rúgtam fejbe,a másik meg csak ott totyorgott szerencsétlenül,aztán ő is elhalálozott:) -
Hoz_Hun #6943 Én azt szoktam bírni, hogy mikor bemérgezem akkor jön utánnam és krákog. Mintha tudna valamit tenni. :D -
#6942 Volt olyan is tegnap, hogy miután leütöttem így dance-al valakit, utána fölkelt és ő is megpróbált engem utánozni. xD -
#6941 Ja, az eléggé lutri, hogy van e valakinél hidden gun, mert akkor szívás lett volna Viszont mikor a legvégén leugrottam a bokorba, akkor valaki becélzott de szerencsére nem talált el.
Igen nekem bejön ez a dinosaur dance, akkor szoktam ezt eljátszani mostanság, mikor wantedban látom h jön felém a vadász, megyek felé a dinosaur danceval, erre elkezd hátrálni, de hirtelen/vagy jön felém kap egy szép smokeot és pounch.. xD aztán szépen körözök mellette így.... :D :D
Múltkor meg amikor eljátszottam az ajtó mögé elbújós trükköt és bejött gyanútlanul a doki, leütöttem..szépen visszaálltam az ajtó mögé, erre fölkel és nekem jött xD meg próbált fel lökni... aztán 2 perc után lenyugodott és kiment... :D -
Hoz_Hun #6940 Látom ez a roggyasztott lépkedés (tánc?) ez neked nagyon bejött. Mikor azon a kastélyos pályán játszottunk és elkezdtél körülöttem lépkedni körbe-körbe, aztán hirtelen megkaptalak célpontnak, hangosan felröhögtem. Muszáj volt kinyírjalak miközben táncoltál, nem tudtam megállni. :D -
Hoz_Hun #6939 A végén a pörgés a kereszten nagyon tuti. Mákod volt, hogy nem volt senkinél pisztoly vagy dobótőr. -
Hoz_Hun #6938 Ne is mond. A múltkor mikor együtt toltuk az Assassinatet, belockolt a bohóc. Kiszúrtam, kiütöttem, bemérgeztem. Látom valaki odarohan, kinyírja a bohócot. Végzek vele. Erre rám veti magát valaki és halálomban még láttam, hogy az illetővel is épp végez valaki. Mindez az első percben. Na az volt ám csak a mészárlás. -
#6937 Ott a singleplayer is, az is nagyon jó szórakozás. :) Főleg a 100% szinkronizáció. -
#6936 Mostmár teljesen világos, köszi Croft :) Sajnos most nem elérhető az Ubisoft ACB szerver :\ -
#6935 persze, wantedban személyre szabott iránytű van, mindig csak egy ember irányát mutatja. Itt meg ugye mindenkit (jobb esetben) Már sokszor volt olyan hogy nem mutatott valakit az iránytű, így hirtelen ért a dolog és ő ölt meg engem, mert neki meg mutatott. Ami rossz ebben a módban, hogy ha megölsz valakit, akkor azzal felhívod magadra a figyelmet és addig mások belockolhatnak és megölhetnek. -
#6934 Ááá :D értem már nagyjából, köszönöm :) Kerülni kell a feltűnést is. Az iránytű ebben a módban más kinézetű, gondolom akkor túl egyszerű lenne, ha ugyanolyan iránytű lenne, mint a Wanted módban, nem?:) -
#6933 Aki előbb lockolja be a másikat, az tudja megölni. Ez ellen tudsz védekezni is persze, ha benyomsz egy füst bombát és le stunnolod. Ezután te lockolod be őt. Ha viszont te lockolsz be valakit de ő nyom be füst bombát, akkor téged ütnek le és megölnek. :) -
#6932 Fiúk, nekem a multiban az assassin mód nem valami egyértelmű, nem mindig értem a dolgokat. Valaki tudna segíteni?:)
Multinevem: Babineni15 -
#6931 A lándzsásokra két taktika is van. Vagy megrúgod őket egyszer és nyomkodod a killt, vagy mikor megszúrna a lándzsával elugrasz előle és nyomod a killt.
Egyébként tettemf el új manhunt vidit. San donatóban a templom tetején nem tudtak elkapni :)