Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Hát ami tegnap nálam volt, az elmebaj.

Wanted, srác és én, 1-2. hely, 15 sec van vissza, 50 pont mindösszesen a különbség.

Én voltam a préda, õ üldözött (ezt persze akkor tudtam meg, amikor észrevettem már), ha megöl, respawnnal mindennel bebiztosítja magát a gyõzelmet. Észreveszem, mondom kitaktikázom, új contract neki cirka 10 sec, nekem megmarad a target, ha lestunnolom, duplán jól járok, jön a pont a stun után is, és marad idõm levadászni a saját prédámat. Lenyomom a smoke bombot, fasza, a gyerek krahácsol, fuldoklik, nyomom a stunt mint a hülyegyerek, elindul az animáció, már csapja meg, amikor szerverhiba üzenet. Öt sec, megy tovább a szeró, a stunom sehol, és csak annyit látok, hogy már beledöfte a pengét a gyomromba (amikor elmúlt végre a szerverüzenet).

Röviden, tömören, emiatt a fos miatt buktam egy elsõséget... -.-"

Atkamon
Ma nekem is voltak hibák bõven.

Ma kritikán alul teljesít(enek) a UBI multi-szervere(i).
Levegõben megdermedt karakterek, diavetítõs kill-ek. Folyton fölugráló szerverhiba üzenetek. Pár napja még kidobált, pláne mikor végre sikerült a smoke, stun, focus, poison... Assz'em, lassan hobbit kellene váltanom - az alkohol megoldás? <#pias><#eplus2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

RatBaG
dehogynem, ki is írta a game bal oldalt menet közben.

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem úgy nem fejlõdnek.

Atkamon
Úgy is fejlõdnek, ha harcba hívod õket? Nem is tudtam... 😄

CroftManor
Ez jó kérdés, én mindig úgy csináltam, hogy folyamatosan elküldtem õket küldetésekre. Nem nagyon hívtam õket harcba.

Nothing is True, Everything is Permitted

RatBaG
újabb kérdés:
hogyan fejlõdnek gyorsabban az assassinjaim? ha küldözgetem õket missionökre, vagy ha magam mellett tartom, és folyton ráhívom az õrökre?

Per Aspera Ad Inferi.

elitehun
Haveromnak van egy gondja a Brotherhood-al. Ma vette meg a steelbook-ot. A gépre nem tudja felrakni mert a köv hibát irja ki
Feature:newfeature1
File:data5.cab
crc adathiba
Viszont a laptop-ra fel tudta telepíteni. Valakinek van vmi öltelete hogy mi lehet a gond?
Atkamon
Nem hiszem, hogy Magyarországon ment ez a reklám.

Ja hogy értem. Ebbõl is látszik mennyit nézek TVt. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Atkamon
lol, ez csak az Old Spice reklám szövege kicsit átírva 😄

Ehhh, hol van a hányós szmájlim....
Ez a csávó az egójával öl.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
na ez 10/10-es 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

le kell szedni a camstudio-t,rátenni teljes képernyõsre,beállítani neki a kodeket,a minõségi rátát aztán uccu neki menet közben kódolja is xvid-be vagy amibe akarod..
Fel kell venni, aztán a meglévõ sokgigás videót virtualdub-ban xvid-re konvertálni, szépen le fogja vinni kétszámjegyes méretre.

Fabio Capello
a fraps sajna így mûködik, ezen nem tudsz változtatni.

destiner13
nem tudja valaki, hogy lehet fraps-en beállítani, hogy egy 6 perces videó ne 4 gb legyen mert 2-3 órányi közepes minõségû videó a 106- gb szabadhelyemet 14 mb-ra csökkentette és ezen valahogy segíteni szeretnék, hogy ne így legyen, köszi elõre is

Kizárt dolog, hogy kétezer az áfa. Én ezt úgy értem, hogy most kedvezményesen 3 hónap 2000Ft, ÁFÁT tartalmazza. Tehát kéne ott egy ","-nek lennie és akkor egyértelmû. Nekem éves van és kb így valamivel kevesebb mint 1000Ft/hónap. Tehát 3 hónap ~3000Ft, de allulról (azaz kétezer valamennyi), Ha ünnepek szerinti kedvezményes ajánlat, akkor a 3 hónap/2000Ft (Áfával együtt) szerintem kb helytálló.

Nekem se volt ilyen.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

CroftManor
Nem voltam mert hazautaztam vidékre húsvét alkalmából 😊 Nem vettem még, mert azóta nem is kapcsoltam be a boxot. Amúgy most megnéztem és valami nem tiszta.. Azt írja: Vásároljon most 3 havi engedményes arany tagságot, amelynek ára csupán 2000 Ft ÁFÁT TARTALMAZ. Na most akkor ezt hogy kell érteni? Vagy lehet csak két ezret kell fizetni, csak hülyén van megfogalmazva. Mert ebbõl az jönne le, hogy valamennyibe kerül a 3 hónap gold+ kétezer az áfa...

Ja és XBox360-on frissítették a Templar piramist. Még az Alliancén is sikerült tornáznom felfele (Co-op). Most minden zöld. Nem fagyott ki egyszer se a vége.

Ejj, tegnap nem voltál. Amúgy meghosszabítottad a Goldot?

CroftManor
Hmm.. akkor vélhetõen VGA driver frissítés szükséges, nálam is ilyen volt de engem nem nagyon zavart.

Grr1234
Nekem nem ilyen...

CroftManor
Ez pcn egységesen mindenkinek ilyen. Boxon nem ilyen.

Meg tudná mondani valaki, hogy a falon lévõ villódzó hibákat milyen beállítással lehet kiküszöbölni? Köszi!
ATI 4850, Win7 64bit, Q6300 proc

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Atkamon
Én sokszor próbáltam már hátulról, de mindig átdobtak a válluk felett.

Nálam discreet vagy afölött, ha pontosan hátulról közelítem, akkor mindig betalál. Persze csak nagy ritkán van olyan, hogy bevállalok egy ilyet.

Atkamon
Hátulról is ugyanúgy képes megszakítani.

snowkid16
<#taps>
Köszönöm szépen, mindjárt kipróbálom 😊 ezért adok neked egy húsvéti csokitojást 😄!

Ha épp füstbomba hatása alatt van, akkor szembõl is lehet, amúgy csak a háta mögé kerülve lehet kiütni. Ha szembõl közelítesz, akkor akár animációt megszakítva is képes leölni, ha megnyomja a támadás gombot.

snowkid16
Szeretném megkérdezni, hogy a stun-olást mikor hogyan kéne csinálni?😄 Teljesen béna vagyok ilyen szempontból, egy se jött be eddig.<#kuss>

Köszi.
Próbálj ranked session-t, wanted játékmódot indítani. Úgy is várni kell sok-sok percet, de egy idõ után beenged. Szarul van megcsinálva, ennyi.

Bocs, ha vmi nyilvánvaló baromságot kérdezek, de az AC:B multija nekem szinte sose talál szervert (két napja össz 2-n sikerült játszanom). Valamit a beállításokkal kellene játszani, vagy nem a play now funkciót használni, vagy mi az ötletetek?
Elõre is köszi
Igen szeretem a csaj dumáját. 😊

RatBaG
nekem olyan érzésem volt, mintha egy az egyben Shenmuet utánozná... <#zavart2>

Per Aspera Ad Inferi.

Nice.... Not really I hate you.... <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mi dumája van már.... :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Nah feltette Deadlyspirit92 a múltkori meccsünket 😊
Egy párszor én is feltûnök benne. venice night meccs

CroftManor
Hát errõl beszélek 😄 hogy az a rész az szívás ilyen szempontból. 😊

Ma különösen sokat kell várni, mire bedob valahova a játék, ennek ellenére nem tudok most haragudni rá. Végre háromszor egymás után is olyan meccset kaptam, amiben normálisan játszottak a játékosok: nem ugráltak eszetlenül a tetõkön (csak amikor szükséges volt), nem törekedtek a 100 pontra, mindenki szépen sétálgatott, trükközgetett. Ilyet ritkán látni Wanted-ben. Na meg az is jól esett, hogy mindhárom alkalommal, mindenki elõtt, a második helyezet pontjainak több, mint duplájával sikerült nyernem a meccseket😛

#6598 és a #6600 hozzászólás.
Egyébként igen, nekem lejárt a Win7 (ezután 2 óránként újraindult a számítógép) és újra kellett telepíteni mindent. Én is így patkoltam meg a friss ACB-t a régi mentésemmel.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jaja..ismerõs..aztán én is csak elvegyültem a csajok közé,majd ha elkezdték csépelni a szenátort,kaptak assassinokat és mentünk tovább😊
Én is sokadjára és gyalog..hátulról kell a dokit megközelíteni,hogy rögtön lopni tudj és csak futni kelljen...
Újra játszásnál nincs esetleg ejtõernyõ?..Azzal sok tetõt le lehetne vágni legalább odafelé a "tetõ-katapulttal"
Az mindegy, a szenátornak csak túl kell élnie, ám Ezio-nak nem szabad lebuknia! Ezért sikerült csak több próbálkozás után. Felületesen olvastam el csak a küldetést és mentem elõre "takarítani".

Én gyalogosan csináltam meg. Utcán futottam, ha jól emlékszem, tetõre nem is mentem. A doki környékén általában mindig van õr. Arra kapásból ráküldöm az Assassinokat és akkor nem figyel rám a doki és simán meglopható, aztán usgyi vissza.

Dehogynem, harmadik, negyedik nekifutásra sikerült csak a 100%.

CroftManor
Nekem igen, de eléggé kivan számolva az idõ. Kapásból lóval mész oda, lóval jösz vissza.