Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wanted, srác és én, 1-2. hely, 15 sec van vissza, 50 pont mindösszesen a különbség.
Én voltam a préda, õ üldözött (ezt persze akkor tudtam meg, amikor észrevettem már), ha megöl, respawnnal mindennel bebiztosítja magát a gyõzelmet. Észreveszem, mondom kitaktikázom, új contract neki cirka 10 sec, nekem megmarad a target, ha lestunnolom, duplán jól járok, jön a pont a stun után is, és marad idõm levadászni a saját prédámat. Lenyomom a smoke bombot, fasza, a gyerek krahácsol, fuldoklik, nyomom a stunt mint a hülyegyerek, elindul az animáció, már csapja meg, amikor szerverhiba üzenet. Öt sec, megy tovább a szeró, a stunom sehol, és csak annyit látok, hogy már beledöfte a pengét a gyomromba (amikor elmúlt végre a szerverüzenet).
Röviden, tömören, emiatt a fos miatt buktam egy elsõséget... -.-"
Levegõben megdermedt karakterek, diavetítõs kill-ek. Folyton fölugráló szerverhiba üzenetek. Pár napja még kidobált, pláne mikor végre sikerült a smoke, stun, focus, poison... Assz'em, lassan hobbit kellene váltanom - az alkohol megoldás? <#pias>#pias><#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
hogyan fejlõdnek gyorsabban az assassinjaim? ha küldözgetem õket missionökre, vagy ha magam mellett tartom, és folyton ráhívom az õrökre?
Per Aspera Ad Inferi.
Feature:newfeature1
File:data5.cab
crc adathiba
Viszont a laptop-ra fel tudta telepíteni. Valakinek van vmi öltelete hogy mi lehet a gond?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez a csávó az egójával öl.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ATI 4850, Win7 64bit, Q6300 proc
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Köszönöm szépen, mindjárt kipróbálom 😊 ezért adok neked egy húsvéti csokitojást 😄!
Elõre is köszi
Per Aspera Ad Inferi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy párszor én is feltûnök benne. venice night meccs
Egyébként igen, nekem lejárt a Win7 (ezután 2 óránként újraindult a számítógép) és újra kellett telepíteni mindent. Én is így patkoltam meg a friss ACB-t a régi mentésemmel.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Újra játszásnál nincs esetleg ejtõernyõ?..Azzal sok tetõt le lehetne vágni legalább odafelé a "tetõ-katapulttal"