7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Gary
    Assz'em csalás csak akkor van, ha DNS-ből játszod újra valamelyik küldetést. Opconális cheat lehetőség van menüből. Ám, hogy mik a kódok, vagy hogyan kell használni az passsz, piros. :Ð

Szerintem, a folyamatos ölés nem küldetés, csak teljesíthető feladat, így DNS-ből nem játszható újra.

A virtual training-ben gyakorolható a kill-streak. A lándzsás őrök nekem is nagy kihívást jelentenek. Azt nem tudom, hogy a füstbomba használata utáni bökdösés folyamatos kill-nek számít-e a játékban. Úgy rémlik, a virtual training all weapons-nál büntetlenül bevethető.
  • Hoz_Hun
    Utcai zsiványok vannak továbbra is csak rendkívül ritkák. Memóriában konkrétan így nincsenek benne, hanem az a memória ahol a bordélyház előző tulaját elrabolják és egy hajón váltságdíjat követelnek és mikor odamész elvágják a torkát, na azok kommersz rablónak számítanak. Azt a memóriát szedd elő aztán öldösd őket.
  • MerlinW
    Pedig pofon egyszerű. Egyet leszúrsz, egérgomb felenged. Miközben megy az animáció irány gomb egy közeli ellenfél fele (hogy kijelölje fehérrel), majd bal gomb lenyom, felenged és így tovább.
    Ha pedig látod hogy bárki támadni akarna (lendületet vesz), a bal klikk előtt nyomsz egy jobb-ot is és ki fogod védeni. Így akár a végtelenségig mészárolhatsz.
  • kkn
    Meglett az a hidas küldetés. Háromszor futottam neki, az első végén sikerült olyat csinálni, hogy beszámolta. Amúgy nem tudom, nekem nem megy. Amikor lassít, és nyomom a balt, és nyomom a másik felé, addig amikor kiér belőle rittig hátbaszúrnak. Meg továbbra is csak addig ér valamit ez a bal nyomva tartás, amíg így golyót lő. Utána már a karddal nem csinál semmit. Most akkor kell nyomni, amikor lassít? Ha simán leszúr valakit, akkor normális, hogy arra csak balettozik, de nem támad?
    Egyáltalán, vagy egy rész, amikor megszúrni nem tudom őket, hiába rúgok, miegymás. Akkor hogy a fenébe öljek meg egymás után ötöt, ha mindig védekeznek.
    Meg beakad, egyszer fél percig csak hátrált, semmire nem reagált. Később megragadott egy őr, és csak vitt, én meg nem tudtam szabadulni ( azt is most tanultam meg, hogyan kell ). Nagy nehezen a falhoz beszorulva megvágtak, akkor elengedett.
    Nincsen ehhez csalás, egy nyomorult feladat a vagy 200 guild-ből, de nekem lehetetlen.
  • kkn
    Esetleg arra emlékszik valaki, melyik memóriában van az, amikor az utcai zsiványokat számoljuk fel? Azután már nincsenek.
  • kkn
    A tréningben már néha összejött, de igazából még nem tudatos. Persze azt nem számolja. Az utcán meg nem jön össze sehogy. Hiába nyomom a gyilkolás közben a gombot, ráadásul mindig elhagyom a kardot valamiért, amíg nyomva tartom a gombot. M
    eg a küzdelemben is sokszor hátbaszúrtak közben. Ennyire kihegyezni, hogy mikor nyomjuk a gombot, meg gondolom el is kell engedni, mert, ha nyomva tartom, sokszor csak megy felemelt fegyverrel, és semmi. A dupla tőrrel meg sehogyan, én nem tudom ti milyen reflexekkel, vagy ilyesmivel vagytok megáldva, hogy így megy.
    Kissé túl van ez az egész komplikálva. Ha nem ezzel kel és fekszik az ember, nem jön ki. Nekem még kettő is nehezen jön össze egymás után, nemhogy öt, és akkor abból tizet megcsinálni...

Hanyadik memóriában van hasonló, amikor szökünk az Angyalvárból a nővel, és a hídon egy halom katonával küzdünk? Ott esetleg összejönne néhányszor annyi katonából. A rendesben nehéz öt katonát harcban összehozni. De a dárdásokon meg mindig fennakadok, azokat megölni is alig tudom, nemhogy zsinórban.
  • kkn
    Tényleg az Auditore köpeny volt a titok. Azzal megint nincsen notóriusság.
  • kkn
    Ez a része megy, a játék vége óta egy rakattal kinyírtam belőlük és lehet, hogy tényleg a köpenycsere miatt nem ugrott akkor senki, semmi notórius nem volt egészen mostanáig, és semmilyen falragasz nem volt. Most meg megint van. Most kereshetem megnit a köpenyt, hehehe.. Mire is kaptuk azt?
  • xido
    sfx
  • böröczk
    a suttogás melyik hangok közé tartozik: voice, sfx, vagy music?
    fontos lenne..
  • xido
    +1 a Legacy,ami elérhető a facebook-on...bár ez szöveges és nem sok előnyhöz juttat ténylegesen a Bortherhood-on belül..
  • Rage47
    3
  • búgódisznó
    Hány Assassin Creed van már kint Pc-re?
  • Gary
    A küldöncök megölése egyből notorius státuszt okoz (néha írogatja is az okosságok közt)! Ha a tanoncokat (saját assassinjaid) küldöd rá, akkor lehet, hogy nem, de elég csak elkapni őket. Azt úgy csinálod, hogy futás közben, mikor elég közel vagy hozzá akkor megnyomod a SHIFT-et (vagy nyomogatod folyamatosan, de akkor tömegben hajlamos másra ráugrani). Ekkor a pénz és a tárgy hozzád kerül. Assz'em az Auditore köpeny megszerzése után lesznek elnézőbbek az őrök. Én ez után csináltam meg azt a küldetést, ahol lopni kellett 500f-t ha jól emléxem az összegre. Ekkor már nem nőtt a notorius mutatóm.
  • kkn
    Ezt a tréningdolgot nem számolja bele, ugye? Majd kipróbálom, eddig, ha nyomva tartottam a bal gombot, mindig csak vagdostak engem, és nem csinált semmit, csak, ha nyomogattam.

Visszamentem a DNA-ban, ahol még voltak franciák, így sikerült a kurvákat is kinullázni. Már csak ez long streak izé van hátra.

Meg megint szereztem egy Nutmeget. A végén készen lesz az is.

Az is érdekes, hogy most megint notórius leszek, ha megölök valakit. Eddig ( mármint a főjáték befejezése óta ) bármennyit gyilkolászhattam, semmi reakció. Ez most a ruhacsere miatt lett, vagy a DNA-ba való visszatérés miatt?
  • CroftManor
    Nézd meg a videómat és menni fog :) A lényeg, hogy amikor megölsz egy katonát, akkor tarsd nyomva a bal egér gombot plusz nyomd az irányt a következő katona felé. Így nem szakad meg a kill streak.
  • kkn
    Ja, olyan 20-30 megölt küldönc után végre egynél volt Nutmeg, az egyik shop questhez. Szóval olyan egy hónap játék után talán összejön tőlük a 3 Nutmeg, meg egy másikhoz a Shrunken head. Ami már nem kell, az folyamatosan van náluk, meg a segédek küldetéseiben is.
  • kkn
    OK, akkor azért nem számolt az a feladat, mert nekem nem igazán jön össze 5 egymás utáni tiszta ölés, hehehe. Próbálkoztam most is az Angyalvár hídjánál, de nem megy.

A szoba megvan hátul, hiszen ott van a tábla a feladatokkal. Mint már írtam minden ilyen küldi megvan, mindenhol, már az Assassin pontokon sem kapok egy ideje új Missionokat.
    Talán, ha meglesz minden feladat ( bár nem úgy néz ki, az egész játék során 0/10-re sikerült kihoznom a tiszta ölést, így nem sok reményem rá, hoz ezt megcsinálom.

Amúgy, ahogyan itt írták, tényleg az Inventoryban volt La Volpe fegyvere. Mivel neki már rég színét sem láttam, mióta a személyesen kiadott feladatait letudtam.
  • Gary
    Ismétlés után visszakerülsz arra a helyre, ahol ESC-t nyomtál és a DNS-ből kiválasztottad az adott feladatot az újrajátszáshoz. Ismételni bármikor lehet a játék folyamán és a vége után is. Ami kész volt, az kész is marad, semmit sem kell újrajátszanod. Persze, ez így volt az első résztől kezdve.

A "streaks of at least 5 kills" feladat, szerintem - mint a virtual training-ben is van - egymás utáni gyilkolást takar. Tehát, legalább 5 (ölhető karaktert) kell egymás után (anélkül, hogy megütnének, de nem is állhatsz be védekezni sem) lemészárolnod, hogy ugorjon a számláló.

La Volpe-nél hátul is van szoba, ott, ahol tábla is van, amin a Guild küldetések olvashatók. Itt lesz egy hordó, ami egy küldetés lesz (már nem t'om mi az), utána lesz a kockázók mellett jobbra egy oszlopba beleszúrva pár tőr. Ez is küldetés. Tovább nem vittem ezt a vonalat, a szabadban fölvehető tolvajos küldetésekből is van még 3.
  • CroftManor
    Hát mindenképpen bugnak számít. Ilyen már sztem mindenkivel előfordult 1x-2x, de azért ilyen mértékben nem.
  • kkn
    Ha ismételtél, mi van utána? Alapból visszatér az ember betöltéskor a játék befejezése utáni állapotba, vagy oda is új DNA betöltéssel lehet elkeveredni? Emiatt nem csináltam még újra még ilyeneket. Nincsen kedvem végigvárni a főcímet a csaj leszúrása után.

Csak itt a piros területen mászkálnak az őrök, és hiába lövöm le őket, nem számolja.
  • JethroHUN
    Ez most csak lagg lenne? vagy tényleg lehet vhogy csinálni? :/ Az hogy folyamatosan ez megy a vidin az csak nem bug, ennyire azért nem bugos az ACb bár kitudja xboxon hogy van megcsinálva a szerver.
  • kkn
    Igen, csak ahhoz vissza kellene menni a játékban, őket már rég letudtam. Úgymond "kihalt" a város, amióta a főszálat végigvittem, csak az őrök, és kész. Nincsenek martalócok már, akik megtámadnának. Nem sérül már a páncélom, akármennyit harcolok az őrökkel.
  • Hoz_Hun
    De beszámolja. Én is DNS ismétlésből csináltam meg. A francia tábor körül a kapuban álló őrök jók erre. Nekem is sok problémám volt vele.

A La Volpe, hát nem tudom. Én ha jól emlékszem, bementem hátra a szobájába aztán odaadta a tőrt. De már nem nagyon emlékszem rá. Az is lehet hogy alapból beteszi az inventoriba.
  • RatBaG #6906
    nem csak a borgia toronyban lévő katonákat számolja. én a kék ruhásokkal csináltam meg (franciák?), pl ők vannak nem messze a mercenary bázistól, ilyen facölöpös kis táborban. az a lényeg, hogy csak a helyben álló, őrködő katonákat számolja, a járőrözőket nem.
  • kkn
    Ezért írtam, hogy náluk semmi, mert csak a kockázást láttam. Azután lehet, hogy vaksi vagyok, de a térképen sem volt más aktív ikon.

A kurtizánossal az a baj, hogy az enemie station talán az elfoglalandó Borgia tower lenne, de olyan már nincsen. Az Angyalvár maradt az egyetlen restricted area. De a feladat szerint hiába ölöm meg észrevétlenül a számszeríjjal az őröket, nem számolja be. Most még nem merek visszamenni a DNA-ban, mert utána abban folytatja? Onnan kikeveredni megint a végét kellene választani, és végigvárni a végtelen stáblistát?
  • Hoz_Hun
    Menj el a thief főhadiszállásra és a La Volpe ott ad neked egy tőrt (asszem tőrt). A Kurtizán küldiket meg bármikor meg tudod csinálni.
  • kkn
    OK, köszi, nekem így kell, szájbarágósan, hehehe. Annyira bénázni szoktam.
    Nekem úgy jött, hogy nekifutásból duplán nyomtam az ugrást. Így fejessel tényleg rögtön kiadta a tornyunkról. Meg kiírta, hogy valami La Volpe bite unlocked. A térképen nem láttam semmit, az árusoknál semmi új, La Volpe-éknál semmi, nem tudom, mi lett engedve.
  • RatBaG #6902
    na akkor szájbarágósan:
    fut - ugrik - mikor már elrugaszkodott, elengeded a spacet - aztán nyomva tartod, míg a vízbe nem érsz.

tessék:
  • kkn
    btw? Az mi? Nem fejest ugrok, mert az szintén nem világos, hogyan adja be. Ha nekifutok, akkor fejes?
  • RatBaG #6900
    a főhadiszállásunk tetejéről nekem egyből beadta a vízbe ugrósat...

(btw ugye fejest ugrasz? nem csak simán vízbe kell ugrani)
  • xido
    hát az a 25 méter szerintem legjobban a Castello-ról lehetne a körülvevő folyóba...talán még a legtetején lévő "mobilantenna" torony tetejéről kis ejtőernyőzés és víz felett zuhanás..bőven meglehet a kellő magasság úgy:)
  • kkn
    Úgy látszik, rossz gerendára ugráltam. Meg 20 van belőle, nem 10. Most kétszer sikerült egy teljesen átérő gerendára kétszer felugrani nagy nehezen, azt beszámolta. Amikor lámpatartó csak kiállóra ugráltam, azt nem.
  • kkn
    Megnéztem, mi van még a Thieves Guildban. van egy "Jump from a horse to a beam", ebből 4/10-en állok. Valami gerendára kell ugrani a lóról? Egyszer sikerült párat egymás után felugrani gerendára, de nem számolta, előtte is már volt annyi.
    Meg a "Perform a dive from a height of 25 meters". Próbáltam magas toronyról vízbe ugrani, meg ilyenek, de nem az, pedig csak 1 kellene. Ezeket abszolválva csak a kurtizánoknál maradna egy, amit most már nem lehet megcsinálni a végén.
  • kkn
    OK, közben kipróbáltam lóról, úgy meglett a maradék kettő. Már csak az a streaksos kell, de abból nulla van a 10-ből. Ezek szerint még nem is csináltam ilyet a játékban.
  • kkn
    Igen, erre kerestem egy oldalt, ahol megvan az összes helye, el vannak intézve.
    Azt nem tudom, a Mercenaries Guildban az utolsónál mit kell csinálni? "streaks of at least 5 kills" most mi az az 5 gyilkosság csíkja, vagy mi ez? Vagy elfut?

Mellette próbálok lovasokra vadászni, mert van a másik mellette, hogy öljem meg a lovast, 23 a 25-ből, de most sehogy sem jön össze, vagy elesik a lóval, vagy lelövöm, de sehogy sem számolja bele őket.
    "Guards killed while on horseback". Vagy én legyek lovon, és úgy öljem meg őket? De onnan mindig leugrik, lovon miért nem enged kardot?
  • xido
    5 bohóc egész játék alatt lehet...csak ütni lehet őket,se fegyver,se vízbe dobás...mert mindig víz mellett vannak..az egyik általában a Kupi HQ mögötti parton a lépcsőkön..
    a hullarablós gomb az a harcban a megfogás...vagy tárgyak/hullák felvétele..
  • kkn
    Köszi, akkor közben nem kell nyomni azt a gombot, amivel amúgy megragad, meg azzal fosztja ki a hullákat? Amúgy közben sikerült ezt megcsinálni, már nagyjából kapizsgálom. Meg arra is most jöttem rá, amikor véletlenül a megragadt őrt eldobva osszeomlott a mögötte lévő fatákolmány, hogy olyat is lehet. Úgy már értelmet nyert az egyik Mercfenárius faladat, hogy az őrök testét felhasználva romboljak le valamit. Már a gugli fordítóval ilyet vettem ki. Azt hittem, a halott testükkel kell a többit fellökni, de az ilyesmi nem jött be. Most már az is megvan. Még 2 lovas őrt kell kinyírni a lovon, és ezekből a küldikből is csak egy marad, de az utolsóról sem sejtem, mit kellene csinálni, majd megint megpróbálom lefordítani.

A Leonardósban mi van? Abba tartozik az 5 bohóc is? Eddig megöltem őket, mire rájöttem, hogy verekedni kell, és megkerestem a neten, hol vannak.
  • elitehun
    Ezer hála!
    Sikerült megcsinálnia! Csak az utána jövő összes fájl is hibás volt és az USB helyett vinyóra tette. De még egyszer köszi az Ő nevében is!
  • Gary
    Lefegyverzés menete alap beállításokkal, 2 gombos egérrel és billentyűzettel:
    Üres kéz kiválasztása, majd jobb egérgomb nyomvatartása, ekkor védekező állásban van, ha nem, akkor nyomd meg az F-et, hogy "harci módba" kerüljön. Ekkor, a jobb egér folyamatos nyomvatartása mellett várni kell, hogy támadjon bármelyik ellenfeled, mikor támadásba lendül, akkor megnyomod a bal egérgombot és ha szerencséd van, lefegyverzi, ha nincs, akkor ellök. Ekkor még püfölheted, rugdoshatod és utána próbálkozhatsz vele megint.

Csak egy megjegyzés: volt olyan küldetés, ahol 2x3 különböző őr közül 1-1-et a saját fegyverével kellett megölni a 100%-hoz. Na, itt hiába próbáltam mindegyiket így elhaláloztatni, nem sikerült. Csak a kiszabott, 1-1 "engedte" elvenni a fegyverét...

Már végigvittem én is az alap történetet (még nem 100%-ra), még a Leonardo-s kieget nem. És a multiban is összeszenvedtem az 50. szintet.