Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd meg a #6681-ben belinkelt videót. Az Deadlyspirit. 6. szinten tolja 50. szintûek ellen. Csak Disguise-van. Minden stun, naked stun, amit csinál. Érdemes megnézni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ezek hülyék! De a profil háttere nagyon ott van a szeren. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jó sokat nyomjátok DeadlySpirittel. Ha véletlen fenn van mikor én is hívj be egy közös meccsre. 😊
Alliancén mindketten védekezõs profil? Az még jobb. Csak nagyon kell figyelni nehogy egyszerre szórjuk el a cuccot. Dupla mute vagy dupla smoke nem poénos. 😊
(Amúgy ki nyerte a Hidden gunos meccset?)

Atkamon
Player Match-ben lehet csak látni mások szintjét, Ranked-ben csak a rangját látod.

CroftManor
Ezek meg játszák a hülyét xD Mellesleg figyeld azt a profil hátteret 😄

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Ha nem figyel a vadászod, akkor le lehet stunnolni smoke és mute nélkül is. Persze ez rizikós, mert benne van a pakliban h megnyomja a killt és szépen átdob a vállán.

HozHun tegnap este DeadlySpirittel privát mecset játszottunk, a szabály az volt, h csak hidden gunnal lehetett megölni a másikat 😄 Izgis volt, Florence Night mapon játszottunk 😊
Szerintem Allianceban jobb ha mindkettõnknél védekezõ profil van, sose lehet tudni mi lesz a szituáció. Jobb a békesség 😄

böröczk
Amúgy ez az Assassinate irtóra múlik azon is, hogy barátokkal, vagy idegenekkel játszol, de marha jó, mi pajtikkal pár óra játék után, már totál levágtuk a másikat, vicces volt. : )

Kumiho #2179

böröczk
Azt mondjátok el nekem, hogy tud valaki szembõl, esetleg oldalról stunolni smoke és egyéb segédeszköz nélkül?
Tegnap találkoztunk elõször egy ilyen taggal, nem is volt túl magas szintû, viszont olyan szépen leosztott szembõl, amikor én voltam a támadója..

Kumiho #2179

KollerN
Hi
Pc-n nem lehet beállítani hogy lássam az ellenfelek szintjét?
Konzolos videókon youtuben láttam hogy a név mellett ott a szint remélem tudjátok mirõl beszélek 😄

Tono34
Tegnap általában benne voltam a top 3-ban, de nem vagyok maradéktalanul elégedett (túl sokszor haltam). Most a stun, smoke dolgokkal voltak gondjaim (füst be, simán leöltek), de lehet, hogy kivételesen nem én bénáztam. Úgy vettem észre, hogy idõnként elég szép kis lagok voltak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

böröczk
cd kulcsot vett.

de mindegy, megoldottuk, csak az ubiszoft gém láncser telepítõt kellett feltenni

Kumiho #2179

RatBaG
ja, meg ilyen 20 sec-es idõk olyan pályán, ahol kb 1:10-nél kezdõdik egy top, de reális idõ.... (az 5-10 sec-eseket ne is említsük).
mirror's edge-ben is anno ilyen kamu idõkkel volt tele a lista eleje...

Per Aspera Ad Inferi.

Atkamon
Ööh, tegye fel lemezrõl esetleg?...

böröczk
egyik ismerõsöm is megvette, õ cdkulcsot, leszedett varez verziót, nem krekkelte, viszont nincs neki launcher, ahol be tudna lépni az akkontjába, és aktiválni a játékot. rögtön indít neki a játék, ha az exe-re megy..

ötlet?

köszi elõre is

Kumiho #2179

Atkamon
Vannak azért ott furcsaságo... Flawless All Weapons-ben is az elsõ ember valami 7000 õrt ölt meg, persze...

RatBaG
jobb is, megkönnyezed a top idõket <#wow2>

Per Aspera Ad Inferi.

Grr1234
Ezt nem is tudtam.

RatBaG
nem. teljes listát lehet nézni, csak filtert kell válni.
mondjuk menet közbeni összehasonlítás tényleg csak a friendlisttel van.

Per Aspera Ad Inferi.

Sry másik kép.Itt az igazi:
Grr1234
Igen.

NA én gyorsan nyomtam 1 ugyanolyat.Tess az eredményem.
tehát csak a felvett barátokat mutatja,nem nagy általánosságban mindenkit a ubi szerveren?😊
Grr1234
Friend listre vegyél fel valakit.

ezt hol lehet megnézni?
játékon belül nincs ilyen legközelebbi eredmény
uplay?..assassinsnetwork?
Grr1234
1:37:00-s határral. <#nevetes1>

Nekem megjelenés óta ilyen.
Érdekes módon ma negyed órákat kellett volna várnom Wanted-re, Assassinate-be pedig szinte azonnal bevitt.

Prince23
Ez azért van mert nem játszom pár napja, vágod? 😄😄

nemcsak te..éjjel is valamikor 3 felé próbáltam..aztán utána nincs gond,csak az elsõ,mire elindul..
Atkamon
Csak én vettem észre, hogy az elmúlt napokban egy csomó ideig tart, mire meglesz 6 játékos? Ezelõtt alig kellett várnom, mostmeg alig talál 3 embermél többet...

Prince23
Grat. ez globálisan nézve nagyon szép eredmény. Még ha 100. is lennél. az is faja helyezés lenne. én már kéthete nem tolom multit, de ha fogom, akkor assassinateba megyek, persze elõtte jó volna bemelegíteni wantedban.

Ha esetleg sikerül Alliancot mennünk, akkor úgy csináljuk hogy én a védekezõs profilt állítom be (Mute+Smoke) te meg vadászósat. Én követlek és csak a ránkvadászókra figyelek. A múltkor öszekerültem egy csókával, aki meglehetõsen jó játékos lehetett. Lett is 18 killje az összesített meccs végére, ebben a felállásban. Annyi volt a szívás hogy a vadászok is eléggé párban mentek és mikor egyiket stunoltam a másik rám agrózott. Ha a csávó is volt a célpont végül még is én száradatam a földön. Ez benne van a pakliban.

Lemezrõl futatva az ACB-t azért próbáld ki a kifagyós 100% szinkronizálós résznél.

Ott gondolkodtam is hogy mit csináltál, de azt hittem "sarokteszt"eltél. Én egyszer kegyetlenül megszívtam. 4-en álldigáltak, közte kettõ officer, aki a célpontom volt. Nekem háttal álló nem csinált semmit, csak bambán állt a másik officer veszettül gesztikulált. Mondom; tuti dolog. Séta+méreg, hát a fene gesztikuláló volt a játékos. Káromkostam csúnyán.
Azóta mindig úgy állok be tömegbe, hogy mgagyarázni kezdjen a figurám. Inkább vállalom, hogy igazgatom egy kicsit.

CroftManor
Velem is elõfordult már de nem sûrûn. Amit legutóbb tettem föl videót, abban is elkaptam a prowlert ott a felsõ szinten, és azt választottam aki nem mozgott. Bejött 😊

Grr1234
Ha morpholt tömeggel mész, akkor figyelni kell hátra, aki sokáig követ és egyedül van, az tuti az üldözõd.

Persze. Velem is elõfordult töbször is.

Annyi esze általában nincs (Tisztelet a kivételnek)! Egyébként meg ezt blendelve csinálom és folyamatosan körbe nézek, ha látom, hogy közelít valaki, akkor futok, ha nem jön senki, akkor se ettem meszet, hogy kiugorjak!

Egyébként meg ha van smoke-om és nincs a fejem felett tetõ, akkor tárt karokkal várok bármilyen jó vadászt... smoke+stun+poison lesz a jutalma az tuti!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RatBaG
vagy elkezd õ is targetelgetni, és elõbb-utóbb eltalálja, ki az üldözõje, aki kap is egy szép piros jelet a feje fölé <#vigyor3>

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem többször volt olyan, hogy beálltam ugyanabba az álló tömegbe, mint a másik játékos... álltunk ott 30 másodpercig, aztán kinyírtam az egyik mellettem állót és szerencsém volt!

Ám még segíthet kiszúrni az ellenfelet, ha lockolod a blendben állókat! A legtöbb ellenfél ilyenkor bepánikol és vagy smoke-ot dob vagy elkezd szaladni! Ha közel vagy ilyenkor gyakorlatilag ingyen kill-t kapsz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Karakter feje megfordul (visszanéz) az tuti ellenfél! Egyébként én azt alkalmazom, hogy:

Ha blendelve sétáló tömegben van, akkor egy fal mögé mész és beolvadsz egy másik csoportba úgy, hogy arra haladjon a feltételezett ellenfél is a csoportjával! Amint befordulnak, akkor ha az ellenfél bekerül a karaktered látószögébe és a középsõ kék kör világos lesz meg is találtad a célpontod! Tehát ha a 2 karakter ténylegesen látja egymást, akkor azt az iránytû jelzi (kivilágosodik), ezzel lehet játszogatni... oda-vissza mész a fal mögött és folyamatosan kukkantgatsz ki(karakterrel), elég nagy biztonsággal meg lehet így állapítani, hogy ki a célpont!

Sõt egyáltalán nem kell nyomni semmit, mert mész a tömeggel automatikusan!!!!

De ha beáll a blendbe, akkor már nem is kell mozognia, mert megy a tömeggel együtt magától... ilyenkor hogy szúrod ki? Mert szerintem ez ilyenkor mission impossible!

Igen! Ez is fontos! Általában az NPC-k fix utvonalakon mozognak és ha ezekkel valaki szembe megy az biza ellenfél ez 100 %!

Van amikor bakot lõ az ember (többször volt már olyan, hogy szent meggyõzõdésem volt, hogy az az npc bizony játékos, aztán nem... na ilyenkor viszont általában hátba is szúrnak)... Szerintem ezt konzolos kollégák nevében is lehet mondani nem?

Tegnap nekem az is bejött,amit itt valaki mesélt pár napja,hogy user a tömegben ritkábban gesztikulál....beálltam egybe,ahol mintha Õ lett volna..és figyeltem..aztán lehet mázlim volt és nem volt gépnél,mert semmit nem mozdult rám sokáig,végül lecsaptam és user volt tényleg😊
Gondolom a vinyóra van mentve az ACB. Vagy telepítsd újra, vagy elõbb próbáld ki, hogy középsõ gomb/menü ott válaszd ki, hogy play on disc (vagy valami ilyesmi), azaz futassa lemezrõl és úgy próbáld meg.

CroftManor
Boxon. Én nem játszok pcn acb-vel, sajnos nekem gondom van azzal a résszel. A többivel nem. Így az a sequence csak 90%os lesz 😞

Ez PC-n vagy Xbox360-on? Nálam XBox360-on sosem volt itt gondom.

CroftManor
Apropó, tegnap megnyitották a Florence Night mapot is 😊 Legalábbis én tegnap játszottam rajta elõször.

JethroHUN
PC-n nem 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!