7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#7010 Ja az tök szar mikor az árustól nem hallasz semmit, én ezt különösen mont st michel pályán utálom. Akkor csak a megérzésedben bízhatsz. -
#7009 -.-"
az idegel, amikor beállsz valami árus elé, akinek az üvöltözésétől nem lehet hallani a suttogást, úgyhogy a voice-t is lejebb vettem, de kezdem má azt gondolni, hogy a suttogás az sfx voice music keveréke : D -
Hoz_Hun #7008 -
#7007 Nekem az abszolút kedvencem a Hellequin Elite Gear-je, szerintem iszonyat jól néz ki vele. -
#7006 Ami mellesleg elég sexi :) -
Hoz_Hun #7005 Az már meg vólt. :D Csak van rajta egy ilyen sort szerűség. :) -
#7004 Nembaj az Brigi, max megsüketülsz, és aztán VÉGKÉPP nem fogod hallani a suttogást. DE MÁST SE! :D -
#7003 úristen, kóckák.. don te állat : D
Thief mindörökké -
#7002 De igen, és épp ezért zavar, hogy most nincs.
Illetve visszatettem music-ot maxra, többit olyan 5-ösre, a suttogás visszajött, valaki azt írta, sfx közé tartozik, akkor most melyik? : D -
#7001 hát nem rossz a kisasszony :D De tudom ám hogy te a kurtizán szoknyája alá kukkantanál be :D -
Hoz_Hun #7000 A Hellequnt multiban már kiválasztottuk a bal oldala felöl kamerázva kissé hátulról és alulról, frankón a legjobb szög, hogy a kisszoknyája alá lássunk. :D -
#6999 Hellequin <3
Nekem az advenced gear jön be nagyon, jól áll az a kis extra a maszk oldalán :) -
#6998 Nekem pont a maszk miatt tetszik, az olyan menő :D Meg alapból jobban áll neki ez a fekete ruha, mint az alap piros-fehér. A hellequint már megszoktam ebben a csukjában, nélküle olyan fura a feje xD -
Hoz_Hun #6997 Ahhoz a karakterhez én bottal sem nyúlok hozzá, úgy hogy alpfelszereléssel áldigáll ott. Na jó a főjátékban rááldozok egy nyílvesszőt, vagy golyót. Annyit megér, hogy megszűnjön létezni. :)
Amúgy én a Hellequinnel vagyok így. Nekem nem nagyon tetszik az a csukja, ami az elit felszereléshez jár. Ezért nem azt állítottam be. Illetve a színekben pedig ez a sárga alapszín tetszik nagyon.
A kurtizánnál is az a bajom az elit cuccal, hogy rárakja azt a maszkot. A nélkül jobb. -
#6996 Egyébként sztem a Footpad elég béna abban a "sapkában" ami a fején van. Így én inkább azt állítottam be neki, amin csak egy kötés van a haján. Az sokkal jobban áll neki.
Hamarosan elkészül az új vidim, márcsak idő kérdése h találok e megfelelő jeleneteket hozzá.. :) már a fele kész van. -
Hoz_Hun #6995 Elméletileg bárhol. Gyakorlatilag a Borgiai tornyok közelében este. Ha egy tornyot lerombolsz, akkor már nem nagyon támadnak meg ott. Ez a Footpad multis karakter (név szerint Lanz) tolvajbandája (Cento Occhi), akik a Borgiaknak dolgoznak. Ezért tűnnek fel a Borgia torony közelében. A te szövetségesed a La Volpe és az ő tolvajbandája. Tehát egy torony lerombolása után az a terület a La Volpe féle banda fennhatósága alá kerül.
A hajós küldi azért jó, mert a nőt ez az ellenséges tolvajbanda rabolja el. Így a hajón tulajdonképpen azok a zsiványok vannak. Pont ugyanazok a cuccok esnek belőlük, mint az utcai zsiványokból. -
#6994 Hallotta, csak aztán levette valamelyik hangot, és azóta nincs neki :D -
#6993 Nem hallottál még suttogást? Egy női hang kezd el szeszélyesen, halkan lágyan suttogni és minél közelebb van a vadász annál hangosabb a suttogás. -
#6992 2-3 körül leszek otthon, Te bérgyilkos,addig tedd hasznossá magad Te is :D -
#6991 vagy mennyé dolgozni vagy gyere steamre :D -
#6990 Mlevettem csutkára a musicot, és nem hallottam suttogást, ezért kérdezem, mert én is biztos voltam benne, hogy sfx -
Metontour #6989 Elvileg a Da Vinci DLC 1506-ban játszódik a játékban meg 1507-ben ölöd meg Cesaret
-
#6988 Ez a mute hogy működik? Egyszer nem jött még össze. -
#6987 Pont emiatt csinálom azt 3-4 üldözőnél, hogy beállok valami tömegbe (mióta megvan a blender), és onnan stunolom öket szépen. :D -
kkn #6986 Mármint az a gulid, amikor 20-szor kell a gerendára felugrani a lóról. -
kkn #6985 Nekem az egész játékban ritkán voltak utcai zsiványok. Inkább sötétben, de nem tudtam, hogy merre találom direkt őket. Azután egyszer volt egy akció, a vége felé, valamit mintha írt is volna hozzá, hogy valami megtisztult, vagy ilyesmi. Azóta nem láttam egyet sem. Azt hittem, az a támadás a rendes játékmenet része volt, feladat, nem pedig véletlenszerű.
De a hajó jó tipp, azoknál talán lesz pár szajré.
Amúgy bárhol előfordulhattak, vagy csak az olyan kerületekben , amiket még nem vettünk át a Borgia kapitányoktól? -
kkn #6984 Próbálkozok, hehehe. Elméletileg minden pofon egyszerű, de az időzítés... Nem tudom meddig ugráltam a lóról, mire sikerült elkapni azt a pillanatot, amikor fel is ugrik, nem csak a semmibe, és sikerült megcsinálni a 20 felugrást. Viszont a gerenda nem ugrik arrébb, nem szúr, az csak ott van. Akkor az én bénaságommal a mozgó őrök... -
#6983 végigjátszás után -
#6982 a da vinci dlc-t ti mikor csináltátok?
dátum szerint az alap játék után játszódik, nem? -
Gary #6981 Oké! Csak nekem is az van, amit Croft is írt, hogy a meccs után behal a szerver :( -
ratgab #6980 Megyek is és leverlek!!! -
Gary #6979 Nah, ritkán kaptuk csak meg egymást célpontnak.
Most első lettem, úgy, hogy miközben írtam ide, elkezdődött a játszma és már 3 perc eltelt...
Megint vacak az UBI szerver :( -
ratgab #6978 Ne púderezz! Olyan szinten lealáztál, hogy nagyon! Nem szeressem én a wantedet, igazi életterem az assassinate!
Ha jól ment, akkor annyi üldözőm volt, hogy nem volt az istennek se annyi smokebombja ami elegendő lett volna! Assassinate-ben ezek azért többnyire 1vs1 elleni küzdelmek szoktak lenni! -
Gary #6977 Hehe, most kergettük egymást ratgab kollégával :Ð
Párszor megfektettük egymást (ő többször engem), de egy szép alkalommal a nyakába hullottam :Ð -
#6976 Ha kijelölsz egy karaktert, vagy csak a közelében vagy, akkor lesz fölötte egy kard, ekörül van egy vékony világos csík. Ha azután ölöd meg a célpontot, hogy ez a csík feltöltődött, akkor kapsz Focus bónuszt. -
xido #6975 Vagy az lenne,ami eszembe jutott,hogy lockoljam,de várjam meg,míg beadja targetként jobb felső sarokban a profilját? -
xido #6974 Ja..tudjátok mit mondjatok meg nekem?
Mi ez a stun utáni fókusz dolog?..Tegnap éjjelig abban a hitben voltam,hogy ha stun után kicsit várok és lockolom...az már az,de a végén a táblázatban 0db fókuszom volt.. -
#6973 Az vajon miért van hogy pl csak át ugrok egyik tetőről a másikra, márris berezeg az egész. Tudjátok mikor a detektor mérő kiakad és olyan mintha elkezdenéd rohanni a célpont felé. Pedig nem, csak egy tető átugrásról van szó, vagy épp le bukfencezek a tetőről és ugyanez van és így leölöm max 150 pontért. :S -
Gary #6972 Lehet, mert korábban is volt már ilyen, hogy nekem volt a legjobb arányom és akkor kaptam érte pontot a végén, igaz, akkor kezdettől bent voltam.
Annyira nem vagyok jó, hogy megérje görcsölnöm bármilyen mutatószám miatt. A co-op módot is ezért hanyagolom, nem akarok agyvérzést másoknak. -
#6971 Velem még nem volt úgy, mert nekem jó netem van és gyorsan berak már kb 09:57kor. Assassinateban sokaknak csak ilyen 09:52 körül rakja be őket a pályára, de a karakterük addig ott áll, míg ő a menüt látja. Erre én már rég rájöttem :)