7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#7050 http://www.computerandvideogames.com/300103/news/next-assassins-creed-is-likely-another-brotherhood/ -
Reg5 #7049 Köze nincs az AC-hez, se stílusban, se máshogy. -
#7048 OFF: The First Templar-t próbáljátok ki, gyenge AC copy. :) -
#7047 ja, kb.
ezért konkrétan csak ennyi. a zászlókért, tollakért, renoválásért ad külön-külön egy-két kacatot... -
Hoz_Hun #7046 Achivementet meg egy virtuális vállonveregetést, semmi mást. -
#7045 valamit kaptál a 100% on? mert 90% os mentést letöröltem az új rendszerrel -.- " -
#7044 GAME OVER!
végeztem! minden 100%, yippi-k-yay! -
xido #7043 befejeztem..tényleg k.anyját már a rendszernek,lockoolás vagy nem lockolás,hogy szaladok előle és 3 méterről visszaránt..rohadt idegesítő ám:) -
#7042 Semmi gond:) -
#7041 Manhuntban nem elsőre enged respawolni, csak kb 2. 3. leütés után. Amúgy találtam egy új tehetséges playert. :) Manhuntban egy rugóra jár az agyunk, ha valakit leütök, ő már jön és felváltva stunnolunk, mint a videómban. Nem is értem egyesek mi a francot gondolnak, szét szórodnak a pályán ahelyett, hogy összefognának. Vicces hogy amikor mi 4en vagyunk, ők meg hárman és nem bírunk el velük, csak azért mert mindenki rohan elbújni valahová.
Egyébként már egy csomószor előfordult velem, hogy mikor kiírja hogy: escape from your hunters, akkor ugye értelemszerűen préda profilt állítasz be, csak néha jön a szívás, mikor elkezdődik a mecs és jön a kiírás: Find and kill your target! Na mondom ez fasza, mert védekező profilt állítottam be, ergó mérgezés kizárva. Veletek nem fordult még elő ilyen? -
Gary #7040 MerlinW: Bocs', hogy hívatlanul bepofátlankodtam a játékotokba, de olyan sokat kellett várni, hogy szétnéztem és Hozzátok sikerült bejutni. -
Hoz_Hun #7039 Mondtam én. :) -
#7038 már majdnem beírtam, hogy egyszerűen nincs sehol se jel a mapon. ááh csak megnézem még egyszer...
hát a rohadék nem rápakolt egy galambkeltetőt?! észak-keleten a map csücskében volt, bank meg szabó is mellette, de a galamb fullra kitakarta. (már tegnap is kikapcsoltam az ikonokat, de az pont bent maradt) -
#7037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gékettőpléjen kizárólag MA óccsóé lehet venni acb-t, akinek még nem lenne meg: http://www.g2play.net/store/Assassin-s-creed-Brotherhood-Retail-CD-Key.html -
#7036 Várd végig. -
Atomjoe #7035 Hi all!
A Story Mode -ban hogyan tudod vissza menni Rómába? Desmonddal vok s a végén már készítők listáját adja ki ... -
Hoz_Hun #7034 Tuti kihagytál egy ládát. Becsapós lehet a térkép, van hogy egy másik jelet "főlé rak". Olyankor rá kell közelíteni és akkor látszik. Nézd át a térképet közelről. -
Hoz_Hun #7033 Sőt, emlékszem, gankeltünk mi együtt is. :) -
Hoz_Hun #7032 Wantedben meg ilyen nem is, de a Manhuntban biztos engedi az "Y"-t. Pont-e miatt tették be. Nálam legalább is mindig megjelenik. Biztos emlékszel még, de bennem vastagon él, mikor még véresre szívtuk azt a bizonyost..., mikor belefutottunk egy ilyen bandába. Erre tették be ez a következő update-nál (PCsek ezt nem tudják ők készen kapták a jóságot). Azóta engem nem is zavar, sőt én is gankelek ha lehetőség van rá. (Nem nagyon, mert a többség respawnol). -
#7031 Ezt a héten vettem fel. Nem mindig enged respawolni de a manhuntnak amúgyis ez a lényege. Üsd le a vadászokat, mikor cseréltek ők is ugyanezt csinálják a túlélés érdekében. -
#7030 nos, összeszedtem az összes ládát amit térképek alapján, meg eagle visionnel megtaláltam.
végeredmény: 143/144
AJÓÓKU...
na ilyenkor mi van? -
#7029 Nálam nincs játék közben hang! Az elején volt, mikor Desmond elmesélte az előző rész történeteit, de utána semmi! Menübe se! Valaki találkozott már ilyennel??? -
Hoz_Hun #7028 Ezt még régebben vetted fel, vagy még jelenleg is vannak olyan barmok, akik nem nyomnak "Y" mikor látják, hogy gankelik őket? -
#7027 ez egy komédia : D
de amúgy nekik is bazisok eszük van, hgoy hagyják magukat, miért nem nyomtak kapásból egy respawnt.. -
#7026 Ha összetart a csapat, akkor ezt nem nehéz megcsinálni. Ha széthúznak, mindenki szana-szét rohan akkor nem. :) Ezért érdemes mindig ismerőssel játszani. -
#7025 inkább taníccsá meg játszani :D -
#7024 Na hogy ne csak mindig assassinate legyen... tettem fel megint egy kis manhuntot, ezúttal csak a préda részeket. Egy kis összeállítás. :) -
ratgab #7023 Mérnök meg mint valami füvészkertész... -
ratgab #7022 A Márki ezen a képen pont úgy néz ki, mint a Kevin Costner féle Robin Hood filmnek Nothingham bírója... -
#7021 Igen, a hajára gondoltam. :) -
Hoz_Hun #7020 Szerintem a hajára utal. Azt hiszem tényleg róla mintázták a borbélyt a játékban. A Dokit pedig a hasfelmetsző Jack-ről. -
#7019 Hát ők nem éppen hasonlítanak... :D Minden barber-nak ugyanilyen pengéje van... -
Gary #7018 A pap feje eléggé UFOsra sikeredett, amúgy meg ezek alapján ki hinné, hogy milyen veszett vérengzést tudnak művelni! :Ð -
-
#7016 :D -
#7015 kis cukikák
-
#7014 Kámóóóón, minden nőnek szelektív a hallása.. használd ki:) -
#7013 mert zavarnak a játék bizonyos hangjai : D -
#7012 Mi lenne, ha mindenre ugyanannyi hangot adnál, és mixerben csökkentenéd külön a játék hangerejét?:) Akkor hallanál mindent. Játékot is és ts-t is, de ezt már mondtam neked:) -
#7011 de ha meg leveszem a voice-t, ugyanúgy nem, vagy csak nagyon gyengén hallani a suttogást..