Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig mikor bemegyek a házba, ilyen felkiáltójeles gyémánttal tölt egy kicsit, tehát lennie kéne ott valaminek <#fejvakaras>#fejvakaras>
Per Aspera Ad Inferi.
elmentem a mercenarykhoz, dumáltam a csajjal, adott küldiket, megcsináltam.
elmentem a kurvákhoz, dumáltam az anyjával, adott küldiket, megcsináltam.
megyek a thiefekhez, de sehol senki, csak a dobókockás tag csillog...
ez most vmi bug, vagy csak késõbb a storyban haladva jönnek elõ a tolvaj küldetések ismét?
Per Aspera Ad Inferi.
Nem hülyeség az elején a lobbyban gyorsan memorizálni,kiket választottak a többiek,nem mindenki a hasonlók között vegyül el😊
Kumiho #2179
persze, hogy nem azt fogja belokkolni, aki akarsz, mikor ezer ember van elõtted - ezért mozgatni kell kicsit a célkeresztet, célozgatni, hogy pont arra irányuljon.
Kumiho #2179
látom a palit, belokkolnám, de rohadtul nem akar rámenni az a tetves lock, minden hangyát elõbb lockol, mint amit kéne (tömegben, nyilván, ha egyedül van, más a helyzet), és addig mocorgok, mire kiszúr, és végem.. vétéef.
Kumiho #2179
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagy 5x volt olyan, hogy egy ezred másodperccel lockoltak hamarabb, mint én a másikat....
bejöttél egy játékba, ahol ott voltunk én, merlin meg még egy pár ember.. 😄 Merlin hosszasan ecsetelte, hogy te tanítottad a fél topikot játszani, és emiatt lazán romba alázol bárkit a játékba (ahogy nálunk is elsõ lettél valami 3000 pont elõnnyel 😄)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ej, az a fránya harmadik dimenzió.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nothing is True, Everything is Permitted
Viszont egy ilyen szituban nagyon jól jön. Elsõ halál után profilváltás és 1000 km-rõl kilõném õket.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mindenesetre, zavaró így játszani.
Azt meg sem említem, hogy aki benn van az elsõ 50-ben az immunis a füstbombára... 😊
Van csapatjáték módja, ahol lehet még 3 társad, de ez minden. Erre nem érdemes klánt alapítani, elég ha haverok vannak.
Haha, hát ez benne a játék. Ezaz, amit nagyon jól meg kell tanulnod, hogyan különbözteted meg a játékost a NPC-tõl. Minél jobb egy játékos annál nehezebb kiszúrni, illetve annál nehezebb elbújni elõle. Ezzen fellül szakszerûen kell gyílkolni, nem pedig lehentelni az ellenfelet.
Mintha valaki írta volna valahol, hogy a sarkon befordulva látszik egy pillanatra, vagy valami ilyesmi..
Kumiho #2179
Azért van érzéke rendesen, és pont jókor használja a disguise-t, menõ.
Úgy látom szembõl is ugyanúgy be lehet stunolni (shift billeseknél, ugye?), ha nem nyomta le az üldözõ a kill gombot..
Kumiho #2179
Sose unják meg..
Kumiho #2179
viszont a "szembe stun" mûködik, ha nem lockolt pl be, akit stunolnék?
Kumiho #2179
2.10/10, vedd meg és te is élvezheted
3. Nincsenek klánok
4. A következõ off/warez megnyilvánulásodat büntetõponttal honoráljuk, már linkeltük az offtopikot, ott lehet folytatni.
hogyan kelll?????és egy 10 pontos skálán milyen a jo ez a multi???????
és lehet ingyen klánt alapítani?????????
Hát volt hogy én nyertem, de legtöbbször õ. Mikor próbáltam eldönteni hogy melyik is lehet õ és pont a rosszat céloztam be, õ nekem rohant és lemutolt... 😊 a többit tudjátok. Nagyon jól játszik. Amikor megfogtam õt dobókéssel, rohanok mint az állat, tudtam h smokeal készül, el is sütötte, kikerültem, erre volt még nála mute is... xD Egyébként tegnap rászóltam, hogy vegyen föl téged barátnak, remélem mire bekapcsolod a boxot, ott lesz a felkérés 😊