7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
xido #2023 Na..Anikó Évára fúj,hogy hagyja magát simogatni?
A foglalt pasikra mászás ilyenkor semmi?:) -
ratgab #2022 14k akkor is sok! -
#2021 Én szerencsére nme veszek annyi játékot :P -
#2020 Megtelt a polc, összevissza hánykódnak a dobozos játékaim. inkább maradok steamnél :) -
kisbiro96 #2019 Sziasztok!
Segítséget kérnék, xbox-on játszok: már végigjátszottam, de nem kaptam meg a "A Knife to the Heart" achievment-et. És nem tudom hogy hogyan kéne csinálni. -
#2018 Hát azért nem midnegyik elsö osztályu játék, és van köztük egy pár ami kicsit karcos. -
xido #2017 hát csak a gépet szerintem még el lehet 20ért..
játékok meg darabja 2-3000 között -
#2016 50?? lol, kevesebbre számítottam -
#2015 -
ratgab #2014 Pont olyan árban mozog a CDG-nél 0 day! -
ratgab #2013 Ezért kértem rá értesítést a CDG-től! -
xido #2012 hát itt az eredeti játék nyomhatja meg..ha egyben ezt sikerülne,akkor olyan 50 körül saccolnám -
#2011 off: ps2 slim et 15 eredeti játékkal, 1 eredeti és egy utángyártott kontroller-el kb mneyiért lehet eladni? -
xido #2010 Szivatós a Legacy Róma..2 helyen is rosszul írták a szükséges AP-t..4nek,közben 14es:) -
#2009 Ha mindenhol elfogy akkor tud jól jönni a Steam. :P -
#2008 30-40 eurót hajlandó leszek kiadni érte, de megjelenéskor nem fogom megvenni. -
#2007 benne van minden :)))
sőt még extra tarlamakat is kapsz amit a steameshez lehet nem -
#2006 ja ha akció van akkor érdemes onnan, de így nem -
ratgab #2005 Mondjuk abban minden benne van, míg a 9k-s verzióban nincs benne minden!
Én is sokallom amúgy a 14k-t, ha egy árban lenne a dobozossal lazán a Steamest venném, csak hát az az 5k különbség... -
#2004 én is steamen veszem majd meg ha olcsóbb lesz mint most a 2. rész és nem lesz fail a multi és még tolják akkor :) -
#2003 miért fizetsz 14000-et steamen, ha itthon megveheted 9000ért is egy igényes fémdobozban?? ezt sose értettem -
#2002 Ja és én steamen fogom megvenni majd :) -
#2001 Ez nem steam exkluzív :D A left 4 Dead 1-2, COD MW2, BO, TF2. na ezek steam exkluzívak. Steam support minden támogatását kiélvező játékok.
Most akkor a Bulletstorm mega Dead Space 2 is megjelent a steamen, attól nem exkluzívak.
ACB-t meg a Uplayen vagy az ubi.comon kell regisztrálni. meg eleve nem lehet steam support 100%-os, mivel uplayen acsik lesznek.
A Batman Arkham Asylum is kapható steamen, pont annyi támogatással, mint ahogy ACB kapható lesz. annyi h acb már multis is. de ettől még a direct2drive-on meg a gamersgate-nél is árusítható lesz, nyilván steam támogatás nélkül. -
ratgab #2000 Ezen nem fogunk összeveszni... én sem találtam máshol ugyanazt a szöveget szóval valószínűleg tényleg félrefordítás történt. -
#1999 de nem az, az a magyar hír egy félrefordítás. külföldi oldalon sehol se írtak ilyet. -
ratgab #1998 Hamar elrepül az a 18 nap... -
#1997 Bazz ha márc. 5-én jönne mint tavaly. :D Már lázban égnék. -
#1996 Így van. :) Igazából nekem az előző DRM-jükkel sem volt semmi problémám az égvilágon, jó volt, hogy az első napokban túlterheltek voltak a szerók, de megoldották, és még kárpótlást is kaptunk. Szal sztem egy szavunk sem lehetett. Warezt meg sikerült késleltetni. -
ratgab #1995 Kongy komám... így is úgyis megvesszük nem??? -
ratgab #1994 Ha már csak 1 Cd key beírása kell a játéknak és mehet offline is akkor logikus lenne a Steam, mint DRM... achit meg lehet hozzá dobni később is ha nagyon akarnak...
Ha jól emlékszem sokáig úgy volt, hogy az előző rész védelme lesz ezen a játékon is sőt még tovább keményítve azt. Ezzel szemben most bedobnak egy olyan hírt, hogy egy egysejtű amőba szintjére egyszerűsítik a védelmet, ami viszont bőven elég lesz ahhoz, hogy szétwarezolják a játékot!
Steamnél azért nem lenne ennyire egyszerű dolguk (az se tartani mondjuk sokáig feltörni)..
Lényeg a lényeg, nekem logikus megoldás lenne a Steam, hamár a jól kialakított előző DRM ment a kukába... -
#1993 Őszintén szólva nekem is. AZért én a Uplaynek jobban örülnék. -
ratgab #1992 Ok! Majd kiderül...
Nekem végülis édes mindegy... -
#1991 biztos h fake -
#1990 De nem érted h paradoxon??? Hogyha a Uplay-en kapsz achit akkor minek a Steam?! A Uplayen megy az egész, mint a 2-nél is. (sztem) -
ratgab #1989 Játék telepítésekor Steam-nél be kell írni a CD-kulcsot! DRM védelem helyett csak ez lesz... tehát KELL hozzá a Steam! Ezáltal Steames a Pc-s kiadás!
Milyen Steames támogatás kéne még neki? Achira ott a Uplay... Steam meg jó a multi szervezésére!
Én is azt mondtam, hogy Steam Exluzív! -
#1988 Lehetetlen. A Steam azért van olyan biztonságos, meg amúgy még fenn sincs. Akkor lehetne fenn max a torrentoldalakon ha vmi belsős intézkedik (á lá Crysis 2) -
#1987 Van benne valami. Eleve ha Uplay van, meg Ubisoft szerver, mint az AC2-nél is (és most már ahhoz sem kell folyamatos net), akkor ennél mért csak steam lenne? Sztem a Ubi azért eléggé bejáratta már a rendszerét. Persze lesz Steames verzió is, de ez sztem úgy fog menni mint más játéknál, mondok 1 példát: Bulletstorm. Na ahhoz hasonlítanám az ACB árusítását. Sztem legalábbis így fog zajlani. Mindenesetre nagyon kíváncsi lennék h honnan ered ez a pletyka... -
#1986 Ha tényleg nem fake az a verzió ami ma felkerült netre akkor holnapi hírek egyike:"Kilopták a Pc-s Assassin's Creed Brotherhood-ot is" - vagy valami ilyesmi :D -
#1985 Elég ha csak felléptek a steamre és ránéztek az ACB adatlapjárta. ennyi. messze nem steames játék. Steames a Left a Mw2 meg BO. és ahol lehet találni achievement supportot, na azok a steam játékok. PC-n steam exkluzív! -
#1984 onnan fordíthatták félre, hogy az eredeti hír szerint a steam oldalára kikerült gépigény mellett nem szerepelt az ubi drm féle mindig kell net figyelmeztetés.