Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap levadásztam pár Riftet. 6/10-nél járok, de a logikai fejtõrõknél néha a hajamat téptem. Volt aminél a feleségem is megkérdeztem, mert nem boldogultam vele. Te is vadászod ezeket?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A mûemlékekre gondolsz? Azt csak karban tartjá. Eltünnek a gyomok, zöldebb körülötte a fû meg ilyenek. Szép is lenne ha újra felépítenék a Colosseumot... hehehe. Apropó, tegnap mekkorát estem a tetejérõl,... és elfelejtettem kinyitni az ejtõernyõt...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát szerintem ez ugyan úgy mûködik mint a többi ilyen ruha. Ergo, igen, a viselt páncél értékei maradnak és ugyan úgy javítani is kell õket, csak ezt viseli "felette".

Snexi
amikor renoválok egy nagyobb épületet akkor miért nem újítja föl ténylegesen?a boltok és az alagutlejáratok egybõl felújítódnak

CroftManor
Uplay pontért valóban be lehet váltani ezt a ruhát.

Nothing is True, Everything is Permitted

Totti5
A ruhát ábrázolja...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atkamon
Hát ez a jelenet a 2bõl van...

Totti5
Már miért lenne rossz...

elitehun
Rossz topik
Totti5
Ha ez a ruha van rajtam, akkor a páncél képességek ugyan úgy jelen vannak, vagy csak a Assassin's öltözéknél?

Atkamon
Hát az így járt... 😄

elitehun
És akinek nincs facebookja?
Atkamon
Akit amúgy nagyon érdekel a sztori, és jól tud angolul, annak nagyon ajánlom a facebook-os AC játékot, Project Legacy a neve. Nagyon jól kiegészíti a sztorit, most pl ott tartok, hogy kik is voltak valójában a multis karakterek, elég érdekes 😊 Ja és akinek vannak Brotherhoodos mentései, azok kapnak bónuszokat is a játékban attól függõen, hogy mit érnek el a Project Legacy-ben. Csak mondom, jó angol kell hozzá, különben érthetetlen az egész 😊

Lehet mutatja, csak a Romuluszos sírhelyek elvették a kedvem. Az a 8 perc az nagyon húzós. Már tudom, hogy csak háromnak feltétele a 8 perc (100%-hoz), abból megvan már kettõ. Úgy hogy ma valószínüleg nekilátok. Meg levadászom a Subject 16 kódjait és megfejtem õket (már ami elérhetõ területen van).

A shop quest-ek semmi különös: bizonyos anyagokból kell neki valamennyi és akkor odadnak érte egy cuccot (kapitány kardja, vagy plusz nyilvesszõtartó, meg ilyenek). A probléma annyi, hogy ezek a anyagok elég ritkák és némelyiket nehéz beszerezni, fõleg ha több is kell belõle. Van amit már megszereztem van amihez már csak egy anyag kell. Ládákból, tolvajoktól, futároktól és assassin megbizatásokból (itt látjuk mint jutalmat, úgy hogy ha kell egy anyag érdemes elküldeni érte assassinokat - csillagos questek) lehet õket összeszedni.

CroftManor
Hát ha aktiváltad a kódot, akkor mutatnia kéne a térképen. Nekem mutatta ha rázoomoltam, de amugyis látni. A shop questek mibõl állnak?

A 6. fejezetnél járok. Még két tornyot letettem és már csak egy van hátra (elzárt területen). Most eldöntöttem, hogy kicsit kutakodok, megcsinálom a shop questeket, meg a Rumuluszos küldiket. Amúgy merre vannak a bonuszpályák? Azok amiket templomos jellel látak el minta AC.II.-ben?

Tegnap (vééégre) sikerült a Leonardo tankos questje is 100%-ra. Most megint minden 100% eddig. De vért izzadtam vele. Neten olvastam azaz egyik legnehezebb, ha nem a legnehezebb 100% szinkronizáció. Ez igaz, részben. Inkább frusztráló, mert a nehézség az a 20 perces pálya utolsó 1-2 perce. Ott elrontja az ember kezdheti az egészet elõrõl. Persze ha nem kell valakinek a 100% hanem elég az 50% akkor marha egyszerû pálya.

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"hallod is a párbeszédet, hogy visszateszik az animusba" Bocs nem vagy perfekt angolos 😊

nálam meg pont fordítva 😊 Lucy az egyben olyan kis semmitmondó, visszafogott karakter volt. A kettõben meg egy harcias NÕ lett. Nekem Lucy szimpatikus, de Rebeca is az.

Úgy általánosságban; van aki szereti a modern kori eseményeket a játékban? Én leginkább utálom azt a részt. Érdekes a kerettörténet, de csak kényszerbõl játszom le azokat a részeket is. Mindig alig várom, hogy visszakerüljek az Animusba. Desmond az AC.I.-ben elég lúzer. Sajnáltam is hogy Altairnak ilyen leszármazottja lett. AC.II.-ben (és az AC:B-ben) kissé kikupálódott. Lucyt kifejezetten antipatikus, szót se vesztegetek rá. Egyedül Rebbeca-t kedvelem, õ jó fej. A szemüveges csávó, meg semleges, de még õ is jópofa.

A jelenkori végét láttam a neten. Az egyértelmû, hogy Desmond NEM hal meg. A vége felirat alatt hallod is a párbeszédet, hogy visszateszik az animusba. Meg egyébként is hogy játszanál tovább Ezioval, ha meghalt volna. Lucyról meg nem tudni mi lett vele. Ne felejtsd el hogy Altairt az AC.I. elején ugyan így leszurják, csak a POE miatt ez trükk volt (vagy feltámasztották, felgyógyították... nem emlékszem rá). Ez igaz lehet Lucyra is. Bár õszintén engem nem zavar ha meghal, mert nem volt szimpatikus.
u.i.: Ezióval nem tudom mi a vége, arra nehogy véletlenül válaszolj 😊... azt magam megnézem majd. A jelenkori történetet nem szeretem, csak a teljesség igénye miatt vagyok rá kíváncsi.

CroftManor
CSak az olvassa, aki már végigvitte!
A végére értem, javítson ki valaki, ha tévedek, de nem úgy volt hogy a Brotherhoodal le fogják zárni ezio történetét? Így érne véget? Hogy Lucy és Desmond meghal? Happy end-re számította pedig.
<#wow1>

szabii98
Kb, Téli esetleg õszi akció.De nemhiszem hogy 5000 ft környékére megy, az kevés, max ha bejelentik az AC III-t, de úgy is csak elõtte pár héttel.

I met God. She's black

Más: Korai errõl még beszélni tudom, de szerintetek mennyi idõ kell hozzá, hogy a Zavvin 5000ft környékén legyen a játék PS3-ra?😊 Az meg egyenesen brutális, hogy az említett platformra kemény 3100ft a 2. rész😛
Na megnyugodtam Sound😊. Ezek szerint nekem teljesen jó lesz, mivel én marhára élveztem a 2-t is és még toltam volna tovább a sztorit és kalandoztam volna Rómában😊. Az az igazság, hogy nekem volt olyan, hogy csak túristáskodtam a 2-ben és csak futkároztam😛
Sound
Hosszan tartsd lenyomva LB-t, vagy tudom is én mid van 😄, elvileg, 3 bar ""assassin power"" kell hogy meglegyen, és a 3 bar elõtt ott van egy crossbow icon, ebben az esetben lehet szó a nyílzáporról.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

CroftManor
be is tettem háttérnek. 😉
Am valakinek nyilat is lõnek az assassinjai? mert nekem csak hidden blade, pistol, smoke bomb

Sound
http://i.imgur.com/cuD7Y.jpg

Háttérnek. Elég egyszerû a koncept, de tetszett ez a két kép, gyorsan összedobtam õket, hadd barátkozzanak. 😄

CroftManor
Már megoldódott a bónusz pálya😊 Igen nekem csak azt a kettõt unlockolta, mivel csak ahhoz volt kódom.
Már 3at megtaláltam. Amugy tök szomorú zene megy alatta, mikor ott kint rohangálunk. Olyan fura így a villa, romosan, meg emlékkel teli
<#rinya>

Jó majd megnézem, de egyenlõre nem tudom hogy merrefele kell lenniük. Akkor ezek szerint neked a kóddal csak ezt a két pályát unlockolta?
A jelenben az 5 db artifactot megtaláltad?

CroftManor
majd nézd meg h neked meg e van az a bónusz pálya. Nem a kódex változat van meg, hanem a Day One edition és ahhoz járt két pálya

Én csak ezüst felhasználó vagyok.

CroftManor
semmi, Lucy rád szól a headseten, h gyere vissza mert vár az Animus <#nyes>
Sajnos a The aqueducts pályát nem lelem továbbra sem, vagy lehet h elõbb renoválni kéne az összes hiányzó elemet?
Apropó kinek van multija? Kipróbálhatnánk vs-ben egy meccset

Ja lehet akkor artifactokat kell megtalálni. 5 db van belõle.
Amúgy mi van akkor ha lejár az idõ?

CroftManor
de te is járhatsz ott, csak ki kell lépni a játékból, leave animus-ba

Úgy már jól hangzik! Kösz a választ!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én ott még nem járok, de ha ez lenne a feladatom...
...akkor egy fehér furgont keresnék, mert Rebbeka levelezésében említí, hogy napok óta lát egy gyanus fehér furgont.

De lehet marhaság, mondom még nem járok ott.

CroftManor
711-re valaki?

Szerintem több. Legalábbis nekem biztos több lesz. Én kábé a felén járok és legalább 15 órám benne van. Igaz én sokmindenel eltökölök. És még ott vannak a zászlók, meg egy raklapnyi melékküldi.

Sound
Csak a fõ szál, ebben talán 1 vagy 2 mellék küldetés volt.

robotnyk
kb 20, ez a duplája a mostanában szokásosnak, és még ott van a multiplayer is.
csak 20 óra?? Minden mellékküldivel együtt?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Hát ja, de ettõl függetlenül ezt is imádom 😊
Más:
Tudja valaki, hogyha visszamegyünk a jelenbe, mit kell csinálni fent a birtokon? Elkezd visszaszámolni 10 percet de nem találok semmit

Nekem ez jobban bejön mint az ACII. Nem vagyunk egyformák 😊.

Jaja, a többivel én is egyetértek.

CroftManor
Hát én is kb így látom a dolgot. Bár azt meg kell hagyni, hogy az AC II-õt nehéz überelni. Ezért nincs benne sok újdonság. Ma reggel 9tõl du 1ig nyomtam vele, annak ellenére, hogy sok minden pakoltak bele, secret locations, meg meg ilyen kis mellékküldik: templair agents stb mégis valahogy úgy érzem, hogy az AC 2 jobban bejött. Valahogy az 1 hangulatát érzem benne, összegyúrtak egy AC1et és egy AC2õt ebbõl lett a Brotherhood. Ki kellett volna hagyni az 1et...

Assassin guild szerintem nagy királyság. Igaz "over power", de nagyon, nagyon élvezetes "over power".
<#nyes>

Sound
Valaki kérdezte, hogy van-e free run a játék végén, igen van. DE. a játék végesztével már nem mehet vissza a 2012-es Monteriggioni-ba.

Izmosan leírok mindent a játékról, szóval ennek tudatába olvasd. A játék nekem 20 óra volt, szóval hasonló hosszúságú mint ACII. Story szempontjából szerintem nem egy nagy durranás, sõt, a leges legvége kifejezetten szedett vett. A játék végén van egy cliffhanger, ami inkább értelmetlen, minthogy leesne tõle az állad. Igazából nem kell komoly dologra gondolni.
Gameplay. Borgia tornyok megléte szerintem jó ötlet volt. Nem mondanám nagyon nehéznek õket, de ha picit is bénázol, vagy az õrök észrevesznek, a Borgia kapitány elhúz a francba, és vagy várnod kell hajnalig, vagy visszajönni késõbb.
Assassin guild: értelmetlen. Röviden így lehetne összefoglalni. Jó feelinget ad, ahogy egy intésre nyílzáport zúdítanak az enemyre, vagy egyszerûen behívod õket a harcba, de nagyon overpowered az egész, fõleg a játék vége fele. Maga a rendszer úgy néz ki, hogy vannak eu városok ahol vannak küldik, a küldetés ad xp-t (assassinjaidnak) ad lóvét neked, vagy adhat trade item-et, amit vagy eladsz és jön belõle lovetta, vagy az item valamilyen Shop questhez kell. Gyak annyit csinálsz, kiküldöd az assassinjaidat, annyit küldj ki, vagy olyan küldetésre küld ki, aminek 75%+ az esélye hogy megcsinálja, és kész. Visszajön, kap skill ponokat amit vagy armorba vagy fegyverekre költesz. Majd kiküldöd újra és újra és újra. Ennyi. Szerintem rettentõen bugyuta értelmetlen a rendszer. Fõleg, amikor megjelenik az elsõ magas szintû assassinod, aki aztán a low leveleket boosolja. Pikk pakk kilevelezed a low karaktereidet, úgy hogy egy küldetéssel akár 2 szintet is ugranak.

Fegyverek, és egyéb cuccok: Crossbow-> kurvajó cucc, én OPnak nevezném. Gyakorlatilag one-shotol mindenkit, kivétel talán bossokat, és borgia kapitányokat. De feelinges és téynleg jól használható. Azt hiszem a poison darts is új a játékban. Pontosan az amire a neve is utal. Nagyon jól használható pl. Borgia tornyok bevételekor. Ott áll 4 guard az ajtóba, meglövöd mondjuk a full páncélos arcot, aki a bárjával lekaszál mindenkit. Röviden talán ennyi. Leonardotól egy ejtõernyõt is kapsz majd. Ami szintén átgondolatlan. Pontosítok, jól lehet használni, de nincs egy küldetés se köré felépítve, ami szerintem nagy csalódás. Én gyak. a játék végén kezdtem el használni, amikor tollakat meg zászlókat gyûjtögettem. Pedig nagyon látványos gyilkolásokat lehetne végezni, ha Ubi köré építene pár küldetést.

Városrenoválásról nem beszélnék, nincs mit. Renoválasz, még több pénzed van, még többet renoválsz, repeat.

Shop questek, trade itemek. NE ADD EL AZ ITEMEKET, mert nem tudhatod, mi kell majd questekhez. Itemeket ládákból, banditákból, Borgia futárokból, és tudom is én honnan lehet szedni. Egy részük Shop questekhez kellenek, többi vendorozható. Mondanám hogy jó pofa dolog, de nem úgy ahogy kivitelezték. Pl. némelyik nagyon ritka, és gyak. ha be nem mákolod akkor soha rá nem jössz, honnan esik az item. Ilyen pl. a doktor shopquestje, fast poison, csak Borgia messagerektõl esik, és ezt is fórumokról tudtam meg. És a napig sincs még meg, pedig van memória amit újrajátszva, farmolható egy Borgia futár. :\ A lényeg, hogy jó ötlet, hogy a legjobb cuccokat nem csak megkapod, hanem kicsit farmolni kell hozzá, csak a kivitelezés nem tetszik.

Most eljutottunk a szerintem legjobb részhez. Küldetések. Önmagába semmi új gameplay elem nincs bennük. DE. Egy küldetést 2 féle képpen lehet megcsinálni, megcsinálod azt ami a feladat... de csináld meg mondjuk 2 perc alatt, vagy air assassination-t használj, vagy hiding spotból öld meg, stbstb. Ha az extra feltételnek is megfelelsz, akkor 50% sync helyett 100% syncen leszel, ha pl. egy epizódot megcsinálsz 100% syncre, akkor outfit-et kapsz, vagy "cheat-eket", amiket csak újrajászott memóriában lehet használni. Amit nagyon hiányoltam ACII-bõl, hogy gyak. egy küldetés kivételével, soha nem voltál rákényszerítve arra, hogy sunnyogj. Itt jópár olyan küldetés van, ahol 100% synchez sunyizni kell, tervezni, türelmesnek lenni. Szóval pl. van olyan küldetés hogy senki ne vegyen észre, és senkit ne ölj meg. Mennyi tûnik egyszerûnek? 😊 Nem baromi nehéz, de igenis teljesen más temperamentummal kell játszani. Ami szerintem tök jó.

Játékról összességében annyit, hogyha FAN vagy, akkor nagyon fogod élvezni, de a játék nagy hibája az, hogy nagyon kevés újdonságot hoz. Vagy ami újdonság, az szarul van kivitelezve (pl. a névadó Brotherhood aka. Assassin guild). Gyak. építettek egy új várost, teletûzdelték pár küldetéssel, beraktak egy-két fegyvert, ezt azt, és ennyi. AC1->AC2 között egy hihetetlen nagy ugrás zajlott le. AC2->AC:B között kb. 1 kis lépés van.

Ha szeretted az eddigi játékot, akkor ne pánikolj, élvezni fogod. De ha már AC2-õn is húztad a szád, akkor tuti, hogy nem jön be AC:B, mert semmi extra nincs benne.

Jah és a legnagyobb hiba: Armor of Brutus = szarul néz ki 😞 nyomába se ér Armor of Altaïr-nek.

Ha megcsináltad Leonárdo "War Machine" küldetéseit fõleg a tankost esetleg 100%-ra, van hozzá tipped? Összes Leonárdos küldit megcsináltam ,de a tankos nem megy 100%-ra, pedig eddig minden megvan 100%-ra. Az utolsó csatában, amikor kettõ tankal kell megküzdeni 1x mindig eltalálnak. Nincs hely a manõverezésre. már legalább 5x nekifutottam. :/

Te is a kodexes kiadást vetted? Hirtelen nem tudom a bonuszpályák nevét. Rajta van a dobozon, meg rövid lerás is. Ha hazaértem megnézem neked (ha érdekél, és nem a kodex változatod van).

Amióta assassin guildem van, nem tudok betelni a játékkal. Folyamatosan menedzselem õket. 9 assassinom (assassin tanoncom) van, 3 már elérte a csúcsot.
Marha jó a ceremónia videó, ahogy assassiná avatják fel és meg kell csinálniuk a halálugrást. Hármat assassiná avattak, 3 db 9. szinten van 3 pedig 8. szinten. 3 meg még értelem szerûen hiányzik, mert a tornyok elérhetetlen területen vannak.

Brutálisan jól megcsinálták ezt a játékban és egyértelmûen látszik ahogy fejlõdnek az embereink. Igen hasznosak.
Abban a küldiben, amikor kísérni kell a manuszt a városban és minden õr megtámadja nekünk meg a teljes 100% szinkronhoz rejtve kell maradnunk (ugyanakkor megvédeni); egyfolytában assassinjaimat használtam. Hát az annyira élvezetes rész volt, hogy rég lelkesedtem ennyire valamiért. Magas szinten az assassinok letaglóztak mindenkit (nekem nem kellet semmit sem csinálni). Lándzsás, brutál fejszés, de még a lovas sem állítja meg õket. Használnak mindent; dobótõrt, füstöt, pisztolyt sõt még lóra is szálnak. Egyszer láttam egy lovascsatát, a lovon ülve kardoztak. A nyílvesszõ támadás, mikor egyszerre ráküldjük mindet, kegyetlenül hatékony. Kb 2 másodperc 8-9 fõs õrség

CroftManor
aki kapott 2 bónusz pálya kódot, attól kérdezném h nekem mért csak egy templair lair-t mutat a térképen? A trajan market már megvolt