7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#2185 a lézerkard le van védve, szal azt tuti nem fognak, meg ez egyébként se Star Wars, na bumm... -
#2184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki fogják hagyni a mai kort, 1x majd vmelyik rész végén felébredünk desmond unokája bőrében és egy másik bolygón kell majd lézerrel kardozni -
#2183 Ja, és még most is folyamatosan születik... najo azért annyira nem. :D -
ratgab #2182 Mai napon már született egy két hsz az biztos... -
#2181 Gyerekek TOP9 legnépszerűbb téma lett a topik! Csak így tovább! :) -
#2180 biztos, hogy nem fog átmenni gta klónba -
#2179 Egy assassinnak (pláne ha Desmond őse) nincs mission impossible :P -
xido #2178 nem lesz itt gond..csak a sírhelyeket felváltja majd a titkos labor,ahol az akrobatika a lézerek kikerüléséhez kell és lesz majd mission impossible meg pc hekkelés:) -
ratgab #2177 Ügyesek a készítők ez így van! -
ratgab #2176 Nem illene hozzá az tuti! De a végén úgyis a jelenben dől el a Háború, ahhoz meg sajnos kellenek a korabeli megoldások... -
ratgab #2175 És lesz coop! Pont most értem az előzetesének végigolvasásához és jónak tűnik nekem is! -
#2174 de ez nem HD, hanem kamerás. bár a hang recseg itt is. ebbe is van bőven hiba :D
Ilyen egy HD gameplay am, minőség terén természetesen:
HD gameplay -
xido #2173 tény..de örülnék,ha trilógia lévén,lenne előre valami egységes keret történetük és nem részenként találnák ki,hogy valami böszmeség legyen a végére,összecsapva és hiteltelenné téve az egészet:) -
#2172 Sztem mire eljutnak addig majd kitalálnak valamit, vagy az is lehet hogy a jelenbe soha nem is jutunk el egy igazi résszel hanem úgy lesz megoldva hogy minden részben egy kis időt töltünk ott vagy nem tom. Valahogy biztos megoldják ezért nem is aggódom -
xido #2171 hát a korhűséggel haladni kell sajnos..2012ben csak nem fogsz Los Angeles és San Francisco között lóval közlekedni... -
#2170 "...meg ló helyett kocsid lesz vagy motorod..."
Ha ez bekövetkezik számomra ott hal meg ez a franchise :S -
xido #2169 csak a terepviszonyok és az épületek magassága miatt cseppet át kell szabni Hitman típusba,mert nem ugrálhatsz a 10.ről a célpont nyakába..
meg ló helyett kocsid lesz vagy motorod,azzal meg gyorsabban már nagyobb
távolságot tehetsz meg,plusz ha a térképeken jelölt pontokat is el kell
érned,hogy meglegyen mindegyik Peace of eden,akkor elég nagy GTA-zás elébe nézünk mind az 5 kontinensen:) -
#2168 na az is egy ígéretes játéknak tűnik. :) -
#2167 Én úgy képzelem el mint a Call of Juarez 3-at. Az is eddig 1800-as években játszódott, most meg majd jelenben lehet öldökölni. -
ratgab #2166 Szerintem a sorozat vége úgyis az lesz, hogy eljutnak időben (először a Keresztes háborúk, majd a reneszánsz... ezután vagy oroszország 1917: Bolsevik felkelés... ezt is ki lehetne hegyezni erre a konfliktusra szerintem, esetleg talán az első világháború) a jelenhez és a végén jön a nagy leszámolás az Assassinok és a Templarok között! -
xido #2165 nekem is csak mákom volt,hogy nem nyomtam el,mert tudtam,hogy a vége után még lehet kolbászolni...mondom akkor mint GTA..megvárunk mindent..aztán csak kapkodtam a kontroller után hogy nemá ácsi mivan futás:) -
#2164 Jajj ezt a finálét meg kell ismételni még az ACB előtt :D
óh, gyerekek, két hét múlva ilyenkor már a római élet közepén leszek. :D -
ratgab #2163 Ezek a credits alatt dolgok poénosak tudnak lenni.. Hitman Blood moneyban volt, hogy a credits alatt le lehetett egy egész gyászoló tömeget lövöldözni... én meg nem tudtam róla, azt hittem, hogy csak videó, így végig feküdte a 47-es ügynök a temetését
Aztán később láttam egy videót, amiben felkell és osztja a olmót, na akkor fogtam a fejem! -
felegyi #2162 Nos tudtommal ugyanúgy vannak Templar-ok a jelenben is, ahogy Assassinok... sokat gondolkodtam, mi lesz majd a játékmenetben... mert ügye stukkerel már nem lenne ugyanaz, mint Hidden Blade-el! Aztán arra jutottam hogy "hagyományokhoz" méltóan kard ki kard lesz... ügyebár nem egyszer hallottam az ellenfelektől a játékban hogy "I kill the great Assassino"... de most hogy mondod, Desmond élve kel... logikusabb :) ! -
xido #2161 utána gondoltam..a feliratok alatt,mikor Lucy megdob egy hidden blade-el és jön a doki meg a bérencei a raktárban:) -
#2160 Az nekem nagyon tetszett :)
Most h így szóba jött a kettő, lehet ma előveszem, már kissé unalmas a multi. -
#2159 naná. jó kis finálé annyi szent!
"Who is this Desmond?!" :) -
xido #2158 és a credits alatt te is úgy pislogtál,mint én,mikor még egyszer hozzá kellett nyúlni a kontrollerhez/billentyűkhöz?:) -
xido #2157 az mondjuk vicces,hogy pisztolyok helyett,hogy meglegyen az assasinkodás egyensúlya,direkt viperákkal jönnek ellened:)
bár mondjuk mivel desmond élve kell,így logikus is,hogy nem lövik szitává:) -
#2156 Mikor én végigtoltam a 2-t és jött a credits én is hasonlóan éreztem, de nyugtatgattam magam h úgyis jön a folytatás hamarosan. :) És itt is van, igaz, lényegében csak 1 évvel később kerül a kezembe, de nem gond. :D -
felegyi #2155 Igen erről én is hallottam... erő utalás a 3. részre nézve :) ! Már az első résznél is gondoltam h az uccsóban Desmond lesz a súlypontja a történetnek... mekkora lesz már, Assassin's in the Real World :) ... -
xido #2154 Én nemrég vettem meg csak a 2.-t,talán december elején...régen meg csak belenéztem a virágboltiba,még nem is jutottam el benne szinte semeddig:)
Na mondom akkor ideje játszani..de hát az 1-el is kellene,mert abban is talán a 1/3-ig haladtam..uccu neki...de nyomtam mint az állat,hogy kezdhessem már Eziot..aztán azon kaptam magam,hogy azt is élvezem:)
A 2 meg a netovábbja mindennek:)..A vége feliratkor meg frankón megvolt az a hiányérzet,hogy ne már,hogy már vége,pedig azért nem 2 nap alatt vittem végig..Desmond jelenetein is nagyokat pislogtam párszor:) -
ratgab #2153 Végülis még van 2 hetem végigvinni... :-D -
ratgab #2152 Biztos lesznek ködös foltok a 2 miatt! -
#2151 Akarsz látni rossz minőségű videót? :) tessék
Ilyet én fel se tennék, sztem azért ettől sokkal jobb minőségűek az enyéim. -
ratgab #2150 Az 1-nek rossz volt a sztorija(számomra a végjáték volt az értelmetlenség királya), de a játékmenet, a környezet (Kereszteshadjáratok időszaka, Jeruzsálem, Damaszkusz, Acre fantasztikus volt)
Gyakran kaptam magam azon a 2. résszel játszás közben, hogy vágyok vissza abba a környezetbe, amiben az első részben voltam (pedig továbbszárnyalta a hangulatot a 2. rész, de mégis így éreztem).
Amúgy is Középkor fan vagyok, imádom a történelemnek azt a részét, annyi érdekes esemény, konfliktus volt ( Sosem sikerült az igazi motivációt megértenem a Keresztes háborúk kirobbantása mögött... a vallási magyarázat nekem kevés és sántít is kicsit) és vonz a felvilágosodás előtti "Sötét Középkor". Fantasztikus időszak lehetett! -
#2149 Amúgy igen. :) -
#2148 Sztem nem. :) Mondom h összefoglalja az egészet az AC2 kezdő képsora. :D -
#2147 Ő azt kérdezte hogy a megjelenés napján vetted-e.... -
#2146 Viszont a valódi story megértéséhez az összes rész kell :P