Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
szebb a játék az ac2 höz képest is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Piszkos  Fred
Ma vettem meg, és hát nem kellett csalódnom. A grafika, a játékmenet, minden sokkal de sokkal kifinomultabb lett. A multiplayer meg iszonyat hangulatos, nem tudom, próbáltátok-e már😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Snexi
nyilván veszített õ is,ezért mondta
valaki leírná tömören a végét hogy mirõl szólt(mi derült ki az utolsó fél órában)?mint már múltkor is írtam,sok ismeretlen szó volt számomra a végén

CroftManor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és azt h csináltad h nem vesztettél életerõt? Én ha nyomtam neki hogy egy nagyobb hatósugárban öljön, akkor levett életet, ha kicsit nyomtam, nem vett le, senki nem is halt meg.

Nothing is True, Everything is Permitted

Amúgy jó poén volt az almával a kézbe úgy rohangálni a legvégén, hogy a 100%-hoz nem veszíthettem életerõt (harcolni meg nem lehetett az alma miatt, ami használatkor szintén levesz az életerõbõl).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na tegnap én is befejeztem a játék sztori részét...
Elég tré vége lett :/. Sajnos még az Ezios résznél is úgy éreztem, hogy összecsapták. A modernkori rész eddig se tetszet, az ottani ugra-bugra unalmasan hosszú volt. Utálom az ilyen semilyen befejezéseket. Megcsináltam a "The Truth"... több kérdést vet fel mint amit megválaszol. Homályos célozgatásokkal van tele.
Na mindegy, az (Ezios) játék része fantasztikus. Annak ellenére hogy az eddig teljes szinkronizációk mind 100%-ra teljesítettem (sztori, 6 Romulus sír, az egyik bonus map, 4/5 Cristina Memori, meg pár egyébb küldetés) még csak 71% körül vagyok Totálba. Van még hova élvezkedni 😊. A Shop questekbõl már csak egy van hátra. Ja tipp.: a 3. fejezet 3. eseményét ismételgesd (végig kell vinni, hogy elmentse a fölszedett cuccokat). Ez az amikor a prosti csajnak a hajón elvágják a torkát a tolvajok. Azoka tolvajok csomó cuccot szórnak el.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

robotnyk
december 14dikén új játékmód és map multihoz, ingyen.
forrás
CroftManor
Egy kis vadászat pontosabban azok elõl való menekülés 😊

CroftManor
hát ha már 75-80%ot ír, akkor tuti h sikeresek a küldetés. Bár én mindig úgy csinálom, hogy 90 és 100% közötti az esély 😄

Totti5
Ezek az Assasin segítõk mókásak😊 Nem láttam át és az összeset elküldtem küldetésre aztán eltelt már 20 perc és semmi... aztán nézem hogy 5 csillagos volt, meg is haltak. Amúgy ennek mennyi az esélye? random nyomja be a sikert vagy sikertelenséget, persze néze hogy milyen erõsek, vagy ha a szintjükhöz képest választok küldetést akkor biztosan megcsinálják?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atkamon
Nekem is a harmadikban a hangulata tetszik, az elsõ elég átlagos szerintem...

Én eredetileg az egyet szántam ide, mert az a kép (eredetije) nagyon jó. Bannerként sajna már nem sikerült olyan jól mint számítottam rá (talán a szöveg lett túl nagy). A harmadik alapképe is nagyon jó, annak leginkább a hangulata fogott meg, így végül is nem bánom.

elitehun
Jah elmegy...
Az elsõvel nem tom mi a gond nekem sokkal jobban bejön, mert ott azért mégiscsak Ezio van a csapatával és ott lehet is látni hogy Ezio van 😛
CroftManor
mondjuk inkább azt, h jó lesz ez is... <#rolleyes>

Atkamon
Nekem ez nagyonnagyon tetszik

Ha gondoljátok, mondjátok, meg mit változtassak az elsõ banneren (kisseb felirat, stb) modosítom és ha az sokaknak tetszik, cseréljük.

Tévedtem 2011 február 18 a megjelenési dátum pc-re!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

elitehun
Sztem az elsõ a legjobb
elitehun
CroftManor
egy kis multiplayer tõlem 😊

szabii98
Vagy inkább lehetne mind3, de így egybe rakva 😄

I met God. She's black

CroftManor
sztem meg inkább az elsõ!!!

Totti5
Ha lenne mirõl.

Hihetetlen igényes produktum, de ez ugyan az mint az AC2, fikarcnyit sem több, mint ha azzal játszanák csak hagytam volna 1 év szüntet valamiért.

Egyrészt ez nem igen tetszik, másrészt nem tudok belekütni mert annyira kifinomult az egész. Az biztos hogy hiányzik belõle Velence ami elég karizmatikus helyszín volt, és azért Róma nem egy szépség, és nem is túl változatos hely, persze grafikailag minden a helyén van.

Tartalommal nincs gond, és hiába hosszú és el lehet szöszölni, valahol még is kevésnek hat, hisz ezt már egyszer játszottam, ugyan ezeket...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
3. vagy 1. 😄

I met God. She's black

Snexi
elég jó az angolom,de a játék végén elég sok ismeretlen szó volt
valaki esetleg leírná spoilerbe,hogy pontosan mi derült ki?

Na ez hamar megy. 😊
Akkor intézkedem a hármas ügyében addig is. Ha késõbb megváltozna max lecseréltetjük.

Atkamon
3. 😊

DarkSector
3-asra szavazok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csináltam 3 bannert. Valamelyiket be kéne tenni. Válasszatok:

DarkSector
jo abba a hitben voltam hogy egyformán jön mindenre

DarkSector
oh

Atkamon
Úgy, ahogy a két másik résszel is volt 😊

Megjelenés pc-re: 2011 március 8!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
WTF. 😛
azmeghogy

Atkamon
Heh, jó is lenne 😄
Már csak szolid 4 hónap kb... 😊

DarkSector
amugy ma jelent meg pc-re is nem?

DarkSector
megjöttem. most jobb? 😄

😊
Találtam egy frankó oldalt. Ott (igaz angolul), de le van írva az összes Rift. Van hozzá vidó is, úgyhogy az alapján lazán meg tudod csinálni ha kell. Utolsó 4 szerintem én is ez alapján csinálom meg, mert kegyetlen nehezek tudnak lenni.
AC:B - Rift Locations.

CroftManor
amugy így tök jó h ketten elbeszélgetünk a topikban xD

Sajnos a futárokat nem jelöli a térképen (ezért is nehezebbek a tolvajoknál). Egy fehér nyíl van a fejük föltt és amint meglátnak visítózva menekülnek elõled (nehéz nem észrevenni õket 😊). Akkor leszel notorius (teljessen) ha kinyírod (ha az assassinjaid nyírják ki akkor is). Ha csak ráveted magad, akkor semmi, csak a cuccát veszed el. De mivel rögtön tetõre másznak ez elég nehéz.

CroftManor
igen ezek megvoltak 😊 de van még egy pár ami nincs meg még.
A futárok milyen jellel vannak jelölve? A tolvajok ilyen piros kis pénzes batyuval asszem.
Full notorius lesz Ezio?

Hehe, verj agyon egy õrt seprûvel, achivement jár érte. Meg dobj kútba pénzt, azért is.<#nyes>

Ja meg a rablóknál is sok cucc van. De ha jól emlékszem õk lelépnek, ha a tornyot elírtjuk a közelbõl. Nem tudom, a tornyokat újra lehet-e játszami.

Igen. öszintén szólva elég láma dolog lett ez a shop quest. Szerencsére jegyzi ami megvan, nem kell a listával veszõdni. Én a legtöbbet kincses ládából szedem össze, de eléggé random. Assassinok valóban sajna csak hébe-hóba kapnak ilyen feladatot (ezért nézem rendszeresen a küldijeiket), viszont tápos cuccokat szereznek be (úgy értem ritkákat).
Ezen felül a tolvajokat és a futárokat kapd el. Azoknál mindig van valami cucc. A futároknál ráadásul ritka cucc szokot lenni. Velük eléggé meggyûlik a bajom. Ügyesebbek lettek az elõzõ rész óta, úgy hogy most általában kinyírom öket, amint meglátom. Illetve rögtön ráküldök vagy öt assassint. Sajna így egybõl full notorius lesz Ezio, de megéri.
A 100% szinkronnal veszõdsz? Az még néhol alapossan kitolja a játékidõt.<#nyes> Én egyszerûen kényszert érzek rá, hogy mindegyiket 100% kiszinkronizáljam.

CroftManor
ja igen, a faliújságon, pontosabban azon a fekete táblán. Van egy pár helyen belõle.
A questeknél mi a lényeg? Hogy minden cuccnak meg kell lenni amit kiír?
Hogy szerezzem meg? Mát minden toronyõrt kinyírtam, assassinok meg csak hébe hóba hoznak valamit.

Ott vannak még a guild questek is... hát nekem még sok van hátra. A Romulus sírhelyekbõl is 3/6. Azt hiszem az egyik bonuszpályát is megcsináltam, tehát még van egy. Ja meg a shop questek. Abbol csak kettöt csináltam meg eddig. Ja meg a guild faliujságon is vannak feladatok.

CroftManor
amugy így h a végére értem hétfõn, szinte alig van mit csinálni. Maradt a zászlógyûjtés, a questek, a renoválások, na meg az assassinok missionba küldése. A megmászható tornyokból meglepõen kevés volt a kettõhöz képest, ha jól emléxem ott kb 70 volt, itt meg összesen 24.

Itt is ugyan az... csak még rátettek egy lapáttal. Igazándiból csak a kép-es puzzlekhez kell némi angol. Mondjuk megértem ha nem szenvedsz vele. Azért érdemes megkeresni õket, nem muszáj meg is fejteni. Menübõl - ha már megvan - bármikor próbálkozhatsz.

CroftManor
nem vadászom õket, gondolom angol kell hozzá fõleg, az nekem akadozva megy 😊 a kettõben próbálkoztam ilyen számkombinációkkal meg kép párosítás volt, de az is nehezen ment.

Nincs Facebookom, de lehet idõszerû lenne nyitni egyet. Amúgy érdekelne ez a Project Legacy dolog.