7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#2225 Mi volt a baj a 2-vel? -
#2224 Mert? 2-vel mi baj volt? Mondjuk plusz két hét, sztem nem sokat fognak változtatni. -
#2223 remélem a pc-s portba több időt fektetnek majd mint a kettőnél... -
xido #2222 jézusom ez a Legacy már kicsinál itt Rómában rendesen..ennyi minden szart venni,craftolni,kitermelni:) -
#2221 meg is érdemled -
#2220 AC1-el ha nem is játszol, ac2-őt kötelező elkezdened:) -
xido #2219 szerintem véletlenül kapta,ha ismerné az előzőeket,nem hagyná penészedni:) -
#2218 kabbe tudod? Már karácsony óta 1000x végigtoltam volna, mert várom mint az állat. Szted jó game? -
felegyi #2217 Ez egy olyan játék aminek az első, majd a második részével is kell játszani hogy megértsd... -
Evoluti0N #2216 Akkor nézz bele és döntsd el, hogy tetszik-e, vagy sem. -
#2215 35-40 évesen 11 évnyi sgzés után nem ismerni a youtubeot
elég kurvanagy fail -
#2214 szar ? akkor ott fog megporosodni a polcon kosz -
#2213 -
#2212 brotherhood -
xido #2211 melyik?:) -
#2210 Karacsonyra kaptam ezr a gammat de meg bele se neztem, joez ? -
#2209 El is hiszem, de azért a LOS is odatesz, de rendesen. Nálam 9 pontos játék. (9.5 pontos lenne ha nem bonyolították volna túl a legvégét a sátános részt (RB+LB mágia váltással belépni a területére, erre gondolok, na az nem megy nekem, úgy hogy közbe mozog a szimbólum is piros és kék) minden van benne, fejtörő is, talán néha túl sok is. gondolom gow3-ban nincsenek ilyen részek. -
#2208 majd értesíts ha létező platformokon is lesz :) -
#2207 god of war szériánál nincs jobb ebben a műfajban. pont. -
xido #2206 hd...gondolom a fraps.. -
#2205 jaja, firssült, egész jól néz ki. egyébként PC-n milyen ingyenes programokkal lehet jó HD minőségű videókat készíteni, a gamecamet próbáltam, de nem mondhatnám, hogy túl jól ment volna, a vidi gyenge minőségű volt hangja pedig egyáltalán nem is volt. -
xido #2204 frissült az ubi luncher..lehet más már tudta,1 hete nem léptem már fel vele:) -
#2203 De az én videóim esetében nem lehet hibáról beszélni. Az én videóm nem HD felbontásban rögzítődnek, így nyilván nem HD. De ha veszel nekem 30 ezerért egy HD tv tunnert, akkor majd felteszem HDba. -
#2202 a köcsögök nem adták ki PC-re, pedig leht, hogy kinyomnám. sőt nagyon valószínű -
xido #2201 ja bocsi:)
nekem erre a címre csak a közel 15 éves Squaresoft PS1 ugrik be:) -
#2200 Lords of Shadow-ra értem. sztem nem régi az még. tavalyi. -
xido #2199 kicsit régi játék nem?:) -
#2198 Más:
közületek ki vitte végig a Castlevaniat?
vagy csak én vagyok olyan szerencsés birtokosa? -
#2197 Ő nem ezt kérdezte ^^
És tulajdonképpen nem is onnan folytatódik.... -
#2196 mint mondtam onnan kezdődik az ACB, ahol a 2 befejeződött. -
xido #2195 egyébként ez a varázsgömb és a pálca egy fix helyen..csak engem emlékeztetett a lelkek kútjára és Ra pálcájára az Indiana Jones-ból?:) -
ratgab #2194 Nagy a kísértés, hogy elolvassam, de nem merem! -
#2193 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!onnan kezdődik -
ratgab #2192 Sőt van egy olyan érzésem, hogy egy olyan helyre is el lehet menni, akkor meg is ölöd majd!!! -
xido #2191 tényleg mi jutott eszembe..nosztalgia...az ACB-ben vajon el lehet menni arra a helyre,ahol a 2.végén Rodrigót megszorongattuk?:)
-
ratgab #2190 És kiderül, hogy minden Templomosban Goa'uld van, akik a replikátoroknak keresik Atlantisz városát, ahol a mumus meg a Télapó tervezi a Grincs meggyilkoltatását az Assassinokkal, akik valójában Xavier professzor iskolájában tanult mutánsok(és Rozsomák a vezetőjük... innen a Hidden Blade )
Ha van valami kérdés háttérsztorival kapcsolatban csak kérdezzetek nyugodtan! -
#2189 örülök neki :D -
xido #2188 ugyan már,mindenki tudja,hogy a végjátékban megjelennek az istenek,át kell menni a csillagkapun és őket kell levadászni) -
#2187 Igaz is.
Amúgy egy kis off, tommynak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tirexi üzeni h utál téged :D -
#2186 ne etesd a fórumtrollt