7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #2310 Nem azt mondom, hogy nem éri meg, hanem azt, hogy nekem sok! -
xido #2309 ami gondolom nem azonos a szokásos kézi könyvvel:)
hát még ha a Lineage is magyar feliratos,ne adj isten szinkronos lenne:P -
#2308 Da vinci DLC trailer
pontosabban annak a multi része -
#2307 Képek alapján elég igényes lesz maga a reneszánsz ládika is, nomeg benne a kódex, aminek ha jól láttam bőr borítása van! -
xido #2306 igen..6-7k difi -
ratgab #2305 Nekem az sok... maradok inkább a 1st day kiadásnál! -
xido #2304 bocsánat..az x360 volt
16k a pc -
xido #2303 56 kbyte szerint 20k -
ratgab #2302 Milyen áron is lesz a Kódex kiadás? -
#2301 Szerintem a darabszámot tekintve - már ami az országba érkezik- és azt is figyelembe véve hogy augusztus óta lehet előrendelni, sztem nem durva. Persze innen a fórumból is tudok 1-2 embert, aki visszamondja majd. :) Nem kell félni, sztem fog kimaradni pár annak is, aki nem rendelte elő! Lásd: Dragon Age II BioWare Signature Edition. -
ratgab #2300 Hát elég durva, hogy elővételben elkelt, de biztos lesz aki visszamondja!
-
#2299 Sztem még megjelenéskor tuti marad belőle Mo-on is. :D -
#2298 Tervezem... Bár még nincs meg rá a pénz, de remélem addigra összejön :D -
#2297 Köszi. :)
Amúgy te megveszed a Codex Edition-t? Csak mert anno a Black-et is beszerezted. :) -
#2296 Gratulálok :D -
#2295 házigazdaságomat meg egy fake tört acb-t leszámítva.... nem! :D -
#2294 -
#2293 Na, megint pár napig nem neteztem és 200 új hsz :D De mostmár végre van netem itthon :D Történt valami érdemleges? :D -
#2292 Hamarosan újabb kettős látású videó fog készülni róla Kiváncsi leszek a 4 új karakterre: Dama Rossa, Lovag, Pariah, King. -
#2291 Csak? Kösz, ezt is alig bírom kivárni. :D -
#2290 nah már csak 10 nap... -
#2289 Az király. :D
amúgy ez az utolsó off, de linket h lehet a fejlécbe szúrni? -
#2288 btw, holnap DLC. csak hogy legyen szó a játékról is :p -
#2287 Vitának vége, én lettem a házigazda. :) VV-s hsz-eket törölni fogom. ;) -
#2286 Köszi! Én szívesen elvállalnám ha arról lenne szó :) Külön megtiszteltetésnek venném. Viszont tommygear abban igazad van h rád nézve nem lenne jó vége, az biztos. xD -
#2285 annak nem lenne jó vége, inkább Kongy -
#2284 Évek óta CroftManor AC fan, mióta Ac az Ac, legalábbis jobban kimutatta a fórumban, s nem mellesleg egy AC videókkal foglakozó youtube oldala van. sztem ezek után egyértelműen neki kéne lennie a HG-nak.
tehát: CroftManor-ra szavaznék
de ha lehet én is szívesen bevállalnám időm tekintetében. :D -
#2283 Kongy, én is téged támogatlak! -
#2282 ezaz kezd a flémet megint, retard -
#2281 Hát sztem egy idő után nem kell sok ész ahhoz, hogy megkülönböztesd az ellenfelet az NPCktől. Én mindig a mozgásuk alapján szúrom ki őket, teljesen más ahogy felém irányítja a kontrolerrel a karaktert, mint egy sima NPC szabad mozgása. Volt olyan h elbújtam az ajtó mögött és mikor gyanútlanul be sétált, le ütöttem xD -
#2280 Jaj csak tommygeart ne! Ha olyan kedve van még kitilt a topikból, csak őt ne! Köszi! -
#2279 Köszönöm.
Nos részemről a levél elküldve, most várok a válaszra. -
ratgab #2278 Teljes bizalmamat és támogatásomat élvezed! -
#2277 oksa. intézkedem. -
ratgab #2276 Némi off: Gyerekek nem tudjátok elképzelni milyen flame csata megy a DA 2 topikban... olvasgattam, mert én is részt vettem benne.
A lényeg, hogy ez a topik a nyugalom és az egyetértés fellegvára, ahhoz képest ami ott megy! -
#2275 bannert olvasd -
#2274 Amúgy a házigazdaság nemtom kin múlik, szal most hiába írogatjátok, attól még sztem vkinek szólni kell v nemtom. :D -
#2273 legyél :D -
#2272 fspofon permbant megkapod egyszer -
#2271 ja ezt nem is figyeltem, akkor támogatlak :D