7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • elitehun
    Eddig 1-szer idegesitett fel a multi. Amikor 2.-ik lettem. Kicsi volt a különbség de Ő vezetett. Naszoval 10 mp van hátra. Meglátom a célpontot, odamegyek a karakter már elkezdi az animációt erre ráugrik valaki felülről és kiirta hogy egy másik templomos megölte.....
  • ratgab
    Mögöttem van és nem látom, akkor hogy a viharba használjak füstbombát????

Szembe is jönnek, meg a hátam mögött is, meg a fejemre is potyognak (ezért szeretek inkább a tetőkön lenni ott könnyebb az ellent észrevenni)

Volt olyan, hogy 1 percen belül 4x nyírtak ki... pedig nem is rohantam
  • elitehun
    Én már egy csomószor stunnoltam. használj füstbombát
  • ratgab
    Az jó arány! Nálam jelenlge 47-ből 10 első hely...
  • ratgab
    Nem is látom, hogy jön... Általában felülről rám ugrik az ellen meg nem sokat lehet tenni... meg sokszor van olyan, hogy cserkészésben vagyok és szembe jön velem... na azzal sem tudok mit csinálni..
  • elitehun
    ÁÁÁÁÁ ez a multi fantasztikus :D
    Játszottam vagy 10 mecset és ebből 8-szor első lettem 1-szer második :DDD
  • CroftManor
    Sajnos nem tudtam megvenni, két plázában is voltam ma, egyikbe se volt tesco Marad a box...
  • CroftManor
    Nincs füst bombád vagy valamid? Védekezz.
  • HarryProf
    reinstall sem segített, nem mintha túlságosan reménykedtem volna:\ Ha valakinek bármi ötlete van akár csak hasonló problémára is, mint amit lent leírtam (#3348) az szóljon!
  • ratgab
    Most nagyon felhúztam magam a multin... folyamatosan csak engem találnak meg... ez hihetetlen... persze úgy, hogy 2 méterre van tőlem a célpont... Erre varjatok gombot...
  • xido
    hogy lehet egyáltalán tutira egy játékba felkapaszkodni?
    mert nem láttam szobalistát sajnos..
  • Kongy
    Nem lesz ma este vmi közös multi? Jólenne.
  • xido
    nem multira gondoltam,hanem a uplay loginos dologra
  • HarryProf
    Sajnos nem volt lehetőségem online játszani, épp ezért akarom reinstallálni, hátha segít... :)
  • xido
    reinstallkor megkérdezi,maradhatnak-e...valamint ha nem offline játszottál,akkor az ubi server amúgy is tárolja,akár formatálhatod is a vinyót:)
  • HarryProf
    Ha reinstallálom a játékot a mentéseim megmaradnak ugye?
  • Kongy
    De ne is öldökölj, mert akkor is észrevesznek. Csak lopakodás.
  • Fec papa
    Oké csak az olyan idegesít fel, amikor már döföm belé a kést, de még megfordul és felismer miközben átszurom a rohadékot, szoval elmegy a ...
  • Kongy
    A helyes útvonalat kell csak megkeresni, és onnantól kezdve már könnyen megy. Amúgy ha itt felhúzod magad, mi lesz később. Ennél még sokkal összetettebb feladatok várnak, ráadásul időre.
  • Fec papa
    Engem még mindig idegesít hogy nincs quick save, egyszerűen amikor ott vagyok hogy megint lelepleződtem, az utolsó előtti pillanatban és kezdhetem előről, leonardo géppuskájának a felderítését, majd megsemmísítését. Idegbajt kapok lassan már..
  • ratgab
    Én az ilyen kódbeírós cuccokkal (uplay, steam) úgy vagyok, hogy az a legjobb, ha mindig be kell írnom a kódot, mert így nem felejtem el...
  • Kongy
    oké köszi. :)

amúgy a Leonardo's Machines küldetések elérhetőek a sztori végigjátszása után is?
  • ratgab
    Azért eléggé le aláznak néha a multiban (örökös 2. hely azért kicsit gáz már...) a legutóbbi meccsen konkrétan az utolsó másodpercben öltem le egy menekülöt és így lettem 1. helyezett ugyanannyi ponttal holtversenyben...

Az a bajom, hogy folyamatosan hamarabb találnak meg, mint én a célpontom... és sajnos ez egy olyan dolog, ami kivéthetetlen.

Mindezek ellenér hihetetlen jó a multi, csak egyszerűen el kell fogadni, hogy ha nincs szerencséd, akkor nagyon csúnyán elvernek...

Mondom mindezt úgy, hogy level 20-as vagyok már
  • tutika14
    Oda mész és néha a padra kell leülni és küldetés előtt választhatsz egy ilyen Leonárdó fejlesztést. :D
  • Kongy
    Úristen! Ekkora lámát mint én. :D Köszi! :) Leonardo amúgy mikor elérhető? Nekem csak a küldetései vannak kijelezve ő maga nem.
  • tutika14
    Szerinted mikor lesz folytatása a játéknak? "Tudjuk hogyan fejeződött be" Szerintem nem egy konkrét vége lett :( Én nem is sejtettem hogy vége lesz nagyot néztem amikor elindultak a betűk :O:O:OO
  • Hoz_Hun
    Ja pl smoke bombal. Bár nekem meglett a nélkül a sorozat gyilokkal.
  • tutika14
    Most néztem vidit róla xDDD Foj. Ez hányás :( kár volt bele tenni. Szőr van rajta meg össze vissza piros meg izé ::((( nem is kell xDDD
  • Hoz_Hun
    Annak is meg kell lennie. De nyugodtan kihagyhatod azt az otvar ruhát. De ha mindenképp kell, hányó vödröt készíts oda magadnak mert ronda.
  • tutika14
    Leonárdótól megveszed azt a vas kesztyűt és már is tudsz ugorva mászni aztán a tairoltól meg a smoke bomb szütyőt és lehet nálad 3 smoke bomb. :D
  • Hoz_Hun
    - Házon felfele való ugrás - Benne van
    - Smoke Bomb - Benne van

Egyéb kérdés?
  • HarryProf
    Amikor elinditom a játékot a game launcher már be van jelentkezve az Uplaybe, ahol látom a twittert, rewards, nagy kék Play gomb stb.
    De először persze beléptem jelszóval felh.névvel:)
  • Kongy
    Amúgy a single-ből több jó dolgot is szőrén szálán eltüntettek. Ilyen pl a házon felfele való ugrás, amit még Rosa tanított nekünk Velencében. Asszem a játék legelején még tudjuk, de aztán már nem. :( A másik h kivették a smoke bombot a singleből legalábbis. Miért? Talán túl effektív volt? Egykét helyen marha hasznosak lennének ezek a dolgok. Főleg a Borgia Tower-ök visszafoglalásánál...
  • tutika14
    Én végig vittem a fő történet szálat. És az volna a gondom hogy az amit a térképen ilyen farkas fejjel ábrázol na abból megvan 5 kulcs a 6 ból és a 6-odik kulcsot nem tudom hol találom mert nincs már farkas fej a térképen csak 1 sárga ott meg a jutalom van az a ruha a ketrecbe... Hol az utolsó kulcs akkor?
  • EndreMan
    tűzfalban engedélyezve van, de ki is kapcsoltam már tesztből.
    Nem magas a biztonsági szint.
    Vírusirtó,csak az Avira guard van, az is disable-n.
    Kimenő portot nem vágom, de minden más game megy, ennek esetleg más kell? hol tudnám csekkolni ezt?
  • Kongy
    Na, multiztam kicsit, és nagyon bejön továbbra is. :) Megfogadtam a tanácsotokat és nem futottam, tényleg sokkal jobb pontszámokat érek el így. Manhuntban konkrétan zsinórban 3x első voltam.
  • xido
    nnnah...szépen vagyunk...de titkos:)
  • elitehun
    Itt próbáltad?
    http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/13320
  • tommygear
    ejtőernyőt hogy lehet megszerezni?
  • valaminick
    inkabb nem irom le de ha valakinek lesz ilyen szoljon