Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
igen, ezért is szar az alteriw netes MW2 multi.
lehet, h az elsõ hetekben még nem lesznek cheaterek, én akkor fogom tolni! 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
amúgy ha a GWFL-es lenne a game, akk lehetne sztem tolni X360 játékosokkal is. Olyan megoldás kéne mint a Portal 2-nél majd.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem fog mûködni, sztem. Normális úton biztosan nem. Majd ha lemegy az ára megveheted. 😛

elitehun
Nem feltétlenül, pl HAWX
tommygear
minden multis játékban sajnos van csíter
elitehun
Sztem se lesz cheater. Elég szar lenne
tommygear
naív vagy 😄
CroftManor
Egyébként nem hiszem h lesznek csíterek. Majd kiderül.

Nothing is True, Everything is Permitted

tommygear
jajó
CroftManor
Nekem aztán mindegy. Szarrá verjük õket multiban 😊

tommygear
te örülnél ha a konzolos multi tele lenne warezossal meg csíterrel, miközben te kiadtál érte több mint 10ezret??
na látod...
CroftManor
de jó fej vagy 😄 bár nem meglepõ, tudom h nem bírsz engem 😊

elitehun
Akkor szerencsés vagyok 😄
tommygear
remélem nem
elitehun
Nem hiszem, max hamachi-val de az nem zavar minket.
tommygear
CroftManor
Szerintetek PCn fog mûködni warez verzióban is a multi? Nem szeretném ezért újra megvenni, már megvan boxon, de szeretnék veletek is játszani

tommygear
friss minden
tommygear
mint írtam, az elsõ részben semmi baj nincs az egérrel, a kettõben is simán körbeforgatom a hiba ellenére 😊
elitehun
Nem lehet hogy frissítened kéne a drivereket?
elitehun
Mondom hogy nekem tökéletesen megy 😛
CroftManor
"meg az egérmozgatás is darabos olyan mintha szaggatna a game"
na pont ezért írtam korábban, hogy boxon könnyen körbeforgatod a kamerát...

tommygear
ennek örülök
elitehun
"...tele van buggal..."
Én nem nagyon vettem észre õket

"...meg az egérmozgatás is darabos olyan mintha szaggatna a game..."
Nekem a 2-ben tökéletes volt az egér
tommygear
majd kiderül
hát..a fél év nem több idõ átportoláshoz,mint az elõzõeknél volt...
tommygear
#2227 😊
lehet ám bármi,akár HDD-nis kerülhetett olyan helyre,ami bad sectoros vagy eleve töredezett..
tommygear
akkor úgy mondom, hogy remélem több idõt fektettek bele
tele van buggal és össz vissz 1 patch jött ki hozzá, meg az egérmozgatás is darabos olyan mintha szaggatna a game, külön remélem, hogy a multi miatt ezt megszüntették mivel az 1ben is jó volt a 2ben meg elbaszták
Kongy
Mondjuk 2-nél elõjött nálam 1 olyan jelenség h néha beszaggat. Mondom leviszem a grafot 1-el, még mindig, hát akk vegyük le low-ra, és még ott is!!! xD ilyen nincs gondoltam. 😄 de am nem gyakori a jelenség.

grebber
Mi volt a baj a 2-vel?

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Mert? 2-vel mi baj volt? Mondjuk plusz két hét, sztem nem sokat fognak változtatni.

tommygear
remélem a pc-s portba több idõt fektetnek majd mint a kettõnél...
jézusom ez a Legacy már kicsinál itt Rómában rendesen..ennyi minden szart venni,craftolni,kitermelni😊
tommygear
meg is érdemled
Prince23
AC1-el ha nem is játszol, ac2-õt kötelezõ elkezdened😊

szerintem véletlenül kapta,ha ismerné az elõzõeket,nem hagyná penészedni😊
Kongy
kabbe tudod? Már karácsony óta 1000x végigtoltam volna, mert várom mint az állat. Szted jó game?

Ez egy olyan játék aminek az elsõ, majd a második részével is kell játszani hogy megértsd...
Akkor nézz bele és döntsd el, hogy tetszik-e, vagy sem. <#bohoc>
lolSL
35-40 évesen 11 évnyi sgzés után nem ismerni a youtubeot
elég kurvanagy fail

AnarchoiD
szar ? akkor ott fog megporosodni a polcon kosz

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

tommygear
<#wilting>
AnarchoiD
brotherhood

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

melyik?😊
AnarchoiD
Karacsonyra kaptam ezr a gammat de meg bele se neztem, joez ?

Prince23
El is hiszem, de azért a LOS is odatesz, de rendesen. Nálam 9 pontos játék. (9.5 pontos lenne ha nem bonyolították volna túl a legvégét a sátános részt (RB+LB mágia váltással belépni a területére, erre gondolok, na az nem megy nekem, úgy hogy közbe mozog a szimbólum is piros és kék) minden van benne, fejtörõ is, talán néha túl sok is. gondolom gow3-ban nincsenek ilyen részek.

lolSL
majd értesíts ha létezõ platformokon is lesz 😊

Kongy
god of war szériánál nincs jobb ebben a mûfajban. pont.

hd...gondolom a fraps..