7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
xido #3368 igen,de ott csak a maketten és a saját kis városban -
#3367 Felújitás a 2-ben is volt -
xido #3366 kockajáték,üzletek/épületek felújítása,társtulajként beszállás,hogy pénzt hozzanak..(legalábbis gondolom az invest ezt jelenti)... -
#3365 Méregdárda, íjpuska, ejtőernyő, assassin toborzás és képzés - illetve azok használata, rengeteg új mozdulat a harcban, stb.. -
xido #3364 tűzfal nem fogja,biztonsági beállítás nem túl magas,kimenő port engedélyezve,vírusírtó nem köhög rá? -
xido #3363 várj..máshogy kérdezem akkor
mikor elindítod a játékot,be kell lépned a jelszóval és loginnal,vagy már a nagy ablak jön csak fel a uplay sávval,twitterrel meg a nagy Play gombbal? -
#3362 Én is szívok a multival, meg eleve az egész uplayyel.
Játékon kívül tud kommunikálni , tudtam aktiválni a launcherben a játékot. De amint elindítom, és az ingame main menüben vagyok, a netes opciók szürkék (multiplayer,uplay,extras(ahol redeemelni lehet az extra dolgokat,friendlist). Ha rányomok bármelyikre akkor "ubisoft server not avaible, please try again later." Host file szarakodást kipróbáltam. Routert is kivettem, most csak a kábelmodemmel vagyok fennt. Ja és minden más multis game, MMORPG vagy akármi megy.
A hivatalos forumon is jelezték mások ezeket a hibákat! -
#3361 Ugyanaz :\ Nem működik. -
#3360 Virtual Training menüben rámész a challenge címére, és elvileg ott van a ranglista. -
#3359 Azt hol lehet megnézni? -
xido #3358 mi van ha program files mappából az ASBMP-vel indítod?
bár az is a singe indítással fog jönni -
#3357 Azt láttam, de neked csak 500 vmennyi pontod lett, nekem meg 714 bibibííí :P :D -
#3356 Csinálj egy counter attack-ot, és aztán pedig long kill streakkel menj az ellenfelekre, nyomd meg a feléjük vezető gombot, tehát ha pl az enemy előtted van akk a W-t, és a bal egérgombot. Ezt addig csináld, amíg meg nem ütnek. NE hagyd nekik. Javaslom előtte a Virtual Traininget! Nagyon hasznos!! -
#3355 Execuiton streak vagy minek hívják :D
Védekezz, amikor egyik megtámad, bal klikk, és miközben megölöd nyomd a következő ellenség felé az iránygombot + bal klikk. Akkor egyből megöli a következőt és így tovább. Az összeset lehenteltem így, be is adta a Serial Killer achit. :) -
#3354 Én nem látok ilyet :\ Settingsben csak a proxys dolog van. -
xido #3353 erre kíváncsi lennék,hogy minden egérnél ezt csinálná?..értem ezalatt a bemenetét,usb vagy ps2 port.. -
#3352 Multiban szép folyamatos ha húzom az egeret, singleben meg ha picit mozdítom, szinte alig fordul, ha gyorsabban rántom akkor meg körbefordul Ezio :D Szóval ez a tipikus mouse acceleration van. És szerintem emiatt is nem folyamatos ahogy nézelődsz. Mert ha a nyíl gombokkal fordítom a kamerát akkor jó. -
xido #3351 küldetésen kívüli cuccok,kincsek,tollak..bocsánat zászlók nem kerülnek vissza...gondolom ezt abból,hogy a 2.ben is volt ahol kipurcantam és nem kerültek vissza:) -
Metontour #3350 Valakinek van valami jó tippje hogyan lehet sebződés nélkül kicsinálni a ránk támadó rengeteg Romulus követőt a Trajanus fürdőben?
A másik kérdésem ha egy memória végigjátszásánál összeszedem az ott lévő cuccokat akkor azok az esetleges újrajátszás folyamán megmaradnak és csak az üres doboz lesz ott mivel előzőleg már felszedtem vagy szedhetem fel újra?
Szegény Rebecca az AC2-ben szebb volt.
-
xido #3349 csak eszembe ötlött,nem biztos,hogy ez a megoldás...
mikor beírtad a serialt,aztán a launcher beléptetett a uplay-re,nincs ott olyan rész,hogy mindig ismerjen fel és kapcsolódjon,amit ki lehetne pipálni és ezzel lépne át multira? -
#3348 Üdv, szeretnék segítséget kérni a multival kapcs., mivel nekem még most sem működik, mivel ha rákattintok a multiplayerre, akkor kilép a singleből, át a multiba, de mikor megjelenik a login rész felugrik egy felirat (az ac-n belül), hogy "The sign-in has failed. Verify your installation and internet access."
És most mit lehet tenni? Van internet, Uplaybe regisztrálva vagyok, sikeresen beléptem a game launcherbe is, megadtam a serialt, amit el is fogadott. Próbáltam már kikapcsolni a tűzfalat (egyébként engedélyezve van mind a 4 ACB "alkalmazás" a tűzfalon), vírusírtót, de akkor is ugyanezt írta ki. Többször ellenőriztem, hogy jól írtam-e be a jelszót, felh.nevet, és azzal sem volt probléma.
(Továbbá a singleben megjelenik, ha valaki friend bejelentkezett.)
Van valami ötletetek mi lehet a probléma/mivel lehetne megoldani?
-
#3347 Hogy érted? -
xido #3346 multiban azért szerintem sokat visszafogtak a grafikából meg effektekből:) -
bajsz #3345 MEgjött a Codex Edition az 576-tól:D
VÉgre! Sokat tényleg nem kaptak őksem! -
#3344 Amúgy az a vicces, hogy a multiban normális az egér :D Nem értem miért nem ugyanolyan a singleben, na mindegy már kezdem megszokni.
Multira vegyetek fel: PowerSlave87 -
xido #3343 azért...valaminick megoldására kíváncsi lennék,mert van más játékom,ami hasonló gondban szenvedett:) -
xido #3342 pc-re szánt xbox chillstream-mel lehet..hogy ez univerzális-e kontroller-e... -
#3341 Ezaz :D
Már érzem is ahogy közelit felém ez a remekmű :d -
ratgab #3340 Ez a divat... fikázni kell mindent... a legjobb megoldás ha tudomást se veszünk róla... -
#3339 ha egy zászlót vagy tollat felfedezek és bejelöli atérképen az nem fog eltünni ugye? (csak a játék végén szeretnék mindent összeszedni meg mégvleg felfedezni..) -
syberia2 #3338 Ezt a PC verziót nem lehet XboX kontrollerrel irányítani? -
ratgab #3337 Szerintem ez nem olyan biztos... csak gondolj bele CDG-nél első nap elfogyott az összes gyűjtői kiadás és ekkor még csak Magyarországról beszélünk... -
ratgab #3336 Szerintem sokkal több van benne.... -
ratgab #3335 Beszéljünk már meg egy időpontot és akkor megtarthatnának az első SG-s Friend meccset!!!! -
ratgab #3334 Én nem tudom... nem warezoltam le... nehéz volt megállni, de így megkíméltem magam egy kis kellemetlenségtől! -
ratgab #3333 Da Vinci DLC szerintem mindegyik Pc-s kiadásban benne van! -
#3332 Ezért használom én a lovakat csak nagy területeken (pl kolosszeum és környéke) -
#3331 freerun >>> lovaglás -
#3330 hát sztem 500 éve nem nagyon ügyeltek az utcán higiéniájára:D -
#3329 lehet tényleg elszoktam az irányításától.