Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azt mondom, hogy nem éri meg, hanem azt, hogy nekem sok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ami gondolom nem azonos a szokásos kézi könyvvel😊
hát még ha a Lineage is magyar feliratos,ne adj isten szinkronos lenne😛
CroftManor
Da vinci DLC trailer
pontosabban annak a multi része <#finom>

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Képek alapján elég igényes lesz maga a reneszánsz ládika is, nomeg benne a kódex, aminek ha jól láttam bõr borítása van! <#finom>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

igen..6-7k difi
Nekem az sok... maradok inkább a 1st day kiadásnál!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bocsánat..az x360 volt
16k a pc
56 kbyte szerint 20k
Milyen áron is lesz a Kódex kiadás?

Kongy
Szerintem a darabszámot tekintve - már ami az országba érkezik- és azt is figyelembe véve hogy augusztus óta lehet elõrendelni, sztem nem durva. Persze innen a fórumból is tudok 1-2 embert, aki visszamondja majd. 😊 Nem kell félni, sztem fog kimaradni pár annak is, aki nem rendelte elõ! Lásd: Dragon Age II BioWare Signature Edition.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát elég durva, hogy elõvételben elkelt, de biztos lesz aki visszamondja!

Kongy
Sztem még megjelenéskor tuti marad belõle Mo-on is. 😄

Atkamon
Tervezem... Bár még nincs meg rá a pénz, de remélem addigra összejön 😄

Kongy
Köszi. 😊

Amúgy te megveszed a Codex Edition-t? Csak mert anno a Black-et is beszerezted. 😊

Atkamon
Gratulálok 😄

Kongy
házigazdaságomat meg egy fake tört acb-t leszámítva.... nem! 😄

tommygear
<#eljen>
Atkamon
Na, megint pár napig nem neteztem és 200 új hsz 😄 De mostmár végre van netem itthon 😄 Történt valami érdemleges? 😄

CroftManor
Hamarosan újabb kettõs látású videó fog készülni róla <#hehe> Kiváncsi leszek a 4 új karakterre: Dama Rossa, Lovag, Pariah, King.

Kongy
Csak? Kösz, ezt is alig bírom kivárni. 😄

rayman12
nah már csak 10 nap...

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Kongy
Az király. 😄

amúgy ez az utolsó off, de linket h lehet a fejlécbe szúrni?

robotnyk
btw, holnap DLC. csak hogy legyen szó a játékról is :p
Kongy
Vitának vége, én lettem a házigazda. 😊 VV-s hsz-eket törölni fogom. 😉

CroftManor
Köszi! Én szívesen elvállalnám ha arról lenne szó 😊 Külön megtiszteltetésnek venném. Viszont tommygear abban igazad van h rád nézve nem lenne jó vége, az biztos. xD

tommygear
annak nem lenne jó vége, inkább Kongy
Prince23
Évek óta CroftManor AC fan, mióta Ac az Ac, legalábbis jobban kimutatta a fórumban, s nem mellesleg egy AC videókkal foglakozó youtube oldala van. sztem ezek után egyértelmûen neki kéne lennie a HG-nak.

tehát: CroftManor-ra szavaznék

de ha lehet én is szívesen bevállalnám idõm tekintetében. 😄

CroftManor
Kongy, én is téged támogatlak!

tommygear
ezaz kezd a flémet megint, retard<#eljen>
CroftManor
Hát sztem egy idõ után nem kell sok ész ahhoz, hogy megkülönböztesd az ellenfelet az NPCktõl. Én mindig a mozgásuk alapján szúrom ki õket, teljesen más ahogy felém irányítja a kontrolerrel a karaktert, mint egy sima NPC szabad mozgása. Volt olyan h elbújtam az ajtó mögött és mikor gyanútlanul be sétált, le ütöttem xD

CroftManor
Jaj csak tommygeart ne! Ha olyan kedve van még kitilt a topikból, csak õt ne! Köszi! <#nyes>

Kongy
Köszönöm. <#rolleyes>

Nos részemrõl a levél elküldve, most várok a válaszra.

Teljes bizalmamat és támogatásomat élvezed!

Kongy
oksa. intézkedem.

Némi off: Gyerekek nem tudjátok elképzelni milyen flame csata megy a DA 2 topikban... olvasgattam, mert én is részt vettem benne.

A lényeg, hogy ez a topik a nyugalom és az egyetértés fellegvára, ahhoz képest ami ott megy!

tommygear
Kongy
Amúgy a házigazdaság nemtom kin múlik, szal most hiába írogatjátok, attól még sztem vkinek szólni kell v nemtom. 😄

Carloska
legyél 😄

tommygear
fspofon permbant megkapod egyszer
tommygear
ja ezt nem is figyeltem, akkor támogatlak 😄
Kongy
<#taps>

lolSL
téged támogatlak

lolSL
vicc volt

lolSL
támogatlak

Kongy
khm... úgy vélem mivel én nyitottam a topikot engem illetNE meg a házigazdaság. Szívesen vállalnám is.

tommygear
házigazdaságot elvállalhatom ha gondoljátok
aki támogat ebben írjon ide
elitehun
Aimbot??? Bakker ez nem cod...
szabii98
igen
WH, hogy jobb Statod legyen, Aimbot hogy pontos legyen a lövés(halálpontos xD)
stb...
de van mindenféle :/ semmi értelme nincsen szerintem, csak mások játékát b*ssza el :/

I met God. She's black

Kongy
többek között, de pl egy wallhack, vagy csak simán az ellenfeleket vmi módon megkülönböztetõ progi jöhet itt szóba sztem...

mit lehet ilyen multiban csítelni?-kérdem én..trainerrel gyors szintlépések és jobb cuccok?..a hamachi megoldással meg nem a hivatalos multiba lép az ember az legális tulajokkal,nem?