7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • tutika14
    Hát nekem is a kedvenc Játékom az Ac2 Meg az ACB :D Remélem lesz még sok sok DLC meg majd a következő rész :D Tisztára bele betegedtem hogy vége lett a story-nak :S Pedig 5 napig kibirta :D
  • Kongy
    Most tartok a 8. szekvenciánál. Összesen 9 van + Da Vinci DLC. NAGYON JÓ A SINGLE. Nehezebb picit mint a 2, de attól még jó! :)
  • syberia2
    medve01 irhattok;)
  • Atkamon
    Írjatok ki engem is, Atkamon a nevem! :) Most játszottam egy kis wanted-et és manhuntot, iszonyat jó :P
  • elitehun
    Amúgy akik mondták hogy gond van az egérrel. Kapcsoljátok be a vsync-et az opciókban. Úgy fasza lesz
  • CroftManor
    Ezt biztos nekem akartad írni? :)
  • elitehun
    ja hencegek a jó eredményeimmel :D
    De amúgy msot tényleg nagyon ment, de lehet hnap én is béna leszek :D
  • ratgab
    Okés! Akkor holnap ha ráérsz tolhatnánk egy meccset!

Kár Croftmanor, hogy te nem tudsz jönni... igazán megvehetné Pc-re is a cuccost...
  • elitehun
    ÁÁ mostmár nem megyek mert hulla vok :D de vegyél fel majd hnap visszaigazollak
    Amúgy elitehun néven vagyok fent.
    Kongy pls NE tedd ki a nevem a banner alá
  • ratgab
    Én meg asszem 22
  • ratgab
    Kíváncsi vagyok, hogy jó vagy-e vagy csak hencegsz....
  • elitehun
    Am már 8-as szintű vagyok :D
  • ratgab
    Gyere elitehun toljuk egy meccset... milyen néven vagy?
  • ratgab
    Manhuntban ha egybe van a parti, akkor folyamatosan kapják a pontot+ könnyebb stunolni a bejövő játékosokat... ha vadász az ember, akkor meg egyértelműen csak öl funkció van
  • elitehun
    Lehet de most fel vagyok bátorodva mert nagyon adta :D
  • CroftManor
    Hát engem nehezen kapnátok el, max ha 3 embernek ki lennék adva, akkor :P
    Persze ha én is a nulláról kezdeném újra akkor nem lennék annyira ügyes, mint a képességeimmel. ^^
  • elitehun
    Te lennél az ;)
  • elitehun
    Mikizni lehet
  • Rage47
    nincs chat a multiban? többek között ez is ölte meg a splinter cell conviction multiját, 0 kommunikációs lehetőség...
  • CroftManor
    Pedig pont fordítva kéne lennie: wantedban nem rohanunk, manhuntban igen.
  • elitehun
    Hát sztem olyan 10-et.. Am engem vszonlyag normálisakkal dobott össze, egyáltalán (vagy csak kicsit) rohangáltak. De akik rohangáltak azokat vertem úgy hogy nekem volt ilyen 2500 pontom nekik meg legjobb esetben is 1250
  • CroftManor
    Én is kiszúrom templar vision nélkül :D Tavaly decemberben használtam utoljára templar visiont.. semmi szükség rá. Teljesen más a mozgása egy igazi játékosnak..
    Kár h nem tudok veletek játszani, megmutatnám ki az igazi célpont xD
    De igen sokat érnek, ha jól tudod használni! ;)
  • Renjike
    Exotica shop questhez hol találom a dolgokat?
  • ratgab
    Hány meccset toltál eébként? (Tegnap este olyan jól ment... zsinórba 3-at nyertem nagy fölénnyel... ma meg nem megy...) Toltam egy manhuntot... ott azért nem ilyen idióta rohanás van, mint a wantedba...
  • elitehun
    én is csomószor mellészúrok
  • ratgab
    Azt nem értem még, hogy hogy a bánatba tudnak kiszórni a tömegben minden alkalommal (templar vision nélkül)...

Nekem azért nem mindig egyértelmű, hogy a sok emberből melyik a célpont... (sok hasonló npc miatt)
  • elitehun
    Sztem akkor nézz körbe ha hallod a suttogást, ja és ha van akkor fülessel játssz. jobban lehet hallani az alakváltást
  • elitehun
    Hát ja, megedződtem a sok search and destroy-ban cod-ba :D
    Csak itt könnyebben hátra tudok nézni. :)
    Amúgy wanted-ot tolok
  • ratgab
    Ha folyamatosan a hátam mögé nézegetek, akkor meg nem érem utol azt az idióta célpontot... sokan szaladgálnak, mint az idióták...

Füstbomba... charge, alakváltás (ez utóbbi nem sok sz.t ér sztem)
  • CroftManor
    Itt egy kis emlékeztető ^^
  • CroftManor
    Így van, megnéztem pár pcs vidit és sokan csak mennek előre a célpont felé, nem is néz hátra, se körbe és akkor megölik... hát nem véletlenül vannak képességek: füst bomba, mute, charge, alakváltás (az már nektek van)
    Tessék használni! :) Persze ha felülről rád ugrik azzal tényleg nem tudsz mit csinálni, max ha meghallod a suttogást, beállsz gyorsan egy olyan helyre ami védett.
  • ratgab
    Milyen módba tolod egyébként?
  • ratgab
    a 3.
  • ratgab
    Jah és 3 ellen nem elég 1 füstbomba... próbáltam (long lastinggel, ami sokáig füstöl)... max 2-t tudsz stunnolni! Stunnolás közben meg már élezi a kését...
  • ratgab
    Meg a kedvenc...amikor még le se ment a kivégző animációm már mögöttem áll a delikvens, aki üldöz...
  • elitehun
    :D
  • ratgab
    Amikor 3-an vannak rádállítva akkor elég sűrűn suttog...
  • ratgab
    Hányszor volt már velem ilyen... Ebből a 47-ből 10 győzelem meg vagy 25 2. hely...Mindig csak pár pont a különbség...

Egyik alkalommal gondoltam bekaszírozok egy jó nagy adag pontot... osontam a célpont mögött... nem vett észre (gondoltam még beletolok egy hidden bonus-t is)... erre 2 méterre a célponttól hátbaszúrnak...
  • elitehun
    Figyelj a suttogásra :D
  • ratgab
    Nem jártál még úgy, hogy későn dobtad el a füstbombát, na akkor baz...hatod... ha meg korán, akkor meg a dörzsöltebbje kikerüli...