Sándor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ez a mûegyetemes rész sokkal jobban festene egy amolyan codos stílusú fps gammánál, az álmos rész pedig inkább a gothicra hajazna :D
nehéz lenne összefésülni a kettõt, de külön külön is fasza lenne ;)
practitioner of the forbidden arts of death
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
vissza a témához
All hail the double x!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Magyarnak beleölni pénzt új dologba, kockázatot vállalni? Mit gondolsz? <#vigyor4>#vigyor4>
Mekkora hangulat lenne a 16 éves Álmossal a jurták között mászkálni, beszélgetni az öregekkel, összeszedni a gyógyfüveket a táltosnak akitõl jutalmul kapunk egy farkasfog-nyakláncot +3 willpower bónusszal.
Aztán irány a végtelen sztyeppe, lóháton, ahol megtanulunk egyensúlyozás közben íjjal lõni, szarvasra vadászni, és végsõ soron növelned kell az elismerésed mind a hét törzsnél, hogy egyesíthesd õket. Ezt az alapkoncepciót megspékelve valami jó kis magyaros dulakodós harcrendszerrel, ahol a széles vállú kendével csak úgy puszta kézzel földhöz vágod, miután lerántottad a lóról a támadó kazárokat, és jó kis kombókat halmozva megtaposod õket, mielõtt belevágod az arcukba a szekercét.
Lehetne valami jó kis összeesküvéses da vinci kód-féle fõ történetszál, ami felfed egy titkos történelmi sztorit, ívelhetne a középkortól egészen a jelenig. Mondjuk egyszer csak '56-ban találnád magad Budapesten, a hangulat kedvéért fekete-fehér-barna lenne az egész epizód, és a mûegyetem udvarán cigiznél a társaiddal, ahogy a forradalom elõkészületeihez szükséges kveszteket megkapnád :D
Apró mellékküldetések is bevillanhatnának, pl. Wesselényivel hajtjuk a csónakot az árvízben és mentõakciót végzünk, vagy az egri várvédelmet kéne megszervezni, stb.
Na az alapötletet megadtam. Ha kell, forgatókönyvet is írok, várjuk a tehetséges és lelkes programozók, grafikusok jelentkezését :D
[merlinw.org]
mondjuk de,mert akkor az állambácsinak nincs belõle pénze :S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sanyi.Precracked-Skidrow
Magyar játéknak feltétlenül ellophatónak kell lennie!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De egyébként az ötletek jók. Meg kellene pályáznia Sanyinak az OM-tõl valami kis támogatást mint az 1848 játéknak is.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"