Sándor

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Még nem, sajnos.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Láttam hogy valami máriós izé de ez kijött végül?
Palinko
Vissza kell pörgetni. Amúgy vicces manapság a AAA címek nem kapnak 90 hozzászólást a topickjukba ha egyáltalán nyitnak nekik :D
Ez meg mi lenne? Nem is hallottam erről.
Loál János
Máig arről álmodom, hogy Stea Epic Games exkluzíve Sándorral játszom.

Loál János
Sándort a népnek!

Loál János

:-|

N o N a m e
3145 a bestem eddig :)
Jano
JIEÁH.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

MR ME
hát ez eddig nem sok :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hzsolt
HURRÁ!!!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Desiderata
Burdi
nah hahóóó, lesz vmi ebbõl?:D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

kemszi2
lebutult a pálinkaivászatban :D
Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Zsolek123
jaaaa

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Na! mi van már a sanyival? :O
hzsolt
lesz linuxos változat? :)

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

SZilaJMaGGoT
Cod? Kicsit unalmas lenne MH-s katonákkal láblógatni a szervereken... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Frosty01
<#ELJEN> tényleg atom ötlet!

ez a mûegyetemes rész sokkal jobban festene egy amolyan codos stílusú fps gammánál, az álmos rész pedig inkább a gothicra hajazna :D

nehéz lenne összefésülni a kettõt, de külön külön is fasza lenne ;)

practitioner of the forbidden arts of death

SZilaJMaGGoT
Ismerem... another fantasy mmo game... A baj az, hogy te nem látsz túl ezen, ezért hívsz egy rpg játékot offline wow-nak.

Zsolek123
ne veszekedjünk már. :)

köszönjük, hogy rámutattál az ötletnek erre a kritikus pontjára, ez eddig elkerülte a figyelmem.
Zsolek123
nem hasonlítgattam, de Fbn Lx barátunk elképzelése bár egészjónak és befutónak hangzik, eléggé megvalósíthatatlan (a sándor készítõinek szempotjából szvsz), és mivel egy supermario-ról van szó, szerintem a célzás egyértelmû.

nem arról van szó hogy elítéli, hanem hogy a szerepjáték szó számodra egyenlõ egy grindelõs divat-mmo-nak az offline változatával. Vagyis hogy ahhoz hasonlítasz alapvetõen, na.
áh, ismerem a mount & bladet, ideig-óráig jó volt, de megvalósítás tekintetében gagyi, és az összes add-on a lehetõségek egy szûk sémájára épül, csak dizájnra más. Egyszóval unalmas.
Zsolek123
az a baj hogy elítéled azt amit kb. nem ismersz. na mindegy off flame.
vissza a témához

Vogel
Mount and Blade hungarian add-on kb :)

SZilaJMaGGoT
Amit te offline wow-nak hívsz, az szerepjáték(rpg-role playing game). Elég szomorú, hogy ezt a mûfajt a wow-al azonosítod ami egy rakás szar tucat game...

Zsolek123
ez supermario adaptáció, nem offline wow

pxxl
pl? kastély, megmenteni, nincs itt, nyertél, megmentetted :D kb ennyi van a marijóban :D

All hail the double x!

Jogos, de nem csak magyaroknak kéne mutogatni, úgyhogy opcionális angol nyelv nem ártana, magyarból pedig nem sablon szóhasználat, hanem frappáns kifejezések

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

n3whous3
<#smile>

púúúúú

ViniSoundz
Amúgy ezeket amiket leírtál hát iszonyat nagy ötletek szerintem. De msot komoylan.
ViniSoundz
EEEz, tényelg durva lenne. De iylenre nincs pénz, nekünk nemzetközileg kell belenyúlni mindenbe, megmutatni hogy nekünk is van iylen csak éppen ZSÉ kategória, de az mindegy már, a lényeg hgy van. <#idiota>

Magyarnak beleölni pénzt új dologba, kockázatot vállalni? Mit gondolsz? <#vigyor4>
Akkor ezt már egy rendes nagy költségvetésû tps nézetes akció rpg formájában kéne megvalósítani. A magyarok végre fejleszthetnének egy nemzetközileg is kompetens játékot, felhasználva a történelmi motívumainkat... cseszett nagy lenne.

Mekkora hangulat lenne a 16 éves Álmossal a jurták között mászkálni, beszélgetni az öregekkel, összeszedni a gyógyfüveket a táltosnak akitõl jutalmul kapunk egy farkasfog-nyakláncot +3 willpower bónusszal.
Aztán irány a végtelen sztyeppe, lóháton, ahol megtanulunk egyensúlyozás közben íjjal lõni, szarvasra vadászni, és végsõ soron növelned kell az elismerésed mind a hét törzsnél, hogy egyesíthesd õket. Ezt az alapkoncepciót megspékelve valami jó kis magyaros dulakodós harcrendszerrel, ahol a széles vállú kendével csak úgy puszta kézzel földhöz vágod, miután lerántottad a lóról a támadó kazárokat, és jó kis kombókat halmozva megtaposod õket, mielõtt belevágod az arcukba a szekercét.
Lehetne valami jó kis összeesküvéses da vinci kód-féle fõ történetszál, ami felfed egy titkos történelmi sztorit, ívelhetne a középkortól egészen a jelenig. Mondjuk egyszer csak '56-ban találnád magad Budapesten, a hangulat kedvéért fekete-fehér-barna lenne az egész epizód, és a mûegyetem udvarán cigiznél a társaiddal, ahogy a forradalom elõkészületeihez szükséges kveszteket megkapnád :D
Apró mellékküldetések is bevillanhatnának, pl. Wesselényivel hajtjuk a csónakot az árvízben és mentõakciót végzünk, vagy az egri várvédelmet kéne megszervezni, stb.

Na az alapötletet megadtam. Ha kell, forgatókönyvet is írok, várjuk a tehetséges és lelkes programozók, grafikusok jelentkezését :D
MerlinW
Az a kemény, hogy ultramagyar a játék, de minden szöveg angol. Hát noss..<#eljen>

[merlinw.org]

Zsolek123
litér

Bokafix2
Sándor vagyok... <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

pxxl
xD !!!need!!!

All hail the double x!

Smicy2

Charade GTti

bakkerman
sõt,boltba meg se jelenhet akkor xd

mondjuk de,mert akkor az állambácsinak nincs belõle pénze :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Pistike 007
De ilyen címet hogy Sándor. OMG:D

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Eleve torrenten érdemes csak kiadni, mivel a sok warezos mindent letölt, hamár ingyé van és így bazi gyorsan terjedhet! Kell hozzá crack, noDVDfix, trainer 10+, VCDHide, meg 5 féle international patch, pályaszerkesztõ és ahhoz is patch-ek, modolási lehetõség, 4-5 DLC, pár fizetõs megtörve, pár ingyenes, lópáncél sanyi lovához, orosz-angol google fordítás, konzol verziókra ígéret stb.-stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Már tölthetõ!

Sanyi.Precracked-Skidrow

Magyar játéknak feltétlenül ellophatónak kell lennie!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pxxl
ez nagyon looool xD <#nyes><#eljen> +fav

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Amúgysem Sándor, vagy Sanyi, hanem SÖÖÖNDÖR V1.0!!! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem tökmind1 neked?! Akkor azokat is felrobbantjuk, vaze! :DDD

Muki100
Világoson tudtommal oroszok voltak :)
De egyébként az ötletek jók. Meg kellene pályáznia Sanyinak az OM-tõl valami kis támogatást mint az 1848 játéknak is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Oldal 1 / 2Következő →