Sándor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Második pálya: Mortal Kombat-szerû párbaj Koppány ellen.
- Következõ pálya: mint régebben az a kis ûrhajós játék, amelyben özönlöttek feléd a meteorok és ellenséges csészealjak, Te pedig a <- -> nyilakkal kerülgetted azokat.
Most ugyanez tatárokkal.
- Dugovics Titusz pályáját nem biztos, hogy be kellene tenni, annak mindig game over lenne a vége.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Meg lehetnének benn aeon-ok, amiket megidézhet. Tudom is én a 7 honfoglaló törzsfõ személyesen, a fekete sereg vezérestûl, Dózsa György egy rakat paraszttal, Rákóczi szabdságharcosok, rézágyúk Áronnal, Kossuth szakállal öl, Mátyás igazságot tészen (élet, avagy halál) stb.-stb. Ezek a szuperlények/csapatok ott és akkor iszonyat pusztítást tudnak rövid távon végezni, avagy lehetetlen feladatokat oldhatnak meg! Lásd. Finálisfantázik ! 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Opel Movano 2.8DTi
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bár a honosításoknak mindig örülök 😊
a címbõl azt hittem hogy egy idióta topik😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Felszedhetõ bónuszok:
Gulyásleves = Ettõl Sanyi megnõ, és szét tudja fejelni a falat.
(bár ezt a képen lehet is látni, szal lehet beletrafáltam ? 😄)
Erõs Pista = ettõl vörös lesz a feje, és lángoló zöldségeket tud dobigálni az ellenségre.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És kit kell majd megmentenünk? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
nekem annyi a kérdés, hogy ihletet merítettek esetleg az újabb mariókból? Mert az alap már nagyon lejárt lemez, a mario world már pl odabasz.
púúúúú
Elkezdõdött a fejlesztése egy magyar motívumokat tartalmazó Mario-szerû játéknak.
Én nagyon jó kezdeményezésnek tartom, feltétlen megér egy topikot.
A tervek szerint a zene is magyaros lesz, népdalokkal meghintve.
Akit megérintett a dolog annak +fav és várjuk a kipróbálható verziót.
Ha bármi ötleted van, ezen a linken felveheted a kapcsolatot a készítõkkel.