Sándor

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
VAGY Világosnál öngyilkos hungaroterroristákkal fel lehetne robbantani az osztrák hadvezetést! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Lehetnének alternatív pályák, ahol pl. Koppányék oldalán harcolsz a német lovagok ellen és más lesz a történelem (hajaj).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ilyesmit akartam én is írni. Az elsõ pálya játszódhatna Etelközben. Onnan kell eljutni a Vereckei-Hágón át a Kárpát-Medencébe, közben titkos helyekrõl össze kellen állítani a fehér paripát, az arany nyerget, és az ezüst zablát... Ha a Csodaszarvast is ki tudod rakni, bónusz életet kapsz.

- Második pálya: Mortal Kombat-szerû párbaj Koppány ellen.

- Következõ pálya: mint régebben az a kis ûrhajós játék, amelyben özönlöttek feléd a meteorok és ellenséges csészealjak, Te pedig a <- -> nyilakkal kerülgetted azokat.
Most ugyanez tatárokkal.

- Dugovics Titusz pályáját nem biztos, hogy be kellene tenni, annak mindig game over lenne a vége.

Desiderata
jó ötletek, lehetne olyan pálya is ahol a Feszty-körkép lenne háttérben
Sir Quno Jedi
Ha nekem kéne epikus HungaroFlesh játékot írnom, akkor a különbözõ történelmi idõszakokokn és eseméyneken kéne átbukdácsolnia hõsünknek kezdve a honfogalás elõtti idõktól (ideát római,a varok, szlávok, odaát õseink és rokonaik), egészen a modern idõkig, mondjuk rendszerváltással bezárólag. Leheten össze-vissza is, hogy izgalmasabb legyen. Természetsen a játék jelleg, háttere, a fegyverek, kivégzési módok, idézhetõ aeonok és képességek is mind-mind a kortól függnek. Milyen faja lenne a háttérben harcoló magyar-török vitézeket nézni a várfalakon, avagy Buga Jakabbal együtt pipázni! 😄DD

A fõ cél meg az lehetne, hogy el kell jutni Tihanyba. 😊

GY.F. vádlottat kell biztonságban bitó elé vezetni, vagy D.G. egykori fõp. sortûzén részt venni, odaférkõzni a sorban álló, tülekedõ tömegben 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sir Quno Jedi
Vagy ottvan Báthory Ezsébet, aki az ellen vérét inné ki pl (leesnek 1 HP-ra utána és ott szédelegnek). Ilyenket dögivel lehet kitalálni és jó humorral elõadva, kikarikírozva a hõsöket igen vicces tud lenni...

Sir Quno Jedi
No és a lóról hátrafelé nyilazással mi lesz?!?! Meg a zaranyszarvas vaze!!! Lehetnének benne ilyen idõtorzulások, amikbe ha belecsúszik a Sanyi, utána egy alternatív idõvonalon a múltban kéne kalandoznia és így sok-sok plusz hungarikumot lehetne bele tömni. Esetleg lehetne benne múzeum pálya, ahol sanyi mögött a háttérben mennek efféle õsmagyaros jelenetek, csak röhjesre véve a figurát.

Meg lehetnének benn aeon-ok, amiket megidézhet. Tudom is én a 7 honfoglaló törzsfõ személyesen, a fekete sereg vezérestûl, Dózsa György egy rakat paraszttal, Rákóczi szabdságharcosok, rézágyúk Áronnal, Kossuth szakállal öl, Mátyás igazságot tészen (élet, avagy halál) stb.-stb. Ezek a szuperlények/csapatok ott és akkor iszonyat pusztítást tudnak rövid távon végezni, avagy lehetetlen feladatokat oldhatnak meg! Lásd. Finálisfantázik ! 😄

byzhouse
A dizájnról: Sanyi egy oldalt skrollozós ugrálós-mászkálós játék lesz némi RPG elemekkel fûszerezve. Egy modern játékot próbálunk tervezni, modern tartalommal, tehát megnyitható érdekességek, trófeák, versenyek várják a játékost. Egy vagy két játékos játszhat az egyjátékos módban, és tervezünk készíteni egy 2-16 vagy 32 játékost kezelõ többjátékos módot is, többféle játékmenettel. Az egyjátékos kampány egy egyszerû, humoros történeten vezet végig, ami a magyar mese és mondavillág elemeivel lesz tarkítva. Kisebb ellenfelekbe és fõellenségekbe ütközik a játékos, jutalmat kap a játékban megmentett barátokért és menyasszonyokért, sok gyûtögethetõ tárgyat is lehet majd találni, ami a játékos elõnyére válhat és titkokat nyithat meg Rózsa Sándor mesebeli világában.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Sándor helyett javasolnám a készítõknek a Pista címet, sokkal tõsgyökeresebb
[HUN]FaTaL
looooool 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kastil
aztaklurva 😄 kérem mostazonnal

Luigi helyett Lajos, a szerkezetlakatos kell.

Egész nap azokon ugrálnék. 😊

tuzfal3
Luiggi helyett lehetne vmi pocakos össz kopaszodó mosogépszerelõ kék overálban és dobálhatná a 31-es kulcsokat(mint a calgon reklámban xd)<#mf2><#idiota><#idiota>

Opel Movano 2.8DTi

Apus
SA_:?sa:,dSD:_?as_:?dsl,sadsaD

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Páldának okádék azok is ide illenének <#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

N o N a m e
lol! Várjuk!
degenerator
lehetnének a gombák kis gyõzikék, vagy kiszeltündék...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

+faaaaav
Miért? Ez nem kirekesztés, köztudott, hogy mindegyik képviseli a saját pénztárcáját. Olyanok mint a familiárisan hiperpigmentáltak. Amihez nyúlnak az vagy eltûnik vagy sz@r lesz belõle, bár õket sem a színük miatt nem szeressük tehát nem rasszizmus. <#idiota>

Jano
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

kemszi2
akkor hamar tiltanák a játékot 😄
Lehetnének az ellenségek közismert "magyar?" politikusok az elmúlt 20+40 évbõl válogatás nélkül 😊

Jópofa cucc. 😊

Mé' nem az? <#idiota>

Bár a honosításoknak mindig örülök 😊

kemszi2
ááá na ez fav
várjuk 😄
Piloss
lol
a címbõl azt hittem hogy egy idióta topik😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Azé nem hiszem hogy könnyû egy játékot megcsinálni úgy mint az New Super Mario Bros Wii-t.

Burdi
társa lehetne Toldi, a Luigi helyett😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

piros mogyi
Én is akarok ilyennel játszani.

Ne etesd a trollt!

Zsolek123
azok a pixel rákok helyett mondjuk lehetnének Döbrögik, vagy labancok 😄

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Zsolek123
ja, ott dobálja az erõspistát. 😄

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Ja, hogy azt is eltaláltam, ott repkednek, már látom. 😊

Rage47
leszek bétateszter
Ötlet:

Felszedhetõ bónuszok:

Gulyásleves = Ettõl Sanyi megnõ, és szét tudja fejelni a falat.
(bár ezt a képen lehet is látni, szal lehet beletrafáltam ? 😄)

Erõs Pista = ettõl vörös lesz a feje, és lángoló zöldségeket tud dobigálni az ellenségre.

RS
"Sanyi a magyar Mario" <#idiota><#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

MR ME
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

greg benz
Jóféle,én is kipróbálnám😄

tigeroo
julcsit a tsz vezetõ lányát !
kuci06
ihaj csuhaj

És kit kell majd megmentenünk? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

n3whous3
lol C:

nekem annyi a kérdés, hogy ihletet merítettek esetleg az újabb mariókból? Mert az alap már nagyon lejárt lemez, a mario world már pl odabasz.

púúúúú

Desiderata
Sziasztok!

Elkezdõdött a fejlesztése egy magyar motívumokat tartalmazó Mario-szerû játéknak.
Én nagyon jó kezdeményezésnek tartom, feltétlen megér egy topikot.
A tervek szerint a zene is magyaros lesz, népdalokkal meghintve.
Akit megérintett a dolog annak +fav és várjuk a kipróbálható verziót.
Ha bármi ötleted van, ezen a linken felveheted a kapcsolatot a készítõkkel.

← ElőzőOldal 2 / 2