7458
IZÉ
  • RED BULL F
    lehet megválaszolták már 1000x a kérdésem, de a multit el lehet indítani steam és egyéb diliségek nélkül?
  • DarkSector
    jah akkor ugy van mint mw2-nél...oks
  • pett3rson
    #3746-osban írtam a hack-es szeró egyik verzióját, a mentés a steam mappáról pedig : A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 3/players2, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb.
  • DarkSector
    Leírnád privibe? vagy hogy melyik hsz-ban található? :)
  • pett3rson
    szerintem tedd be a hogyan mentsük a karakterünket és mit tegyek ha hack-elt szeróra kerültem dolgokat is.
  • pett3rson
    tudtommal nincs konzol, legalábbis nekem még nem sikerült előhozni, valamint szerintem az új patch óta nem lehet a config-ban sem variálni, legalábbis a ping bar-t visszaállították. gondolom ellenőrzi a config_mp-t és ha eltérés van a méretében (vagy magát a szöveget is tudja értelmezni?), akkor nem enged játszani amíg nincs verifikálva az mw3. tudod, a szokásos "jelenleg nem elérhető a játék" szindróma...
  • pett3rson
    már legelső naptól fogva van hack hozzá, mivel mw2 az alapja...
  • pett3rson
    gratula a baromi jó zenéhez :) sokat dob a videón, de azért láthatóan jól elvoltál a jelmezben :) nekem is nagyon tetszik a jugger, még ha kezdik is kiismerni a taktikát ellene, nagyon nagy fun :)
    az egyébként furcsa, hogy egy flash és egy semtex megöl, lehet ezen is nerfeltek volna? mondjuk az jobban emeli a túlélést, ha blast shield pro van perkben, akkor robbanások, flashek immunisak vagy kevésbé veszélyesek rád nézve.
  • DarkSector
    Nem kommentálnám az eseményeket. :)
  • gömbgiliszta
    "Minden játéknak van előnye és hátránya, kivéve a WOW-ot!"...

annak csak hátránya van???
  • DarkSector
    + xfire
  • gömbgiliszta
    fraps-al biztos, de az külön progi
  • pisztácia
    Valahogy ki lehet íratni az fps-t és más adatot mint a COD BO-ban?
  • Kombinator1991
    Az assaul juggernaut egy sz*r csak SD-n van értelme, de ott hacsak nem b*szott nagy mázlival nem esik ki care package-böl akkor elég nehéz összeszedni. A recon jugger inkább objective miatt jó elég nehéz megállítani, hogy plantoljon és ha plantolt nehéz kinyirni+radarként is működik a csapat részére, de ha nincs csapat akkor nyílt harcban eléggé szétkapják.
  • Nagylaci
    Igen az Assault Juggernaut -ja kap egy géppuskát a pajzs helyett, de azt is a térképen egy nagy négyzet jelöli és ugyanúgy belehal egy feltapasztott semtex -be. Úgyhogy akkor már AC130 fényévekkel veri meg a Pave Low is. És még "olcsóbbak" is. De még talán a Reaper is. Az meg pláne olcsóbb.
  • Sforzan
    Mintha az assault variációban is lenne egy juggernaut, legalábbis múltkor azt sikerült kiszednem egy ládából. Az egész jó volt, mert egy LMG járt hozzá (mint a single végén). Komótosan sétálgattam és begyűjtöttem vagy 5 killt. Az utolsó volt a match winning, úgyhogy nem tudom meddig tudtam volna még korzózni:)
  • DarkSector
    Ez ha van konzol!! -> /com_maxfps x
    Ezt a parancsot kell átirni, mert most 91-re van rakva de az x helyére irj 125-öt vagy valami más számot.
  • Falatkenyér
    hali
    hogy kell multiba beállítani hogy ne 91 fps legyen a maximum mindig ott megáll thx
  • Nagylaci
    Igazából nem csináltam jól semmit. Pedig jól hangzott! :D Egyszerűen az ellenfél valahogy "nem kapcsolt" az istennek sem. Amúgy már szinte egyáltalán nem használom a Juggernautot mert igaz ugyan, hogy fegyverekkel, robbanóanyaggal a pajzzsal együtt szinte sebezhetetlen. Ha megnézitek a videóban a legkisebb probléma nélkül átsétálok egy felrobbanó ellenséges semtexen. Viszont ha rátapasztod a semtexet az azonnal elsőre kicsinálja. A legtöbb játékban ahol használtam mostanában már pillanatok alatt elintéztek. Flash+semtex oszt' jónapot. Szép lassan ahogy tapasztaltabb lesz mindenki úgy fognak "kihalni" a Juggernautok.
    Ez is inkább amiatt volt érdekes, hogy csak lehalásztam a tetőről a cuccot! :)
  • Sforzan
    Te valamit nagyon jól csináltál, mert eddig egyszer találtam magam ilyen "jelmezzel" szembe, de akkor elég gyorsan szétkaptam a srácot:) Kapott nagyjából egy tárat messziről, aztán meg egy semtex-et. Mondjuk azt sikerült pont a sisakjára applikálni, lehet, hogy az is számított:)
  • Nagylaci
    Némi bénázás a Juggernaut megszerzéséért, de aztán elég jól sikerült megoldanom vele a védelmet! :D

• FeikG
    De használhatod ezt is
  • manitounickfree
    köszi
  • FeikG
    A niles nevű mappát írd át! miles.bak-ra
  • manitounickfree
    mssmp3.asi erre klikk?
  • manitounickfree
    mappába mennyek bele?
    és ott mit kellene csinálnom?
  • FeikG
    így..pl.
  • FeikG
    miles.bak
  • manitounickfree
    sziasztok!
    hol lehet kikapcsolni zenét, h játék alatt ne legyen.
    előre köszi
  • robotnyk
    ennyi idővel megjelenés után hogy lenne az első prestige lvl hack?
  • pisztácia
    De hogy lehet hogy már te is LVL 55-ös vagy első prestige-ben? Van lvl hack megint?
  • DarkSector
    Lehet gyüjtögetni a faqs-be a javaslatokat és forlyamatossan bővíthetjük, ne warez hibákat írjatok, illetve ne olyat ami ezekből helyreállítható
  • Bugi Misi
    nm:)
  • DarkSector
    THX!
  • Bugi Misi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - legújabb DirectX feltelepítése (anner alatti menüben található)
  • TaRka0107
    Mert nem gyűjtötted össze az inteleket. Plusz a nehézségi fokozattól is függ.

Ez is mehetne bannerba, mert még lehet meg fogják kérdezni 200an.
  • Benedek
    Sziasztok!

Most totltam végig a single campaignt-t... A kérdésem az, hogy miért 56%-ot mutat a játékmód választó képernyőn a campaign állapotjelző?

Köszi: benedek
  • Kombinator1991
    További hiba: A sam turret nem air-dropped az csak megjelenik nálad és letod pakolni.
  • Kombinator1991
    Ezeket csak a guide alapján mondtam amiben most találtam már egy hibát: A sitrep-nél azt írják, hogy a pro-val nagyon nehéz a közeledbe stealthelni ha nincs vkinek dead silence.
    1. A dead silence-t a pro rész figyelmen kívül hadja nem teszteltem, de a játékban közvetlenül van beírva szal ha nem igaz akkor BUG.
    2. A másik problem, hogy gugoló ellenfelek ellen sz*rt se ér.
  • AkAfinucsi
    FMG9 ha alázni akarsz akkor akimbo. ------>Ez az új g18 :D (mivel azt fossá nerfelték)