Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hát én eddig sem voltam egy nagy COD rajongó, de most még jobban rájöttem, hogy ez nem az én játékom. Eddig MW2-t és a régieket próbáltam, a régiek még bejöttek, nekem már a kettõ sem nagyon tetszik.

Legfõbb negatívumok:
- jármûvek hiánya
- nem tetszenek a fegyver hangok
- nem tetszenek a fegyverek
- idejét múlt grafika
- idétlen sebzés
- kis pályák
- quake/UT szerû játékmenet, minden túl gyors
- szinte ugyan olyan az egész, mint a mw2

Én nem ezt vártam egy "modern hadviselés" nevû játéktól, max a dizájn emlékeztet erre, de ha lézerpuskákkal lövöldöznének akkor egy sima UT klón lenne. Nincs semmi csapatmunka szinte, mindenki spawnol össze vissza pár másodperc múlva, és lõnek amit látnak, agyatlanul rohangál mindenki fel-alá meg ugrabugrál.A realisztikusság a nullához közelít.

Én személy szerint jobban szeretem a taktikus, megfontoltabb játékmenetet, BF2 az etalon nálam ilyen szinten, de a 3 sem lett rossz(bár a kettõt nem tudta túlszárnyalni sajnos, már ez is le van butítva). Nekem sokat számít, hogy ha játszok akkor bele tudjam élni magam, hogy én most tényleg tengerészgyalogos/akármi vagyok, és kúszok a földön meg bújok hogy ne lõjenek seggbe. Itt ha valakit én lövök seggbe akkor 3 mp múlva oda spawnol lehet mögém, és õ lõ seggbe.

Persze akinek bejön ez a pörgõs játékmenet annak oké, de ha én ilyet akarok akkor elmegyek UT-t játszani.

Nálam sajnos 5/10 lett, singlet még nem próbáltam, bár nem is fogom szerintem. 60 eurót mindenesetre szerintem nem ér, még a csõlátású codos haverjaim szerint sem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MeoH
Koszi, bar jatek csak estefele lesz, mert en is meloban meg 😊

fuck mmo's..i.,

pisztácia
ne bánts bohóóóóóc...:!!!!4 😊)

MeoH, akkor majd jó játékot neked is. Én is alig várom hogy leteljen a munkaidõ, és lehet menni lövöldözni. Max hangerõ mellett.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Vigyázz mert te is kapsz tõle képeslapot. 😊
MeoH
Na irtam nekik, erre 2percre ra, megjott a kulcs nagy bocsanatkeresekkel tuzdelve 😊 Delutan kiprobalhatom en is.

fuck mmo's..i.,

ozimak
Jajj ha már itt tartunk,ugyanúgy mûködik a meghivás? Tehát akit behivok lobbyba azzal utána eggyütt vagyok végig?(csak mert ez az egy nagyon nem jön be bf3-ban,nem lehet egy csapatban maradni).
Dehát ez igy akkor megint átbaszás ez a p2p rendszer szörnyü!
Fpocok
Jajj már.
SZINTET LÉPNI CSAK A SZAROS P2P rendszeren lehet. Szerverek csak dísznek vannak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ozimak
Alterben volt és rangolt is volt. A gyáriban nem volt dedi.
MeoH
Az remek. TEgnapelott este rendeltem/fizettem, es meg nem kaptam meg 😊 Asszem, akkor utana erdeklodom...

fuck mmo's..i.,

Ott nem is voltak dedikált szerók.
DarkSector
MW2-ben sem volt nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De az egy kicsit alatt mit értesz? A HC módon egy kicsit puhítani, vagy a normált még egy kicsit?

Azt kivettem, hogy a javítási célzásod a sebzések kisebbre, vagy az életerõ nagyobbra vételére irányul.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

ozimak
Na hát mondjuk arra speciel én is kiváncsi lennék... Pont az lenne benne a jó,igy gyakorlatilag private match szerû...
Tûkön ülök én is!!! Én tegnap 14 óra tájban fizettem be.....:-)
Megjön, megyek haza melóból és irtom a népet!! Remélem nincs sok csaló még!
Kíváncsi vagyok tudom-é itt is hozni az elsõ második helyet!! :-D
Valaki tudja hogy dedikált szerveren mért nincs szintlépés?
Én most kaptam meg 10 perce ( tegnap fél 2kor "vettem meg" )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

robotnyk
nekem ez a rendszer tetszik, de ha tehetném módosítanám EGY KICSIT. nem 10 golyót. nem olyan kamu realizmust kérek számon a játékon mint te, ami soha nem is volt jellemzõ a sorozatra.
Na a matchmaking rendszer meg az igazi agyrém pc-n, az IWnet féle megoldásával.
Mikor már konzolon is a Gears of War 3 alá rendes szervereket raktak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fel sem ismered a saját stílusodat mi? Te is érett vagy!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

FeikG
Látom a szó fosás megy orrba-szájba,jönnek a hiteles hozzáértõ vélemények,3 perc játék után<#falbav>
Mikor annyi lehetõség van a játékban,hogy nem gyõzõm kapkodni a fejem,de már sokan eldöntötték,hogy szar..Bravó....

Muttley
single: k.rvajó 😊
a spec ops és survival módban sok az újítás
és nem mellesleg "már a 2 csillag" is dög nehéz tud lenni 😊
mondom ezt úgy, h MW2 spec ops mode-ban összesen 4 mission ami 2 csillagos
az összes többit 3-ra megcsináltuk 😊

Just do it :)

robotnyk
érett válasz <#eljen>
"egyrészt mw3ban eleve túl nagynak tartom a sebzést"

Az meg kit érdekel, hogy téged mi érdekel? A játék készítõi úgy gondolták ennyi sebzést okoznak majd a fegyverek, és még lesz HC mód is, ha valakinek ez kevés.

Ha nem tetszik, játsszál olyan játékokkal, ahol 10+ találatot kibír a figura.

Nah...várom, várom a virtualgammes cd keyt...már eltelt 23 óra...mikor jön már meg?! Remélem ma már lesz, mert nagyon aprithatnékom van!! :-D
Tegnap kaptam egy "jóbarátomtól" egy pü-t

"Büdös Bohóc írta, 2011. 11. 08. 16:18
a troll geci kurva anyádba takarodj"

Köszönöm hogy leírhattam a véleményem.
Büdös Bohóc
nem mondod, errõl sírt itt mindenki

szerinted miért vették ki ezt az opciót 😄DDDdd ne viccelj már, nem akarnak warezpisták ezreit élvezkedni az összes fícsörrel. Én megértem õket és kimondottan örülök is a matchmaking rendszernek

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pisztácia
AZért arról se feledkezzetek meg, hogy ezt a részt, nem teljesen az a csapat készítette, akik anno mw2-õt... giszen akkor felolszlottak, és a nagy nevek elmentek... azért lett nem olyan jó, mint anno mw2.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Katt a dedi szerverre, és meglátod. valamint írták,hogy ott nem lehet fejlõdni stb.. ergó csak warra jó.

SubZero911
Sajnálom, hogy te nem érted amit mondok harmadjára sem. Nem azt állítom, hogy szar, még nem is az én véleményem, mert egyenlõre elvagyok vele. Azt mondom, hogy ez nem munka, amit ezzel a játékkal végeztek. Ugyanaz, mint 10 éve. Ha ennyi idõsen ez nem tûnik fel neked csúnyán átvertek.

Befejeztem.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

robotnyk
nem szar, neked nem tetszik. a különbséget még ilyen vén fejjel sem sikerült megtanulnod? akkor mit várjunk a taknyos fanboyoktól?
Hát de akkor itt elbeszélünk egymás mellett. A single részét én is szeretem (már legalábbis az elõzõeknek), még ha azokra is igaz a hibák nagy része. Ott a hangulat nálam legalább pozitívba fordítja.
Csak hát ennek a játéknak a single csak egy nagyon kis szelete.

Muttley
elsõ blikkre ami eszembe jut:
Medal of Honor 2010, Homefront, Battlefield BC1 - BC2, Battlefield 3, Brink, Bodycount, Fear 3 stb.-stb.

robotnyk
de ez kit érdekel? akit ez érdekel, játszon olyan játékkal ahol a "realizmusra" gyúrnak.
SubZero911
Na akkor nem voltam egyértelmû! Épp ezt magyarázom, hogy szar játékot is lehet szeretni, ezért fogsz játszani az MW3-al 500 órát megint.

Példa:
Amikor egy Rembrandt képet nézel (mondjuk Éjjeli õrjárat), azon látszik a mûvészi kidolgozás, a rengeteg munka stb. Más kategória.
Nézel egy igénytelen maszatolt gagyi festményt, lehet, hogy az tetszik, az veszed meg, de NEM annyiért, mint a Rembrandt képet. És nem tükrözi azt, amit "értéknek" nevezünk.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Én is szopok BF3-ban, mert furák a fegyverek, örökké fölé lövök az ellenfélnek. Meg kell szokni, tanulni. Egész más mint egy CoD. Plusz az egész játékmenet más. De ott legalább látom az újítást, a grafikában, az animációkban, a játékmenetben, a hangok szó szerint odab...nak. Az a játék ma 2011-ben ad egy új "impulzust".
Ez az MW3 multi nem tudom miben ad újat...

Muttley
aki savazza az online multit, biztos igaza van 😊
nálam only single és offline splitscreen
online multit kettékakálom 😉
#2892: ízlés kérdése

Végül is, miért nem hívják rögtön modern quake 3-nak?
Akit manapság mellbelõnek mellény nélkül, az bizony harcképtelen lesz. (játéktechnikailag KO) És végtaglövéssel is igen erõsen korlátozódik mindenben a személy.

Ehhez képest az MW1-2-3 HC sebzése az alsó hang, ha sebzés realitást akarnak, a normál mód meg a fun.

Az milyen érdekes, hogy ha gránáttal/flashel fejbedobsz valakit, az megnyiffan, ha egyszer megvágod bárhol, akkor dettó, de géppuskával is többször el kell találni, ha nem fejbe lövöd?

Büdös Bohóc
Bár még nem néztem meg, hogy hogyan mûxik, de nekem a desktopon ott van már most 3 ikon, a steamben is 3 alkalmazás install után - az egyik a dedicated szerver

szóval nem tudom mirõl beszélnek itt egyesek, hogy nincs dedi szerver <#zavart2>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

ozimak
"We have good news. Activision just started to allow Russian Key owners to download English language. So you don't need English file pack at the moment. Right click the game on Steam, prefences and change it to English"
Nnnna legalább valami pozitivum...
pisztácia
Red Prchestra 2õt én is megvettem, és még egy akkor hulladék, gané játékot nem láttam. Az kidobott pénz.

robotnyk
ezek nem tények. a bfbc2vel 30 órát játszottam online. az mw2vel 500at. akkor most melyik is volt jobb NEKEM ár/érték arányban?
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nem a játék mienségével kerekedett bajom, hanem hogy megtördelték a story-t, legalábbis az elsõ 3-4 rész olyan mint a Lost Planet 2-nél, nagyon fel van taglalva, és ez ami nekem nem jön be.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SubZero911
Fórumtársak!

Azt hiszem már rég elavult minden összehasonlítgatós érv érvényessége. Van már annyi FPS, mindenki választhat. Pl. én megvettem a RO2-t, eszméletlen nehéz és játszhatatlan, mégis megszerettem. Egy fos amúgy.

Szerintem kettõ általános érvényû érv létezik minden játék tekintetében, ez a szavatosság és az ár/érték arány. Na itt már van különbség.

Ha elfogadjátok, ha nem, a Bf sorozat ebben több. Én megvettem ezt a nyomorult MW3-at, és elképedve tapasztaltam, hogy a gránát hangja még mindig csörömpöl, mint annak idején a COD 2-ben. És nagyon sok minden változatlanul maradt még. Hát kérem szépen ez szégyen! Szavatosság ár/érték arány úgy bundle kategóriába! És ezek tények.

Köszönöm hogy meghalattak, viszlát!

robotnyk
egyrészt mw3ban eleve túl nagynak tartom a sebzést, másrészt nézd meg mennyien játszanak hc playlisten, a töredéke a normálnak. a többséget nem érdekli a hc mód. (engem sem igazán)
Forrest Tomee
Próbáld csak a hardcore modos játékot. Ég és föld a különbség BF3-ban és egyébként itt mw3-ban is. Én is idegbajt kapok ha lövök valakit és nem akar meghalni. Nem tudom miért nem lehet alapból ilyen sebzésbeállítással kiadni a játékokat, rögtön nem lenne agyament ugrabugra.

robotnyk
a singlet kérdezte, nem a multit, mit van ezen röhögnivaló?
pisztácia
Ezen a hsz-en most jót nevettem, így melóba...😄 Jó volt nagyon a megfogalmazás...😄 és egyet is értek kb. Azért is üörülök hogy ilyen pörgõs az mw3, mert BF 3 nem az😊 Így mindig azzal játszok majd amilyen kedvem van😊

ozimak
Ez mindenhol igy van <#csodalk> BF3-nál is mikor én belekezdtem már voltak 15-20-as szintûek,mostanra meg már sokan a végén járnak pedig még csak 2 hete jött ki 😊
Animefox
Játszottam most kemény 10 percet a BF3-val és egyetlen embert se tudtam lelõni... lövöm az ajtón kijövõ ellenfélt, sebzi, lövöm a testét lövöm lövöm megölnek, újra éleszt mögöttem a társam, megint lövöm az ajtón kijövõket, RUSH mód az uccsó gépet akarják robbantani, lövöm az ajtót sebzek de megölnek újra. Társam felébreszt feltalpalok és megint csak az ajtót lövöm lövöm egyszerre 2 embert is eltalálok majd végleg kinyírnak... Velem van a gond?
Grafika lehet szép de az én szemem a korral kevésbé birkózik meg és most nem a BF-rõl van szó, én azok közé tartozok akiknek a grafikai fejlõdés egyre több fejfájást okoz... Hozzáteszem a fejlõdést pártolom én is de könyörgöm a grafikai fejlõdés ne arról szóljon hogy 5 méternél nem látok tovább a különbözõ effekt és színek miatt