7458
IZÉ
-
#3849 Ebből látszik,hogy szart se érnek a "törvények"
Az ak sd-n messze a legjobb,smg pedig p90,akimbo,az mind1,mind über..
a type 95 és az m16,pedig kempelésre jó,tehát nálam esélytelen..
Tehát maradnak a klasszikusok,colt,g36,ak..a sok új kütyü,csak mézes madzag.
De hát persze,ez nálam van így... -
Kombinator1991 #3848 Még jó, hogy egyenlőre egyiket sem próbáltam. -
Kombinator1991 #3847 A guide szerint ha vki hangtompítóban gondolkodik akkor. Az ACR a legjobb az alap playereknek. Ha vki gyorsan tud klikkelni a célzás rontása nélkül akkor mk95, ha pedig vki úgy céloz, hogy az már legendás akkor type95 mivel 1 sorozatbol öl, de 2-re nemigen van idő. SMG-k közül ha nozoom akkor pm-9 ha zoom és nincs kick vagy sway akkor mp7. offhand meg FMG9 ha alázni akarsz akkor akimbo. KP-ból ha tudsz klikkelni mint az őrült akkor p99 ha nem akkor Desert Eagle. -
#3846 kösz -
#3845 grat. -
Kombinator1991 #3844 Ami azért is vicces, mivel a dedikált szerón alapból lehet mindened. Irreveláns, hogy hanyas szintű vagy, olyan mintha fel lennél hackelve. -
#3843 Nem akar összejönni a 30:0De ami késik nem múlik..
-
Cefre #3842 Hello . a natot hogy kell beállitani ? -
#3841 Nem csak a ping a hibája ennek a rendszernek,hanem a gyenge pc-t rakja hostnak,ha netet erősnek érzi..
Én pl.sajnos nagyon sokszor vagyok host és míg a mw2-nél előny volt,itt számomra hátrány,mivel 6 éves a configom és kiakasztja,ha hostolok,így 1-2 kör és resetelnem kell..
De már látom,ameddig ki nem maxolja mindenki,addig a dedikált szerverek mellőzve lesznek.. -
Kombinator1991 #3840 Pc-n mindíg talál játékost. Sztem az Xbox hibáját javítani fogják, hogy találjon messzebbröl is, bár lehet félnek, hogy magas lessz a ping. 150 felett már elég gázos. -
#3839 a jatek jo a megvalositassal vannak bajok szvsz nemtom mivan pc-n de xboxon pl csak sajat region beluliekkel jatszhatsz pl lengyelek csak lengeyelekkel ezalol van egy 1% os kivetel amikor valahogy kulfoldieket is latsz de aztan kikopnak es csak magyarok maradnak igy amikor ejszaka bemennek jatszani nincs jatekos es nemtok jatszani ;) neszeneked ugyanakkor SpecopS ejszaka is talal jatekost azt lehet akarmikor tolni ... szal nagyon elkefeltek valamit -
Kombinator1991 #3838 De, hogy ne vegyem el senki kedvét még pár dolog: a killstreak rendszer királyos a fegyó tuningolása remek. És az akimbo mindent visz olyan táp, hogy MW2-ben az ump WoW-ban meg a palával kelhetne versenyre. A shotikat meg átrakták main handbe és le lehet húzni a WC-n. -
#3837 nyilván!
pedig szinte ua.néhány apróságtól eltekintve..
Tudod csak jó kérdésre kaphatsz, jó választ! -
Kombinator1991 #3836 A multi nemrossz a pályák kissebbek mint Neon inteligenciahányadosa. Csipázásbol kétféle van: 1. 2 lyukban ülnek a csipások egymással szemben és egymást lövik a többiek harcolnak. 2. A csipás fut mint Forest Gump és quickscope. Emellet van 3 hiba amiknek javítása nem garantált.
1. A dedikált szerverkeresőben nincs külön fül, hogy az adott szeró HC-e avagy nem a szeró nevében nincs mindig benne.
2. Nincs report rendszer szal max forumra lehet a cheatereket töltögetni amit sokan valszeg telespamolnak kétes videókkal aztán nemfog törődni vele a kutya se.
3. A dedikált szerón ha tiltott cucc van a konfigban, akkor megjelenik a lakat a konfig mellet, de nem írja, hogy mi a tiltott. Erre 3 megoldás is lenne a tiltott cucc helyére nemkapsz semmit, vagy a tiltott cucc helyére vmi alapértelmezett dolgot kapsz, vagy csak szimplán a lakaton kívül a konfigban odatesz vmi jelölést, hogy mi is tiltott. -
#3835 szerintem jó a multi, jók a pályák, meg jó, hogy az elért killstreak-eket lehet tetszőleges sorrendben lehívni -
Kombinator1991 #3834 Attol eltekintve, hogy a netbookomat szétkapja ha meg akarja jeleníteni akár a forumban is. -
#3833 AnarchoiD
neked köszönöm szépen -
#3832 FeikG
az mw2 nem egyenlő mw3-al
de segítőkészséged jutalma,pici piros kör nyomása(gondolom egyet értesz vele,és nyilván most én is megkapom) -
#3831 Fórumon magától leskálázza, de ha rákattintasz, akkor szépen bejön, nagy felbontásban. Ami jó.
Mi is ezzel a gond? -
foxxi #3830 No lejött, Tényleg igencsak hasznos kis guide! Köszi! -
Kombinator1991 #3829 Lehet jobb lett volna ha neme egy 20000 megapixeles képet pakolsz fel. -
#3828 szerintem megeri lehuzni en jopar fegyonal sokat filoztam melyik a jobb, itt a tablazatokbol es grafikonokbol kisutheto melyiket erdemes hasznalni
pl tudtad 25 kill utan milyen cuccot kapsz fuggetlenul attol hogy milyen packageval jatszol ? :) -
foxxi #3827 És érdemes is kivárni azt az 1 órát még lejön? És köszi ! -
#3826 akinek kell : MW3 prima guide
reszletes leiras a jatekrol walktrough fegyvertablazatok visszarugas grafikonok minden apro reszlet a jatekrol -
#3825 Te a holdról jöttél?vagy csak hülyének nézed az embereket?
vagy akkor ez mi?ott az aláírásodban?:"cod6 mw2 név: dont'cry" -
#3824 sziasztok
valaki lenne olyan jó,hogy kezdőknek leírna pár alapvető tippet
pl.:alap fegyverek(melyik a legjóbb)
mi igaz abból,hogy a fegyver amit tőbbet használsz,annál "jobb" lesz?
-
Khaosz5 #3823 Sziasztok,
nem tudom valakit érdekel-e, de más elfoglaltság miatt el akarom adni az MW2-MW3-at. Gondolom csak úgy lehet megoldani, ha Steam felhasználó nevemet+jelszavamat egy bizonyos összeg ellenében átadnám.
Akit érdekel írjon.
Két Programot kapna egy vételért: MW2 és MW3 . Persze postán elküldöm az MW2 és MW3 DVD eredeti példányát.
-
Kombinator1991 #3822 Manapság olyan durva sávszélességek vannak, hogy hacsak nem izomból torrentezel a másik észre sem veszi, hogy lopod a netet. Budapesten kb. bárhol feltudsz menni vmeik védtelen wifi-re. A sunyulás, nos igen a koleszban nálunk a torrent tiltott szal sunyulni vagy fizetni lehet. És lehet leszólni, hogy mien egy bunkó sunyi paraszt vok de fizetni nem fogok. Voltam unokahúgoméknál net szép is van is csak unokahúgom torrentezik ezerrel mi meg nembírunk filmet nézni, erre bátjám: kéne mac szím szűrés ozt ledobni a torrentjét. Ránézek a routerre 2 sec mulva megmondtam a jelszót ozt mac cím szűrés belőve. Kb. félóra után jön, hogy neki nincs net, erre mi: nekünk sincs nemtom mivan közbe meg ment a family guy a megavideón. Ezek után bárkiből kinézem, hogy lopja a netet valakitől akár éveken át és nem fizet egy vasat se. -
#3821 kódolás nélkül még mindig szart se ér a mac address szűrésed -
#3820 ezért használok én mac address szűrást, és kapcsolom ki az ssid broadcastot. :) -
pett3rson #3819 az mondjuk érdekes, hogy valaki nem veszi észre ha lopják a netjét...bár attól függ, ma már ez is lehetséges, de szerintem aki kicsit is ért hozzá simán levágja ha valami nem jó.
nagybátyám is szomszéddal együtt netezik, sőt, átnyomják egy harmadik embernek is, azért gondolkoztam ebben :) -
#3818 aranyos a naivsagod, lehet, hogy siman csak lopja mert egy sunyi kis diszno. -
pett3rson #3817 mi a szarért tanácsolsz ilyeneket?? egyszerűen kérje meg a szomszédot, hogy állítsák be a játékhoz is a router-t, mi a fasznak kell itt sunyiskodni meg ilyesmi?? elképesztő, hogy ezt még le is írod... -
mester1987 #3816 ezen még mindig nevetek :) -
Kombinator1991 #3815 A routered típusát megtudod akkor sztem az alapértelmezett jelszóval hozzáférsz. Menj át a szomszédhoz és vmikor nézz rá a routerre és lesd meg a típusát, aztán google és nézd meg mi az alapértelmezett jelszó ha nem működik akkor kérd meg a szomszédot, hogy belenézhess, vagy nyissa meg a portot, ha a szomszéd nem tud róla, hogy viszed a netét akkor ügyesen nézd meg a routert mert majdnem biztos, hogy nem változtatta a jelszót az alapról. Ha igen és nem akarod magad kitálalni akkor van egy elég drasztikus trükk FIGYELMEZTETÉS: EZT CSAK AKKOR CSINÁLD VÉGIG HA VAN VKI A KÖZELBEN AKI HAMAR BETUDJA ÁLLÍTANI A NETET A ROUTEREN különben kitudja meddig nem netezel. Vigyél magaddal egy tollat nézd meg a routert nyomd meg a reset gombot amikor nem látják, majd húzz el és lépjél fel a routerre, keresd meg a port megnyitását, vhova nem az első oldalon nyisd meg a portot és húzz aludni me amíg a szomszéd nem csinálja meg újra a netet addig nem lessz. -
pett3rson #3814 Last night, I got your girl into "Last Stand". I used "Deep Impact" to "Double Tap" her "Bouncing Betty's". She sucked me like she had "Iron Lungs",I'm glad I had "Painkiller". We went all night using "Extreme Conditioning". Her Sleight of Hand" got me to "Sonic Boom" all over her face. Luckily for her I used "Steady Aim" so none of it went on her hair. We went round for another round because i was packing "One Man Army", and you didn't hear us because we were both using "Ninja... -
pett3rson #3813 Személy szerint fénykardot látok :D -
#3812 van rá program amivel kinyithatom? mert routerhez nem férek hozzá egyáltalán. -
Kombinator1991 #3811 Akkor a 27015-öst meg kell nyitnod a routeren is vhogy anélkül nem megy. Vagy próbáld ki router nélkül ha lehetséges. (router helyett közvetlenül csatlakozz a modemen keresztül ilyenkor csak te bírsz netezni de pár percig amíg teszteled kibírják) ha úgyse megy akkor más hiba van. -
#3810 jo pár oldalon teszteltem és mindenhol a 80 és 27015 is zárva van azt irja :S