Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legfõbb negatívumok:
- jármûvek hiánya
- nem tetszenek a fegyver hangok
- nem tetszenek a fegyverek
- idejét múlt grafika
- idétlen sebzés
- kis pályák
- quake/UT szerû játékmenet, minden túl gyors
- szinte ugyan olyan az egész, mint a mw2
Én nem ezt vártam egy "modern hadviselés" nevû játéktól, max a dizájn emlékeztet erre, de ha lézerpuskákkal lövöldöznének akkor egy sima UT klón lenne. Nincs semmi csapatmunka szinte, mindenki spawnol össze vissza pár másodperc múlva, és lõnek amit látnak, agyatlanul rohangál mindenki fel-alá meg ugrabugrál.A realisztikusság a nullához közelít.
Én személy szerint jobban szeretem a taktikus, megfontoltabb játékmenetet, BF2 az etalon nálam ilyen szinten, de a 3 sem lett rossz(bár a kettõt nem tudta túlszárnyalni sajnos, már ez is le van butítva). Nekem sokat számít, hogy ha játszok akkor bele tudjam élni magam, hogy én most tényleg tengerészgyalogos/akármi vagyok, és kúszok a földön meg bújok hogy ne lõjenek seggbe. Itt ha valakit én lövök seggbe akkor 3 mp múlva oda spawnol lehet mögém, és õ lõ seggbe.
Persze akinek bejön ez a pörgõs játékmenet annak oké, de ha én ilyet akarok akkor elmegyek UT-t játszani.
Nálam sajnos 5/10 lett, singlet még nem próbáltam, bár nem is fogom szerintem. 60 eurót mindenesetre szerintem nem ér, még a csõlátású codos haverjaim szerint sem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
MeoH, akkor majd jó játékot neked is. Én is alig várom hogy leteljen a munkaidõ, és lehet menni lövöldözni. Max hangerõ mellett.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
fuck mmo's..i.,
SZINTET LÉPNI CSAK A SZAROS P2P rendszeren lehet. Szerverek csak dísznek vannak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
fuck mmo's..i.,
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt kivettem, hogy a javítási célzásod a sebzések kisebbre, vagy az életerõ nagyobbra vételére irányul.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Megjön, megyek haza melóból és irtom a népet!! Remélem nincs sok csaló még!
Kíváncsi vagyok tudom-é itt is hozni az elsõ második helyet!! :-D
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Mikor már konzolon is a Gears of War 3 alá rendes szervereket raktak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mikor annyi lehetõség van a játékban,hogy nem gyõzõm kapkodni a fejem,de már sokan eldöntötték,hogy szar..Bravó....
a spec ops és survival módban sok az újítás
és nem mellesleg "már a 2 csillag" is dög nehéz tud lenni 😊
mondom ezt úgy, h MW2 spec ops mode-ban összesen 4 mission ami 2 csillagos
az összes többit 3-ra megcsináltuk 😊
Just do it :)
Az meg kit érdekel, hogy téged mi érdekel? A játék készítõi úgy gondolták ennyi sebzést okoznak majd a fegyverek, és még lesz HC mód is, ha valakinek ez kevés.
Ha nem tetszik, játsszál olyan játékokkal, ahol 10+ találatot kibír a figura.
"Büdös Bohóc írta, 2011. 11. 08. 16:18
a troll geci kurva anyádba takarodj"
Köszönöm hogy leírhattam a véleményem.
szerinted miért vették ki ezt az opciót 😄DDDdd ne viccelj már, nem akarnak warezpisták ezreit élvezkedni az összes fícsörrel. Én megértem õket és kimondottan örülök is a matchmaking rendszernek
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Befejeztem.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Csak hát ennek a játéknak a single csak egy nagyon kis szelete.
Medal of Honor 2010, Homefront, Battlefield BC1 - BC2, Battlefield 3, Brink, Bodycount, Fear 3 stb.-stb.
Példa:
Amikor egy Rembrandt képet nézel (mondjuk Éjjeli õrjárat), azon látszik a mûvészi kidolgozás, a rengeteg munka stb. Más kategória.
Nézel egy igénytelen maszatolt gagyi festményt, lehet, hogy az tetszik, az veszed meg, de NEM annyiért, mint a Rembrandt képet. És nem tükrözi azt, amit "értéknek" nevezünk.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Ez az MW3 multi nem tudom miben ad újat...
nálam only single és offline splitscreen
online multit kettékakálom 😉
#2892: ízlés kérdése
Akit manapság mellbelõnek mellény nélkül, az bizony harcképtelen lesz. (játéktechnikailag KO) És végtaglövéssel is igen erõsen korlátozódik mindenben a személy.
Ehhez képest az MW1-2-3 HC sebzése az alsó hang, ha sebzés realitást akarnak, a normál mód meg a fun.
Az milyen érdekes, hogy ha gránáttal/flashel fejbedobsz valakit, az megnyiffan, ha egyszer megvágod bárhol, akkor dettó, de géppuskával is többször el kell találni, ha nem fejbe lövöd?
szóval nem tudom mirõl beszélnek itt egyesek, hogy nincs dedi szerver <#zavart2>#zavart2>
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nnnna legalább valami pozitivum...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt hiszem már rég elavult minden összehasonlítgatós érv érvényessége. Van már annyi FPS, mindenki választhat. Pl. én megvettem a RO2-t, eszméletlen nehéz és játszhatatlan, mégis megszerettem. Egy fos amúgy.
Szerintem kettõ általános érvényû érv létezik minden játék tekintetében, ez a szavatosság és az ár/érték arány. Na itt már van különbség.
Ha elfogadjátok, ha nem, a Bf sorozat ebben több. Én megvettem ezt a nyomorult MW3-at, és elképedve tapasztaltam, hogy a gránát hangja még mindig csörömpöl, mint annak idején a COD 2-ben. És nagyon sok minden változatlanul maradt még. Hát kérem szépen ez szégyen! Szavatosság ár/érték arány úgy bundle kategóriába! És ezek tények.
Köszönöm hogy meghalattak, viszlát!
Grafika lehet szép de az én szemem a korral kevésbé birkózik meg és most nem a BF-rõl van szó, én azok közé tartozok akiknek a grafikai fejlõdés egyre több fejfájást okoz... Hozzáteszem a fejlõdést pártolom én is de könyörgöm a grafikai fejlõdés ne arról szóljon hogy 5 méternél nem látok tovább a különbözõ effekt és színek miatt