Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
hát lehet, h nem easy-n kéne nyomnod 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BF3 single pedig egy orrfacsaróan büdös sz.r az MW3-hoz képest
összedobált dögunalom küldetések, full-bug és totál plágium
annyi a közös az MW3-mal, h mind2 FPS
a multi persze más tészta

Just do it :)

TaRka0107
Ezen felröhögtem. Már bocsi, nem kárörömbõl.😊
Tatyla: Akkor vigyed veteranon!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Telefonon lecseszted már õket?
Nyugi ense láttam még a multit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kigyüri a faxom..... a virtualgame....még mindig nem jött meg a kódom..mire belekezdek már minden csaló 50-s lesz meg reggel a wc-n is a mapok alaprajzát szarja..én meg nemtok semmit....
<#falbav><#falbav><#schmoll2><#szomoru1><#wilting><#rinya><#rinya>

DarkSector
Mindegy szíved joga mivel játszol téma lezárva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

adam46
"9 nagy amibõl sok egyforma..."<#nyes><#nyes><#nyes>
DarkSector
Ugyanaz mész és lõsz, hagyjátok már ezt a témát hogy a bf így meg úgy.
Mind2 egy csõjáték és a multira mentek inkább, aki szerint egyik bonyolultabb mint a másik az vak vagy fanboy, de ezt nem itt fogjuk kitárgyalni...

Tatyla
a single részt elkezdtem a BF3 kampányához képest egyszerû mint a faék,és easymod semmi kihívás mindegy azért lehet végig tolom úgyse tart soká... 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Azért mert ma már a DLCk, sima lehúzások.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Az túlzás, a sík mezõ max lehet 7x akkora, de a berendezett rész nem.
Valaminnt inkább legyen 23-24 eltérõ más más stilusú kis pálya mint 9 nagy amibõl sok egyforma...

adam46
csak az a helyzet, hogy más játékokba 1 pálya akkora, mint ebbe 7 <#nyes>
TaRka0107
Üdv! Gondolkozom kulcs megvételén. Írta a srác, hogy VPN-el kell aktiválni, azt írta nincs ideje leírni pontról pontra, valaki tudna adni linket vagy leírná nekem hogy is kell?😊

DarkSector
Én nem sirnék ha megvettem volna, 20+ pálya van eredetileg ami elég sok, szóval nekem bõven elég...más lenne ha lenne 8-9 map mint egyes másik játékokban és ugy lennének dlc-k...

Ha nemtetszik nem kell megvenni, soha nem értettem mit kell folyton minden topikban sírni ha dlc-rõl van szó. (mármint nem te sírsz hanem általában)

Hát ha kapnának tartalmat, akkor azt mondom. De az eddigi 4 map/DLC szerintem édes kevés. Itt meg 20? Akkor szerintem már 4 se lesz egyben, mert nem fognak 40-80 pályát kiadni hozzá 9 hónap alatt.
Mindenesetre kíváncsi leszek hová tud ez fajulni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zico87
buffer overflow erre a hibaüzire mi a megoldás ??

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

DarkSector
Eleve aki játszik az nem normális.
Sok hypeolt szarral 3x ennyit kizsebelnek a játékosokból hogy hardverre költsenek, itt legalább kapnak tartalmat is.
Akinek nem tetszik az magánügy de mindenki elkölti valamire a pénzét, lehetne találni hibát mindenbe.

Ez van...

20 DLC? Az szép. Gondolom 10 dollár/euro alatt szóba se állnak veled darabonként, tehát kb még megveszed 3x a játékot röpke egy év alatt.
Hát hiába, amíg van elég aki megveszi miért ne. Igazából nem õk a hülyék...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Bocs de a mai régebbi hsz-ra utaltam...😄

Skynet
Kérdés volt a másik meg a dlc-re a reakció.
DarkSector
Nem kell ugyanazt a hsz-t egy nap 20x leírnod, mindenki érti.

hát erõsen sarkítva körülbelül errõl van szó sajnos...

Skynet
Nem piti inkább szánalmas. Méregdrágán túlárazva kiadják a 2007-es játékot upgradelve,polírozva néhány új játékmóddal,átnevezett perkekkel,1-2 új perkkel,néhány új fegyverrel,aztán röpke 9 hónap alatt keményen hozzávágják a vásárlóhoz szintén pénzért jórészben majd az elmúlt COD részek pályáit amit kb 1 perc alatt konvertálgatnak át az MW3-hoz...😊
Skynet
Nem,kipróbáltam a multit úgy 30 percen keresztül,valamint a "csodás" játékmódokat,és az alapján totál egyértelmû hogy semmi nem változott...Ja de...valamivel még gyorsabb és még butább,még jobban ugrabugra agyatlan hent lett az egészbõl. Nem sem a gyér hitbox sem az ugrabugra nem fog változni attól hogy 500 órát ölnék bele vagy csak ezt a 30 percet.
A többihez meg nem kel megvenni a játékot,totál egyértelmû.😊
DarkSector
Ne cikizzétek egymást pls. vagy spoilerbe tegyétek ha viccelõdtök köszike. 😊

DarkSector
NoProblem...😄

upsz, bocsi. ez a banner sem piti. <#eljen>

DarkSector
Nem újdonság:

Kicsit játékozódni kell: Banner alatt "Elite fzetõs szolgáltatások"

Ezért is tettem ki.
Csakhogy tudtommal magyarországon nem lesz Elite elérhetõ.

hoppá, az NEM PITI!!!

mondjuk nem olcsó...

DarkSector
NM.
Majd biztos lesz rá megoldás, most kapásból nem tudom még nem olvastam mástól ilyen hibát...:S

Rendszergazdaként futtatod?

Aha köszi pedig szerettem volna kipróbálni.Azért kösz
DarkSector
Jo nem is a számonkérés miatt, csak addig érdemes ott kérdezni mert ott hamarabb tudnak erre segíteni.
Aki eredetibe megvette nem hiszem hogy nagy gondja lenne a játék indításával...Itt nehezebben kapsz rá választ.

Az origi játékot csak pár nap múlva tudom megvenni akkor lesz pénz rá.Úgyhogy addig letöltöttem a reloaded crackes mw3-at.Ja és nem kamuzok meg fogom venni ugyanis multizni akarok vele és ahhoz eredeti kell.Én csak a single kampányt szeretném kipróbálni.Valaki meg tudná mondani mi a baj?
DarkSector
origi a játék?

gömbgiliszta
skynet, tényleg békés szándékkal, csak érdeklõdés szintjén kérdezem:

- te megvetted az mw3-at?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Sziasztok van egy kis gondom ezt írja ki a game:
Modern warfare 3 couldn't write a file.the hard drive is probably full.
Mind a két partíciómon több mint 100GB hely van tehát ez nem lehet probléma.Mi lehet a baj?
pisztácia
Háát, tényleg elég kicsik a mapok, de jó, tetszik. Mondjuk az idegesít, hogy nem látom az xp csíkot játék közbe.... más negatív nem tudok mondani még...😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Paranoiac
Jöhetne már az a kulcs, nagyon be vagyok sózva! 😛

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni! Xboxon játszom a játékkal, és multiplayert szeretnék mindén oké rámegyek hogy Find Match és Team Deathmatch(de bármilyen játékmódnál ez van) és keresi a matchokat de nem csatlakozik sehova. Csak azt írja hogy SEARCHING FOR AVAILABLE GAMES. Egyszer sem tudtam még multizni. Remélem ti tudjátok a problémát!

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

passz, nálam még az elsõ MW-nél jött elõ ez egy idõ után (szerintem valami bekavarhat, valami .dll vagy valami más ) aztán a 2.ban is, fõleg a multinál, de ez kiszámíthatatlan, amolyan random alapú a hiba...

Bár lehet, hogy valaki már rájött a kiküszöbölésre...talán az oroszok, nem tudni <#nemtudom>
DarkSector
Másnak miért megy manual-on?

a textúrarészletessségnél
sajnos ez a motor hibája, át kell állítani Manual-ról Automatic-ra és nem fog összeomlani DirectX istencsapására hivatkozva...
DarkSector
Arra értettem hogy Steam autómatikussan tud letölteni dx-et meg vga drivert is, vagy ha nem is automatikussan de fellelhetõ tudtommal.
Nemrégóta van így.

hát ha a fegyverarzenál, a fegyverhang, a grafika és ahogy MONDOD: az a "túl gyors minden" nem lenne, tetszene is...

már nem azért, de a modern warfare 2 szebb volt effektek terén is az 100!
+ ami valószínû, hogy textúra terén is...
Skynet
Digitális ide vagy oda a pc örülhet ha a fél millát elérik,de errõl néma csönd lesz,mert pc-n a konkurencia lemossa eladásban nem véletlenül...
TaRka0107
VGA driver support? Az az adtak ki hozzá jó vga drivert? Linkelnél pls?

bárki bármint mond, látszik a single playeren a Raven Software keze, most leállhatnék vitatkozni, hogyha nem tudtam volna akkor is megmondom-e, bár valószínû, hogy nem...<#merges2>
nekem is csak igy jó. Amugy kiírja hogy betöltés közben, vagy kör végén hogy "ran of memory"... anyádat! gtx 280soc 1gb nem elég... persze...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DarkSector
Az már brutál durva...
Nagyon ritkán halottam játéknál DX problémát úgyhogy szét kellene nézni a gépeden.

Ehhez tudni kellene milyen játék?

Ha warez akkor másik topikban tárgyaljuk meg, ha origi akkor elvileg azért is vicces mert a steam-en már dx meg VGA driver support is van...

Felraktam a saját dx-ét és akkor sem jó!