Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
Volt nekem már más játékkal hasonló, de az úgy, hogy a steam mappa maradt a windowst meg újraraktam. Ha eredeti a programod, akkor keress rá erre a hibára googleön, van fent pár megoldás, amik nagy valószínûséggel megoldják ezt a problémát (nem biztos, hogy menni fog, nekem is a végén steam reinstall kellett stb...)

Baxo: jóhogy ott vannak

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

köszi! Így mennyivel szebb. Am látom megvannak azok a dedikált szerok! 2 negatívum visszavonva! xD
Helló!
Majd légyszi írd már meg, hogy visszakaptad-e a pénzt, mert még én egyenlõre kitartok, megvárom ezt a hétfõi idõpontot...hátha Aztán,ha akkor sem jön meg lemondok róla és visszakérem a pénzem én is! Mondjuk azért rendeltem onnan, mert innen többen is jelezték, hogy megkapták tõlük a rendelésüket, remélem tényleg csak valami átmeneti probléma...
Grove4
Csak nekem ír ki steam hibát, ha el akarom indítani a játékot? Ez a játék jelenleg nem elérhetõ késõbb próbáld újra.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Maxtreme
"4 magvas procimat,ami 3400Mhz megy magonként"

igen, és akkor gondolom neked 13600mhz-es cpu-d van. Fasza. <#idiota><#taps>

Diktator74
Veri a BF3-at játékélményben az biztos!Gépigény kicsi.Régebbi gépeken is jól fut,ezért többet is el tudnak adni belõle!A BF3 gépzabáló! Ultra beállításoknál kiakasztotta a 4 magvas procimat,ami 3400Mhz megy magonként.Ehhez képest az mw3 20%procihasználat és még a videókártyát sem melegíti fel!FullHD Gameplay-om aki esetleg még nem próbálta!

Tegnap meglett a MW3 1 single pályát már vittem is. Nagyon hangulatos volt. Akinek ment a Mw2 annak 100% hogy ez is fog. Nálam a maximumon akadás nélkül ment pedig már jó 4 éves konfigom. A hangulat is mét megvan,, és szte még mindig ennek van leghangulatosabb singleje. Bár ezt még csak 1 pálya alapján mondom de valószínûleg a többi is a topon lesz.
Mikor MW3 kulcsot rendeltem náluk még volt belõle, sõt másnap is volt, mert itt írták többen is, hogy megkapták, én nem. Paypalos fizetés volt, tehát azonnal megkapták a pénzt, nem volt átfutási idõ, valahogy még is kimaradtam a szórásból. Én vissza kértem a pénzt, elvileg ma utalják.
Marfy
QUALITY IMAGE állítsd Native-ra és akkor nem lesz mosott és konzolos.

Jericho19
Igen.

A Virtualgame Shop eléggé nagy cigány oldal.Én Skyrim-et rendeltem tõlük és nem kaptam meg a kulcsot,majd ezek után írtam hogy mi a helyzet erre ugyanazt a választ kaptam tõlük mint ti az MW 3 esetében.Én visszakérem a pénzem. Remélem tartják a szavukat és visszautalják ma a pénzt.
Csak azt nem értem ha a Skyrim-nál azt írják hogy "Megérkeztek hozzánk a The Elder Scrolls V Skyrim CD kulcsok" akkor miért nincs nekik.Szerintem ez már bõven belefér a becsapás és megtévesztés kategóriába, úgyhogy én azt javaslom hogy mindenki kerülje el azt az oldalt.

For the Empire!

Üdv, hülye kérdésem lenne. McTavish = Soap?
Sziasztok, lehet butaságot kérdezek de létezik már magyar nyelvû összefoglaló a különbözõ új perkekrõl, perk-rendszerrõl ??

Köszi a linket ha van😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Megvettem én is 4300ért az orosz kulcsot. Multi elsõre fura volt, de aztán egész megtetszett, hangulatosak a mapok. Negatívum, hogy pl.: 7500 pont egy tdm-en hamar kigyûjthetõ, így vége a pályának rögtön. Meglepõdtem, hogy nincsenek dedikált szerverek és ez a fos P2P van.A grafika visszafejlõdött az MW2 óta! Miért? (mosottas kép) Konzolhatás és a fov is xar, nem egy pc-s beállítás. Csalódtam... :S
Büdös Bohóc
na toltam haverral 1 survival módot meg 4-5 spec opot, kibbbbaszott jóóóó

survival még inkább , valahogy azt gondoltam, hogy á majd ez full unalom repetitív szar lesz, DE NEM

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

N1ggA
Úgy tûnik csak valami bug volt, most már mûködik rendesen...

Spread De Love!

N1ggA
Hali! Véletlen New game-mel felülírtam a játékomat, és nem tudom onnan folytatni, ahol abbahagytam. A mission selectben ki tudom választani a legutóbb elkezdett pályát, de ott nem tudok savelni, és ha meghalok, akkor a new game-ben elkezdett legútóbbi checkpointtól folytatja. Hogy lehet ezt a problémát megoldani?

Spread De Love!

hali segítséget szeretnék kérni megvettem a játékot és a steam 27% -os frisssítés után le áll és kidob egy ilyen üzenetet:

steam.exe main exception error deleted steam.exe but the file is still there

A nod-ot kikapcsoltam nem tudom hogy milehet még a baj ha tudtok akkor segítsetek köszi
Marfy
Estét!
Kérnék egy kis segítséget, megvettem a játékot, steamrõl letöltöttem, minden rendben volt.
Viszont hiába állítok bármit is a grafikai beállításokban igénytelen pixeles az egész, a távoli dolgok pedig mosottasak, mintha csak konzolon játszanék. Néztem videót és képeket, ott viszont ettõl sokkal jobban néz ki. Mi lehet a baj?

Prince23
Antal99
rettenetesen célravezetõ taktika a házigazda apukáját ok nélkül macerálni

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Daell Drow
PH-n, de mar elfogyott ahogy nezem.
Antal99
szia

hol vetted a kulcsot?
pls,help

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

DarkSector
Semmi köze az IW-hoz, a játékosok egyre kielégíthetetlenebbek.
Mindig az kellene ami nincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AnarchoiD
vegulis nem kicsik a mapok egy doom1 hez kepest pl 😉 sott doom2 hoz kepest valtozatosak is.

az a baj annyi ember hagyta el az infinity wardot hogy mnostanra senki se maradt regi mw gardabol ezert sikerult ez ilyen tragyara szvsz

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

FeikG
A HC brutál jó!

FeikG
Kicsi map-ok?! Majdnem nagyok is..
Te mit szeretnél?órákig keresgélni a campereket?

Daell Drow
Sziasztok
Roviden nekem elsore nagy csalodas, BO-hoz es MW2hoz kepest is a multi. ilyen fos kis mapokat sem lattam meg, eleve a DLC-re tartogatjak a jobb mapokat szerintem.
A single es a spec op jo lesz az nem volt elotte sem problema.
Amugy az utolso pillanatban vissza mondtam a dobozost, a sok negativ kritika miatt. Es tegnap este vettem kulcsot 4k-ert, es azt kell mondjam annyit is er max.
reaper4
szép szép, csak akad, így, h fel is veszed 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

uhh,má hack is van....az szép

Muttley
annál is inkább, h páros években
nem Modern Warfare van 😉
a World at war és a Black Ops single része számomra = 1 zsák sz.r

Just do it :)

lac coo
100%-ban hozza azt amit vállal, lehet trollkodni hogy csak egy DLC stb, de a konkurensek egyenlõre programozni és scriptelni tanuljanak, ne COD-al versenyezni 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Frank99
én is ezt kaptam.

én megvárom, a gyerek addig tolja a gépemen a singlét. Így ua. áron lesz meg, mint az enyém.

a levélbõl egyértelmû, hogy kicsesztek velük, az ígért kulcsokat késõbb kapják meg.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nekünk most jött email,hogy hétfõn lesz. És,hogy várok-e vagy sem. Fasza.. Mondjuk ha visszaküldik sem vagyok elõrébb mert máshol jóval drágább így legalább egy ezrest elengednek. Bár van némi belsõ infóm és arra is van esély,hogy a hétvégén sikerül máshonnan beszerezniük. Na mind1 REMEK!

Én 7.-én rendeltem, megvártam a 24 órát, de se híre se hamva. Írtam nekik a válaszban a mai napot ígérték és még mindig semmi. Ez volt az elsõ és utolsó rendelésem tõlük. Legalább egy mailt dobhattak volna, hogy bocs kifogyott.
Üdv

GT: Halboy

Nagylaci
Egyébként senkinek nem mûködik a játék néhány órája?

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Hát Urak!
Sajnos még nekem sem jött meg a cd key...vagyok nagyon gondolkodóban mit is csináljak!!!(virtualgamme) 09.-ei rendelés
Frank99
én megírtam nekik, hogy megvárom a 2. kódot. ez elsõt megkaptam

Gondoj bele jovore mar 13 millat kaszalnak elso nap ugyanazert a xarert 😄
azért ez vicces <#taps>

DarkSector
Embere válogatja...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez a legjobb COD ami letezik ezen bolygon? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Lófasz se jött. Mailre nem kaptam választ, csak annyit kérdeztem, hogy van-e valami info, jön-e ma kulcs vagy vegyem máshol? Még kicsit várok, aztán veszem máshol, innen meg kérem vissza a pénzt. 8-án fizettem ki a códot, azóta várok rá.
Na valakinek mejött már a kód..vagy a pénz vissza??
<#sir>

DarkSector
Nanáhogy elõrendelésekkel együtt mive írja hogy a fizikailag vásárlók kb 1.5 millioan voltak...

Ez nyilván az elõrendelésekkel jön össze, mint ahogy a bf3 is csak ettõl 5 egy nap alatt.
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ 1-2 milla warez ha nem több

Frank99
igen, de vettem a gyereknek is egy kulcsot, na az tegnap de óta nem jött meg...

9,3 millió egy nap alatt!

Te jóóó ég! 😊))

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Valamikor napközben frissítették a kiírást:"Az MW3 CD kulcsok jelenleg elfogytak, a pótlását megkezdtük. A mai napon várhatóan ismét rendelhetõ lesz."

Ugyan akkor az MW3-nál nincs add to cart button, szóval ha valaki akarná, akkor sem tudná jelenleg rendelni. Azt viszont nem figyeltem, hogy ezt mikor vették le.
Diktator74
FullHD Gameplay-om:
1080p-ben szép tiszta teljes képernyõn!!