Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baxo: jóhogy ott vannak
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Majd légyszi írd már meg, hogy visszakaptad-e a pénzt, mert még én egyenlõre kitartok, megvárom ezt a hétfõi idõpontot...hátha Aztán,ha akkor sem jön meg lemondok róla és visszakérem a pénzem én is! Mondjuk azért rendeltem onnan, mert innen többen is jelezték, hogy megkapták tõlük a rendelésüket, remélem tényleg csak valami átmeneti probléma...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
igen, és akkor gondolom neked 13600mhz-es cpu-d van. Fasza. <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
A Virtualgame Shop eléggé nagy cigány oldal.Én Skyrim-et rendeltem tõlük és nem kaptam meg a kulcsot,majd ezek után írtam hogy mi a helyzet erre ugyanazt a választ kaptam tõlük mint ti az MW 3 esetében.Én visszakérem a pénzem. Remélem tartják a szavukat és visszautalják ma a pénzt.
Csak azt nem értem ha a Skyrim-nál azt írják hogy "Megérkeztek hozzánk a The Elder Scrolls V Skyrim CD kulcsok" akkor miért nincs nekik.Szerintem ez már bõven belefér a becsapás és megtévesztés kategóriába, úgyhogy én azt javaslom hogy mindenki kerülje el azt az oldalt.
For the Empire!
Köszi a linket ha van😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
survival még inkább , valahogy azt gondoltam, hogy á majd ez full unalom repetitív szar lesz, DE NEM
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Spread De Love!
steam.exe main exception error deleted steam.exe but the file is still there
A nod-ot kikapcsoltam nem tudom hogy milehet még a baj ha tudtok akkor segítsetek köszi
Kérnék egy kis segítséget, megvettem a játékot, steamrõl letöltöttem, minden rendben volt.
Viszont hiába állítok bármit is a grafikai beállításokban igénytelen pixeles az egész, a távoli dolgok pedig mosottasak, mintha csak konzolon játszanék. Néztem videót és képeket, ott viszont ettõl sokkal jobban néz ki. Mi lehet a baj?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
hol vetted a kulcsot?
pls,help
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Mindig az kellene ami nincs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az a baj annyi ember hagyta el az infinity wardot hogy mnostanra senki se maradt regi mw gardabol ezert sikerult ez ilyen tragyara szvsz
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Roviden nekem elsore nagy csalodas, BO-hoz es MW2hoz kepest is a multi. ilyen fos kis mapokat sem lattam meg, eleve a DLC-re tartogatjak a jobb mapokat szerintem.
A single es a spec op jo lesz az nem volt elotte sem problema.
Amugy az utolso pillanatban vissza mondtam a dobozost, a sok negativ kritika miatt. Es tegnap este vettem kulcsot 4k-ert, es azt kell mondjam annyit is er max.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
nem Modern Warfare van 😉
a World at war és a Black Ops single része számomra = 1 zsák sz.r
Just do it :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
én megvárom, a gyerek addig tolja a gépemen a singlét. Így ua. áron lesz meg, mint az enyém.
a levélbõl egyértelmû, hogy kicsesztek velük, az ígért kulcsokat késõbb kapják meg.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Üdv
GT: Halboy
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sajnos még nekem sem jött meg a cd key...vagyok nagyon gondolkodóban mit is csináljak!!!(virtualgamme) 09.-ei rendelés
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#sir>#sir>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Ugyan akkor az MW3-nál nincs add to cart button, szóval ha valaki akarná, akkor sem tudná jelenleg rendelni. Azt viszont nem figyeltem, hogy ezt mikor vették le.