7458
IZÉ
  • TaRka0107
  • pett3rson
    hmm..ez jó kérdés...
  • TaRka0107
    Üdv!

Gondolkozok rajta erősen, hogy vegyek a játékhoz kulcsot. Megéri szerintetek kiadni érte? Van benne sok csaló? El lehet vele lövöldözni sokáig? :DDDDDDD
  • Geri98
    bevált a ragdollosdi! szerintem az eredeti non-ragdoll animációk sokkal jobbak mintha a ragdoll be lenne kapcsolva, mert ebben a játékban (vagyis az egész mw sorozatban) enyhénszólva semmit nem ér a ragdoll. nekem mindig akkor ér valamit a ragdoll, ha lehet mozgatni őket a földön is :) tudom idióta felfogás :D de amúgy is szerintem elég ronda a ragdoll animáció, látszik hogy az embernek szinte nincs is súlya, meg olyan mintha mindenki 9 évet balettozott volna mert olyan hajlékonyak...

úgyhogy én maradok a régi meganimált haláloknál
  • pett3rson
    Ez jónak tűnik, csak kérdés, hogy mennyit engedélyez maga a játék, hiszen a pingbar-t is letiltották. Nálam még mindig át van írva, de akkor is csak 4-et mutat, azaz a default értéket. Remélhetőleg azért ezeket nem találják olyan nagy vétségnek, hiszen mégiscsak teljesítmény javítók és nem hack - legalábbis szerintem.
  • gömbgiliszta
    itt van valami, de nem próbáltam, a játékban meg tényleg nem lehet kikapcsolni.

• Geri98
    sziasztok!

nem lehet valahogy kikapcsolni a ragdoll-t? néha elég bugyuta pózokat tudnak felvenni, de nem látom a ragdoll kikapcsolása pontot sehol az options-ben. eddig mindkét mw-ben volt ilyen...
  • DarkSector
    Most laggol vagy szaggat a játék, döntsd el.
    A lagg netes multinál van míg a szaggatás meg offline.
  • tototto
    nem sokat játszottam még, eddigi tapasztalatom hogy árnyék és élsimítást kikapcsolva és még egy két dolog kivételével minden beállítást bekapcsolva, maxra téve is jól megy a játék
    de és itt jön a gondom 3-4 pálya után elkezd laggolni, és egyre jobban ha csak félrenézek egy idő után be akad a játék 2-3 secekre, játszhatatlanná lassul, és mindegy utána mit állítok menüben szar is marad, még a főmenüben a háttérben úszó füst is akadva megy , meg az egér kurzor is
    a gépem C2D 8400 3ghz, 4 GB, 4850HD, win7 64bit
    ennyire gyenge lenne a gépe, hozzá?
    eddigi COD-ok mind jól futottak, a graf kb ugyanaz szal nem értem
    másnál is előfordult már a hiba?
  • Kombinator1991
    Akimbo azért ilyen, hogy a nooboknak legyen sikerélménye. Nekem van egy taktikom amivel 10-böl 7-szer lelövöm az akimbóst ha nem oldalrol vagy hátulról jön. Stalker ozt válhozemlve közlekedsz ozt jónapot szemböl csak az űberkemperek akik a fejük tetejével lőnek tudnak leszedni meg néha késsel.
  • pett3rson
    off:

ja, már otthon voltam mikor ezt írtam :) amúgy de, még megnéztem egy dolgot, aztán pihentem, mert most suliba vagyok :)

on:
  • pett3rson
    ne is foglalkozz vele, szerintem jobb a kick, legalábbis SCAR azzal üzemel jól..vagy csak Én szoktam hozzá nagyon, de stability-vel nagyon szarul játszottam.
  • pett3rson
    hát ez megint jó vidi lett, ütős zenével :D
  • Nagylaci
    Sértődik a fene! :) Főleg, hogy tök igazad van. Komolyan mondom lassan annyira bosszant a sok akimbozó elme roggyant, hogy pezsgőt bontok ha végre nerfelik ezt a szart! Mondjuk inkább kivenném teljesen a játékból oszt' jónapot. :) Egyébként is ha figyeled egyetlen(!) alkalommal használom és akkor is csak azért mert kifogy az UMP -ből a lőszer. Amíg ennyire OP ez a vacak addig néha használni kell, hogy ne legyek n00b -ék "tölteléke"... :(
    Kb. annyit használom mint itt a videóban. Szinte soha. Általában overkill MSR + ACR -el játszom.
  • gosumofo
    Ne sértődj meg, de ezek a dual wieldes faszlámulások se neked se a játéknak nem jó reklám.
  • Nagylaci
    Nem... A "Stability" a célzást segíti! amikor ugye célzol bármelyik fegyverrel akkor a nézőke vagy optika imbolyog egy picit amitől nehéz pontosan célozni. Ezzel a lehetőséggel csak alig mozog majd úgyhogy könnyebb lesz gyorsan becélozni valakit. DE amint lőni kezdesz a fegyver visszarúg és azt kompenzálnod kell. Na erre jó a "Kick" ugyanis ha ezt használod akkor célozni nem lesz könnyebb, de amikor lősz nem kell annyit kompenzálnod majd mert a fegyver kevésbé rúg vissza(kick...).

Egy újabb videó tőlem:

• robotnyk
    ha állsz egyhelyben és becélzol a fegyverrel, akkor van egy kis imbolygás mikor nem lősz, ezt csökkenti a stability
  • Antal99
    gondolom vállhoz emelt fegyverrel :)
  • Frankie87
    Ezt most nem teljesen értettem.kkor a stability csökkenti a félrehgordást, mikor célozva lövök? Az utóbbit nem értem.
  • robotnyk
    a kick a visszarúgást csökkenti mikor tüzelsz. a stability azt az imbolygást csökkenti ami alaphelyzetben tapasztalható ha célzol
  • Frankie87
    Olyan kérdésem lenne még, hogy mi a küldönbség fegyver perknél a kick, ill. a stability között?
  • Sforzan
    A kick, meg az attachments nem a weapon proficiency-be tartoznak?:)
    Nekem van egy Assault long nevezetű class-om, amiben M16-t meg Type 95-t szoktam használni. Ott fixen ez van beállítva perk 1-nek, de máshol én sem használom. Egész jól használható kemper bandák távoli kiszedésére:)
    Egyébként, ha ugyanúgy van mint az MW2-ben, akkor thermal csatolmánnyal is működnie kellene a levegő visszatartásnak, de ezt még nem próbáltam.
  • Frankie87
    Hát az elég kemény lehetett... gondolom nem rohansz most haza gépezni..:D
  • pett3rson
    ja, 24 óráztam :)
  • Frankie87
    Na igen, azért még így is nagyon jó perk. Főleg a camperek ellen is jó, mert ugye sokszor van, hogy annyira elbújik valami mőgé, hogy csak a feje búbja van kint, és azt lehetetlen észrevenni. Legalábbis nekem. Eddig amúgy a hackert használtam perknek, de lehet áttérek erre, mert mostmár, hogy tudom mire jó.

Ám Te is dolgozol, hogy ilyen korán gépnél vagy? :)
  • pett3rson
    nem hiszem, hogy assaulthoz jól jönne, mert ott azért van más használhatóbb, mint a breath, pl a kick vagy az attachments is akár, bár HC-n jól adagolta azért a kis SCAR mikor csináltam a challenge-et. Több class-t kell összerakni és amelyik jobban fekszik Neked azt használd. Az meg hogy a pro-t éppen nem használod ki még nem gond, mert elég az ha már sokkal messzebb meglátod az ellent, mint Ő Téged...
  • Frankie87
    Köszi, tetszik nekem is, csak a PRO része nem. Hiszen sniperen kívül nem is kell hosszú lélegzet...:S vagy én tudom rosszul?
  • FeikG
    Ettől most hanyatt kell esni? vagy mi??,hogy álló helyzetben néha-néha el-el találtál valakit!
  • DarkSector
    Máskor ne is reagálj ilyenekre...törölni fogom...
  • DarkSector
    Olvass a banner alól ember...következőt törlöm a francba...
  • koocos
  • vajo
    aha. szerintem jó. majd megveszem bf3-at is és akkor már nem játszok vele. de jobb mint a cod. :))
  • pett3rson
    ez ugye most nem komoly?? ja és Te még játszol ezzel a szarral??
  • vajo
    Ohh...sry, rossz linket raktam be. Azért megnézhetitek, még ha utáljátokis a mohát. gondolom. :D és sry mégegyszer.
  • vajo

új vidim :D
  • pett3rson
    a marksman megmutatja a nagy távolságokra lévő célpontokat is, méghozzá úgy, hogy felvillantja az illető nevét :)
    leginkább assault-nál jön jól, ha be vagy zoomolva, akkor van, hogy elbujkált ellenséget is ki tudod szúrni, jó kis perk, érdemes kipróbálni.
    a Pro verziója kétszer annyi levegő visszatartást ad, ami sniper-nél életbevágó is lehet.
  • gömbgiliszta
    nem, miért?
  • csuripi
    A játék szerverkeresőjében megkeresed a kívánt szervert.
  • Antal99
    ok,hogy kiírtátok a [Modern Warfare 3 szerverek] -et

De hogy lehet csatlakozni???
  • Frankie87
    Mit ad a Marksman? És a Pro?