7458
IZÉ
-
#4093 -
pett3rson #4092 hmm..ez jó kérdés... -
#4091 Üdv!
Gondolkozok rajta erősen, hogy vegyek a játékhoz kulcsot. Megéri szerintetek kiadni érte? Van benne sok csaló? El lehet vele lövöldözni sokáig? :DDDDDDD -
Geri98 #4090 bevált a ragdollosdi! szerintem az eredeti non-ragdoll animációk sokkal jobbak mintha a ragdoll be lenne kapcsolva, mert ebben a játékban (vagyis az egész mw sorozatban) enyhénszólva semmit nem ér a ragdoll. nekem mindig akkor ér valamit a ragdoll, ha lehet mozgatni őket a földön is :) tudom idióta felfogás :D de amúgy is szerintem elég ronda a ragdoll animáció, látszik hogy az embernek szinte nincs is súlya, meg olyan mintha mindenki 9 évet balettozott volna mert olyan hajlékonyak...
úgyhogy én maradok a régi meganimált haláloknál -
pett3rson #4089 Ez jónak tűnik, csak kérdés, hogy mennyit engedélyez maga a játék, hiszen a pingbar-t is letiltották. Nálam még mindig át van írva, de akkor is csak 4-et mutat, azaz a default értéket. Remélhetőleg azért ezeket nem találják olyan nagy vétségnek, hiszen mégiscsak teljesítmény javítók és nem hack - legalábbis szerintem. -
#4088 itt van valami, de nem próbáltam, a játékban meg tényleg nem lehet kikapcsolni.
-
Geri98 #4087 sziasztok!
nem lehet valahogy kikapcsolni a ragdoll-t? néha elég bugyuta pózokat tudnak felvenni, de nem látom a ragdoll kikapcsolása pontot sehol az options-ben. eddig mindkét mw-ben volt ilyen... -
#4086 Most laggol vagy szaggat a játék, döntsd el.
A lagg netes multinál van míg a szaggatás meg offline. -
#4085 nem sokat játszottam még, eddigi tapasztalatom hogy árnyék és élsimítást kikapcsolva és még egy két dolog kivételével minden beállítást bekapcsolva, maxra téve is jól megy a játék
de és itt jön a gondom 3-4 pálya után elkezd laggolni, és egyre jobban ha csak félrenézek egy idő után be akad a játék 2-3 secekre, játszhatatlanná lassul, és mindegy utána mit állítok menüben szar is marad, még a főmenüben a háttérben úszó füst is akadva megy , meg az egér kurzor is
a gépem C2D 8400 3ghz, 4 GB, 4850HD, win7 64bit
ennyire gyenge lenne a gépe, hozzá?
eddigi COD-ok mind jól futottak, a graf kb ugyanaz szal nem értem
másnál is előfordult már a hiba? -
Kombinator1991 #4084 Akimbo azért ilyen, hogy a nooboknak legyen sikerélménye. Nekem van egy taktikom amivel 10-böl 7-szer lelövöm az akimbóst ha nem oldalrol vagy hátulról jön. Stalker ozt válhozemlve közlekedsz ozt jónapot szemböl csak az űberkemperek akik a fejük tetejével lőnek tudnak leszedni meg néha késsel. -
pett3rson #4083 off:
ja, már otthon voltam mikor ezt írtam :) amúgy de, még megnéztem egy dolgot, aztán pihentem, mert most suliba vagyok :)
on: -
pett3rson #4082 ne is foglalkozz vele, szerintem jobb a kick, legalábbis SCAR azzal üzemel jól..vagy csak Én szoktam hozzá nagyon, de stability-vel nagyon szarul játszottam. -
pett3rson #4081 hát ez megint jó vidi lett, ütős zenével :D -
#4080 Sértődik a fene! :) Főleg, hogy tök igazad van. Komolyan mondom lassan annyira bosszant a sok akimbozó elme roggyant, hogy pezsgőt bontok ha végre nerfelik ezt a szart! Mondjuk inkább kivenném teljesen a játékból oszt' jónapot. :) Egyébként is ha figyeled egyetlen(!) alkalommal használom és akkor is csak azért mert kifogy az UMP -ből a lőszer. Amíg ennyire OP ez a vacak addig néha használni kell, hogy ne legyek n00b -ék "tölteléke"... :(
Kb. annyit használom mint itt a videóban. Szinte soha. Általában overkill MSR + ACR -el játszom. -
gosumofo #4079 Ne sértődj meg, de ezek a dual wieldes faszlámulások se neked se a játéknak nem jó reklám. -
#4078 Nem... A "Stability" a célzást segíti! amikor ugye célzol bármelyik fegyverrel akkor a nézőke vagy optika imbolyog egy picit amitől nehéz pontosan célozni. Ezzel a lehetőséggel csak alig mozog majd úgyhogy könnyebb lesz gyorsan becélozni valakit. DE amint lőni kezdesz a fegyver visszarúg és azt kompenzálnod kell. Na erre jó a "Kick" ugyanis ha ezt használod akkor célozni nem lesz könnyebb, de amikor lősz nem kell annyit kompenzálnod majd mert a fegyver kevésbé rúg vissza(kick...).
Egy újabb videó tőlem:
-
#4077 ha állsz egyhelyben és becélzol a fegyverrel, akkor van egy kis imbolygás mikor nem lősz, ezt csökkenti a stability -
#4076 gondolom vállhoz emelt fegyverrel :) -
#4075 Ezt most nem teljesen értettem.kkor a stability csökkenti a félrehgordást, mikor célozva lövök? Az utóbbit nem értem. -
#4074 a kick a visszarúgást csökkenti mikor tüzelsz. a stability azt az imbolygást csökkenti ami alaphelyzetben tapasztalható ha célzol -
#4073 Olyan kérdésem lenne még, hogy mi a küldönbség fegyver perknél a kick, ill. a stability között? -
Sforzan #4072 A kick, meg az attachments nem a weapon proficiency-be tartoznak?:)
Nekem van egy Assault long nevezetű class-om, amiben M16-t meg Type 95-t szoktam használni. Ott fixen ez van beállítva perk 1-nek, de máshol én sem használom. Egész jól használható kemper bandák távoli kiszedésére:)
Egyébként, ha ugyanúgy van mint az MW2-ben, akkor thermal csatolmánnyal is működnie kellene a levegő visszatartásnak, de ezt még nem próbáltam.
-
#4071 Hát az elég kemény lehetett... gondolom nem rohansz most haza gépezni..:D -
pett3rson #4070 ja, 24 óráztam :) -
#4069 Na igen, azért még így is nagyon jó perk. Főleg a camperek ellen is jó, mert ugye sokszor van, hogy annyira elbújik valami mőgé, hogy csak a feje búbja van kint, és azt lehetetlen észrevenni. Legalábbis nekem. Eddig amúgy a hackert használtam perknek, de lehet áttérek erre, mert mostmár, hogy tudom mire jó.
Ám Te is dolgozol, hogy ilyen korán gépnél vagy? :) -
pett3rson #4068 nem hiszem, hogy assaulthoz jól jönne, mert ott azért van más használhatóbb, mint a breath, pl a kick vagy az attachments is akár, bár HC-n jól adagolta azért a kis SCAR mikor csináltam a challenge-et. Több class-t kell összerakni és amelyik jobban fekszik Neked azt használd. Az meg hogy a pro-t éppen nem használod ki még nem gond, mert elég az ha már sokkal messzebb meglátod az ellent, mint Ő Téged... -
#4067 Köszi, tetszik nekem is, csak a PRO része nem. Hiszen sniperen kívül nem is kell hosszú lélegzet...:S vagy én tudom rosszul? -
#4066 Ettől most hanyatt kell esni? vagy mi??,hogy álló helyzetben néha-néha el-el találtál valakit! -
#4065 Máskor ne is reagálj ilyenekre...törölni fogom... -
#4064 Olvass a banner alól ember...következőt törlöm a francba... -
koocos #4063 -
vajo #4062 aha. szerintem jó. majd megveszem bf3-at is és akkor már nem játszok vele. de jobb mint a cod. :)) -
pett3rson #4061 ez ugye most nem komoly?? ja és Te még játszol ezzel a szarral?? -
vajo #4060 Ohh...sry, rossz linket raktam be. Azért megnézhetitek, még ha utáljátokis a mohát. gondolom. :D és sry mégegyszer. -
vajo #4059
új vidim :D -
pett3rson #4058 a marksman megmutatja a nagy távolságokra lévő célpontokat is, méghozzá úgy, hogy felvillantja az illető nevét :)
leginkább assault-nál jön jól, ha be vagy zoomolva, akkor van, hogy elbujkált ellenséget is ki tudod szúrni, jó kis perk, érdemes kipróbálni.
a Pro verziója kétszer annyi levegő visszatartást ad, ami sniper-nél életbevágó is lehet. -
#4057 nem, miért? -
csuripi #4056 A játék szerverkeresőjében megkeresed a kívánt szervert. -
#4055 ok,hogy kiírtátok a [Modern Warfare 3 szerverek] -et
De hogy lehet csatlakozni??? -
#4054 Mit ad a Marksman? És a Pro?