Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivan? 😄

The Matrix has you...

Üdv!

Esetlegesen tud valaki, olyan oldalt ahol magyarúl le vannak írva, hogy melyik perk mit tud, és a hozzájut tartozó callengekhez mit kell csinálni?

robotnyk
hm, mit patcheltek? frissítette a steam az MPt is.
indítsd újra a steam-et, ha nem jó ezután sem, akkor "verifáld" a játékot, letölti ami neki kell.

The Matrix has you...

ozimak
Üdv!

Lenne egy gyors kérdésem: Hogy tudok dedikált szerót inditani? A menüben engedélyeztem a browsert stb. de hogy lehet olyan dedi szerót inditani ami fut a háttérben akkor is ha mondjuk én lejövök róla? Ráadásul az rcon console-t is engedélyeztem de azt sem vágom hol van <#nemtudom>
Segitene valaki? Szivesen futtatnék dedi szerót mert van egy 100/35-ös netem <#vigyor>
szabikafarkas
hello
az lenne a problemam, hogy az MW3 jatek inditasanal kiirja, hogy can't load image'xp'
ez mit jelentene?:-s

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

Prince23
Ja hozza a színvonalat 😊 Cooppal együtt

Multit probáltad már? 😄

Szerintem nagyon jó a single!!!!

DarkSector
Szobipet nem fogom külön mindenki számára leírni, warez topik fent jobbra van.
BF vs COD megintcsak bannerban van, ahogy sokminden más is.

Aki nem tájékozódik magára vessen.
Személyeskedés is törölve lesz.
Türelem elfogyott.
Neked most azért írtam le mert látom új vagy még.

Tartsd tiszteletben a topik tagjainak szokását.
Köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Egyedül lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

De gépezek, ne szójjá be 😄

The Matrix has you...

BoneDragon
Na milyen a játék?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne gépezzéé órán!

van olyan, hogy más szinkront kap. egyébként nem figyeltem ilyenre 😊

The Matrix has you...

davidka003
Másnak is feltûnt, hogy Nikolai hangja más lett mint ami a 2. részben volt? Illetve talán Makarov hangja is más. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Te melyik mw2-vel játszottál? szerintem többnyire nagyobbak lettek a map-pok, ezzel együtt viszont sokkal bonyolultabbak is, alul-felül jönnek és a spawn rendszer ami még mindig szar, mert mögéd rakja az ellent vagy oda ahol nem számítasz rá.

The Matrix has you...

DarkSector
Ez a baj hogy nincsen FAQ, ha lenne akkor betehetjük...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Darksector, ezt a hsz-t betehetnéd FAQ-ba - már ha van ilyen. Nekem is ez volt a gond reggel, csak nekem a multi nem indult.

The Matrix has you...

pisztácia
Frissíti az MW3-at a steam😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

TaRka0107
Valaki vett danih-tól ph-n 4300-ért kulcsot? Tudna mondani róla valamit? Jól ment az aktiválás, sikerült?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Büdös Bohóc
Köszi ezt a jó tippet, nekem ilyen gondom most nem volt MW3-al de mással már igen, legközelebb legalább tudom mit kéne

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fpocok
Nincs mit. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megvan, köszi!
Mármint mindezt a steam-on belül, ne a winchesteren keresgélj 😊

Jobb gomb a játékon a steam könyvtáradban és properties. Ott a Local Files fület választod és onnan már egyértelmû lesz.

Segítsetek, hogy is lehet ilyet csinálni?
Valóban. Megoldotta a problémát. Köszi. Nem is tudtam, hogy lehet ilyet. 😊

Fpocok
Defrageljed és verifyold a steam fileokat.

Minden más STEAM-es játék indul, csak az mw3 single nem.<#falbav>
Ezt kaptam az imént 😊

Dear Steam Users and Steam Forum Users:

Our Steam forums were defaced on the evening of Sunday, November 6. We began investigating and found that the intrusion goes beyond the Steam forums.

We learned that intruders obtained access to a Steam database in addition to the forums. This database contained information including user names, hashed and salted passwords, game purchases, email addresses, billing addresses and encrypted credit card information. We do not have evidence that encrypted credit card numbers or personally identifying information were taken by the intruders, or that the protection on credit card numbers or passwords was cracked. We are still investigating.

We don’t have evidence of credit card misuse at this time. Nonetheless you should watch your credit card activity and statements closely.

While we only know of a few forum accounts that have been compromised, all forum users will be required to change their passwords the next time they login. If you have used your Steam forum password on other accounts you should change those passwords as well.

We do not know of any compromised Steam accounts, so we are not planning to force a change of Steam account passwords (which are separate from forum passwords). However, it wouldn’t be a bad idea to change that as well, especially if it is the same as your Steam forum account password.

We will reopen the forums as soon as we can.

I am truly sorry this happened, and I apologize for the inconvenience.

Gabe.

Azt esetleg tudja valaki, hogy a LAN-hoz kell a steam online kapcsolat? Vagy sem? Mert ha igen akkor sok értelme megint nincs. Vagyis csak kevesebb 😊

Akkor náluk lesz a gond. Nekem ezt írja a multihoz is. Várunk türelmesen...😊

Fpocok
Semmi köze hozzá.

pisztácia
Lehetséges, mert feltörték a steam-et...:S

forrás

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Nekem a single player nem indul" this game currently unavailable" hibaüzenettel, ilyenkor most mi van?<#nemtudom>
BF3 valóban jobban néz ki + kell az erõs masina hozzá. Viszont a single sokkal élvezhetõbb az MW3-ban. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy nekem sokkal jobban tetszik.
A multiban pedig mind kettõ játék hozza a tõle elvárt szintet. Se többet se kevesebbet. Olyan amilyennek lenniük kell.

Másnak sem megy az MW3 multi? Azt mondja a steam, hogy jelenleg nem elérhetõ...

hát meg kell hagyni a single player nem aratott nagyobb sikert, sõt még az elsõ Modern Warfare-t se közelítette meg, a másik meg azok a bizonyos módosítások, amiket most nem sorolok, de szerintem mindenkinek vegyes érzelmei vannak vele (mit kellett volna meghagyni az elõszõ MW2-bõl és mit javítani, fejleszteni INKÁBB...)

Viszont a Spec Ops elõtt le a kalappal, egy rossz szavunk nem lehet(van fejlõdés, XP...COOP...stb...stb...), max még olyat amit módosítottak a single palyer részben is, de a multit még nem próbáltam
Sziasztok!
Gépigény miatt elõbb a virágbolti verziót akartam kipróbálni, meg is tettem és remekül fut, ez azt jelenti, hogy a multi is így futna?

Rendben, megköszönném ha tennél fel képet mindkét beállításról. Sajnos én csak holnap este tudopm meglesni...😞
pisztácia
Okok, azt szeretném sokan megköszönnék...lassan megyek haza, meglesem majd én is.

Skynet
Köszönjük Emese. Csak a BF3 nem egy 2006-2007es játék grafikai színvonalán mozog és nem egy több mint 5 éves grafikai motor hajtja. Ehhez képest LOW grafikán is szebb,és bizony a minimális gépigénye az MW3 minimális gépigényével vetekszik.😊
Az pedig hogy 4 magvas 3400mhz-n ketyegõ proci..Ez akár egy quad8400-as is lehet ami egy fostömlõ..😊
Büdös Bohóc
Nem tudom, nem raktam még át. Ma reggel láttam ezt a hozzászólást, majd este kipróbálom 😊 Esetleg ha addig más véleményezõ nem lesz akkor majd rakok be screenshotokat összehasonlításra.

A NASA is kölcsönkéri néha a páylagörbék számolgatásához...

A multi engem sosem érdekelt igazán de a single hangulata toronymagasan jobb mint legtöbb hasonló FPS-é. Mintha egy filmbe csöppentünk volna. A rendezés nagyon fontos még ha scripteléssel is lehet csak megoldani. A

z új Medal of honor-ban pl már féltem hogy kiakad az álkapcsom a rengeteg ásítástól olyan unalmas volt. Pedig azt is meg lehetett volna csinálni remekül.
A BF -ben már némleg több hangulat de még így sis nagyon le van maradva a MW3 singletõl,, pedig elméletileg úgy lett beharangozva hogy single is veri majd a MW3-ét.

Itt meg azt veszem észre (tegnapi elsõ pálya) hogy beszív a hangulat és csak a a pálya végén veszek újra levegõt. 😊 Ilyen utoljára a Mw2-ben volt.

Anno amikor MW1 megjelent én azok közé tartoztam akik pfujoltak hogy "miért hozta a jelenbe amikor manapság semmilyen komoly konfliktus nincs, turbános kecskepásztorokra meg nem olyan nagy feeling high-tech fegyverekkel lövöldözni. " de szerencsére nagyon pozitívat csalódtam ebben a sorozatban.
Fényévekkel jobb! xD Nincs az a elmosódott kép és az élek is sokkal jobbak!
Mennyivel lett szebb a grafikája, h highról nativra raktad?
Így mindig aktuális a kiírás 😊
Marfy
Ez a Virtualgame Shop elég pitiáner egy "üzlet" lehet, már a kiírás is nevetséges "A CD kulcsok jelenleg nem elérhetõk, a holnapi nap folyamán újra rendelhetõ lesz!", szóval holnap avagy szombaton, de szombaton is ez lesz kiírva szóval vasárnap és így tovább...

Köszönöm!
Nekem is a hétfõt írták, aztán a honlapon meg már azt, hogy holnap lehet rendelni...
Grove4
Eredeti a játék.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Büdös Bohóc
bazz én meg csak highra raktam nem figyeltem, hogy az lehet a "jobb" 😄

Off: Mert BF3 ultrához nem 3400Mhz-es cpu kell hanem egy 1.5Gb 2Gb-os VGA, amúgy ha megnéznéd, nagyon jól skálázható a motor, kinézethez képest nem nagy a gépigyéne. Nálam jobban fut mint a BC2.

Razzor:majd jelzem, elvileg kapom az smst. Nem hiszem, hogy átvernének, csak a komunikáció nem az erõsségük. Ma még mindig az volt a honlapon, hogy ma érkzik a kulcs, holott tegnap már megírták, hogy csak hétfõre várják. Na meg ott a Skyrim, azt sem tudják küldeni ahogy olvasom, de rendelni lehet kulcsot még midnig...