Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Annyira, hogy a változatosság kedvéért megdöntött mindenféle eladási rekordot ami létezik... Jó ég mi lenne ha nem unnák az emberek??!! 😄 😄 😄
Szerintem is teljesen rendben van a játék. Kicsit tényleg gáz, hogy nem hajlandóak új grafikus motort készíteni hozzá, de azért elõnye is van ennek. Vajon hány játékosnak köhög csak a gépén a BF3 amúgy gyönyörû Frostbite2 -je? Így meg garantálva van, hogy még 3-4 éves elavultnak mondható konfigokon is hasít mint állat.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Nem tudom egyébként miért fikázzák. grafika szerintem teljesen jó, Multi is jó, pörgõs.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Valamint ez az M4A1 fegyver vmi nagyon brutál jól néz ki, Asszem jó ideig csak ezzel megyek multiban.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
2. VPN-en aktiválod és onnantól kezdve ott használod ahol akarod(ország)
3. Csinálsz neki egy új steam reget és nem kockáztatod a többi gamet...
4. Az Activision maga állt elõ azzal,hogy mostmár az orosz cd kulcsosok is le tudják angolositani steamen belül. Szerinted nem tudnak errõl és majd most utána szépen kibannolnak mindenkit?<#conf>#conf>Milyen alapon?
5. Mi is pénzért vettük a gamet nem bannolhat ki csak úgy azért mert én nem 12900-ért vettem... nem accountot vettem hanem gyári serialt.
6. A steam is engedélyezi az orosz kulcs más régióban való használatát(csak aktiválni kell orosz ip-vel),ez sem véletlen...
Amúgy mitõl buta? <#vigyor>#vigyor>
U.I.: Frank,ha jól tudom Te is itt vetted és meg is érkezett,legalább is itt ezt írtad. Vagy, akkor még sem?
Így maradt 576, 12k HUF-ért...😞
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Ahogy a tegnapi napon is tájékoztattuk Önt,a mai napra várjuk az újabb adag kulcs megérkezését.
Jelenleg,még hozzánk sem érkezett meg. .
Ha szükséges akkor visszautaljuk a Call of Duty Modern Warfare 3 árát!"
Egy ideig visszaszivva minden amit irtam...meglátjuk mi lesz!!
<#idiota>#idiota>
Steam-en meg beregelitek, és letölti a full game-et?
Parasite Eve 2, best game EVER!
<#boxer>#boxer>
<#confused>#confused>
Én voltam az aggódó. Kösz hogy megnyugtattál. Mondjuk sejtettem hogy ha MW2 maxon süvített sõt még a BF3 is közepesnél kicsit jobban elment akkor it se lehet baj de jó tudni. Azt hiszem akkor el is nézek most a boltba. 😊
<#fejvakaras>#fejvakaras>
ugyanígy jártam. Megértem, ha elfogy, de akkor írnának, hogy bazzeg várni kell, vagy valami, elnézést, de ezt csak akkor kapod meg, ha írsz nekik, hogy mivan már?
Ám ez a cfg tuning engem is érdekelne. A fejlõdésrõl mit tudtok? Melyik szintem mit kapunk? Hány prestige, max lvl?
Virtualgame Shop-tól nem rendeltek játékot én lassan 3.napja rendeltem és kifizettem(akkor még rendelhetö volt,természetesen)..most meg azt irják nincs kód,majd lesz...de könyörgöm én tegnap elött rendeltem akkor még volt....remélem adnak számlát, ha nem jól beszopatom öket az APEH-os haverral....a kurvaanyját az ilyen szarházi cégnek!!
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Ááá, most már értem, köszi szépen.
:-)
tegnap én is letettem, örültem is nagyon :-)))
4 órás játékkal 24-es vagyok, gyorsabb a játék jóval mint az elõdjei, nekem bejön.
Sokan aggódtak a következõ processzor miatt:
DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+
Tájékoztatásul közlöm, hogy a következõ beállításokkal nekem 60+ fps-t generál:
1440*900
minden érték OFF-on (kivéve a shadows)
textúra HIGH
További cfg:
- ATI Radeon HD 4850 (512Mb)
- Kingmax KLDE88F-B8KB5 2GB DDR2 x2
------------
Magáról a játékról egyenlõre nem írnék véleményt, pont az elõzõekben tapasztalt flameparty miatt. 1 órát multiztam, ez alatt pozitív benyomások értek. Majd ha minden módban jelentõsebb idõt töltöttem, nyilatkozom.
Béke
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"