Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
és ott mit kellene csinálnom?
hol lehet kikapcsolni zenét, h játék alatt ne legyen.
elõre köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ez is mehetne bannerba, mert még lehet meg fogják kérdezni 200an.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Most totltam végig a single campaignt-t... A kérdésem az, hogy miért 56%-ot mutat a játékmód választó képernyõn a campaign állapotjelzõ?
Köszi: benedek
Silence! I keel you...
1. A dead silence-t a pro rész figyelmen kívül hadja nem teszteltem, de a játékban közvetlenül van beírva szal ha nem igaz akkor BUG.
2. A másik problem, hogy gugoló ellenfelek ellen sz*rt se ér.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Az ak sd-n messze a legjobb,smg pedig p90,akimbo,az mind1,mind über..
a type 95 és az m16,pedig kempelésre jó,tehát nálam esélytelen..
Tehát maradnak a klasszikusok,colt,g36,ak..a sok új kütyü,csak mézes madzag.
De hát persze,ez nálam van így...
Én pl.sajnos nagyon sokszor vagyok host és míg a mw2-nél elõny volt,itt számomra hátrány,mivel 6 éves a configom és kiakasztja,ha hostolok,így 1-2 kör és resetelnem kell..
De már látom,ameddig ki nem maxolja mindenki,addig a dedikált szerverek mellõzve lesznek..
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
pedig szinte ua.néhány apróságtól eltekintve..
Tudod csak jó kérdésre kaphatsz, jó választ!
1. A dedikált szerverkeresõben nincs külön fül, hogy az adott szeró HC-e avagy nem a szeró nevében nincs mindig benne.
2. Nincs report rendszer szal max forumra lehet a cheatereket töltögetni amit sokan valszeg telespamolnak kétes videókkal aztán nemfog törõdni vele a kutya se.
3. A dedikált szerón ha tiltott cucc van a konfigban, akkor megjelenik a lakat a konfig mellet, de nem írja, hogy mi a tiltott. Erre 3 megoldás is lenne a tiltott cucc helyére nemkapsz semmit, vagy a tiltott cucc helyére vmi alapértelmezett dolgot kapsz, vagy csak szimplán a lakaton kívül a konfigban odatesz vmi jelölést, hogy mi is tiltott.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
az mw2 nem egyenlõ mw3-al
de segítõkészséged jutalma,pici piros kör nyomása(gondolom egyet értesz vele,és nyilván most én is megkapom)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Mi is ezzel a gond?
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
pl tudtad 25 kill utan milyen cuccot kapsz fuggetlenul attol hogy milyen packageval jatszol ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
reszletes leiras a jatekrol walktrough fegyvertablazatok visszarugas grafikonok minden apro reszlet a jatekrol
vagy akkor ez mi?ott az aláírásodban?:"cod6 mw2 név: dont'cry"
valaki lenne olyan jó,hogy kezdõknek leírna pár alapvetõ tippet
pl.:alap fegyverek(melyik a legjóbb)
mi igaz abból,hogy a fegyver amit tõbbet használsz,annál "jobb" lesz?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
nem tudom valakit érdekel-e, de más elfoglaltság miatt el akarom adni az MW2-MW3-at. Gondolom csak úgy lehet megoldani, ha Steam felhasználó nevemet+jelszavamat egy bizonyos összeg ellenében átadnám.
Akit érdekel írjon.
Két Programot kapna egy vételért: MW2 és MW3 . Persze postán elküldöm az MW2 és MW3 DVD eredeti példányát.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed