Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Némi bénázás a Juggernaut megszerzéséért, de aztán elég jól sikerült megoldanom vele a védelmet! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

FeikG
köszi
FeikG
A niles nevû mappát írd át! miles.bak-ra

mssmp3.asi erre klikk?
mappába mennyek bele?
és ott mit kellene csinálnom?
FeikG
így..pl.

FeikG
miles.bak

sziasztok!
hol lehet kikapcsolni zenét, h játék alatt ne legyen.
elõre köszi
robotnyk
ennyi idõvel megjelenés után hogy lenne az elsõ prestige lvl hack?
pisztácia
De hogy lehet hogy már te is LVL 55-ös vagy elsõ prestige-ben? Van lvl hack megint?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
Lehet gyüjtögetni a faqs-be a javaslatokat és forlyamatossan bõvíthetjük, ne warez hibákat írjatok, illetve ne olyat ami ezekbõl helyreállítható

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bugi Misi
nm😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

DarkSector
THX!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bugi Misi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- legújabb DirectX feltelepítése (anner alatti menüben található)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

TaRka0107
Mert nem gyûjtötted össze az inteleket. Plusz a nehézségi fokozattól is függ.

Ez is mehetne bannerba, mert még lehet meg fogják kérdezni 200an.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Benedek
Sziasztok!

Most totltam végig a single campaignt-t... A kérdésem az, hogy miért 56%-ot mutat a játékmód választó képernyõn a campaign állapotjelzõ?

Köszi: benedek

Silence! I keel you...

További hiba: A sam turret nem air-dropped az csak megjelenik nálad és letod pakolni.
Ezeket csak a guide alapján mondtam amiben most találtam már egy hibát: A sitrep-nél azt írják, hogy a pro-val nagyon nehéz a közeledbe stealthelni ha nincs vkinek dead silence.
1. A dead silence-t a pro rész figyelmen kívül hadja nem teszteltem, de a játékban közvetlenül van beírva szal ha nem igaz akkor BUG.
2. A másik problem, hogy gugoló ellenfelek ellen sz*rt se ér.
AkAfinucsi
FMG9 ha alázni akarsz akkor akimbo. ------>Ez az új g18 😄 (mivel azt fossá nerfelték)

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

FeikG
Ebbõl látszik,hogy szart se érnek a "törvények"
Az ak sd-n messze a legjobb,smg pedig p90,akimbo,az mind1,mind über..
a type 95 és az m16,pedig kempelésre jó,tehát nálam esélytelen..
Tehát maradnak a klasszikusok,colt,g36,ak..a sok új kütyü,csak mézes madzag.
De hát persze,ez nálam van így...

Még jó, hogy egyenlõre egyiket sem próbáltam.
A guide szerint ha vki hangtompítóban gondolkodik akkor. Az ACR a legjobb az alap playereknek. Ha vki gyorsan tud klikkelni a célzás rontása nélkül akkor mk95, ha pedig vki úgy céloz, hogy az már legendás akkor type95 mivel 1 sorozatbol öl, de 2-re nemigen van idõ. SMG-k közül ha nozoom akkor pm-9 ha zoom és nincs kick vagy sway akkor mp7. offhand meg FMG9 ha alázni akarsz akkor akimbo. KP-ból ha tudsz klikkelni mint az õrült akkor p99 ha nem akkor Desert Eagle.
FeikG
kösz

DarkSector
grat.

Ami azért is vicces, mivel a dedikált szerón alapból lehet mindened. Irreveláns, hogy hanyas szintû vagy, olyan mintha fel lennél hackelve.
FeikG
Nem akar összejönni a 30:0De ami késik nem múlik..<#duhos2>

Hello . a natot hogy kell beállitani ?
FeikG
Nem csak a ping a hibája ennek a rendszernek,hanem a gyenge pc-t rakja hostnak,ha netet erõsnek érzi..
Én pl.sajnos nagyon sokszor vagyok host és míg a mw2-nél elõny volt,itt számomra hátrány,mivel 6 éves a configom és kiakasztja,ha hostolok,így 1-2 kör és resetelnem kell..
De már látom,ameddig ki nem maxolja mindenki,addig a dedikált szerverek mellõzve lesznek..

Pc-n mindíg talál játékost. Sztem az Xbox hibáját javítani fogják, hogy találjon messzebbröl is, bár lehet félnek, hogy magas lessz a ping. 150 felett már elég gázos.
AnarchoiD
a jatek jo a megvalositassal vannak bajok szvsz nemtom mivan pc-n de xboxon pl csak sajat region beluliekkel jatszhatsz pl lengyelek csak lengeyelekkel ezalol van egy 1% os kivetel amikor valahogy kulfoldieket is latsz de aztan kikopnak es csak magyarok maradnak igy amikor ejszaka bemennek jatszani nincs jatekos es nemtok jatszani 😉 neszeneked ugyanakkor SpecopS ejszaka is talal jatekost azt lehet akarmikor tolni ... szal nagyon elkefeltek valamit

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

De, hogy ne vegyem el senki kedvét még pár dolog: a killstreak rendszer királyos a fegyó tuningolása remek. És az akimbo mindent visz olyan táp, hogy MW2-ben az ump WoW-ban meg a palával kelhetne versenyre. A shotikat meg átrakták main handbe és le lehet húzni a WC-n.
FeikG
nyilván!
pedig szinte ua.néhány apróságtól eltekintve..
Tudod csak jó kérdésre kaphatsz, jó választ!

A multi nemrossz a pályák kissebbek mint Neon inteligenciahányadosa. Csipázásbol kétféle van: 1. 2 lyukban ülnek a csipások egymással szemben és egymást lövik a többiek harcolnak. 2. A csipás fut mint Forest Gump és quickscope. Emellet van 3 hiba amiknek javítása nem garantált.
1. A dedikált szerverkeresõben nincs külön fül, hogy az adott szeró HC-e avagy nem a szeró nevében nincs mindig benne.
2. Nincs report rendszer szal max forumra lehet a cheatereket töltögetni amit sokan valszeg telespamolnak kétes videókkal aztán nemfog törõdni vele a kutya se.
3. A dedikált szerón ha tiltott cucc van a konfigban, akkor megjelenik a lakat a konfig mellet, de nem írja, hogy mi a tiltott. Erre 3 megoldás is lenne a tiltott cucc helyére nemkapsz semmit, vagy a tiltott cucc helyére vmi alapértelmezett dolgot kapsz, vagy csak szimplán a lakaton kívül a konfigban odatesz vmi jelölést, hogy mi is tiltott.
gömbgiliszta
szerintem jó a multi, jók a pályák, meg jó, hogy az elért killstreak-eket lehet tetszõleges sorrendben lehívni

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Attol eltekintve, hogy a netbookomat szétkapja ha meg akarja jeleníteni akár a forumban is.
Antal99
AnarchoiD

neked köszönöm szépen

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
FeikG

az mw2 nem egyenlõ mw3-al

de segítõkészséged jutalma,pici piros kör nyomása(gondolom egyet értesz vele,és nyilván most én is megkapom)

Fpocok
Fórumon magától leskálázza, de ha rákattintasz, akkor szépen bejön, nagy felbontásban. Ami jó.
Mi is ezzel a gond?

Parasite Eve 2, best game EVER!

No lejött, Tényleg igencsak hasznos kis guide! <#alien> Köszi!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Lehet jobb lett volna ha neme egy 20000 megapixeles képet pakolsz fel.
AnarchoiD
szerintem megeri lehuzni en jopar fegyonal sokat filoztam melyik a jobb, itt a tablazatokbol es grafikonokbol kisutheto melyiket erdemes hasznalni

pl tudtad 25 kill utan milyen cuccot kapsz fuggetlenul attol hogy milyen packageval jatszol ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

És érdemes is kivárni azt az 1 órát még lejön? <#alien> És köszi !

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

AnarchoiD

FeikG
Te a holdról jöttél?vagy csak hülyének nézed az embereket?
vagy akkor ez mi?ott az aláírásodban?:"cod6 mw2 név: dont'cry"

Antal99
sziasztok

valaki lenne olyan jó,hogy kezdõknek leírna pár alapvetõ tippet

pl.:alap fegyverek(melyik a legjóbb)
mi igaz abból,hogy a fegyver amit tõbbet használsz,annál "jobb" lesz?

Sziasztok,
nem tudom valakit érdekel-e, de más elfoglaltság miatt el akarom adni az MW2-MW3-at. Gondolom csak úgy lehet megoldani, ha Steam felhasználó nevemet+jelszavamat egy bizonyos összeg ellenében átadnám.

Akit érdekel írjon.

Két Programot kapna egy vételért: MW2 és MW3 . Persze postán elküldöm az MW2 és MW3 DVD eredeti példányát.

Manapság olyan durva sávszélességek vannak, hogy hacsak nem izomból torrentezel a másik észre sem veszi, hogy lopod a netet. Budapesten kb. bárhol feltudsz menni vmeik védtelen wifi-re. A sunyulás, nos igen a koleszban nálunk a torrent tiltott szal sunyulni vagy fizetni lehet. És lehet leszólni, hogy mien egy bunkó sunyi paraszt vok de fizetni nem fogok. Voltam unokahúgoméknál net szép is van is csak unokahúgom torrentezik ezerrel mi meg nembírunk filmet nézni, erre bátjám: kéne mac szím szûrés ozt ledobni a torrentjét. Ránézek a routerre 2 sec mulva megmondtam a jelszót ozt mac cím szûrés belõve. Kb. félóra után jön, hogy neki nincs net, erre mi: nekünk sincs nemtom mivan közbe meg ment a family guy a megavideón. Ezek után bárkibõl kinézem, hogy lopja a netet valakitõl akár éveken át és nem fizet egy vasat se.
Büdös Bohóc
kódolás nélkül még mindig szart se ér a mac address szûrésed

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Paranoiac
ezért használok én mac address szûrást, és kapcsolom ki az ssid broadcastot. 😊

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"