7458
IZÉ
  • pett3rson
    nekem bejön a Bejeweled 3 például :) nagyon jó kikapcsolódásra :)
  • pett3rson
    ha jól sejtem virágbolti verziód van, úgyhogy warez kérdéssel fordulj a másik topikba :)
  • R0zs0máK
    Szerintem pont, hogy a COD eléggé árkád :) Nem szar, mert szeretem, de nagyon árkád :) Próbálj ki esetleg egy Op.Flashpoint játékot, na az szimulátor :DD
  • Balfars
    Hello!
    Lenne egy kérdésem. Amikor Németországban vagyok és fel kell szabadítani az első német várost két tankkal, van egy kis hibám. Úgy a misszió felénél kb kidob a menübe vmilyen hibával, h vmi parancsot v nem tudom mit, nem tud teljesíteni (nem értek hozzá). Ez mitől lehet?

U.I.: Reliable command buffer overflow.
    Ezzel az üzivel dob ki a menübe.

Üdv: Balfars
  • Antal99
    köszönöm
  • FeikG
    Meg sem fordul a fejedben,hogy esetleg van másik acc is! persze,hogy nem!!
    Meg aztán milyen jó játékra gondoltál? Lego-ra?
    Legalább 8 éve nincs egy rendes fps,csak arcade "szarok"
  • Büdös Bohóc
    mw1 mondjuk? :D
  • gosumofo
    mw2 mw3
    felfedezhetnél még pár jó játékot a steamen :D
  • FeikG
  • FeikG
    userdata
  • R0zs0máK
    Én is szoktam írni rendszeresen, múltkor HC DOM végén 199-200-ra kaptunk ki, de valami eszméletlen pörgős meccs volt Village-en...:)))
  • Antal99
    AZ f12-vel mentett képeket,hol találom a wincsin:
    pls help
  • pett3rson
    Dome az jó pálya és szerintem hála annak a pár újításnak amitől mw3-nak hívják ezt a játékot tényleg mindenki megtalálhatja a saját stílusát amivel több sikert ér el és több élményt kap, mint eddig bármikor..legalábbis a modern érában.
  • Frank99
    tényleg elég noob vok', de toltam ma egy ilyet...

• FeikG
    Az előbb meg..weapons noob,aztán meg rapid fire noob,a vége felé meg report all pls..
    és az majom aki végig akimbozott..
    Élmény játszani a sok torzszülöttel...
  • FeikG
    DE VAN!
    Engem már nooboztak a korom miatt..
    valahogy így"fuck 60 years older noob"
  • gömbgiliszta
    " Jajj ezek a noobozások :D Legjobb az volt, amikor MW2-nél egyszer írta valaki, hogy "UAV noob" :DD "

én egyszer olyat láttam, hogy: map noob

ennél nincs lejjebb szerintem

• pett3rson
    szerezz haverokat akikkel tudod nyomni, 2-3 ember már elég jól tudja alakítani a történetet. Ha van TS még jobb. Vegyél fel, Én szívesen játszom csapatban domination-t, peterson1979.
  • pett3rson
    sajnos nincs javítás gombom :)

szóval elég egyszer végigvinni veteranon, hogy az meglegyen, utána easy-n megkeresed az Intel-eket. Segítséget youtube-on találsz, minden egyes laptop fellelhetőségét videóval alátámasztva láthatod, hogy hol keresd.
  • pett3rson
    ha legnehezebb fokozaton játszol és minden Intel-t megtalálsz akkor lesz 100%.
  • gömbgiliszta
    ott van a faq-ban

"A játék singleplayer részében mit takar a % jel?

- 50% a sima single végigjátszásáért jár, míg a maradék 50% egyébb extráért"
  • Zinaj
    single-t "kipörgettem" de kiirja, h 75%.akkor most nem vittem végig nem értem...
  • Sforzan
    Nem lenne bajom az akimboval, ha machine pistol kategóriát nem tenné annyira durvává. Jómagam is használom, pont P99-cel. Tökéletes másodlagos. És a hangsúly pont a másodlagoson van. Mikor kezdéskor azonnal arra vált és elkezd körberohangálni, az nem frankó. Benne van a játékban, nincs tiltva, de nekem valahogy nem veszi be a gyomrom.
    Amit nem értek, hogy a GL-ből visszavettek, a shotgun elsődleges lett, pont ezzel a G18 effektussal nem tudtak kezdeni valamit...
  • Festéknotajcs
    így tudod mivel tolom?
    azért akimboznak mert könnyű...
    én pisztollyal is jobban komázom ha 1 van úgy flessebb
    így van pont neked való az akimbo ta madár!
  • Büdös Bohóc
    Te meg gyökér vagy, próbálj meg akimboval p99-et tolni akkor, azzal pont, hogy nehezebb, csak legalább több a tárad meg több skulót tudsz egyszerre szórni, ha közel van az ellenfél. Én akimboban tolom a p99-et és azért, hogy közelharcban fölény legyen (és pont a szórás miatt nagyobb köröket fedek le lövéskor a testre célozva).

És egyébként meg, ha van egy halom stuff, akkor miért ne használnánk ki? :) A te bajod, ha iron sighttal tolod állandóan.
  • Büdös Bohóc
    ja dominationben néha kibaszott gyökér csapatot lehet kapni azért...
  • robotnyk
    én is azt használok másodlagosnak, egyszerűen azért mert nem akarok hátrányban lenni a többiekhez képest. viszont mostanában inkább skorpiont használom :)
  • Festéknotajcs
    akimbo=noob=balfasz
  • Alien
    Jajj ezek a noobozások :D Legjobb az volt, amikor MW2-nél egyszer írta valaki, hogy "UAV noob" :DD

Én egyébként például nem egyszer írtam már, hogy gg annak ellenére, hogy vesztes csapatban voltam. Olyan izgalmas és szoros volt a meccs, hogy tényleg jó játék volt :)

Noob teamet sose szoktam írni, viszont az tényleg idegesítő tud lenni amikor a csapattársakat nem érdekli, hogy valójában mi is a feladat, csak a killre próbálnak menni. Például amikor Dominationben ott foglalok egy pontot egyedül , jön egy csapattárs és ahelyett, hogy maradna a pontnál (ugyebár minél többen vagyunk ott annál gyorsabban foglaljuk) szépen elfut... De szerencsére azért sokszor vannak olyanok is akik tényleg törődnek ezekkel a dolgokkal is :)
  • Festéknotajcs
    akimbot,bármilyen célzót csak a noobok használnak.
    h miért nem tudod mi a baj vele?XD
    menj akimboval hajrá...
  • Büdös Bohóc
    Az akimboval mi is sokatoknak a baja? Annyira ellenszenves faszkalap banda van multiban, hogy hihetetlen, amint véget ér a játék ebből állnak a cset beszólások:
    - gg (mondja természetesen az első 3 helyezett a nyertes csapatban)
    - bg (természetesen a vesztes csapatban mindenki kb)
    előző kettővel még nincs is gond, csak kb azzal, hogy kik szokták mondani :)

- noob team (vesztes csapat első helyezettje szokásosan, hogy ezzel leköpje csapattársait, mert ő aztán mindent megtett...)
    - akimbo noobs (random épp az, akinek kedve van és lelőtte őt párszor egy akimbos)

stb. stb...
  • eLiXir
    sitrep pro
  • Krokodilfog
    üdv mindenki!!!

Olyan kérdésem lenne,hogy mw2-be nagyon jól hallottam az ellenséget, ha jobbrol balról jött,ahogy mászott fel a létrán stb ... viszont mw3-ba semmit sem hallok ezért az imádott SD módban igen csak nagy hátrányban vagyok, kérem aki tud segítsen, milyen drivert kéne használnom melyik lenne a jó ti mit használtok elore is koszonom!!
  • Sforzan
    Tegnap megléptem az első prestige-t és gondoltam, amíg megint tudok class-t gyártani TDM-ben nyomom. Hát elég kiábrándító volt. A játékosok egyik fele kempelt, a másik meg akimboval rohangált. Vissza a Kill Confirmedhez:)
  • pett3rson
    Én fel szoktam venni, már csak poénból is. egy csomószor belefutottak mikor Én használtam ilyet, volt, hogy 4-en egyszerre robbantak :)
    szóval most viszonozom mindenkinek :)
  • Büdös Bohóc
    van olyan perk is, amivel észreveheted, hogy az-e, vagy nem
  • robotnyk
    ha látod a dobozt a killcamen akkor látod hogy halálfejes
  • gömbgiliszta
    ha az ellenfél airdrop trap-et hív, az látszik killcam-ből, hogy csapda?
  • DarkSector
    Is...
    vagyis nem csak multiplayer hanem spec ops is.
  • gömbgiliszta
    új spec ops pályák?

Király!