7458
IZÉ
-
pett3rson #4614 nekem bejön a Bejeweled 3 például :) nagyon jó kikapcsolódásra :) -
pett3rson #4613 ha jól sejtem virágbolti verziód van, úgyhogy warez kérdéssel fordulj a másik topikba :) -
#4612 Szerintem pont, hogy a COD eléggé árkád :) Nem szar, mert szeretem, de nagyon árkád :) Próbálj ki esetleg egy Op.Flashpoint játékot, na az szimulátor :DD -
Balfars #4611 Hello!
Lenne egy kérdésem. Amikor Németországban vagyok és fel kell szabadítani az első német várost két tankkal, van egy kis hibám. Úgy a misszió felénél kb kidob a menübe vmilyen hibával, h vmi parancsot v nem tudom mit, nem tud teljesíteni (nem értek hozzá). Ez mitől lehet?
U.I.: Reliable command buffer overflow.
Ezzel az üzivel dob ki a menübe.
Üdv: Balfars -
#4610 köszönöm -
#4609 Meg sem fordul a fejedben,hogy esetleg van másik acc is! persze,hogy nem!!
Meg aztán milyen jó játékra gondoltál? Lego-ra?
Legalább 8 éve nincs egy rendes fps,csak arcade "szarok"
-
#4608 mw1 mondjuk? :D -
gosumofo #4607 mw2 mw3
felfedezhetnél még pár jó játékot a steamen :D -
#4606 -
#4605 userdata -
#4604 Én is szoktam írni rendszeresen, múltkor HC DOM végén 199-200-ra kaptunk ki, de valami eszméletlen pörgős meccs volt Village-en...:))) -
#4603 AZ f12-vel mentett képeket,hol találom a wincsin:
pls help -
pett3rson #4602 Dome az jó pálya és szerintem hála annak a pár újításnak amitől mw3-nak hívják ezt a játékot tényleg mindenki megtalálhatja a saját stílusát amivel több sikert ér el és több élményt kap, mint eddig bármikor..legalábbis a modern érában. -
#4601 tényleg elég noob vok', de toltam ma egy ilyet...
-
#4600 Az előbb meg..weapons noob,aztán meg rapid fire noob,a vége felé meg report all pls..
és az majom aki végig akimbozott..
Élmény játszani a sok torzszülöttel... -
#4599 DE VAN!
Engem már nooboztak a korom miatt..
valahogy így"fuck 60 years older noob" -
#4598 " Jajj ezek a noobozások :D Legjobb az volt, amikor MW2-nél egyszer írta valaki, hogy "UAV noob" :DD "
én egyszer olyat láttam, hogy: map noob
ennél nincs lejjebb szerintem
-
pett3rson #4597 szerezz haverokat akikkel tudod nyomni, 2-3 ember már elég jól tudja alakítani a történetet. Ha van TS még jobb. Vegyél fel, Én szívesen játszom csapatban domination-t, peterson1979. -
pett3rson #4596 sajnos nincs javítás gombom :)
szóval elég egyszer végigvinni veteranon, hogy az meglegyen, utána easy-n megkeresed az Intel-eket. Segítséget youtube-on találsz, minden egyes laptop fellelhetőségét videóval alátámasztva láthatod, hogy hol keresd. -
pett3rson #4595 ha legnehezebb fokozaton játszol és minden Intel-t megtalálsz akkor lesz 100%. -
#4594 ott van a faq-ban
"A játék singleplayer részében mit takar a % jel?
- 50% a sima single végigjátszásáért jár, míg a maradék 50% egyébb extráért" -
#4593 single-t "kipörgettem" de kiirja, h 75%.akkor most nem vittem végig nem értem... -
Sforzan #4592 Nem lenne bajom az akimboval, ha machine pistol kategóriát nem tenné annyira durvává. Jómagam is használom, pont P99-cel. Tökéletes másodlagos. És a hangsúly pont a másodlagoson van. Mikor kezdéskor azonnal arra vált és elkezd körberohangálni, az nem frankó. Benne van a játékban, nincs tiltva, de nekem valahogy nem veszi be a gyomrom.
Amit nem értek, hogy a GL-ből visszavettek, a shotgun elsődleges lett, pont ezzel a G18 effektussal nem tudtak kezdeni valamit... -
Festéknotajcs #4591 így tudod mivel tolom?
azért akimboznak mert könnyű...
én pisztollyal is jobban komázom ha 1 van úgy flessebb
így van pont neked való az akimbo ta madár! -
#4590 Te meg gyökér vagy, próbálj meg akimboval p99-et tolni akkor, azzal pont, hogy nehezebb, csak legalább több a tárad meg több skulót tudsz egyszerre szórni, ha közel van az ellenfél. Én akimboban tolom a p99-et és azért, hogy közelharcban fölény legyen (és pont a szórás miatt nagyobb köröket fedek le lövéskor a testre célozva).
És egyébként meg, ha van egy halom stuff, akkor miért ne használnánk ki? :) A te bajod, ha iron sighttal tolod állandóan. -
#4589 ja dominationben néha kibaszott gyökér csapatot lehet kapni azért... -
#4588 én is azt használok másodlagosnak, egyszerűen azért mert nem akarok hátrányban lenni a többiekhez képest. viszont mostanában inkább skorpiont használom :) -
Festéknotajcs #4587 akimbo=noob=balfasz -
#4586 Jajj ezek a noobozások :D Legjobb az volt, amikor MW2-nél egyszer írta valaki, hogy "UAV noob" :DD
Én egyébként például nem egyszer írtam már, hogy gg annak ellenére, hogy vesztes csapatban voltam. Olyan izgalmas és szoros volt a meccs, hogy tényleg jó játék volt :)
Noob teamet sose szoktam írni, viszont az tényleg idegesítő tud lenni amikor a csapattársakat nem érdekli, hogy valójában mi is a feladat, csak a killre próbálnak menni. Például amikor Dominationben ott foglalok egy pontot egyedül , jön egy csapattárs és ahelyett, hogy maradna a pontnál (ugyebár minél többen vagyunk ott annál gyorsabban foglaljuk) szépen elfut... De szerencsére azért sokszor vannak olyanok is akik tényleg törődnek ezekkel a dolgokkal is :) -
Festéknotajcs #4585 akimbot,bármilyen célzót csak a noobok használnak.
h miért nem tudod mi a baj vele?XD
menj akimboval hajrá... -
#4584 Az akimboval mi is sokatoknak a baja? Annyira ellenszenves faszkalap banda van multiban, hogy hihetetlen, amint véget ér a játék ebből állnak a cset beszólások:
- gg (mondja természetesen az első 3 helyezett a nyertes csapatban)
- bg (természetesen a vesztes csapatban mindenki kb)
előző kettővel még nincs is gond, csak kb azzal, hogy kik szokták mondani :)
- noob team (vesztes csapat első helyezettje szokásosan, hogy ezzel leköpje csapattársait, mert ő aztán mindent megtett...)
- akimbo noobs (random épp az, akinek kedve van és lelőtte őt párszor egy akimbos)
stb. stb... -
eLiXir #4583 sitrep pro -
Krokodilfog #4582 üdv mindenki!!!
Olyan kérdésem lenne,hogy mw2-be nagyon jól hallottam az ellenséget, ha jobbrol balról jött,ahogy mászott fel a létrán stb ... viszont mw3-ba semmit sem hallok ezért az imádott SD módban igen csak nagy hátrányban vagyok, kérem aki tud segítsen, milyen drivert kéne használnom melyik lenne a jó ti mit használtok elore is koszonom!! -
Sforzan #4581 Tegnap megléptem az első prestige-t és gondoltam, amíg megint tudok class-t gyártani TDM-ben nyomom. Hát elég kiábrándító volt. A játékosok egyik fele kempelt, a másik meg akimboval rohangált. Vissza a Kill Confirmedhez:) -
pett3rson #4580 Én fel szoktam venni, már csak poénból is. egy csomószor belefutottak mikor Én használtam ilyet, volt, hogy 4-en egyszerre robbantak :)
szóval most viszonozom mindenkinek :) -
#4579 van olyan perk is, amivel észreveheted, hogy az-e, vagy nem -
#4578 ha látod a dobozt a killcamen akkor látod hogy halálfejes -
#4577 ha az ellenfél airdrop trap-et hív, az látszik killcam-ből, hogy csapda? -
#4576 Is...
vagyis nem csak multiplayer hanem spec ops is. -
#4575 új spec ops pályák?
Király!