Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagybátyám is szomszéddal együtt netezik, sõt, átnyomják egy harmadik embernek is, azért gondolkoztam ebben 😊
The Matrix has you...
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
skatebab
amúgy nekem annyira bejön a spec-ops, hogy ha ebbõl adnának ki dlc-t, tuti megvenném...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Reason: Connection timed out
? emmiez
skatebab
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
steamen hol is találom hogy melyik játékkal mennyien játszanak ilyen toplista kb
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
amúgy volt, hogy 40-60 közötti értéket mutatott, már ha jók a számításaim 😊
The Matrix has you...
próbáltam megnyitni azt a 27015 es portot de ugyse jó
mennyire befolyásolja ha alap windows tûzfalam van?
egy telepítettel megtudom oldani ezt?
skatebab
skatebab
erre tud valaki megoldást? mert neten azóta sem sikerült találnom. :S
a dedicated server kreálásnál dobja ki kössze
skatebab
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
http://www.youtube.com/watch?v=CaBDOyhnQ6U&feature=relmfu
És végül egy kérdés: szerintetek, hogyan lehet a leggyosrabban fejlõdni? Cheat és bug nélkül természetesen.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A kutyafáját.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
It's a 10.9mb update for MW3 multiplayer and a 4.5mb update for MW3 single player.
But players reported the next things to be fixed or removed :
Stealth Bomber glitch was addressed.
Killstreak exploit fixed. So you can no longer see enemy stealth bombers on the mini map while colorblind mode is activated
It's no long possible to use the "ping bar workaround". So back to the 4 bars instead of 10 bars for more detailed ping.
And it can be that more harmless config_mp tweaks are now prohibited after this 1.4 patch.
They didn't fix the wrong aspect ratio. Many have a deformed sniper scope. The 16:10 option is missing
Szerintem nyomj egy verity-t, vagy repairt, hátha megoldódik a probléma.
Úgy is lehetne frissíteni nem?
OFF END
ON
Amúgy a két smile amit írtam az neked tényleg nem jelent semmit?! Neteztél már 15 percet mondjuk ezelõtt? Ezek szerint nem. Na most elmesélem, hogy ez "😊" és ez "😄" a jel azt jelenti, hogy csak viccelek! A "steam bomber" igenis vicces elírás. Önkritika? Ráwikiznél? Mindenki téved olykor és nem hiszem, hogy ez "ciki" lenne, egyszerûen próbálj nevetni magadon. Elég felszabadító érzés tud lenni...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|