7458
IZÉ
  • Fpocok
    Ja. Azt a Homefront-ból nézték ki :D
  • Sforzan
    Köszi a videot! Azt azért el kell ismerni, hogy nagyon pörög:))) Lesznek mókás, új killstreakek! A mini helikopterre nagyon kíváncsi leszek...
  • Fpocok
  • Sforzan
    Sőt mondok sokkal egyszerűbbet: már ősidők óta lehetőség van jelszóval levédni a kreált játékot. Így abszolút megvan a lehetőség, hogy csak azokkal játsszon mindenki, aki megfelel az alapelvárásoknak. Lehet játszani az összes MW-t perkek, challange-k, killstreakek nélkül és nem kell attól félni, hogy "vérpistik" keserítik meg az élményt.
    Akit meg a fentiek nem zavarnak, mehetnek a public szerverekre, vagy használhatják a matchmaking rendszert, hívják azt IWNetnek vagy bárhogy.
  • Sforzan
    Nekem a Modern Warfare sorozatban mindig is a karakter (class) alkotás nagyfokú variációs lehetősége és a challange rendszer volt az a plusz, ami a többi lövölde felé emelte a játékot. Ez pedig részről-részre fejlődik. Igaz az alapkoncepció nem alakul át drasztikusan, de kerül hozzá annyi plusz, hogy nem érzem becsapva magam, mikor beruházok az ép aktuális részre.
    Ha minden igaz most lesz lehetőség dedikált szerverekre is, vagy nem? Ha igen, ott mindenki a saját szája íze szerinti játékot kreálhat. Akkor meg nem mindegy, hogy a többi szerveren kik és hogy játszanak? Tényleg nem kötekedni akarok, de sokan nehezményezik perkek, killstreakek meg a többi "könnyítő funkció" jelenlétét. Ám ha meglesz a lehetőség, hogy ezek használata tiltva legyen az adott szerveren (ebben baromira nem vagyok otthon, én "csak" játszok a játékkal), akkor minden szép és jó, nem?
  • lac coo
    De ilyen filmet akkor sem fogsz tudni csinálni :DD
  • shaddam
    Ha jól megfizetnek én is rajongani fogok.
  • Fpocok
    A pénzt kapták ACT-től. Ezt mondták is.
    De rajongók csinálták.
  • shaddam
    Meg lennék lepve ha rajongói.Itt valaki kapja a pénzt.
  • Gabe18
    Rajongói film:

Operation Kingfish
  • Prince23
    Multiplayer Montage video
  • lac coo
    Az mondjuk igaz,én is rühellem ezeket a köcsög perkeket, medálokat meg a sok lókukit , nem csak itt ( ezzel mondjuk nem játszom ...) de BF sorozatban is .:)))

Nekem elég volna néhány tár meg 3 gránát! :)))
  • Boron Power
    Bár ne nyújtott volna újat. Belerakták a perkeket, a gránátvetőt, rakétát, stb, hogy az amerikai lőképtelen hülyegyerek kontrollerrel is tudjon találatot elérni.

Még cod4 elment talán, utána viszont csőd az egész.
  • lac coo
    Olyan ez a játék mint az rFactor modok, pl....

Az sem nyújt semmi újat, mégis 5 éve mindenki várja a következőt!
    Ami jó azt nagyon nem kell piszkálni .

Következő MW szinte biztosan új alapokon jön, bár tegyük hozzá XBOX- on illik korrektül futnia, a nagy példakép BF3 egyenlőre még egy árva videóval sem bizonyította, hogy egyáltalán elindul-e boxon ....

Aki meg elsősorban a grafikára izgul, az így járt.( Bár nekem MW2 grafikája is nagyon tetszett ! ...)
  • Frank99
    megyek majd
  • Fpocok
    DI? Jössz te is? Benne vagy STEAM csoportban? Majd játszhatunk egy jót...
  • KaBuTo666
    Jah...
  • Frank99
    2-őt, BO-ot megvettem.

ezt nem fogom.

helyette Deus Ex, Dead island

ez koppintás, hülye amcsi gyerekeknek...
  • Fpocok
    Szerintem a Paybackre gondol... amikor kirepülnek a hullából a dollárok.
  • KaBuTo666
    Azt jelenti pontosabban, hogy ha valakinek kioltod az életét (időjárás és környezeti viszonyok, helyzettől, fegyvertől, stb függően), akkor azt pénzzel jutalmazzák (a főfejesek), amit a bankszámládra utal(nak) át.
  • shaddam
    Mi az hogy megölsz valakit és repülnek a dollárok?
  • Bugi Misi
    1:12 elfogott a röhögés xD
    Link
  • Bugi Misi
    kicsit Crysis 2 emlékeztet
  • Fpocok
    Nagyon izgalmas lesz. Ezentúl nem csak lelőni kell, hanem felszedni a dogtaget.
  • BewK
    új mód?
  • shaddam
    Most mondanám hogy a logó nélkül meg nem mondom milyen játék, meg azt is hogy mivel a szobámban minden elektromos cucc fekete(kivéve az xbox,de lassan megveszik) hülyén jönne ki.
  • Ulthane
    Egyedi mintázatú MW3 box

Szerintem marha jól néz ki, s nem is vészes az ára!
  • Prince23
    DLC Map Pack 4 aha :P
  • Jaka923
  • Ulthane
    Call of Duty Elite részletek
  • redmonk
    minden ikon ugyanaz a játékban mint mw2, fegyverhangok nullák (mint egy légpisztoly), tipegés topogás hangja is katasztrófa...egy két
    új fegyver meg kiegészítő rá nekem jelent semmit...eddig úgy voltam vele, hogy azért megveszem ezt is de inkább elrakom azt a pénzt majd a Respawn játékára...mellesleg legutóbb épp fegyver hangokat vettek fel ;)
  • Skynet
    Szánalmas...1 milla dolcsis verseny...Valahogy lekell nyomni a szart az emberek torkán,de sajnos a "kifinomult" célközönség azért venni fogja,pedig megérdemelné az Activision hogy iszonyatosan pofára essenek a gusztustalan üzletpolitikájuk és emiatt a rombabutított COD-nak már abszolút nem nevezhető szemetük miatt...

Látom IWnet is visszatér....Baszottjó...Pc-n már most lehet neki könyvelni a buktát,konzolon sajnos nem.
  • redmonk
    GYEREKEK EZ MW2-höz egy menő DLC lenne...ENNYI
  • Rayden02
    Csak azt nem értem,hogy most miért a BO-ot nyomatják,na mindegy én húzok lefeküdni,talán majd délután felé lesznek normális videó archívumok is!
    Jóét mindenkinek!
  • Bugi Misi
    a survivalnál eléggé látszik a lagg
  • Rayden02
    Látom jó nagy a laggolás pár játékosnál,LOL!
  • Bugi Misi
    láttam csak nem vagyok angolos:D
  • Rayden02
    Eddig ez az egy videó van csak,Nagyából ki lehet venni,hogy mik az újak!
  • Bugi Misi
    új perkekröl mit tudni?
  • Rayden02
    Melyik COD-rol beszélsz?Black Ops,MW2,Csak mert ez a MW3 totyik!