7458
IZÉ
  • redmonk
    én szavazok és megértem ha törölsz...de szerintem a többiek is lolSl kivételével megértik
  • DarkSector
    Én elvállalnám de ahhoz szavazat kéne, és a másik baj hogy utána én lennék a köcsög hogy miért törlök.
  • redmonk
    jó jó, igazad van csak húzzál már el a vérbe
  • redmonk
    mi köztudott??? az, hogy a gyökerek akik aztán olyan qrva okosak hasonlítgatják a kettőt??? köztük a nagy EA, aki nem mellesleg romba dönt más neveket úgy mint ahogy Activision teszi COD-dal!!!

A két játék qrvára nem egy kaptafa. Tök más az MW feeling. Példának okáért mikor fogsz 190/mittom én 60-as k/d-t csinálni egy BF széria alatt? Soha mert az a játék nem arról szól. Itt kisebb mapok vannak, csak rohansz és ha nem TDM-be vagy akkor csinálod amit kell. BF-ben azért nem kicsit nagyobbak a mapok aztán ott vannak ez okból a járművek is stb.
  • Fpocok
    Valaki vállalja már el azt akurva HG szerepet és akkor topikbannolni lehet a köcsög lol-t.
  • lolSL
    semmi közöm a bf3hoz
  • Muttley
    LolSL,
    tényleg (!) befejezhetnéd
    úgy tűnik nem csak nekem tűnik úgy, h
    alig hogy lejár bannolásod, újra visszajössz ide és teliköpködöd a topicot
    a képlet egyszerű: ha nem tetszik az MW3, nem kell idejönni
    ha feltűnési viszketegséged van és úgy érzed nem figyelnek rád, menj ki a Nemzeti Vágtára Ádám-kosztümben szórj magad köré sült krumplit és torkod szakadtából üvöltsd a lovaknak, világbéke

összefoglalva: még1x nem szólunk. ha folytatod az eddigieket, megy az üzi moderátoroknak, te pedig mész újabb pihenőre

köszönöm, ha sikerül megértened ;)
  • soo277
    Nekem nem azzal van bajom,hanem ezzel a fass.al(lolSL)miért nem megy a BF3 topikba észt osztani?
  • lac coo
    Felőlem versenyezhetnek ki ad el többet, ki csinál jobbat, ilyen a piacgazdaság :))

De senki nem akarja már ez taz agyatlan trollkodás, se EA, se Activision se mi !!!!
  • Prince23
    Most mit akadsz úgy ki ezen? köztudott, hogy az MW3 és a BF3 óriási csatát fog vívni novemberben.
    ezt még Riccithello is megmondta az EA fejese. Az Activision sem ellenkedik. vállalja a párbajt.
  • soo277
    Miért nem húzol már el innen anyádba a BF3 addal??HE?ezt mond meg!
  • lolSL
    igen az tönkretesz amikor iwnet konzolos szerverén játszok pcn és ütöm szét a billentyűzetet mert nincs lagmentes game
    ott tényleg elszakadt valami ami miatt bárki aki codos a legnagyobb ellenségem és az anyjától a kutyájáig mindenkijét kiírtanám a gecibe
  • lolSL
    én nem akarok arról vitatkozni hogy melyik a jobb, mert ez nem kérdés
    csak a butáknak kell elhozni a szót erről a megfelelő helyre.
  • lac coo
    A magadfajtát tette tönkre, idegileg, nem a műfajt! :DDD
  • lolSL
    hiába ugatsz amíg a q3 engines játékod gépigénye többszörösére nő évről évre a változatlan látvánnyal, csak az számít hogy ez a legnagyobb féregség amit a pc gaminggel tettek.
    a bf3 meg futhat ahogy akar, nem teszi tönkre az FPS műfajt pc-n mint a cod tette az utóbbi részekkel.
  • DarkSector
    A szarjaiddal fáradj át ide: COD vs Battlefield
  • DarkSector
    Naná, de ez nem izgat senkit, kiverik ők a youtube videókra is, a többi nem számít. :)
  • lolSL
    nem hellfingnek hívják az apukámat, úgyhogy nem fogod rád hallgatni nehari
  • Hellsing47
    jójójó, csak kotródj innen
  • lac coo
    Álomvilág !:)))))
  • lolSL
    bf3 alpha jobban futott mint a bc2
    aminél a black ops rosszabbul futott megjelenésekor
    add össze
    :)
  • lac coo

Amúgy legtöbb PC-s, ismerve a Frostbite lassúságát, gépigényét, közel sem fogja ilyen minőségben élvezni a játékot mint a boxosok ! ;)

• lolSL
    ja ez egy fos, akkor a cod mi? a világ legnagyobb szarja?
  • soo277
    Ez 1 fos:)akárcsak TE!!
  • redmonk
    gyökér aki COD-t és BF-t próbálja összehasonlítani
  • lolSL

hát ehhez konzolon sincs köze a codnak :D
  • lac coo
    ...persze senki nem tudhatja milyen védelem lesz a játékon !
    Ha HAWK2 féle okosság, akkor van rá esély, hogy bár lehetne tört szervert indítani, feltelepíteni a játékot senki nem tudja majd....
  • Skynet
    A BFBC2 szervereknél számtalan van ahol 70-80as pinggel rohangál mindenki,persze nem 30-40 de bőven jó.
    Bátor dolog bevállalni a lant és a dedikált szerverezést de így még kevesebbet fognak eladni, nem véletlenül nincs lan és dedikált mostanság pc-n egy játékban sem.
    Ezzel a húzással örülhetnek ha az 500ezres eladás meg lesz pc-n, de abból kiindulva hogy a pc-seknél hol tart (süllyesztőben) a COD cím még talán meg sem fogja közelíteni... A COD 4 amire rendesen a számtalan név, csapat,klán és egyéb COD fanok vártak alig érte az 500ezret... A COD 4 szintjét az MW2 és a BO messze nem hozta semmiben,jóval kevesebb ember vágyik pc-n a COD-ra mint a COD4 idejében...
    Bátrak..De legalább kiderül hogy a COD-ból ha megfelelően le vannak tiltva a gl/noobperk/egyéb szarakodások lehet-e még jó játék...
  • DarkSector
    :S
  • Fpocok
    Bérelhető dedi lesz, tehát MOn 90%, hogy nem lesz... nagyobb lagg lesz, mint aminek kéne lennie.
    Lan nem lesz.
  • DarkSector
    Abban is lesz tudtommal DED szero...lan lehet hogy nem.
  • Fpocok
    Nem veszem meg a BF3at. Főleg pont azért, mert ilyenek nincsenek benne. Na meg a hatalmas gépigény.
  • Gabe18
    Hát nézd, a MW2, BO, vagy a BFBC2 esetén bebizonyosodott ha csinálnak egy elég zárt rendszert akkor nincs warez multi, vagy csak jóval a megjelenés után mint a MW2-nél volt. Tehát aki játszani akar, meg kell vegye.
    Ehhez képest most ők azt mondják, kiadom úgy hogy kb. a megjelenés másnapján várhatóan lesz pc-n "ötszáznegyvennégyezer" warez szerver, és boldog-boldogtalan multizni fog a tört játékkal is.
    Ebből nekem az jön le, hogy kb. marhára nem érdekli őket a pc verzió sorsa. Nem kel egy IWnet szerű rendszert fent tartani, nem kell a BO-ban látott szerver megkötéseket alkalmazni, csináljon mindenki amit akar, őket nem érdekli.
    Konzolon eladnak belőle megint 15-20 milliót, ehhez képest a pc-s eladás úgyis szinte lényegtelen, de legalább nem kell nekik a pc felhasználok millió féle sírását végighallgatni. Valami kevés úgyis elmegy oda is, aztán annyi.
    Kétségtelen, pc-s játékos részről ez is egyfajta "elért eredmény" a kiadóval szemben...
  • shaddam
    Codban lesz lan,replay anyámkínja.Akkor miért a konkurenst veszed majd?
  • DarkSector
    Mindegy néhány embernek csak tudjon beelekötni valamibe végre.
  • Fpocok
    Nem azért, de EZ NAGYON ROSSZ LÁTÁSMÓD.
    Én pl évek óta könyörgök, hogy végre legyen megint dedi, szerver fájl, lan, replay... ami kb 10 évvel ezelőtt természetes volt. Most megkapjuk és azt hiszed, hogy azért mert leszarnak minket?
  • DarkSector
    Nem...uristen ezt én mondtam poénnak. :P

Szerinted ki ad ki warez célból játékot? :)
    Egyszerűen origisek meg biztos warezosok sirnak hogy nincs ded szero meg lan, most megkapják, amígy a "szarlowgeci"-nek titulált p2p volt akkor azért nyavajgott mindenki.

Ezen nem tudsz változtatni, az úgymond magát PC-s játékosnak valló emberek soha nem lesznek elégedettek, soha nem lesz nekik jo, soha nem lesz olyan hogy ez most nem a konzolok miatt van.

Örök szenvedés az életük. :D
  • Gabe18
    Akkor kb. most jutottak el oda hogy a pc-s "tábor" már olyan szinten van leszarva, hogy már az se baj, ha lewarezolják...
  • DarkSector
    Nemtudom.
  • Fpocok
    Ó... hogyne