Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Erre mondják, hogy legalább egy kicsit gondolkodj, mielõtt kérdezel.
Just do it :)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
uncsi 😛. ezér ásítok. lassan má cod1milliomodik lesz kint és warfare1milliomodik szintén.
mennyit bõrt lehet errõl lehúzni, vagy csontot lerágni?
hihetetlen.
Azok után amilyen a Cod6 multija megérdemelné az Activision, hogy eltûnjön a föld alatt a retkes pi...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akkor mar nyissuk meg a cod9nek is mert tudjuk hogy a sledgehammer fejleszti
esetleg a cod10nek mert megint a trejarcs jon
es aztan nehogy mw4 topic nelkul maradjunk, johet az is
kéne már de nagyon egy rohadt új motor ennek a játéknak meg több idõ nem ilyen 2 évenként vagy kevesebb kellene kiadni....
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az új játék debütálásakor a számukra már nem annyira aktuális bevétel hiányát pedig nagyon is.
Amolyan Stalker - Metro 2033 minta.
ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2 cég fogja vállvetve fejleszteni.
Most, hogy ez jó nekünk, vagy annyira nem - kiderül 😄
Bõvebben a linkelt cikkben.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.