7458
IZÉ
-
#1488 Erre gondolsz?
-
#1487 Elsősorban azokról szól, csak nekem sokan mondták hogy ne vegyem meg mert szar lehúznak, ugyanolyan mű mint az eddigi részek csak olyan mint egy DLC....ezért megy a warez. Tudod te is miről beszélek nem? :P -
#1486 Nem azért, de mindig előjön, hogy csít meg hack meg warez meg lófasz.
Mi lenne, ha a szerver filek meg a lan elsősorban a vevőkről, azokról szólna, akik eredetivel nyomják? Mi lenne? -
#1485 Elárulom hogy ehhez nem kell warez, csak pénz, veszel csitet a barmok persze és felmegy ugyanugy eredetire is.
Kontroll van DED szeron amire te gondolsz.
ÉN LANRÓL IRTAM ott meg majd azok jönnek akiket én mint host engedek be a "szerverre".
Szerintem elvagy tájolva kicsit. -
#1484 Kibannolsz?Jujj router reset, esetleg új cd kulcs aztán had szóljon. -
#1483 úgy kedves sötétszektor, hogy nincsen semmilyen kontroll....
úgy -
#1482 Warez multi meg a csalók hogy jönnek össze? -
#1481 Csalók garantálva...Helyes. -
#1480 -
#1479 egyetértek az mw2-nek megvannak a hibái de előnyei is. -
Sforzan #1478 Azért én remélem, hogy lesz valamilyen matchmaking rendszer, ami megkönnyíti, hogy 2-3 haverral könnyen és szenvedés nélkül játszhassunk egy csapatban.
Értem én, hogy sokan repesnek a dedikált szerverek miatt, de nekem sokszor szenvedés találni egy normálisat, ha a kedvencekbe berakottak ép konganak az ürességtől. Az IWNet is ezért tetszik mai napig (a hibái ellenére). Ha csak 300 ember játszik ép teszem azt dominationt, akkor is berak valahová és nem kell percekig keresni olyat, ahol nem csak sniperrel lehet menni és csak is egy pályán. -
#1477 Én is poéénak irtam vissza. ott a smile. :) -
#1476 Természetesen poénnak írtam amit írtam, ott is van a puszis smiley benne. -
#1475 Épp kérdezni akartam, de látom benne van a cikkben: Ha lesz LAN, akkor elvileg ki kell adni szerver file-okat, mert úgy nehézkes. De látom benne van. -
#1474 Bekaphatsz. :P
Én trollkodok"?", én vagyok egyedül aki csak a játékról ír.
Modern Warfare 3 LAN multi -
#1473 Takarodjál!!!...
Forrás? -
#1472 Lesz a Dedikált szerverek mellé LAN lehetőség is!!!!
Warez multi bebiztosítva. :D -
#1471 legyen igazad azt kívánom -
#1470 En ugy tudom hogy a fegyver hangok nem veglegessek. Csak a videok miatt a korabbi gamekbol (cod4, bo) mixeltek ossze. -
#1469 lol...
most nézek ilyen fegyverhangok összehasonlítása videót bc2 vs. bo között és nem is tudtam, hogy bo-ban ennyire elfogadhatóak...nem játszottam vele multit single meg régen volt de tetszik...
viszont a videók alapján mw3 nem olyan, na mind1 majd az új gépen komolyabb fülessel talán jó lesz ;) -
#1468 Hát airsoft hangtól messze van az tuti ,van egy pár itthon, éles fegyver meg elég kiábrándító a mindenki által megszokott álomgyáros agyon effektezett szarhoz képest, leginkább petárda durranásra hasonlít, ha valaki még nem látott élőben és el akarja képzelni.
szerintem nincs baj vele, aki meg az agyon szűrt hangokat szereti ,vesz egy normális hangrendszert és felhúz pár csúszkát...
De ez ízlés dolga, felesleges vitázni rajta, kinek mi tetszik, nekem jobban bejön mint az agyonjavított szarok ... -
#1467 Jó dolog a G36C visszatérése, csak hát a cod 4-ben lévő g36-ot semmi sem tudja überelni. Micsoda régi szép idők voltak azok, lopakodás g-vel... -
#1466 hát akkor szerintem nézz utána milyenek az igazi fegyverek hangjai...
jó hangokba nem kicsit bele lehetne borzongani, de ezek csak airsoft hangok max. -
#1465 szerintem nem rosszak a hangok ....
vannak amik nem a legjobbak , de alapjában szerintem jók.
de valóban nem a ma megszokott halivúdi-agyoneffektezett :)))) -
#1464 de honnan ezek a fegyver hangok? annyira tré mind, hogy az hihetetlen -
#1463 te bajod.. -
#1462 ugye.. -
#1461 Nekem csak az jon le a videobol hogy az ump45 megint elbaszott imba lesz. (amugy megveszem ezt is) -
#1460 -
#1459 Tehát fizetsz hogy emberekkel ismerkedj?Legalább lehet majd randizni is?Mert ennyi pénzért már illene :P
Az a legcukibb az egész videóban ahogyan betegesen letakarják az almalogót a macekről.Ugye ha a microsoft pénzel jó figyelni a részletekre.
Egyébként semmi bajom nem lenne ha nem ilyen holtkomoly innovatívnak beállítva löknék a dumát.Van aki elhiszi... -
#1458 tk. ezért (sem) fogom soha többet megvenni
ez egy pénzporszívó -
#1457 PÉNZTÁRCÁT NYISS!!
-
#1456 értem thx. -
#1455 XP
expo -
#1454 Csak Codról szóló expo, kiállítás, rendezvény.
Olyan, mint a blizzcon pl. -
#1453 Le vagyok maradva mi az a Call of Duty XP? -
#1452 Pénzért bármit. -
#1451 WTF kevin Garnett is beállt a celebek közzé??? (NBA-csillag)
A csatornán találtok még pár interjút. -
#1450 #1438
Interjú:
-
strebacom #1449 Pont erre gondoltam, mikor a livestream-n mondát hogy lesz benne...