Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sugam
legalább angolul tudhatnál akkor

Legend Killer
nem figyelem én már a cod szériát 😄. ennyit errõl.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Muttley
<#wilting><#banplz>
Erre mondják, hogy legalább egy kicsit gondolkodj, mielõtt kérdezel.

Just do it :)

Legend Killer
ez most második világháborús lesz? az a kedvenc témaköröm.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
igaz.

Desiderata
nem lenne gond ha nem visszafele fejlõdne
Legend Killer
*ásít*

uncsi 😛. ezér ásítok. lassan má cod1milliomodik lesz kint és warfare1milliomodik szintén.

mennyit bõrt lehet errõl lehúzni, vagy csontot lerágni?

hihetetlen.

tommygear
már hogy lenne ugyanaz? a fõ fejlesztõk kb 40 ember otthagyta a picsába az egészet
tommygear
az infinity ward nagyon nem a kiadó lol
Csirke4
A WoW is azóta lesz egyre szarabb hogy a Blizzard összeállt az Activisionnel.
Azok után amilyen a Cod6 multija megérdemelné az Activision, hogy eltûnjön a föld alatt a retkes pi...
drogosgeci
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1262856474

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

drogosgeci
errol a jatekrol annyit lehet tudni, hogy ki NEM fogja fejleszteni 😊

akkor mar nyissuk meg a cod9nek is mert tudjuk hogy a sledgehammer fejleszti
esetleg a cod10nek mert megint a trejarcs jon
es aztan nehogy mw4 topic nelkul maradjunk, johet az is

Bence94
fölösleges volt megnyitni szerintem.én csinálok egy modern 4-et...
kéne már de nagyon egy rohadt új motor ennek a játéknak meg több idõ nem ilyen 2 évenként vagy kevesebb kellene kiadni....

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Egyébként meg nem CoD 7, mert az az idén megjelenõ Vietnam lesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ProGabe
rosszul értelmezed. azok, akik a COD-ért érdemben feleltek, szinte mind leléptek az IW-tõl és megalapították a Respawn Entertainment-et

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MR ME
igen ezt olvastam annó, na majd meglássuk mi lesz belõle

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Muttley
Vagy talán mégis. Ügyvéd kérdése. 😊
Az új játék debütálásakor a számukra már nem annyira aktuális bevétel hiányát pedig nagyon is.

Amolyan Stalker - Metro 2033 minta.

Nem a pénz a lényeg, hanem az emberek. A 2 góré a MOHA-t fogja csinálni, úgyhogy itt lesznek változások bõven.

bertino
ez mind szép és jó, de az activision nem különösebben fogja megérezni a pénzbüntetéseket sem, azután a lóvé után amit felhajtottak.

ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Muttley
Egy picit lesz.rták a népet az éves bónusz ügyében. 😊
2 cég fogja vállvetve fejleszteni.
Most, hogy ez jó nekünk, vagy annyira nem - kiderül 😄

Bõvebben a linkelt cikkben.

MR ME
jól értelmezem akkor h a fejlesztõi brigád akkor ugyanaz mint eddig, csak az activision-nek mutattak be ügyebár?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.