7458
IZÉ
-
#2591 Csak sajnos nem árulja... :( 5 perce döntötte el hogy nem szarakodik vele mert full orosz lesz orosz aktiválással és nem lesz benne angol nyelv :( Ennyit az olcsóról :(
Itt a topik -
#2590 MEgbizhato, PH! sokan vettek mar tole kulcsokat, eleg regota arulja oket. -
tibi206 #2589 Van olyan aki már vett innen valamit?És megbízható? -
#2588 Megjött a gém!de maradok szerintem hétvégére a Battlefield 3 nál.ezzel 1 hétig ugyse lehet tolni az Zihhe -
empie #2587 http://www.virtualgame.hu/2011/11/07/csak-ma-csak-nektek-akcios-call-of-duty-modern-warfare-3-a-virtualgame-online-shopjaban/
-
strebacom #2586 Sajnos nem lett semmi..majd magyarítás készül hozzá !! -
#2585 ez kemény:
bocs ha volt már..
Elloptak egy teherautónyi videojátékot -
Romanzidan #2584 Üdv!Régebben olvastam,hogy ha lesz megfelelő számu érdeklődő akkor lesz benne magyar felirat!Lett belőle valami???thx -
#2583 Na, írt 576 holnap 9-től át lehet venni:) kár h meló van 14:00ig:)
mikortól is lehet regelni steamen? -
#2582 jah értem.
csak tudd is elindítani majd...:D -
Cefre #2581 de tegnap nem engedte telepiteni a megjelenési dátum miatt -
#2580 telepités és indítás 2 külön téma...telepiteni más is tudja... -
Cefre #2579 hello nekem engedi telepiteni a játékot -
razzor two #2578 Köszönöm a kommenteket Urak, döntöttem, megpróbálom! Már írtam is emailt a virtual gammenak,remélem hamar válaszolnak! :-) -
#2577 Én is régebben féltem.
Persze nagy lovéknál mindig van kis félelem, de ha más is vett már akkor jonak kell lenni.
Intkeys-ben sem hittem megprobáltam régen és 2 játékot is vettem tök korrektek.
Igaz a steam-es orosz COD BO-t buktam mert steam védelem kiszúrta, de az EAD illetve most már Origines kulcsok tökéletessen mennek. -
#2576 Faszán fogsz vele játszani szerintem. -
partyarc83 #2575 Én csak azért gondolkodtam el rajta mert ki tudja hogy az a kód amit te megkapsz azt eladták e már másnak.meg ugye steam ami azért kurvára odafigyel az ilyen dolgokra.A másik dolog h évente 1xer veszek gamet az pedig mindig csak az aktuális cod.A tavalyi Black Ops azért volt kicsit húzós mert új gépet is kellett venni,Win 7 64 bit alatt kevés volt már az fps a sima core duoval,de a kari a 9800 gtx oc ugyanugy megmaradt.most a félős az hogy ez elég lesz e még.Az I3 560as 3,33 Ghz meg a 4 giga 1600os memó elég lesz még szerintem.De nem tudom milyen fpsek lesznek a karimmal.Ha kevés akkor nem tudom hogy fogom kirántani azt az 50-60 ezret egy kariért.Amit persze nem 1 hónapig fogok használni mint ugye a gépet sem 1 hónapja használom amit tavaly vettem.
Ilyen követelmény infói esetleg valakinek?Tudom van elérhető minimum követelmény de hát azt mindenki tudja hogy az azért nem az igazi 1024 ben low grafikkal tolni a mai technikai szinten amikor hd meg 16 xoros szűrés stb... -
#2574 ...és olcsó is. -
HUN BECSEHELY #2573 Nem csak 1-Srác :-) -
#2572 Amit előbb linkeltem pár hsz-el, arra azt mondják, hogy megbízható. Sőt sg-n is fent van a srác aki árulja a kulcsokat. -
razzor two #2571 Hát Urak!
Én mindig féltem az ilyen előre fizetéses dolgoktól.. Akiket átvágtak már pénzzel azokat általában az ilyen előre fizetés miatt! Most lehet még is bepróbálok a virtualgammen, bár az kicsit elriasztot, hogy semmiféle elérhetőségük nincs és bár megjelenik egy ikon,hogy a feltételeket elfogadom...de ha rá Klikkelsz a keresett oldal nem található szöveg jelenik meg...tehát töprengek.Lehet valahol többe kerül, de ott kapok is valamit itt meg fenn áll a veszélye, hogy kevesebbért semmit!! :-) -
partyarc83 #2570 Nagyon komoly a video.Köszönjük. -
Lineout #2569 Én a Konzolok Szervizében rendeltem elő és ajándék pólót is kapok mellé! Szuper lesz! -
#2568 Az első 15 perc
MW3 first 15 minutes -
#2567 Na konzolra fellőtték az Elite-et. -
#2566 Felh.név : tkcd
Jelszó : FrepE9r9 -
#2565 CD Kulcsot lehet venni 4200ftért is. -
#2564 kommentek :D -
#2563 Na gyorsan megrendeltem,éjszaka ülhetek kocsiba -
partyarc83 #2562 Persze.Részemről is ez poén volt,sajna éjszakai bagoly vagyok.A bajság hogy délelött meg meló van szóval ha jön is akkor is csak leghamarabb délután tudok neki ugrani.ezért piszkálta fel az agyam az hogy ma éjféltől még nem lehet tolni,na meg hiába is mert nem hozta ma a futi a gamet.:-(Pesti pedig nem vagyok,sem a közelben sem lakom hogy elmenjek érte.Hiába A játék megjelenése alkalmából már november 7-én, hétfőn éjféltől átvehető személyesen a GameShop-ban az összes MW3-as előrendelés! -
#2561 Az éjszaka arra van,hogy sötét legyen,nem pedig,hogy ne játszunk,vagy egyéb izgalmas dolgokat műveljünk.. -
partyarc83 #2560 Száz szónak is egy a vége.Várunk és várunk.Pár óra ide vagy oda.Éjszaka úgy is aludni kell nem pedig gamelni :-) -
partyarc83 #2559 Hát az egy időben való feloldás USA - Europa azért is lenne korrekt mert ugye ugy gondolom de lehet tévesek az információim hogy Europa az igazi PC piac nem pedig az USA,mert ugye Mac és XBox a menő. -
#2558 mi ez a kamu hülyeség már :D -
empie #2557 Pontosan. Rendelkezem kóddal le is tudtam tölteni a játékot csak azt írja,hogy valószínűleg 17 óra múlva lesz aktív. A steam körülbelül fél órája még 22 órát írt. Szóval ez volt régen is tuti,hogy éjfél körül ők is feloldják. -
partyarc83 #2556 Akkor te már gondolom rendelkezel a kóddal és le is töltötted.:?De a feloldásig te se tudod telepíteni sem elindítani.Mert ergó akkor ez ugyan az mintha a steamen vetted volna csak ugye így olcsóbb :-)
-
empie #2555 Igen, így már értem. Bocs! Hogy a gameshopon rendelted. -
empie #2554 Itt csak a cd kulcsért fizetsz. Ezért olcsóbb mert nem kapsz dvd-t meg cdket csupán egy kódot amivel letöltheted Steamen keresztül.
És kétlem,hogy innen rendeltél volna.
Mert ha jól vagyok informálva akkor még az oldal sem működött 1,5 hónapja.
Vagy ha igen, akkor én itt soha nem láttam 10500Ft-ért.
Tegnapi napon még 9990 Ft volt és tegnap este jött a hírlevél hogy Hétfő éjféltől kezdve akciós 1 napig a játék. -
partyarc83 #2553 Ez kimaradt :-)
http://www.gameshop.hu/ -
partyarc83 #2552 Félreértések elkerülése végett ma ugye akció: 8990 ft.De ez most akkor csak a Cd kulcsért fizetsz vagy a rendes dvdért?
"Megérkeztek a Call of Duty - Modern Warfare 3 angol nyelvű, európai Steam Download CD kulcsok! Az akciós ár csak a mai napon 8 990 forint!
Válogasson kedvére az újabbnál újabb játékok közül!"
Én innen rendeltem elő kb 1,5 hónapja 10500 ért amiből a szombati napig lett 10990ft.