Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
Am kérem szépen van itt még!
Elvileg fresh videó!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Spec ops Interview!
KATT

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Értem,köszi a választ mindenkinek!

Fpocok
Amúgy hogy hogy nincs semmi hír róla? Nincsenek kint Gamescom on vagy mi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Megjelent már a játék?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Természetesen senki nem tudja egyelõre. Ráadásul nincs "közepes" fokozat az utolsó CoD részekben, mert 4 nehézségi szint van...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Smithwarden
6 ora 23 perc 54 masodperc kozepesen.
De ez csak 23.5 celcius fokban es 65 szazalekos paratartalomnal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

grebber
Várhatóan a szokásos 4-6 óra de mivel mondták rágyúrnak a történetre és hosszabbra akarják lehet meglesz a 7is!

Next PC upgrade: 2022

Rayden02
Amúgy hány órás lesz a egyjátékos kampány körülbelül,tudja valaki? (Közepes fokozaton)<#fejvakaras><#nemtudom><#heureka><#confused><#zavart2>

Hát ez a hír biztos jót tesz a pc-s eladásoknak, mert sokan a IWNet miatt nem kértek a MW2-bõl, a Black Ops meg a Treyarch miatt volt necces sokaknak.
Igaz ezt meg már nem az "igazi" Infinity Ward csinálja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

redmonk
Csak élni fogok addig még 😄 Addigra már új konzol generáció is kint lesz, szóval valahol megértem. Csak legyen jó és üssön mint busz eleje.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

grebber
2015-ben jön csak a játékuk 😞

Next PC upgrade: 2022

redmonk
Az ex-Infinity Ward fejlesztõkbõl verbuválódott Respawn Entertainment el ment kicsit lövöldözni a pusztába 😄 Még jó, hogy felvették a fegyverek hangját. Csak nem készül valami?! link

redmonk
Ja az nagy poén. Mondjuk itt sg-n is oltogatják nem kevesen a game-t. Néhányszor van alapja amit pl én mint nagy CoD-s is megerõsített. Aztán kdierül, hogy párhuzamban tolják a riválissal. 😄

shaddam
Imádom õket.Az durva hogy hogyan szidják hogy így nem veszem meg úgy nem aztán steamen kiderül hogy mégis 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jaka923
Gameshopnál 8500 Ft.

redmonk
576-nál 12k

Jaka923
Most nézem, alig 2 óra alatt már a 4. helyen áll a steames eladás listáján.

Fpocok
9000 majd lehet venni itthon.

Jaka923
Az MW2 és BO után azt gondoltad, hogy pont az MW3 lesz olcsóbb?

Prince23
Na már elõ lehet rendelni steamen. 60 euró lol

Ja az van....xbox-ps...
<#zavart1>

redmonk
Pontosan. De van 2 másik opció is.

Hogy nem is lehet!!!!!!

Coming soon....
PC Account
!!!!!!!!!!!!!!!!

redmonk
Na jelentkeztem ELITE bétára 😄 Meglássuk 😄

redmonk
Ez szuper hír. Valamint én fogom használni az Elite-t is biztosan.

Nincs egy link ahol lehet élõben nézni valamilyen adást amiben biztosan szó lesz MW3-ról?

Jaka923
Végre egy jó hír. Dedikált szeró nélkül nem is gondolkodtam a megvételén.
Fpocok
Amúgy ennek fejében most már nem is tûnik annyira lehúzásnak az elite... P2P mellett tényleg durva lett volna. Megvenni nem fogom, de így már mindjárt más a leányzó fekvése.
Ha igaz...

Jaka923
Hát azok után, hogy már hónapok óta az terjengett, hogy az MW3-ban sem lesznek dedikált szerverek, így tényleg joggal örülhetünk neki. A warezpistik hála Istennek jól megszívják, mert valószínûleg ugyanaz lesz a rendszer, mint a BC2-nek, amit nem tudtak feltörni. Így se CoD, se BF nem lesz nekik idén<#mf1>

Fpocok
Vicces, hogy az ilyen alapdolgoknak is hogy tudunk már örülni. Szomorú milyen világban élünk.

Fpocok
<#eljen>

Jaka923
Dedikált szerverek lesznek PC-n, éljen!

redmonk
Nekem az MW3 megvételével várnom kell mert egy PC sem ártana hozzá. De napi 3-4 órát én is tolom MW2-t mai napig. Bár most 640*480/LOW/AAoff 😄

vortel
nekem egyedül a fegyóhangok nem adják nagyon, minden más rendben van teljesen. napi 1-2 órát minden nap tolok a MW2-vel és a MW3-at már elõ is rendeltem 😄

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Drephis
akkor úgy mondom, hogy azért veszek codot, mert sokkal jobbnak tartom, mint a Battlefieldet.

tõlem lehet akármilyen jó, lehet benne bármilyen repülõ szar meg tank, csapatmunka.. akkor se azt fogom megvenni 😄

help

redmonk
Akkor alakítsunk egy igénytelen FPS-ek imádó klánját MW3-ban. Nekem is az tetszik benne, hogy igaz nem nagyok a mapok de pörgõs de nem darálós. Nekem a jármûvek sem hiányoznak a multiból. Annyit kéen fejleszteniük, hogy mondjuk egy frisebb motort a game alá illetve a fegyverek hangját. Meg pár apróság amiért tetszik a BF3 például a gránát eldobása, leszúrás, hasalás. Ennyi kellene a CoD-ba és megvenném 10 példányban is 😄

DarkSector
Nem akkorisozni kell, ha játszol egy játékkal vagy megveszed ne az akkoris hirtelen felindulásból legyen hanem mert te úgy akarod érzed ....úgy döntesz.
Ez nem versengésen fog eldõlni.

Sõtt megveheted mind2-õt, nem kell választani ez a lényeg.<#eljen>

"Minden játék annyira jó, mint amennyire tartod."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vortel
Hát én tényleg nem értem miért Hájpolják ennyire a BF3-at...
Ok, tényleg csili-vili meg minden, de ez már szinte nem is FPS, hanem egy war szimulátor... Fura de ha multi lövöldére vágyok nekem egybõl egy COD vagy egy UT3 jut eszembe. Azok a játékok annyira pörögnek! Imádom hogy lépten-nyomon tûzharcban vagyok, és nem kell sokáig lopakodnom, hogy lelõjek valakit. De biztos én vagyok az igénytelen FPS játékos...

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Drephis
akkor is inkább codot veszek, soz

help

DarkSector
nyugi-bugi van ellentámadás sértegetés is szokták dijjazni, bármennyire is igazad van ebben az esetben.

Csináltak volna helyetted inkább kisszéket!!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
Nem bannt kap ilyenkor hanem ideiglenes kitiltást.
Végleges bann 25 felkiáltójelért adnak...

szabii98
Én még nem vettem észre más helyen

I met God. She's black

redmonk
Máshol tényleg nincs ilyen? Vagy máshol a bann az bann?

szabii98
A gyökér gyökér marad, hiába megy oda. Nézd, benne van a lelkében hogy aki CoDal játszik vagy konzolon játszik azzal döglött kutya módra kell beszélni. Csak azt nem értem, PH!-n meg más fórumokon ilyen miért nincs? Csak itt. Gyönyörû.

I met God. She's black

redmonk
Én nem tudom hányszor de mért nem kap akkor végleges bann-t?

Én még ellátom kajával is az útra, csak álljon ide elém és próbáljon meg ilyen "anyukákkal" kapcsolatos szöveget lezavarni. És igen magamra vettem mert megfogom venni a game-t az édesanyást részt meg nem ecsetelném szerintem a normálisak így is értik.

De tényleg kifizetem mindezt neki csak jöjjön ide. Többet nem igen tudna netezni.

Emelek, fizetem a vonatjegyét meg egy sört, csak jöjjön 😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Hányszor kitiltották már mégis vissza engedték egy idö után....de Lipót mezö megszünt nem?
<#kacsint>

redmonk
Komolyan mondom ennek a csávónak kifizetem az utat oda és vissza csak jöjjön el ide aztán itt legyen nagy az arca. Jesszus ilyen embereket.