7458
IZÉ
  • DarkSector
    Gondolom a 8.-a amerikai idő szerint mert a CoD nem japán játék.

Mit lovagoltok a 8 órán?
    Nemrég még 32 nap volt vissza ezt már csak túlélitek. :)
  • Cefre
    szerintem már ki lehet próbálni 5 órakor felrakni mert japánba már 8 ik a lesz
  • DarkSector
    Megvan hová tűnt az a 6000 kópia! :P
  • empie
    Nem tudom ti hol vettétek,de én itt. És nem hiába kiemelt a topicba úgy látom.

Olvassátok a fő oldalt:

http://virtualgame.shop.hu/
  • partyarc83
    Hy All!

Van már aki megkapta?A Steam szerint ugye kb reggel 8 kor lesz a feloldás.De ez milyen már?Bakter.Aki már elővételben letöltötte annak is szívás mert még reggel 8 ig nem tudja aktiválni.Ami nagy okosság hisz szerintem 8ika az ma este 00:00 után már az nap.Gratulálok Emese.:-)
    Ahonnan én rendeltem ott elméletileg ma reggeltől már át lehet venni és állítólag email szerint már szombaton megkapták a gameket.Ami most ugye munka nap volt.Tehát ha akkor feladák volna akkor ma meg kellett volna kapnom a futitól!
    De esélyes hogy csak holnap délelött lesz ebből.
  • Gabe18
    ~120 millió forint értéket vittek. Jobb mint egy bankrablás...
    Persze 6000 darabot eladni nem lesz egyszerű. Bár ha féláron kiszórják, már az is jó.
  • strebacom

Hogy ez mekkora baromság.....
  • DarkSector
    KEMÉNY
    Még meg sem jelent, de már eladtak 6000 darabot....:)

"Álarcosok raboltak el egy teherautónyi Modern Warfare 3-at!

Párizsban, a játék egyik helyszínén került sor a szokatlan eseményre, amiben szerencsére nem sérült meg senki.
    Egyelőre még nem tartunk ott, hogy a világ felfedezte volna a játékokban rejlő értéket, és elismerné művészeti ágként, ám az utóbbi években több alkalommal is tapasztalhattuk, hogy a bűnözők szemében kincsnek számítanak.

Ezúttal a francia főváros déli Créteil kerületében vettek célba alvilági figurák egy teherautót, ami beszámolók szerint mintegy 6000 Call of Duty: Modern Warfare 3 kópiát szállított 400 ezer euró értékben.
    Az elkövetők járgányukkal belehajtottak a teherautóba, így azt megállásra kényszerítették. Mielőtt a sofőr és kollégája érdemben reagálhatott volna, két késekkel felfegyverzett álarcos kipattant a kocsiból és könnygázzal harcképtelenné tették őket, majd elhajtottak a teherautóval.
    Úgy tűnik, komoly üzletet látnak bizonyos körök abban, hogy még megjelenés előtt terítik a játékot az utcán, vélhetően emelt áron.

Mindeközben a november 8-án, azaz holnap megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz kiadott az Activision egy új trailert Jonah Hill (Hail to the Greek) és Sam Worthington (Avatar) főszereplésével."
  • FeikG
    Bizomány!Bár nem akarok nagyon OFF-olni,de 10 évvel ezelőtt is már kb 50 ember játszott együtt innen, az sg-ről is nap mint nap,napi 6-8-10 órát.
    Így volt ez 4 évvel ezelőtt is,még a cod4-el..
  • Muttley
    HC fanok majd havas téli hétvégéken
    egy slukkra lenyomják egymás után az MW1-MW2-MW3 single campaign-t hardened v. veteran szinten :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ich bin HC fan :DD
  • pisztácia
    A "The vet and noob" videóban a végén az új noob srác az nem az Orlando Magic centere?:) Nem jut eszembe a neve...
    De kurva vicces:D:D nyomja is a gl-t...:D
  • FeikG
    Egyébként meg jó látni,hogy lassan előkerül a régi cod4-es csapat.
  • FeikG
    Még két nap és megváltozik..
  • gömbgiliszta
    semmi gond nincs a topikkal...

én már megszoktam.

• simonl #2537
    Ugyis jön az öreg Bruce, majd megoldja....:)

Más: Csak nálam kezd lassan kezelhetetlennek tűnni a topic ? Értem én a segítő szándékot de túl sok a video, driverek, directX stb.

• mijki
    Lehet nem éled meg hogy játssz. :D
  • simonl #2535
    Akkor most még hányat is kel aludni?:)
  • HUN BECSEHELY
    Én várok még 15-ig.Addig mindenki kikáronkodja magát majd.
  • Bogdogege
    Na megrendeltem , ha felkúr a bf akkor majd ezzel játszok , ha a cod akkor a bf-el , ha mindkettő akkor megyek settlers-ezni
  • FeikG
    Én meg sört
  • soo277
  • soo277
    Míg várok! ezeket vettem!!
  • soo277
    Míg várok
  • kopaszqtya
    Valaki rendelt a konzolokszerviztől? Én most adtam le a rendelést de azt írta az oldalon, hogy nincs már nekik raktáron, viszont a facebook oldalukon meg azt tüntették fel, hogy Hétfő estig előrendelik azok 100% megkapják Kedden...
  • DarkSector
    Te most másról beszélsz mint én, szóval nem maradunk egyszerűben hanem verhetetlenbe maradunk...én legalábbis.

Mert míg én technikai oldalróól nézve mondtam te valszeg bonyolultsági szintet mondtad, a 2 dolog más és más!
  • Prince23
    Míg nem jön új, nyugodtan maradhat addig :D nagyon nagy vidi
  • Neoncsoves
    yipikkaye, 13ezer dobozosan majd 2 hónap múlva veheted 20-30 euroért az 5 mapos dlc-t

activision for president
  • Skynet
    "mw irányitás eddig verhetetlen..."

Maradjunk annyiban hogy a legegyszerűbb... Lévén egy full arcade játékról beszélünk amit jól ki is heréltek még jobban az elődökhöz képest.
  • DarkSector
    gondoltam bő 1 napig kibirjátok a vidit, elég nagy poén hogy kihagyjam. :P
  • Tatyla
    dagi fiú a videóban hogy le van fogyva... :D
  • Antal99
    banneres videó nagyon jóóóó
  • Prof William
    Inkább a III. világháborúra koncentrál vagy a szóló küldetésekre?

A Mw2 ben is WW3-as részek voltak a kedvenceim.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem az eddig legjobb single palyer-t kaptuk. Pörgős, brutális, izgalmas. A játékidő sajnos megint rövid, de ez az egyetlen negatívum.
  • Muttley
    mingyááá november nyóóóóóóóóc
    addig viszont :D

• DarkSector
    uu vazze akkor biztos. de ki emlékszik már arra
    :D
  • FeikG
    4
  • FeikG
    Valószínű,hogy nem oda akartam,sőt most,hogy mondod,már nem is találom ahova szántam..
    Amúgy meg DUNHILL
  • DarkSector
    Nekem nem gond.
  • DarkSector
    Nemtuom ígyse...:D

Vagy nem emlékszem ha voltam is 1-2 éve
  • Muttley
    mit szívtááá, ember? :D
    a BF3-ról volt szó, nem az MW2-ról ;)

#2461: nem kell ezen semmi privát