7458
IZÉ
-
#2551 Gondolom a 8.-a amerikai idő szerint mert a CoD nem japán játék.
Mit lovagoltok a 8 órán?
Nemrég még 32 nap volt vissza ezt már csak túlélitek. :) -
Cefre #2550 szerintem már ki lehet próbálni 5 órakor felrakni mert japánba már 8 ik a lesz -
#2549 Megvan hová tűnt az a 6000 kópia! :P -
empie #2548 Nem tudom ti hol vettétek,de én itt. És nem hiába kiemelt a topicba úgy látom.
Olvassátok a fő oldalt:
http://virtualgame.shop.hu/ -
partyarc83 #2547 Hy All!
Van már aki megkapta?A Steam szerint ugye kb reggel 8 kor lesz a feloldás.De ez milyen már?Bakter.Aki már elővételben letöltötte annak is szívás mert még reggel 8 ig nem tudja aktiválni.Ami nagy okosság hisz szerintem 8ika az ma este 00:00 után már az nap.Gratulálok Emese.:-)
Ahonnan én rendeltem ott elméletileg ma reggeltől már át lehet venni és állítólag email szerint már szombaton megkapták a gameket.Ami most ugye munka nap volt.Tehát ha akkor feladák volna akkor ma meg kellett volna kapnom a futitól!
De esélyes hogy csak holnap délelött lesz ebből.
-
Gabe18 #2546 ~120 millió forint értéket vittek. Jobb mint egy bankrablás...
Persze 6000 darabot eladni nem lesz egyszerű. Bár ha féláron kiszórják, már az is jó. -
strebacom #2545
Hogy ez mekkora baromság.....
-
#2544 KEMÉNY
Még meg sem jelent, de már eladtak 6000 darabot....:)
"Álarcosok raboltak el egy teherautónyi Modern Warfare 3-at!
Párizsban, a játék egyik helyszínén került sor a szokatlan eseményre, amiben szerencsére nem sérült meg senki.
Egyelőre még nem tartunk ott, hogy a világ felfedezte volna a játékokban rejlő értéket, és elismerné művészeti ágként, ám az utóbbi években több alkalommal is tapasztalhattuk, hogy a bűnözők szemében kincsnek számítanak.
Ezúttal a francia főváros déli Créteil kerületében vettek célba alvilági figurák egy teherautót, ami beszámolók szerint mintegy 6000 Call of Duty: Modern Warfare 3 kópiát szállított 400 ezer euró értékben.
Az elkövetők járgányukkal belehajtottak a teherautóba, így azt megállásra kényszerítették. Mielőtt a sofőr és kollégája érdemben reagálhatott volna, két késekkel felfegyverzett álarcos kipattant a kocsiból és könnygázzal harcképtelenné tették őket, majd elhajtottak a teherautóval.
Úgy tűnik, komoly üzletet látnak bizonyos körök abban, hogy még megjelenés előtt terítik a játékot az utcán, vélhetően emelt áron.
Mindeközben a november 8-án, azaz holnap megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz kiadott az Activision egy új trailert Jonah Hill (Hail to the Greek) és Sam Worthington (Avatar) főszereplésével." -
#2543 Bizomány!Bár nem akarok nagyon OFF-olni,de 10 évvel ezelőtt is már kb 50 ember játszott együtt innen, az sg-ről is nap mint nap,napi 6-8-10 órát.
Így volt ez 4 évvel ezelőtt is,még a cod4-el.. -
#2542 HC fanok majd havas téli hétvégéken
egy slukkra lenyomják egymás után az MW1-MW2-MW3 single campaign-t hardened v. veteran szinten :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ich bin HC fan :DD -
#2541 A "The vet and noob" videóban a végén az új noob srác az nem az Orlando Magic centere?:) Nem jut eszembe a neve...
De kurva vicces:D:D nyomja is a gl-t...:D -
#2540 Egyébként meg jó látni,hogy lassan előkerül a régi cod4-es csapat. -
#2539 Még két nap és megváltozik.. -
#2538 semmi gond nincs a topikkal...
én már megszoktam.
-
simonl #2537 Ugyis jön az öreg Bruce, majd megoldja....:)
Más: Csak nálam kezd lassan kezelhetetlennek tűnni a topic ? Értem én a segítő szándékot de túl sok a video, driverek, directX stb.
-
#2536 Lehet nem éled meg hogy játssz. :D -
simonl #2535 Akkor most még hányat is kel aludni?:)
-
HUN BECSEHELY #2534 Én várok még 15-ig.Addig mindenki kikáronkodja magát majd. -
#2533 Na megrendeltem , ha felkúr a bf akkor majd ezzel játszok , ha a cod akkor a bf-el , ha mindkettő akkor megyek settlers-ezni -
#2532 Én meg sört -
#2531 -
#2530 Míg várok! ezeket vettem!! -
#2529 Míg várok -
kopaszqtya #2528 Valaki rendelt a konzolokszerviztől? Én most adtam le a rendelést de azt írta az oldalon, hogy nincs már nekik raktáron, viszont a facebook oldalukon meg azt tüntették fel, hogy Hétfő estig előrendelik azok 100% megkapják Kedden... -
#2527 Te most másról beszélsz mint én, szóval nem maradunk egyszerűben hanem verhetetlenbe maradunk...én legalábbis.
Mert míg én technikai oldalróól nézve mondtam te valszeg bonyolultsági szintet mondtad, a 2 dolog más és más! -
#2526 Míg nem jön új, nyugodtan maradhat addig :D nagyon nagy vidi -
Neoncsoves #2525 yipikkaye, 13ezer dobozosan majd 2 hónap múlva veheted 20-30 euroért az 5 mapos dlc-t
activision for president -
#2524 "mw irányitás eddig verhetetlen..."
Maradjunk annyiban hogy a legegyszerűbb... Lévén egy full arcade játékról beszélünk amit jól ki is heréltek még jobban az elődökhöz képest. -
#2523 gondoltam bő 1 napig kibirjátok a vidit, elég nagy poén hogy kihagyjam. :P -
#2522 dagi fiú a videóban hogy le van fogyva... :D -
#2521 banneres videó nagyon jóóóó -
Prof William #2520 Inkább a III. világháborúra koncentrál vagy a szóló küldetésekre?
A Mw2 ben is WW3-as részek voltak a kedvenceim. -
#2519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az eddig legjobb single palyer-t kaptuk. Pörgős, brutális, izgalmas. A játékidő sajnos megint rövid, de ez az egyetlen negatívum. -
#2518 mingyááá november nyóóóóóóóóc
addig viszont :D
-
#2517 uu vazze akkor biztos. de ki emlékszik már arra
:D -
#2516 4 -
#2515 Valószínű,hogy nem oda akartam,sőt most,hogy mondod,már nem is találom ahova szántam..
Amúgy meg DUNHILL -
#2514 Nekem nem gond. -
#2513 Nemtuom ígyse...:D
Vagy nem emlékszem ha voltam is 1-2 éve -
#2512 mit szívtááá, ember? :D
a BF3-ról volt szó, nem az MW2-ról ;)
#2461: nem kell ezen semmi privát