Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg fresh videó!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
KATT
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De ez csak 23.5 celcius fokban es 65 szazalekos paratartalomnal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Next PC upgrade: 2022
Igaz ezt meg már nem az "igazi" Infinity Ward csinálja...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
<#zavart1>#zavart1>
Coming soon....
PC Account
!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs egy link ahol lehet élõben nézni valamilyen adást amiben biztosan szó lesz MW3-ról?
Ha igaz...
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
tõlem lehet akármilyen jó, lehet benne bármilyen repülõ szar meg tank, csapatmunka.. akkor se azt fogom megvenni 😄
help
Ez nem versengésen fog eldõlni.
Sõtt megveheted mind2-õt, nem kell választani ez a lényeg.<#eljen>#eljen>
"Minden játék annyira jó, mint amennyire tartod."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ok, tényleg csili-vili meg minden, de ez már szinte nem is FPS, hanem egy war szimulátor... Fura de ha multi lövöldére vágyok nekem egybõl egy COD vagy egy UT3 jut eszembe. Azok a játékok annyira pörögnek! Imádom hogy lépten-nyomon tûzharcban vagyok, és nem kell sokáig lopakodnom, hogy lelõjek valakit. De biztos én vagyok az igénytelen FPS játékos...
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Végleges bann 25 felkiáltójelért adnak...
I met God. She's black
Én még ellátom kajával is az útra, csak álljon ide elém és próbáljon meg ilyen "anyukákkal" kapcsolatos szöveget lezavarni. És igen magamra vettem mert megfogom venni a game-t az édesanyást részt meg nem ecsetelném szerintem a normálisak így is értik.
De tényleg kifizetem mindezt neki csak jöjjön ide. Többet nem igen tudna netezni.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
<#kacsint>#kacsint>