7458
IZÉ
-
pett3rson #2632 Sziasztok.
Vannak már eredeti játékosok? kétlem :) olyan éjféltől számítok rátok és az aktiválási metódusokra, hogy kinek hogy sikerült és mi megy, mi nem megy :)
nekem majd csak holnap 10 után, amikor kinyit a bolt és Én elmegyek érte, meg haza és telepítés..szóval majd csak kora délutánra alakul valami, valószínűleg single-t lenyomom még akkor, lehet easy-n és később hardon is :) aztán jöhet a multimóka. -
#2631 :) -
#2630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2629 Akkor aszondjahogy párizs retúr... az annyi mint... -
#2628 A játék inditásánál, ismét a kérdés hogy lesznek bizonyos durva részek, hogy akarom-e tiltani ezt, vagy kérdezze majd meg előtte újra....
meg hogy ennek a résznek a kihagyása, nem okos veszteséget a történetben....
kivi leszek.... -
#2627 Nem mert a boltba gyerek meg sem veheti, pont hogy az utcákon jut el a kisgyerekekhez, mert a dílerbácsik nem nézik hogy elmultál-e 18...:D -
#2626 Igazi patrióták, legalább megkímélik a francia gamereket ettől az agyatlan agymenéstől :D -
#2625 Drog helyett is majd MW3-at fognak árulni az utcákon...:D -
#2624 azért ez beteg.... -
#2623 hát csak nem lesz gond....:) nemhinném hogy ezen a "napon" múlik.... -
#2621 Mi lesz itt XD -
#2620 Baaaaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeeeeeeeeg
Lehet,hogy mégis lesz olcsó mw3? -
#2619 Ez 10-12ezer példányt jelent a játékból.
Aki ez végett nem kap MW3-at az most tudja miért nem. -
#2618 Hát ez beszarás (ha nem fake hír)....O_o
"Újabb adag Modern Warfare 3-at raboltak el
Komolyan mondom ez elképesztő és döbbenetes...
Délelőtt már beszámoltunk arról, hogy Franciaországban szombaton álarcosok egy ütközéses balesettel megállítottak és elraboltak egy kamiont, amely Call of Duty: Modern Warfare 3 kópiákat szállított.
Azonban még ugyanaznap, azaz szombaton délután egy másik Call of Duty: Modern Warfare 3 szállítmányt is megállítottak Párizsban - az út közepén keresztben állt egy autó. Amint a játékokat szállító teherautó megállt, a gépkocsiból kézifegyverrel felszerelkezett rablók ugrottak elő és átvették a kamion irányítását a soförtől - elhajtottak a komplett szállítmánnyal együtt. A délelőtti rablás 400 ezer eurós kárára újabb hasonló összeg jött, ami azt jelenti, hogy a rablók több, mint egymillió dollár (több mint 250 millió forint) kárt okoztak.
Egyelőre a francia rendőrség egyik csoportot sem találta meg." -
#2617 Grat hozzá! :) -
#2616 Nem lesz ebből baj? Úgy hallottam a Steam odabax ha kiadás előtt vpn-en aktiválod! (Persze ha valahogy rájön...) -
#2615 is-is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leszedtem a klónt, majd a vett kóddal vpn aktváltam, tehát mondhatjuk hogy eredeti... -
#2614 -
#2613 Azért baj mert nincs "kedvem" kiadni 22.000 forintot 3 hét leforgása alatt játékra! 4200-ért zokszó nélkül megvettem volna de 11.900-ért tuti nem fogom!
A grafikával meg vigyázzatok ha crackelt mert a crack még hibás,hiába állitod a grafikát nem érdekli!
Katt
"BIG note though: the crack has a bug that doesn’t let you change the video resolution in-game." -
empie #2612 az elég szívás..
vásároltunk itt több mindent már, de eddig semmivel nem volt gond(De, ezt most lekopogtam).Személy szerint ez a 9.vásárlásom náluk :)+ pár havert is itt veszi már a gcket és eddig ők sem panaszkodtak. Egyedül arra,hogy kicsit lassan érkezik meg a kulcs.De legalább jön és az amit ígérnek.
Csak maradjon is így.
-
#2611 Félek úgy járnék vele mint az ebayen vásárolt New Vegas kulccsal, hogy kb. 1 hónap után eltávolította a steam a profilomról. -
#2610 ok, i wait! -
empie #2609 Nekem!2 Haverom vette még itt.Az egyik megkapta rajtam kívül, a másik aki most vette rákérdezett,hogy mikor kapja és linkelték a faq-t hogy vásárlástól számított 24 órán belül legkésőbb kiküldik.Én tegnap este vettem és ma délután mikor hazaértem már itt volt. -
#2608 Eredetiből van? -
Optimalizálás perfekt, látjátok a konfigom, majdnem őskövület, full graf, 30-35 fps.... -
#2606 mint az intkeys, ott is ez a gond.... azért vettem mag máshol, de a tk tudja, hogy mi lesz itt is.... -
#2605 http://virtualgame.shop.hu/159-call-of-duty-8-modern-warfare-3.html
erről jött már kulcs valakinek? -
#2604 jöhet pár saját shot? -
#2603 Osztott coop survival gameplay -
partyarc83 #2602 Erre nekem csak az a storym hogy ismerős is fanatikus de most más vizek folynak,és most neki nem kellett az MW3 pedig ő is előrendeli minden évben az aktuális darabot.Habár tavaly se kellett a Black Ops,de átjött s megnézte nállam és beszart behugyozott hogy milyen fajintos.Szerintem így lesz ez most is.Sokalta tavaly is a 10+ akármennyit pedig a Black 9500 ért jött elővételben tavaly.Erre rá két napra megvette 2 ezerrel drágábban + a posta. -
#2601 Az hogy baromi jó, és kevés megjelenéskor a bug.
Vagyis a munka.
A melo nem mindig a grafikával egyenlő. -
Gabe18 #2600 Hát a BF3-ért én se sajnáltam azt a 10-est, de hogy ezen a MW2 modnak beillő MW3-on mi kerül 10+ ezerbe, azt én se tudom. Illetve de, az hogy CoD..., és valóban ez már el is fogja adni. -
#2599 Aha, mondjuk nekem nem volt meg dobozossan elhiszem jobbhijján csak furcsállom hogy akkor minek a disc...:D -
#2598 igen, ezt furcsálottuk, hogy mind a hármunknál, egymástól függetlenül, ugyanaz volt, bár nem kizárt, hogy bénáztunk...
a BO indulása pc-n meg elég érdekes volt.
ON -
#2597 Kötve hiszem hogy steam-ről szedte le (márminthogy nem volt más lehetőség, akkor nem lett volna lemez a tokban), mert ez csak akkor van ha a cd-kulcsot beirod és ugy a library-ban szeded.
De nekem az MW2 is only steam-es volt és ettől még a dvd-ről telepitett.
Lehet elnyomkodtátok. Nem?
-
#2596 tavaly a BO-val úgy jártunk, (én+2 haver), hogy hiába vettük meg az eredeti dvd-t, betettük és elkezdte letölteni a játékot steam-en keresztül...
nem volt semmi választási lehetőség, hogy dvd-ről telepítsen, ott szoptunk vele, első nap nem is tudtunk játszani, (kb.fél hatra értem haza a melóból), meg tele voltak a szerverek, másnap estére sikerült összeácsolni valamennyire...
remélem most simább lesz az ügy... -
#2595 CoD 15000ft-ért is eladják, felesleges levinniük az árát mert ugyis megveszik.
BF3 még új cucc, ha biztosra akartak menni lejjebb vitték az árát hogy sok fogyjon, ennek semmi köze ahoz miben mennyi munka van.
De azt nem vágom ha BF3 10 ropi és sokallod a 11 ropit a CoD8-ért és sokallod akcióssan a 9 ropit, a 9 ropi nem olcsobb mint a 10???
Én még csodálkozom is, a régi CoD-ok után csoda már az is hogy a rendes ára 11-13ezer között van és nem 15-16ezer. -
#2594 Hát ez most elég nagy csalódásként ért engem is a nagy várakozás után. -
#2593 Neeeeeem Mi is kettőt akartunk venni Most 8990.-ért már annyira nem olcsó... 12.900.-ért meg meg se veszem az tuti... azért legyen már eszük... bf3 10 ropi volt és azért kicsit több meló volt benne... ráadásul havonta plusz 2000 lesz a dlc... na neeeeem... -
#2592 Oh, az kellemetlen, koszi az infot. Pedig en is tole akartam beszerzni :( Persze attol meg megbizhato az elado, csak ez nem jott most ossze...