Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Mi az hogy megölsz valakit és repülnek a dollárok?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Bugi Misi
1:12 elfogott a röhögés xD
Link

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
kicsit Crysis 2 emlékeztet

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Fpocok
Nagyon izgalmas lesz. Ezentúl nem csak lelõni kell, hanem felszedni a dogtaget.

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
Most mondanám hogy a logó nélkül meg nem mondom milyen játék, meg azt is hogy mivel a szobámban minden elektromos cucc fekete(kivéve az xbox,de lassan megveszik) hülyén jönne ki.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Egyedi mintázatú MW3 box

Szerintem marha jól néz ki, s nem is vészes az ára!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Prince23
DLC Map Pack 4 aha 😛

Jaka923

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

redmonk
minden ikon ugyanaz a játékban mint mw2, fegyverhangok nullák (mint egy légpisztoly), tipegés topogás hangja is katasztrófa...egy két
új fegyver meg kiegészítõ rá nekem jelent semmit...eddig úgy voltam vele, hogy azért megveszem ezt is de inkább elrakom azt a pénzt majd a Respawn játékára...mellesleg legutóbb épp fegyver hangokat vettek fel 😉

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Skynet
Szánalmas...1 milla dolcsis verseny...Valahogy lekell nyomni a szart az emberek torkán,de sajnos a "kifinomult" célközönség azért venni fogja,pedig megérdemelné az Activision hogy iszonyatosan pofára essenek a gusztustalan üzletpolitikájuk és emiatt a rombabutított COD-nak már abszolút nem nevezhetõ szemetük miatt...

Látom IWnet is visszatér....Baszottjó...Pc-n már most lehet neki könyvelni a buktát,konzolon sajnos nem.
redmonk
GYEREKEK EZ MW2-höz egy menõ DLC lenne...ENNYI

Rayden02
Csak azt nem értem,hogy most miért a BO-ot nyomatják,na mindegy én húzok lefeküdni,talán majd délután felé lesznek normális videó archívumok is!
Jóét mindenkinek!<#wave>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Bugi Misi
a survivalnál eléggé látszik a lagg

Rayden02
Látom jó nagy a laggolás pár játékosnál,LOL!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Bugi Misi
láttam csak nem vagyok angolos😄

Rayden02
Eddig ez az egy videó van csak,Nagyából ki lehet venni,hogy mik az újak!

Bugi Misi
új perkekröl mit tudni?

Rayden02
Melyik COD-rol beszélsz?Black Ops,MW2,Csak mert ez<#lama> a MW3 totyik!

Rayden02
Black Ops-oznak,hát beszarok!<#wow3><#wilting>

Sziasztok. Én még kezdõ vagyok ebben a játékban,kb 5 pálya ,de most mind mondja az ürge hogy kapjam elõ a javelint és lõjem szét a tankon.Igen ám de nincs ilyenem és keresgélem de semmi. Hol találok segítséget? 😊 köszönöm.
Rayden02
Na most lesz valami csata féle,vagy mi?<#email><#gonosz1><#buck>

Rayden02
Na most egy nõ pofázik,bárcsak érteném hogy mit is!<#zavart2>

Rayden02
<#law><#idiota>

Fpocok
Van egy csomó új videó.
http://www.gametrailers.com/game/call-of-duty-modern-warfare/14839
Meg lesz 1 millió dollár összdíjazású 4v4 bajnokság.

Cris99
lebuktál homi xDDD

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Rayden02
Na baszki 6 felé elszált a tápom,hogy rohadna meg,<#gonosz3>most egy másik van helyette,amíg megcsinálja a bratyó ami bexart,a lényeg ami lényeg,hogy lemaradtam a live-ról!Pontosan mi is volt eddig?Valaki összefoglalhatná pár mondatban!THX!<#confused><#idiota>

redmonk
Én inkább azt szeretném, hogy a Respawn Entertainment (nem érdekel mikor) valami nagyon de nagyon ütõset dobjon össze.

Ami szar azzal úgysem foglalkozom, nincs kötelezve.

Jaka923
Az MW2 + MW3-ra fejlesztésébe összesen nem öltek bele annyi pénzt, amennyit az MW3 marketingjébe áldoznak. Szívbõl kívánom, hogy bukjanak vele, bár ennek az esélye egyenlõ a nullával 😞

Fpocok
Dota2ben is ilyen volt nemrég. Igaz, hogy nagy szar bugos volt a játék, többet állt a játék technikai problémák miatt, mint amíg tartott a meccs. Az sem számított, hogy volt olyan csapat, aki megunta a problémákat és inkább feladta... szóval ezek ellenére tartottak egy egymilkós bajnokságot egy szar bétával. 😄 Jó marketing.

shaddam
Nem semmi hogy még meg se jelent a játék, de már kiírtak egy egymilliós versenyt, amit aztán gyorsan lezavarnak.Ráadásul a microsoft fizeti az egészet.

sherlock1
Szánalmas. Ha nem költenének olyan rohadt sokat marketingre, akkor a kutya se venné ezt a szart.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Fpocok
Na, a köcsög hazudósra nem vagyok kiváncsi.

Fpocok
Millió dolláros verseny? wow

Fpocok
Na, ez milyen kedves tõlük.

Fpocok
Rólad néztem 😄 Aztán levadásztam a hálát elõled 😄

Tudom...<#zavart2>

Fpocok

Fpocok

Skynet
Inkább ott kezdõdött hogy az MW2-vel az eddigi részek legaljára süllyedtek színvonalban és a BO még rátett erre a színvonalcsökkenésre egy lapáttal.
Pc-n az Mw2 és BO-nak már csak az ilyen gagyi "pro" playerek és a nagy fanok meg egy nagyadag cheater maradt,a régi nagy nevek klánok nomrális játékosok egytõl egyig átpártoltak másik multiplayer címre vagy a COD régebbi részeit nyomják.
Mw3 nem fog elhasalni mert ennek a rombabutított mutlinak nagy a sikere, de hogy pc-n a sikere kb ugyan annyi lesz mint az mw2-nek és a BO-nak (vagyis 2-3 hónap után a multijátékosok létszáma a béka segge alá csökken,színvonalban fõleg) az könyvelhetõ...vegyétek.😊
Bugi Misi
hehe Ûrgamma XD

shaddam
Kéretik 3:15-re tekerni, úgy tûnik az sg nem engedi az idõzített videó beágyazását

shaddam

Nem hittem volna hogy egy magyar scifi ugrik be a frizbiaknáról

redmonk
szó sincs arról, hogy a BF csinálja ki a COD-t...ott kezdõdött el, hogy szétment az IW...nyílvánvaló tény...ezek után meg meglepõdni nem kell

Bugi Misi
visszatértek a cod 4 hez

<#nevetes1>
TDC Geronimo
valami 600 like vs 2k dislike

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx