Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért én remélem, hogy lesz valamilyen matchmaking rendszer, ami megkönnyíti, hogy 2-3 haverral könnyen és szenvedés nélkül játszhassunk egy csapatban.
Értem én, hogy sokan repesnek a dedikált szerverek miatt, de nekem sokszor szenvedés találni egy normálisat, ha a kedvencekbe berakottak ép konganak az ürességtõl. Az IWNet is ezért tetszik mai napig (a hibái ellenére). Ha csak 300 ember játszik ép teszem azt dominationt, akkor is berak valahová és nem kell percekig keresni olyat, ahol nem csak sniperrel lehet menni és csak is egy pályán.

DarkSector
Én is poéénak irtam vissza. ott a smile. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Természetesen poénnak írtam amit írtam, ott is van a puszis smiley benne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Épp kérdezni akartam, de látom benne van a cikkben: Ha lesz LAN, akkor elvileg ki kell adni szerver file-okat, mert úgy nehézkes. De látom benne van.

DarkSector
Bekaphatsz. 😛

Én trollkodok"?", én vagyok egyedül aki csak a játékról ír.

Modern Warfare 3 LAN multi

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Takarodjál!!!... <#hehe><#puszi>

Forrás?

DarkSector
Lesz a Dedikált szerverek mellé LAN lehetõség is!!!!

Warez multi bebiztosítva. 😄

redmonk
legyen igazad azt kívánom

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Daell Drow
En ugy tudom hogy a fegyver hangok nem veglegessek. Csak a videok miatt a korabbi gamekbol (cod4, bo) mixeltek ossze.
redmonk
lol...
most nézek ilyen fegyverhangok összehasonlítása videót bc2 vs. bo között és nem is tudtam, hogy bo-ban ennyire elfogadhatóak...nem játszottam vele multit single meg régen volt de tetszik...
viszont a videók alapján mw3 nem olyan, na mind1 majd az új gépen komolyabb fülessel talán jó lesz 😉

lac coo
Hát airsoft hangtól messze van az tuti ,van egy pár itthon, éles fegyver meg elég kiábrándító a mindenki által megszokott álomgyáros agyon effektezett szarhoz képest, leginkább petárda durranásra hasonlít, ha valaki még nem látott élõben és el akarja képzelni.

szerintem nincs baj vele, aki meg az agyon szûrt hangokat szereti ,vesz egy normális hangrendszert és felhúz pár csúszkát...

De ez ízlés dolga, felesleges vitázni rajta, kinek mi tetszik, nekem jobban bejön mint az agyonjavított szarok ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Prince23
Jó dolog a G36C visszatérése, csak hát a cod 4-ben lévõ g36-ot semmi sem tudja überelni. Micsoda régi szép idõk voltak azok, lopakodás g-vel...

redmonk
hát akkor szerintem nézz utána milyenek az igazi fegyverek hangjai...
jó hangokba nem kicsit bele lehetne borzongani, de ezek csak airsoft hangok max.

lac coo
szerintem nem rosszak a hangok ....
vannak amik nem a legjobbak , de alapjában szerintem jók.
de valóban nem a ma megszokott halivúdi-agyoneffektezett 😊)))

redmonk
de honnan ezek a fegyver hangok? annyira tré mind, hogy az hihetetlen

Frank99
te bajod..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ugye..

Daell Drow
Nekem csak az jon le a videobol hogy az ump45 megint elbaszott imba lesz. (amugy megveszem ezt is)
Fpocok

shaddam
Tehát fizetsz hogy emberekkel ismerkedj?Legalább lehet majd randizni is?Mert ennyi pénzért már illene 😛
Az a legcukibb az egész videóban ahogyan betegesen letakarják az almalogót a macekrõl.Ugye ha a microsoft pénzel jó figyelni a részletekre.
Egyébként semmi bajom nem lenne ha nem ilyen holtkomoly innovatívnak beállítva löknék a dumát.Van aki elhiszi...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Frank99
tk. ezért (sem) fogom soha többet megvenni

ez egy pénzporszívó

Fpocok
PÉNZTÁRCÁT NYISS!!

DarkSector
értem thx.

Fpocok
XP
expo

Fpocok
Csak Codról szóló expo, kiállítás, rendezvény.
Olyan, mint a blizzcon pl.

DarkSector
Le vagyok maradva mi az a Call of Duty XP?

Fpocok
Pénzért bármit.

Prince23
WTF kevin Garnett is beállt a celebek közzé??? (NBA-csillag)

A csatornán találtok még pár interjút.

Prince23

Interjú:

Pont erre gondoltam, mikor a livestream-n mondát hogy lesz benne...
<#wave>

Fpocok
Ja. Azt a Homefront-ból nézték ki 😄

Köszi a videot! Azt azért el kell ismerni, hogy nagyon pörög😊)) Lesznek mókás, új killstreakek! A mini helikopterre nagyon kíváncsi leszek...

Fpocok

Sõt mondok sokkal egyszerûbbet: már õsidõk óta lehetõség van jelszóval levédni a kreált játékot. Így abszolút megvan a lehetõség, hogy csak azokkal játsszon mindenki, aki megfelel az alapelvárásoknak. Lehet játszani az összes MW-t perkek, challange-k, killstreakek nélkül és nem kell attól félni, hogy "vérpistik" keserítik meg az élményt.
Akit meg a fentiek nem zavarnak, mehetnek a public szerverekre, vagy használhatják a matchmaking rendszert, hívják azt IWNetnek vagy bárhogy.

Nekem a Modern Warfare sorozatban mindig is a karakter (class) alkotás nagyfokú variációs lehetõsége és a challange rendszer volt az a plusz, ami a többi lövölde felé emelte a játékot. Ez pedig részrõl-részre fejlõdik. Igaz az alapkoncepció nem alakul át drasztikusan, de kerül hozzá annyi plusz, hogy nem érzem becsapva magam, mikor beruházok az ép aktuális részre.
Ha minden igaz most lesz lehetõség dedikált szerverekre is, vagy nem? Ha igen, ott mindenki a saját szája íze szerinti játékot kreálhat. Akkor meg nem mindegy, hogy a többi szerveren kik és hogy játszanak? Tényleg nem kötekedni akarok, de sokan nehezményezik perkek, killstreakek meg a többi "könnyítõ funkció" jelenlétét. Ám ha meglesz a lehetõség, hogy ezek használata tiltva legyen az adott szerveren (ebben baromira nem vagyok otthon, én "csak" játszok a játékkal), akkor minden szép és jó, nem?

lac coo
De ilyen filmet akkor sem fogsz tudni csinálni 😄D

shaddam
Ha jól megfizetnek én is rajongani fogok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
A pénzt kapták ACT-tõl. Ezt mondták is.
De rajongók csinálták.

shaddam
Meg lennék lepve ha rajongói.Itt valaki kapja a pénzt.

Rajongói film:

Operation Kingfish

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
lac coo
Az mondjuk igaz,én is rühellem ezeket a köcsög perkeket, medálokat meg a sok lókukit , nem csak itt ( ezzel mondjuk nem játszom ...) de BF sorozatban is .😊))

Nekem elég volna néhány tár meg 3 gránát! 😊))

Boron Power
Bár ne nyújtott volna újat. Belerakták a perkeket, a gránátvetõt, rakétát, stb, hogy az amerikai lõképtelen hülyegyerek kontrollerrel is tudjon találatot elérni.

Még cod4 elment talán, utána viszont csõd az egész.

lac coo
Olyan ez a játék mint az rFactor modok, pl....

Az sem nyújt semmi újat, mégis 5 éve mindenki várja a következõt!
Ami jó azt nagyon nem kell piszkálni .

Következõ MW szinte biztosan új alapokon jön, bár tegyük hozzá XBOX- on illik korrektül futnia, a nagy példakép BF3 egyenlõre még egy árva videóval sem bizonyította, hogy egyáltalán elindul-e boxon ....

Aki meg elsõsorban a grafikára izgul, az így járt.( Bár nekem MW2 grafikája is nagyon tetszett ! ...)

Frank99
megyek majd

Fpocok
DI? Jössz te is? Benne vagy STEAM csoportban? Majd játszhatunk egy jót...

Jah...
Frank99
2-õt, BO-ot megvettem.

ezt nem fogom.

helyette Deus Ex, Dead island

ez koppintás, hülye amcsi gyerekeknek...

Fpocok
Szerintem a Paybackre gondol... amikor kirepülnek a hullából a dollárok.

Azt jelenti pontosabban, hogy ha valakinek kioltod az életét (idõjárás és környezeti viszonyok, helyzettõl, fegyvertõl, stb függõen), akkor azt pénzzel jutalmazzák (a fõfejesek), amit a bankszámládra utal(nak) át.