7458
IZÉ
-
Baxo #2672 Annyi van, hogy ha kicseréled a nyelvi fájlokat angolra, akkor nem tudsz multizni. Pont a lényeg Igen sajna! Ma reggel derült ki, most írta nemrég a srác. Akitől lehet venni ő pedig postolta, hogy régebbi codoknál megoldható volt a normális angolosítás.
Itt is jó lesz szerintem, csak várni kell a más cdkulcsos oldalakra (azok "szakértőire"). -
#2671 Nah ennek örülök Tegnap este gyorsan lemondott róla a srác,el is szomorodtunk :) De igy akkor lehet mégis megvesszük eredetiben! -
#2670 Amúgy szerintem egészen addig nem is fognak motort cserélni (miért költenének rá) amíg ennyien megveszik ebben az állapotban is.
Őszintén szólva nekem már rohadtul kezd abból is elegem lenni hogy évről évre szinte tök ugyanazt tolják a pofánkba, játékmenetileg és látványvilágilag is. (mondom ezt úgy hogy a 4-től kezdve az összeset megvettem. Ezt tui nem fogom)
Már magához a játékhoz lassan is úgy viszonyulok hogy arra sem méltatom hogy időt pocsékoljak rá. -
#2669 Ráadásul ezek dögöljek meg, mesterségesen lassítják. A BO és ez is mindössze 30-32%on hajtja a vgat. Így nem csoda h néhol leesik a frame..
-
Ulthane #2668 MW3 teszt (magyar) -
#2667 Ugyan! Ez a grafikus motor egyszerűen olyan öreg már mint a közmondásos országút. Még csak nem is optimalizáltságról kell itt beszélni hanem egy mai gyengébbnek mondható gamer PC megeszi reggelire. Ennyi. -
pett3rson #2666 ez mindenkinél személyesen fog eldőlni, mert nincs két egyforma gép és hálózat sem, sok a variáns. Lehet nekem jó a szomszédé meg szar :) ha a többségé jó lesz az lesz mérvadó, azokhoz kell igazodni és abból ítélni, hogy alapvetően szar az optimalizáció vagy sem. -
pett3rson #2665 már írtak olyanok akik aktiválták. Nálam kb 3 óra múlva fog kiderülni :) megnézem a single-t, aztán persze a multit is és írok egy gyors első benyomást. -
#2664 na délben kajálás előtt elugrok az 576-ba C:
és eddig mik a vélemények? Sok volt a hsz, az egyedüli dolog amin a szemem megakadt az az, hogy elvileg szépen megy a játék régebbi gépeken is -
Baxo #2663 cdkulcsos, jó lesz, le is tudták angolosítani. link -
#2662 576-ba már ma 9-től át lehet venni. Mondjuk ma pont melózok, úgyhogy csak 5-től tudom kipróbálni.
De steamen lehet már regelni, vagy csak este 22:től lehet? -
Cefre #2661 hello elindult nektek a játék ?
-
bektomi1 #2660 Hát remélem hogy nekem sem este 18:00-kor hozzák majd ki... És persze azt is remélem hogy az Ár az marad mert én 2-őt rendeltem (tesómnak is) -
pett3rson #2659 10-kor kiderül :) kaptam levelet, meg beszéltem is velük, de valahogy nem voltak egyértelműek. de mindegy, még azt az ezrest kibírom. -
bektomi1 #2658 Én onnan rendeltem de kiszállítással. Az előrendelőknek maradt a 10900Ft
De ahogy elnézem az oldalt nem emeltek rajta (még) -
pett3rson #2657 ja, tényleg. ki vette a gameshop-tól közületek? netán már éjszaka? mennyibe került végül? -
pett3rson #2656 mármint mi gyors? az mw3 vagy a blackops ha most azzal is játszottál? nekem a BO sokkal gyorsabb volt mw2 után, ez meg még annál is gyorsabb?? az nem túl jó, Én már ehhez is vén voltam, bár fel tudtam pörögni hozzá idővel :) -
Look at the cat #2655 big benes rész nagyon durva kézikamerával -
#2654 gyors vélemény 2-3 óra játék után (multi/spec ops)
a teljesítmény jó, de ez várható volt, hiszen nem sokat fejlődött grafikailag. fegyver hangok jobban szólnak mint a BlOpsban vagy az MW2ben. a netkód úgy érzem javult p2pben is. van 1-2 bug, például respawn után görcsbe ránduló hullák, vagy ha két killstreak gombot nyomok meg véletlenül túl gyorsan egymás után, elkezdi nyomogatni azt a szart, amivel aktiválná a killstreaket, de nem aktiválódik, vagy eltűnik a fegyver... fegyverváltással megoldódik.
blopsot is régen játszottam, de veszett gyorsnak tűnik az egész, vagy csak elfáradtam a végére.
a blops mapjairól határozottan jobb véleménnyel voltam első blikkre. vannak jó pályák, de sok a labirintus, vagy egyszerűen káosz (carbon egyelőre nagyon "utálom" kategória)
spec ops survival nekem határozottan jobban bejön mint a zombies. -
#2653 Én pedig most telepítem.. -
#2652 Ha van kivel úgy jó :D -
AnonymouS #2651 thx, akkor lehet mégis lesz ma este GameShopozás :P -
el bruja #2650 úgy bizony ^^ -
AnonymouS #2649 Tehát, boltba vett, eredeti, felrakva Steamre és játszható? :) -
#2648 Aki jön jön,aki nem nem,én megyek -
el bruja #2647 nálam már nincs blokk, már lehet játszani :) -
#2646 ok thx.jo lesz akkor azt hittem box is átlátszo lesz. :D -
#2645 komment box marad csak a fehér tünik el...majd leirom mikor lesz egy kicsivel több időm... -
#2644 Én is itt olvastam nemtudom mennyire igaz. :D -
#2643 Kiprobálhatjuk ha elmondod hogy tegyem átlátszóvá.
De félek nehezen lenne olvasható a szoveg...:S -
pett3rson #2642 na, erre voltam kíváncsi lényegében :) szóval nem gáz nagyon, hogy csak holnap 10 után jutok a gémhez :) -
#2641 Legyen ez a háttér és szerintem a komment ablakok mögötti fehér sávot átlátszóra kellene rakni...a háttér meg maradjon fix és csak a középső sáv gördüljön. -
#2640 ja, elfelejtettem, hogy privát :D -
#2639 van aki már játszik -
#2638 np -
el bruja #2637 lemaradtam :( bocsesz. -
#2636 Irták ma már hogy HOLNAP reggel 8-kor lesz aktiválás. -
el bruja #2635 Nem hiszem hogy lehet vele éjféltől játszani, steamen visszaszámol a játék feloldásáig, és még 10 órát ír. -
pett3rson #2634 azért írtam az éjfélt :) melózok, muszáj fent lennem éjjel :( de most az az előnye, hogy ha van pár fanatikus és megveszi éjfél után az tud érdemben is nyilatkozni az élő játékról..ami valószínű szívás lesz eleinte, de már legalább kapunk valamit :) -
#2633 Ha vársz még 2 órát,kapsz érdemben választ is