Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, hogy sokan repesnek a dedikált szerverek miatt, de nekem sokszor szenvedés találni egy normálisat, ha a kedvencekbe berakottak ép konganak az ürességtõl. Az IWNet is ezért tetszik mai napig (a hibái ellenére). Ha csak 300 ember játszik ép teszem azt dominationt, akkor is berak valahová és nem kell percekig keresni olyat, ahol nem csak sniperrel lehet menni és csak is egy pályán.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én trollkodok"?", én vagyok egyedül aki csak a játékról ír.
Modern Warfare 3 LAN multi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Warez multi bebiztosítva. 😄
most nézek ilyen fegyverhangok összehasonlítása videót bc2 vs. bo között és nem is tudtam, hogy bo-ban ennyire elfogadhatóak...nem játszottam vele multit single meg régen volt de tetszik...
viszont a videók alapján mw3 nem olyan, na mind1 majd az új gépen komolyabb fülessel talán jó lesz 😉
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
szerintem nincs baj vele, aki meg az agyon szûrt hangokat szereti ,vesz egy normális hangrendszert és felhúz pár csúszkát...
De ez ízlés dolga, felesleges vitázni rajta, kinek mi tetszik, nekem jobban bejön mint az agyonjavított szarok ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
jó hangokba nem kicsit bele lehetne borzongani, de ezek csak airsoft hangok max.
vannak amik nem a legjobbak , de alapjában szerintem jók.
de valóban nem a ma megszokott halivúdi-agyoneffektezett 😊)))
Az a legcukibb az egész videóban ahogyan betegesen letakarják az almalogót a macekrõl.Ugye ha a microsoft pénzel jó figyelni a részletekre.
Egyébként semmi bajom nem lenne ha nem ilyen holtkomoly innovatívnak beállítva löknék a dumát.Van aki elhiszi...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ez egy pénzporszívó
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Olyan, mint a blizzcon pl.
A csatornán találtok még pár interjút.
<#wave>#wave>
Akit meg a fentiek nem zavarnak, mehetnek a public szerverekre, vagy használhatják a matchmaking rendszert, hívják azt IWNetnek vagy bárhogy.
Ha minden igaz most lesz lehetõség dedikált szerverekre is, vagy nem? Ha igen, ott mindenki a saját szája íze szerinti játékot kreálhat. Akkor meg nem mindegy, hogy a többi szerveren kik és hogy játszanak? Tényleg nem kötekedni akarok, de sokan nehezményezik perkek, killstreakek meg a többi "könnyítõ funkció" jelenlétét. Ám ha meglesz a lehetõség, hogy ezek használata tiltva legyen az adott szerveren (ebben baromira nem vagyok otthon, én "csak" játszok a játékkal), akkor minden szép és jó, nem?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem elég volna néhány tár meg 3 gránát! 😊))
Még cod4 elment talán, utána viszont csõd az egész.
Az sem nyújt semmi újat, mégis 5 éve mindenki várja a következõt!
Ami jó azt nagyon nem kell piszkálni .
Következõ MW szinte biztosan új alapokon jön, bár tegyük hozzá XBOX- on illik korrektül futnia, a nagy példakép BF3 egyenlõre még egy árva videóval sem bizonyította, hogy egyáltalán elindul-e boxon ....
Aki meg elsõsorban a grafikára izgul, az így járt.( Bár nekem MW2 grafikája is nagyon tetszett ! ...)
ezt nem fogom.
helyette Deus Ex, Dead island
ez koppintás, hülye amcsi gyerekeknek...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak