8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Bhalage
    inkabb ez minthogy a mocskos csingok vigyek az accot!
  • TDC Geronimo
    Nekem is naponta bekéri. Halál idegesítő. Sok nub miatt kell ilyen baromságokkal szopni. Legalább ki lehetne kapcsolni... -.-
  • Bhalage
    biztos uj IP cimet kaptal a szolgaltatotol
  • Madmano
    Az miért lehet,hogy mikor ma beléptem,megint aktív volt a coin lock?
  • s0n1c
    Nem, csak szerintem az emberek első benyomása az, hogy szopás a pvp (most ezt nem gerora értem), anélkül, hogy eljutnának egy megfelelő rankig, amikor már megvan gear és a skillek is, amiket, ha végignézel rájössz, hogy eléggé boostolják a karit (pl. detaunt). Plusz warfront pug abszolút nulla viszonyítási alap.
  • krisztian922
    Ja, szintezés számít meg később a gear pvp-ben :s én még igaz most is csak szintezek, de már látok különbséget. pyro/archon/element párosítás vagyok és eleinte ~lvl30ig gyorsan is haltam és lassan is öltem :D időközben viszont szintezéssel skillek jönnek :P és már simán lelövök bárkit, noha engem még mindig gyorsan ölnek meg xD de hát ez van ha az ember cloth-ot visel.
  • Bhalage
    remelem nem az assassin dolgot erolteti... legalabb nightblade lenne azt mondanam ok, bár az erőteljesen haxos kari, de hat van aki szopcsizni szeret, en maradok a szabotőrnél pvpben (kell az rp :o)
  • Bhalage
    én most ráálltam a pvere, de nekem eddig nem volt gondom, bár az is igaz, hogy nem megyek melee rangebe :D
  • s0n1c
    egyébként mi a gondod a pvpvel? :)
  • s0n1c
    amíg el nem éri valaki a rank4-5-t (megfelelő gear és skillek), addig valószínűleg tömény szopás, bár összeszokott grpba azért lehet eredeményesen tolni
  • TDC Geronimo
    :DD Hát pvptől falra mászok ebbe a játékba, mert annyira retek, de a pve része jó.
  • Running
    hát kúrvaszar vagyok ebbe a játékba is...
  • Sáska
    hm, este ha otthon leszek megnezem. igazabol az alap egergombokkal nem is probalkoztam, mert mar evek ota ra van az egerre bindelve ez a par gomb, es eddig mindenhol ok volt (itt is az elso hetekben).
  • Me0w
    Nekem csak 4 extra gombom van, de ezeket a directinput miatt felismeri MOUSEBTN_4-tol _8-ig, nem kell atbindelnem oket sehova. Lehet ezt kellene megprobalnod. Vagy kapcsold be a numlockot ;)
  • Sáska
    hello,

Logitech G9 egeret hasznalok, aminek a gombjaihoz hozzarendeltem a klaviatura 6-7-8-9 gombjait. Theat ha megnyomom pl. valamelyik oldalso gombot az egeren, akkor azt ugy erzekeli, mintha a bill-en a 6-os vagy a 7es szamjegyet utnem le.
    Ez az eddigi mmo-knal nagyon jol mukodott, viszont a Rift mindig elfelejti ezeket a kombokat. Valamelyik patch-ben vatoztathattak ezen, mert az elejen nem volt gondom, de mostanaban naponta tobbszor ujra kell bindeljem a gombokat a jatekon belul.
    Azt eszrvettem, hogy mas jatekokal ellentetben itt amikor bindelem az egergombokat, akkor nem a 6-7-8-9 szamokat adja hozza, hanem pl. NUMPAD1 vagy a HOME buttont...

Valaki masnak volt/van ilyen problemaja, vagy tudjatok esetleg mi lehet a gond? Eleg zavaro, amikor epp healelnem a tankot, es mas spelleket sut el a karakter, vagy eppen nem is castol semmit..

thx
  • Laroa
    Én nagyon jól elleszek a pvp-vel, bár igazán tehetnének már bele cc immunity időt képességekhez kötve.
  • LSC
    van benne valami, de nem ártana ha kicsit ehhez igazítanák a nehézséget
  • kigyi
    A WOW sem volt nehéz amikor kijött, csak ott még igazából nulla volt a tapasztalat :) Nem a nehézséggel van itt sem a gond, hanem azzal, hogy sokkal elvetemültebb játékosok ülnek a gép előtt akár több ezer órás MMO tapasztalattal.
  • GamerAdams007
    Ugyanúgy néz ki a warrior t1 és t2 is. Szerintem te kevered a t2-t a raid t1-el.
  • LSC
    nem játszok a gaméval de ahogy olvasgatok róla mindenhol az jön le hogy nagyon könnyű a jelenlegi end content ami ahhoz vezet hogy baromira hamar meg fogják unni sokan mert mindenkin ugyanaz a gear lesz rövid idő alatt és nem fognak tudni "kitűnni".
  • dzsihad2
    ", és ugyanúgy nézz ki a T2 mint a T1 . "

hát a warrior szet teljessen más a T1 mint a T2...biztos jót néztél?
  • mnorbi

Nagyon élveztem a szintezést , 50 es clerikkel tolom .

Kicsit csalódott vagyok mert :

Így 50 en t1/t2 experteket lefaroljuk simán , A karim full epic t 1 böl. Utána néztem hogy mi az eltérés t1 és t 2 gear között, pontosan kiszámoltam Excelben , minden statot.

Eredmény : + 20 spell power + 130 hp + 300 armour

Aki játszik az tudja hogy egy expert instáért ha sikeres 6-14 "expert coint a neve plaque of achievment " kaphatsz . A teljes T2 szett pedig 1000 ilyen coin ba kerül , és szinte nem kapsz érte semmit , és ugyanúgy nézz ki a T2 mint a T1 .
    Itt látszik hogy eddig volt kész a játék , itt csak azért rakták be hogy a nagyon kockák tudják mire fogni miért is játszanak....
    Nos tetszik a játék de nem fogom ezt kifarmolni , javaslom ti is számoljatok utána a classnak megfelelően mielőtt ilyen mértékű farmolásba kezdenétek...
  • Gyogyito
    Scott Hartsman bejelentés
  • Tindalos
    Isten vagy!;)
  • Gyogyito
    A blogon elindítottuk a Telerapedia - RIFT Tudástárat. A Tudás tárba folyamatosan kerülnek fel fordítások, leírások, első körben a frissített FAQ és a Kasztok ( Callings ) fordításai kerültek fel.
  • ReTeK
    timecard kapható digitális változatban amit a világon bárhol megvehetsz de akár kaphatod ajándékba is a dobozos TC-t, sehol nem írják hogy ez tiltott szóval elég nagy butaság csalásnak nevezni
  • kigyi
    Én biztosra veszem, hogy bannolni emiatt nem fognak! Nem lenne logikus és nem lesz ilyen. Az már más kérdés, hogy pl. letiltják idővel ezt a lehetőséget (megértenék azok akik így próbáltak trükközni nem is anyáznának) az acc ebben az esetben is maradna, csak nem tudna fontban hosszabbítani. Aztán a másik lehetőség, hogy az előfizetési időt annak aki hosszabb időre trükközött ezzel lerövidítik a saját valutájának megfelelő szintre (ez kevésbé valószínű mivel elégedetlenséget szül így ez nem hiányzik senkinek!). Ebben az esetben sem lenne acc ban, mert akkor még nagyobb az elégedetlenség és nem mi tehetünk róla, hogy van ilyen opció így nem lehetünk 100% hibásak ergo nem reális az acc ban esélye. Mindegy nekem még van 52 napom így ráérek ezen gondolkodni :D
  • DragonKnight
    Ja természetesen az is benne van a pakliban hogy mikor lefogják a féléves founder előfizetést utána 1 nappal bannolnak :D De ezt a kockázatot vállalom viszont matematikai nullának tartom az esélyét.
  • DragonKnight
    A Trion sokkal jobban jár ha valaki angliai országkóddal játszik és fizet, mintha ha ugyanez a játékos angliai országkóddal nem fizet semmit mert bannolva, van és ezek miatt a bannok miatt kiürülnek a szerverek és megindul a fórumon az anyázás hogy hogyaszongya:'én világ életemben angolnak vallottam magam hiába élek albánia alsón, mert 200 évvel ezelőtt egy átutazó angol lord "megcsinálta" a falusi kocsmába a dédanyámat'

Ezt nem akarja a Trion viszont azt akarja hogy minél több játékost szivjon el más játékokból, amit csak úgy tud megtenni hogyha a jó játékon kivül mást is ad. Pl. jól eső érzést hogy nekünk milyen jó itt, és alig fizetünk valamit.
    Aki meg fizet rendesen az az extra profit de nem erre utaznak.
    Ez a játékos elégedettség maximalizálási törekvés szinte az összes nyilvános megnyilvánulásokból átjön, rengeteg helyen emlitik hogy az a fő cél.
    Ebbe pedig nem fér bele a játékos bázis csonkolása. Ezt hogy valaki olyan országot választ magának amilyet akar, és ezt többször is megteheti hogy cseréli, ez nem az account oldal hibája, ez mint direkt szolgáltatás került bele.
    Csak próbálj más MMO-ban ilyen egyszerűen országot vaggy régiót váltani.

• Kazagor
    Remélem neked lesz igazad. Április elején kiderül minden...
  • Bhalage
    de azert lassuk be ez nem a megszokott atlagjatekos uteme..!

mindig van egy par ilyen semmirekello, akik atrusholnak az egeszen, aki az esti orakban tolja (gondolom nem vagoyk ezzel annyira egyedul) most kerekedek majd 50re, meg hatravannak 50es expert dungeonok, expert riftek, raid, de boven van meg lehetoseg questelni, riftezni, pvpzni, gyujtogatni, artifactokat, mountokat, stb stb stb...

aki meg elrusholt a faszba az most dragon ageezhet, varhat quittelhel, stbstb zzz
  • dzsihad2
    mivel az adók miatt ilyen baromi drága az euroban vásárlás, igy a trionak édes mindegy, hogy miben fizetsz, mivel ők pont ugyan anyi pénzt látnak belőle, ergó szinte biztos, hogy minimális erőforrást nem fordítanak ennek nyomozgatására.
  • Kazagor
    Szerintem számodra valami nem világos.
    Mi a francnak a dollár/euro/font eltérő fizetési lehetőség, ha a fonttal való fizetés a legolcsóbb, és ezt mindenki egy gonbnyomással meg tudja tenni, mindenféle hátrány nélkül?

2 lehetőség van:

1./ A Triont nem érdekli, hogy a világ összes játékosa érdekes módon Angliai országkóddal játszik, ergo csak angolok játszanak a Rifttel, mert igy olcsóbb, ezzel tetemes bevételtől esnek el, vagy

2./ A Trion figyel erre, és vagy figyeli az országkód átállitást, IP cimet, hitelkártyát, Paypal accountot, bármit amivel ki tudja szűrni a csalásokat.

Ha figyel erre, akkor kérdés, hogy már az első fizetés alkalmával megtiltja a fizetést mivel más az orszégkód, vagy engedi a fizetést, és utána szépen bannolják ezeket a játékosokat.
    DE, ha nem figyel erre, akkor tuti, hogy én is átállitom és fonttal fogom fizetni.:)
    Mindenesetre megvárom, hogy április elején mi fog történni az első havidij fizetések után.
  • dzsihad2
    biztos lehetsz benne, hogy nem fognak ezzel bszkodni. ezer oka lehet, hogy neked miért van Anglia és miért fizetsz Magyarországról...nyilván ezért nem fognak senkit bannolni
  • exec79
    most olvastam hogy legyoztek a jatek jelenlegi endbossat. Sokaig nem tartott a content, meg gondolom nem is tul bonyolultak a fightok.
  • BoneDragon
    * The Battle for Port Scion: A rejtőzködés képességek használata azt okozza hogy a karakter eldobja a Sourcestone-t.

Végreee!
  • DragonKnight
    Megjelent a [URL=http://rift.variance.hu/2011/03/19/hotfix-8-patch-notes/]hotfix #8[/URL] !
  • Hamed
    Igen, valoszinu bannolnak ezert. Joparan megvettek innen dollarert meg fontert a preordert es vigan jatszanak azota is. Fizessen juroval akinek van rogyasig. Amig 1/1 valtjak a fos dollarral megis mit varnak? Fizessek tobbet csak mert magyar ip-rol logolok be?
  • Murmur
    Nincs trial.
  • Hofigalopp2
    Szerintem ez csak a magyaroknak jutott eszébe :D:)! Na jó, sarkítottam :)!