8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#5115 Nem lehetne ezt az swtor topikba beirni? :) -
Tomi13 #5114 Ennél azért erősebb a jelenlegi konfigurációm,ezt az aláírást letörlöm majd :)
Egyébként hogy tudjátok Murphy törvénye nálam is bebizonyosodott,mert tegnap rendeltem meg 25 fontért,erre mára leakciózza ugyanaz az oldal 15 fontra.Ráadásul mivel ma küldték meg a digitális kódot,nyugodtan megvehettem volna ma is,mivel tegnap semmit nem értem vele. -
#5113 +fav:D -
#5112 like -
Bhalage #5111 ha meglesz a hangulat/zene/gameplay osszhatas es elfogadhato a grafika
akkor nem fogok kiakadni a grafikan, amugy az utolso videokban nagyon adja, de hat ez szubjektiv -
dzsihad2 #5110 hát ha te arra vágysz, hogy egy interaktív videot nézzél aminek olyan a grafikája mint egy óvodás kifestőnek akkor csak hajrá :P -
Jimbo #5109 Máris? Miért adod el? -
Bhalage #5108 hja, bekukkantok majd, bár nem láttam magyar neveket, de majd bekukkantok
: ) -
Bhalage #5107 a hazigazda moderalja majd ki létszi,
de addig is, a kurvaanyád hulladék!
;d -
dzsihad2 #5106 majd kiderül, a swtor már most egy hulladéknak néz ki, azt még ki se jött.. -
#5105 amugy ha jon az swtor ez halott lesz :) -
#5104 Jó, akkor az enyém 4.9 -
#5103 ennel szarabb konfigon is fut minimumon 1280 ban -
#5102 az enyém is:) -
DragonKnight #5101 Léteznek, hogy mennyien arról talán csak ők tudnak hiteles választ adni... -
Bhalage #5100 steampike-on defiántozik valaki(k) komolyabban ?
ez az Ascended igaz? -
DragonKnight #5099 Ja ahogy látom március 30.-ig akcióznak a fiúk. Akkor most ott érdemes venni :D
-
#5098 5-ért eladó az acc-om. -
exec79 #5097 nalam most 15 fontot mutat... -
#5096 Remelem a configod azert ujabb, mint ami az alairasodban van, kulonben ne nagyon vard a kodot :) -
Tomi13 #5095 A Game.co.uk-n vettem meg,viszont aktiváló kódot tegnap este óta nem küldtek még,most megyek dolgozni,de ha délig nem lesz semmi reakció részükről akkor írok a supportnak. -
DragonKnight #5094 No már a direct2drive.co.uk is levitte 24.95-re a normált és 34.95-re a collectors-t, gondolom túl nagy volt a hype és meg van egy raklap kulcsuk :D
Headstart alatt többször is elfogyott a kulcs, aztán jól bevásároltak most meg megszabadulnak.
-
Toomy_Xp #5093 Itt is 24.99 font, legalábbis március 30-ig.
Game.co.uk -
#5092 nekem tetszik, hogy "rakenyszeritik" az embereket, hogy beszeljenek egymassal...
-
#5091 betaban nekem ez hiányzott a legjobban a jó kis wowos LFD rendszer... Nem értem ezt miért nem vették "kölcsön" -
#5090 helo, hol sikerült ennyiért megvenni? -
krisztian922 #5089 Ez is poén, van guildem és mind 50es xD no mind1, 1-2 órás szünetekkel mindig megjön a kedv a questekhez is, csak néhány húzós hely után mennék instázni :s -
DragonKnight #5088 Hát ez társasjáték és a nép nagy része mint egy atombomba lökéshulláma elrusholt és már az lusták is a 40-50-es elérték a 40-50 szinteket.
Az alacsony zónákban altok és későn kezdő emberek vannak. Ami azért lássuk be nem sok.
Ha nincs guilded akkor igen csak nehéz alacsony instába csapatot találni.
-
krisztian922 #5087 Nekem sajna nem onnan hanem g2play-ről sikerült megvenni, de 5perc alatt jött a mail a kóddal :P
Mellesleg egy kérdés, az átlagos más szervereken is (én a cloudborne-ön vagyok), hogy kissebb szintű terepeken alig van ember/instára legalábbis :s? Én most vagyok 34 és próbálkozom instákba menni mivel onnan dől az xp, de 18fele IT-be 0 pt, DM-be 25ön 1 pt-t kaptam aztán meguntam a lfp szövegelést és questeltem :s most pedig találtam 2 nap alatt 2 partit lvl30+ instába pedig sokkal jobb ha az egyetlen dolog amitől félhetek az, hogy kapok pár jó cuccot és emellé rengeteg xp-t mint, hogy questelek és meghalok vagy ellenségtől :D vagy moboktól :s . -
#5086 nekem 55 perc körömrágás volt:D -
Tomi13 #5085 Szia
Köszi az információt, sikerült 24.49 fontért megvenni (7888 körül vontak le) most már csak a kulcsra kell várnom,remélem hamar jön,bár a faqba azt írták csak akkor aggodalmaskodjak ha 12 órán belül nem érkezik meg. Sajnos addig nem tudom elkezdeni letölteni sem. -
DragonKnight #5084 8.3GB a letöltés.
A legolcsóbb hivatalos digitális letöltési lehetőség
a direct2drive.co.uk ahol 30 angol fontért meg tudod venni.
Ha a trionnál veszed akkor csak úgy tud olcsó lenni ha az accountodban az országot USA-ra állítod.
-
Tomi13 #5083 Sziasztok
Most szeretném megvásárolni a játékot,azonban láttam hogy különböző helyen különböző árakon szerepel mind a digitális,mind a dobozos változat.
Eddig a legolcsóbb változat amit találtam belőle az a 49.95$-s sima digitális változat.illetve 10790.- a cd galaxisban a dobozos. A kérdésem az hogy a digitális változat esetén mennyi adatot kell letölteni a gépre? Illetve ha tudtok ennél olcsóbb vásárlási lehetőséget és megosztanátok velem, azt megköszönném.
Üdv. -
Rannah #5082 A galád tolvaj, volt képe "helyszínre menni", és úgy feltörni az accot! Mik nem vannak már:) -
#5081 A fórumjukon General részen már csak elvétve akad pár értelmes topic, de a nagy része pár tucat troll (gondolom nem egy wow és más mmorpg fanatikus) otthona már... Viszont egy-két topicon besírtam, pl mikor a csávó felesége zajt hallott a földszintről és mire leért a csávó már feltörték az accountját. -
#5080 En is a setpoint-tal rendeltem hozza az oldalso gombokhoz, meg a gorgo jobbra-balra mozgasahoz a "keystroke" funkciot.
mas jatekban siman ment a keybind, viszont itt, amikor a key settings-ben vagyok, es az adott quickslot fele viszem az egeret, es megnyomom a megfelelo egergombot, nem a setpointban beallitott gombot adja be (ami a 6-7-8-9es szambillentyuk a negy gombra).
majd este megprobalom amit Meow mondott, ha nem megy, talan a setpoint-ot ujra rakom.
csak az fura, hogy ez korabban nem volt gond, most hetvegen lett annyira suru, hogy mar zavarni kezdett. -
Bhalage #5079 igy lvl48-49 azert kicsit fostam :D amikor osszejott a 100egynehany platina, nekem meg lo kellett :D na mondom elviszi valaki, akkor kukazom a jatekot
szerencsere nem volt incidensem, bar nem latogatok mindenfele ketes oldalakat es nem toltottem le dps metrot se a jatekhoz :o) -
Rannah #5078 Én is Logitech egeret használok, de nem játékon belül rendelem hozzá a gombokat, hanem egy Setpoint nevű progival, amit elvileg adnak a Logitech egerekhez. Így sosem volt vele problémám.
Arról hallottam, hogy játékon belül kicsit bugos a keybind, a fenti megoldással próbáltad már esetleg? -
Rannah #5077 Nem feltétlenül l2p kategória, ha viszik az accot, egy adag pech is kell hozzá:)
Én inkább pötyögöm a kódot itt is , mint anno a "másik" mmo-ban az authenticatort minden(!) belépésnél (nem naponta 1x), minthogy vigyék az egészet és szívjak vele hetekig.
Azért érdekes látni, hogy amikor néhány ezer accot felnyomtak, ment az anyázás a fórumon, hogy csináljanak már valamit...csináltak, erre most azért megy az anyázás:) Nem értem én ezt, öreg vagyok én már ehhez... -
#5076 l2p annak, akinek elviszik -.-