8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Kazagor #5035 Ezzel az erővel minden épeszű nem angol játékos, át fogja állitani az országkódját angolra, csakhogy olcsóbban játszhasson. Nagyon idiótának tartanám a Triont, ha erre nem figyelne, és nem szankciónálná az ilyen csalásokat. Kiváncsi leszek hány játékost fognak bannolni emiatt. -
Kazagor #5034 6300Ft? Nem tudom a 33 EU mióta 6300Ft. Ja, vagy neked az országnak Anglia van beállitva? Én inkább nem kockáztatom meg hogy bannoljanak. Inkább marad a gamecard. -
Barnus #5033 Valakinek nincs ingyen/olcsón 10 napos trial kódja? Vagy létezik trial már a játékból, az alap gamehez adtak ilyet? -
#5032 -ebbe a játékban minden kaszt op:D
-összecsomgolnak 3 sec alatt, de ha van jó hiler akkor meg alig lehet megölni valakit:D
-soul rendszer miatt és a könnyű buildváltás miatt szerintem a hiánykaszt itt nem létezik.
-nem alszok annyit mint előtte -
#5031 Akinek kő acc, van eladó. -
#5030 vagy má 50?:D -
#5029 sziasztok így lassan 1 hónap elteltével szeretnék pár dolgot kérdezni.
-vannak e nagyon op classok?
-milyen a pvp magas szinten?
-miből van hiány leginkább Healer/tank stb?
-meg úgy generálba milyen csalódást okozott a game első nap óta ha okozott?
Köszi a válaszokat! -
#5028 Csendélet a fagyott tó fölött :)
-
DragonKnight #5027 tipikus freemail szivás. -
krisztian922 #5026 Lol :D délután végre megjött a coin lock kód mailen és most este 9kor meg még 5 mail xD párszor rákattintottam a resend-re, úgy látszik most mind elküldi. -
DragonKnight #5025 Nem az expert vagy group riftekhez nem kell full raid party de ha pl. a bonus stage-t meg akarod csinálni akkor jó ha van.
A raid riftek viszont raid party nélkül nem biztos hogy lemennek.
-
Bhalage #5024 vagyis na mindegy hulyen irtam, de koszi :D -
Bhalage #5023 szerintem az expert rifthez nem kell raidgroup, van "kicsi" is
de ezt lehet h rosszul tudom -
Bhalage #5022 ja az nem volt vilagos, hogy van lvl50 dungeon es van meg lvl50 expert, de koszi a felvilagositast !
egyelore lvl50 legyen meg majd egyszer, aztan kivancsi leszek a expert dungeonokra! raid meg ilyesmi sztem meg kicsit odebb van
-
radical #5021 De ez neki nem sokat segít, mert mi guildtagokkal megyünk csak T1/T2be ő meg gondolom pugolni akarja. -
DragonKnight #5020 lvl50-en be lehet menni a dungeonokba expert fokozaton is.
ekkor t1 és t2-re oszlanak a dungeonok nehézség és loot szerint.
T1 expert dungeons:
Kings Breach
Realm of the Fae
Foul Cascade
Iron Tomb
Fall of Lantern Hook
T2 expert dungeons:
CC
AP
Deepstrike Mines
Darkening Deeps
Runic Descent
A T1-re nem kell lilába öltözni de a T2-höz kellenek a cuccok amik a T1-böl esnek.
T1 után a expert rifteket is érdemes farmolni hogy jobb legyen az esély a T2 dungeonokra.
Az expert és raid rifteket az expert dungeonban eső materialokból craftolt lure-okkal lehet nyitni.
Ha T2-ben jól fel vagytok öltözve akkor jöhetnek a RAID riftek.
Ha ezekből is jól felöltöztetek, akkor johet Lord Greenscale vagyis raid.
Ha már őt is farmoljátok és még nincs újabb raid akkor jöhet a QQ/rage quit/cancel account
-
#5019 expert rift alatt szerintem te a raid riftre gondolsz (amit soloba nem tudsz megnyitni), de ez csak tipp :) -
#5018 Adott dungeon expert modeja. Természetesen keményebb trash és bossok, phatloot.
Tier 1:
Kings Breach
Realm of the Fae
Foul Cascade
Iron Tomb
Fall of Lantern Hook
Tier 2:
Charmer's Caldera
Abyssal Precipice
Deepstrike Mines
Darkening Deeps
Runic Descent
-
Bhalage #5017 illetve mi az az expert rift?
normáls riftet vagyis teart lehet nyitni expertkent és akkor expert mobok jönnek? fatebb/több a loot vagy miben különbözik ?
-
Bhalage #5016 lassan az 50hez közeledvén vki írja már meg nekem, hogy mi az a T1/T2
és mi a díjazása (a bosslooton kívül) vagy hogy van
:o) -
DragonKnight #5015 Igen kapsz is üzenetet mikor belépsz hogy az update utáni első belépéskor ezzel ellenőrzik hogy te vagy-e a tulaj. (no meg kitöltik az adatbázist hogy honnan játszol) -
#5014 Infernum például :)
-
#5013 Igen -
dzsihad2 #5012 mert most mindenki automatukussan megkapja a coin lockot?
-
#5011 60 napos? Az jó csak a játék saját oldalán a hosszabbítás (nem game card hanem kártyás vagy paypal-os hosszabbítás csupán 6300 FT :D Ja igen kifelejtettem a poént ez 3 hónap azaz 90 nap. -
eLiXir #5010 Steampikeon guardian oldalon vannak olyanok, akik tolnak napi rendszerességgel T1/T2-ket? -
#5009 Én is beléptem gyorsan és meg is jött azonnal a levél :) -
Kazagor #5008 Ez rendben van, de én nem vagyok abban biztos, hogy fél év múlva is játszani fogok még a Rifttel. Ezért nem fizettem be a 6 hónapos foundert. -
DragonKnight #5007 no meg nézd meg hogy a freemail nem vágta ki a kukába mint spam levelet.
-
krisztian922 #5006 Lehet freemail rossz alapból :D de pl. a supportos "Oké vettük a problémád" mail azonnal megjött, csak a coin lock-os marad el és más szolgáltatósnál is :s máshoz köthető szerintem ez a bug. -
#5005 En megkaptam gmailre, bar ez neked nem sokat segit. -
krisztian922 #5004 Próbáltam azzal, olvastam fórumon, hogy valaki kilépett-belépett resendelte és megkapta ezt is próbáltam de nem megy :s most még elvagyok lvl8on de lassan ahogy megtelnek a packek szűkös lesz a hely. -
DragonKnight #5003 kérd újra a mailt ha még nem tetted meg. Reggel 6 környékén volt egy patch, ami pont azt javitotta hogy többen nem kaptak levelet.
-
krisztian922 #5002 Milyen e-mail cím lenne szerintetek jó? Most beszéltem játékban 1-2 taggal akik ugyan úgy nem kapták meg a coin lock mailt ráadásul az egyik g-mailes :s azt hittem az megbízható. -
#5001 Micsoda ték :D
Az nem rossz ár amúgy, bár én founders sub-al 6 hónapért fizettem 11000-t, vagyis még nem, majd ha lejár a 30 nap :) -
Kazagor #5000 Most vettem 60 napos gamecard kódot www.hotcdkey.com oldalon 19.26 EUR = ~5400 Ft. Paypal fizetés után, 5 perccel a postaládámban volt az email a kóddal. A kód működik.
Első vásárlásnál telefonon hivnak, de mivel én már vettem náluk mást is régebben (akkor hivtak), igy már nem macerálnak telefonon.:)
Megbizható cég. -
#4999 Csinálj egy mentést az EU verzióról(egész mappa) és egy külön parancsikont, majd az original-t patcheld fel US-re :D
Mekkora a patch? Mert lehet csak a szerverlista file-t akarja letölteni, az meg teljesen normális, ha ez a helyzet akkor csak patchelsz egyet minden régió váltásnál. -
Hofigalopp2 #4998 Bocsánat a helyesirasert, telefonrol írtam :). -
Hofigalopp2 #4997 Az megoldható hogy legyen karakteres eu illetve na szerveren is és be tudj logolnj mindkét helyre? Ha egyik után másikat próbálom patchelni akar. Külföldi barátok miatt játszanak ott is. Valaki tud valami megoldást? -
#4996 Ezért kellene elkezdeni azzal, hogy az új dolgokhoz már más címet adsz meg és szépen lassan átváltasz az új használatára. Nekem a mailjeim át vannak irányítva freemail-ről is az új fiókomba évek óta. És láss csodát tökéletesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással :D