8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • dzsihad2
    állitsd át az országot ahonnan játszol UK-ra és akkor tudsz fontban fizetni, sokkal jobban jösz ki úgy
  • DragonKnight
    Az úgy jön ki hogy az országnak beállítod UK-t és fontban fizetsz.
    az pedig 36GBP.
  • dzsihad2
    lecserélni nem lehet az UI-t, de minden ablakot át lehet helyezni és méretezni ahová csak akarod.
  • MrStokes
    Ertem, koszi. Akkor amit en latam, az meg vmi korabbi, esetleg betas lehetett, vagy nem tudom. Abban a sarga es szurke/ezust szinek dominaltak, de nagyon nem tetszett.
  • MrStokes
    Ennyi tenyleg nem sok 6 honapert, csak nem ertem hogy hoztad ki ennyire. En most neztem Rift eu oldalon, hogy ha marc. 31-ig valasztod a 6 honapos elofizut, az 54 Euro, az meg jelenleg 14500 HUF.
  • Bandee
    az ő képein az alap ui van, aminek nincs is replacement-je. lévén semilyen addon nem támogatott hivatalosan. egyelőre ...
  • Bandee
    most nem azért, de annyira relatív hogy kinek mit jelent a "jól megy". 6850 tapasztalat kell ? high-on tökéletes 1680x1050-be ([email protected] mellett). a játszható azt jelenti hogy 60 fps (vsync-el limitálva) és a leghúzósabb helyeken is az marad (sanctum pl kismillió emberrel,35-60 között). instákban fix 60, outdoor 1-2 shader intenzívebb helyen leesik 40 környékére, de többnyire fölötte. nálam ezt jelenti a "játszható". nem a 15-16, meg másoknál a 20-30 fps. remélem megfelelő válasz volt :)
  • MrStokes
    Tenyleg nagyon szep a kornyezet.

Azt szeretnem kerdezni, hogy a kepeken lathato UI az a default, vagy vannak mar a jatekhoz UI replacement-ek?

Par napja nezegettem egy csoka youtube-os videoit es nagyon nem tetszett a benne szereplo UI. Viszont a te kepeiden szereplo UI nagyon is kellemes benyomast keltett bennem.
  • kigyi
    5830-al játszom a moncsin 1680*1050-ben, néha a plazmán amikor nincs hely a gép előtt akkor 1920*1080-ban. Az aláírásomban lévő 3! éves konfiggal (csak a kártya változott azóta). Nincs vele gondom, volt néha 15 FPS körül, de ettől a konfigtól ennyi bőven jó. Többnyire 40+ FPS-em van mindenhol, csak a raid-ek alkalmával esik 20-30 közöttre.
  • Sáska
    mekkora felbontasban jatszol?
  • Fritz Von...
    Figy. Nekem 4850-nel fullHDben ultra beállításokkal simán megy. Csak extrém esetben lassul be, de akkro is még 10-16 FPS simán. Azon kívül 30-45 FPS. Ezek közül bármelyiket is választod, fényévekkel erősebb a 4850nél. :)
  • whisper
    Sziasztok. Na a vas megvana alá,de kérdésem az lenne ,hogy FULL HD-hez elég egy MSI ilyen VGA Riftben mondjuk Ultran ,csak shaderek nélkül? vagy ehhez máregy 6950 vagy 560ti kell? mert havernak 6870-el tök jól megy Ultran csak nem vágom ez a VGA kicsit lasabb,de mennyivel . Van valakinek FULL HD-s 6850-es tapasztalata?
  • Bhalage
    nagyon fasza, hiaba ami szep az szep!!!
  • Bhalage
    instazni kell (baromi sok mob, sok xp, cucc)
    questeleni, riftraidelni az utolso szinteken
    én a varosban szoktam volt kiloggolni, a rested is besegit.

rohadt gyors a fejlodes : )
  • seaedge
    IPP: 100+ quest
    SM: ~70 quest
    SS: 100+ quest

1 quest 4-6k xp, 1 kill ~500 xp.
    A matekot rad bizom.
  • krisztian922
    Ti akik már max lvl-ek vagytok, lvl43-48at hogy húztátok ki?:s LH alig ad már lvl43on xp-t, questek xD unalmas már és kell vagy száz egy szinthez :D(lehet most túloztam xD) szeretnék már 50es lenni :P
  • Laroa
    Világos oldalnak nevezni a vallási fanatikus inkvizítorokat több mint merész :D
  • TDC Geronimo
    Ez a zóna meg az insta is pron néz ki :y

• Bhalage
    vigyazz
    a radskorpio tamadni akar!

!!
  • TDC Geronimo
    Ez

• krisztian922
    Van valami ötletetek arra, hogyan érdemes/lehet a lehető leggyorsabban pár jóféle cuccot lvl50en összeszedni? Mage vagyok ha minden igaz holnap 50 és mivel 30-án jön ez a world event arra gondoltam mivel úgyis van időm szeretném a maximumot kihozni. Egy guild mate mondta, hogy egy hét alatt sok pvp-vel rengeteg itemet lehet úgy szerezni de nemtom ez-e a legjobb döntés mert az pvp gear :s a world event meg gondolom valami pve dolog lesz.
  • Bhalage
    azmiaz
  • Bhalage
    oda kell menni ahol tetszik!

nekem a technokratak jobban tetszenek bár van epicvalmeramount is
    beadja (lájk)
  • Tatyla
    1.nem akartam pvp szerverre menni
    2.béta alapján jobban tetszett a "világos" oldal :D
  • jazzy
    Köszönöm! Nem tudom miért nem találtam meg..
  • BoneDragon
    Ez olyan semmilyen. Azt hittem nagyobb durranás lesz.
  • Me0w
    http://update2.triongames.com/patcher/public/Rift_LIVE_Patcher_setup.exe
  • jazzy
    Ha van account, viszont nincs nálam a DVD, le tudom tölteni netről a klienst valahonnan?
  • TDC Geronimo
    Nekem maradt a moncsicsi, de egyre jobban tetszik <3
  • TDC Geronimo
    rohatt :(
  • Bhalage
    talaltam egy jo guidet ha valaki szeret puzzlekkal szorakozni...

ja és ezustrobotló fortehwin!
  • Bhalage
    sanctum?! ratyi guardianz

• TDC Geronimo
    1.1es patchről videó

• Jerol
    Mountokhoz nincs szintkorlát, Sanctumban és Argent Gladetól délre (itt lovat) a hídnál lehet venni.
  • Tatyla
    mountot hányas szintöl vehetek és Sanctumban lehet venni?
  • Tatyla
    igy van nekem is még 8800 GT van és elég jó ez még
  • exec79
    8800gt nekem is teljesen jol viszi full hdban. extra felesleges effektek lehuzva min-re, texturak modellek fullon.
  • Laza
    Én most adtam el a EVGA 8800GT SSC-met 18.000 Ft-ért (szerelt passzív hűtéssel), amivel a bétát 1080p-ben nyomtam high-on. Ha jól emlékszem minden fel volt tolva, és jól nézett ki, akadás nélkül ment.

Szóval meg lehet ezt oldani 20k alatt :)
  • Bhalage
    a riftstalker is uber tank, de nem akarlak rabeszelni semmire!!!
    de amugy az tetszik ebbe a tetves jatekban, hogy lehet tank warrior, cleric es rogue is, oO ez a rugalmassag bejon! (+like) lehet hogy raidbe nem lenne már jó, de a sima dungeonokban siman vegigviszi barmelyik a megfelelo roleval/normalis gearrel (+like)
  • Madmano
    DPS warriornak a champion mellé mit ajánlotok?Kétkezes fegyverre.Esetleg a Beastmaster-Champion-Riftblade?