8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
sanyiiiii #5315 Amikor új IP-t kapsz a szolgáltatódtól a riftet újra kell indítani, ennyi. Nem olyan nagy para. -
#5314 meg az egy 2 magos proci, jelentősen alacsonyabb órajelen. ezekszerint az ennyit számít. mert a videókártya kb hasonló kaliber, másból nem adódhat az eltérés, a lenti beállításokat meg nyomd át. prbáld ki high-on, edge aa-val és 1-es shadow map res-el. nameg af-et ne ráncigáld fel 2-esnél feljebb ... (gyk nem lesz változás, viszont az engine vmiért nem igen csípi) -
#5313 nálam ha mindent maxra vágok tökéletes. 2 dolog ami öli az fps-t :
1. antialiasing - edge smoothing-on van mivel ss gyilkos ...
2. shadow map resolution - 1-esen van (2-esen -30% fps kb ...) -
krisztian922 #5312 Uh, de várom már ezt a 30-i peccset :/ pár napja sosem találnak meg az inváziók akkor legalább majd lépten nyomon abba botlok :P remélem -
fferici #5311 Hali!
Kerlek segitsetek. Ez a hibauzenet fogad belepeskor, ami igen idegesito, annak fuggvenyeben, hogy megvettem es elofizettem a jatekra.
"Your external IP address has changed since you authenticated. Please exit the game and re-enter your user name and password."
Eddig egyik altalam kiprobalt online jateknal sem volt ilyen gondom.
Doljek a kardomba, vagy lehet valamit tenni ez ugyben? -
Laroa #5310 gorilla mount glorified mathos. arra gyúrok :D -
Bhalage #5309 pedig a gorilla izet sokan favorizaljak!!!
de a tény az, h valmera+robotló>all! -
#5308 Minden zonaban van portal, neha tobb is, eloszor fel kell oket fedezni, utana tudsz teleportalni oda. -
#5307 van portál bizonyos helyek között
viszont örülök hogy csoki lovat vettem és nem egy olyan teve-láma mutáns izét mert az nagyon gáz nem beszélve arról a gorilla izéről
off:
holnap cserélem a 8800GT-met egy radeon 5770-re kiváncsi vagyok mennyire lesz szebb fullon -
Jimbo #5306 Csak lóval lehet közlekedni nincsen portál vagy FP, mint wow-ban? -
#5305 Enchant rúna nagyon is jó, izzó/lángoló fegyver és dual wielddel +20 res az adott elem ellen, hasznos lehet, mint ahogy az endurance bónusz is valami, bár az tényleg nem sok. :) -
#5304 15 szint körül szerintem meglesz az a pár platina. Addig meg felesleges, mert nem kell azért annyit gyalogolni. Sajnos nem wow méretű területek vannak. Elég kicsik a zónák. -
#5303 Azt ugyan nem tudom, hogy mennyire munkas dolog par platinat osszekalapalni, de leven hogy ez lesz az elso karakterem, valamint nem akarom azzal kezdeni a klannal valo ismerkedest, hogy ugyan vagjatok mar hozzam par paltinat, ezert sztem ha mas nem a legelso karakternek jol fognak jonni ezek a dolgok.
Az mar mas kerdes, hogy lehet, hogy tenyleg nem er meg ennyit anyagi viszonylatban. De ez mar legyen az en gondom.:) -
#5302 Kozben mar megvettem a CE-t. Altalaban nem szoktam CE verziot venni, ugyhogy most csak azert is megnezek egy ilyet.
Ha sok plusszt nem fog hozzatenni a komforthoz, akkor se banom. De en ugy erzem, hogy elso karinak csak jo lesz ennyi plussz az elejen. -
#5301 :( -
Bhalage #5300 reroll wow plix -
#5299 enchant runa need a világító effekt miatt! :D -
#5298 Nem kötözködés céljából írtam. Én is a tapasztalatomat/ véleményemet írtam le. -
Bhalage #5297 szubjektiv, de remélem nem bánod, hgoy leírtam a tapasztalataimat -
#5296 Szerintem nem éri meg a CE. Mounton nincsen lvl korlát. Tudsz venni alap pacit pár platináért. Pet haszontalan, 2x vettem elö. Az enchant runa meg egyszerűen nevetséges. Egyetlen használható dolog van benne a táska. Az hasznos. Nekem nem érte meg. -
Bhalage #5295 én megvettem még a béta környékén és nem bántam meg, mert tetszik a játék.
szerintem egyedül a zsák miatt megérte, a mount is beadja, bár iszonyú ronda bűnronda, kegyetlen, de mivel iszonyú mennyiséget kell gyalogoli, minden plussz számít.
nem zsugoríságból, de lvl20on nem vettem helyette mást, viszont lvl40es 90%os mount sztem mindenképp kell, mint említettem kurva sokat kell lovagolni, és lvl50re is összejött a 125 platkó hogy megvehessem az epixlovat.
zárójelben jegyzem meg (de jó hangosan), hogy a lvl40mount ISZONYÚ előrelépés (fénysebesség, vagyis inkább elképzelhetetlen sebesség a 60%mount után, a 90 és 110%között nincs ekkora érezhető különbség (sztem), de gyorsabb ez tény. lvl40én sztem aki nem mazochista az vegyen mountot!
a fegyver rúna "nemrossz" de ritkán szoktam már használni, az ajándék pet meg ocsmány. (szerintem)
mindent egybevetve, nekem megérte a CE, de döntse el mindenki, hogy áldoz-e rá, nekem az a plussz ojró nem volt tétel... -
#5294 aham,na annyit nem ér... -
#5293 10 juro -
#5292 simárol CE-re upgradelés az mennyibe kerül? -
DragonKnight #5291 Arról még győződj meg hogy amikor a játék elindul, akkor az ATI overdrive felcsörlőzi-e a core meg a ram órajelét. Mert ha energiatakarékos üzemmódban marad akkor kb. félgőzzel megy. -
#5290 igen, ezeket megcsinaltam amikor a legutobb javasoltad, de nem hozott akkora teljesitmenybeli javulast.
Most pont olyan beallitasokon jatszom, mint DragonKnight (ezt elfelejtettem irni, hogy az ultra beallitasokrol meg lehuztam az arnyekot meg az AA-t).
megprobalom a 10.4-es catalyst preview-t, hatha az segit valamennyit. Amugy headstart elott toltam egy format C:\-t, szoval szuz gepre toltam a jatekot.
-
#5289 @Dragonknight, Avenger: koszi a valaszokat, sztem CE lesz. :)
@Avenger: amit en irtam 12K-ert az is csak kod lenne, szoval erdekelne a dolog, irtam is pm-et!
-
#5288 Igen a többi mount is 60%os. lvl40-en lehet venni 90%ost és 50esen 110-est. Alapból 20 slotos a táska, és 6os szintig questekből lehet kapni 3-4 darab 4 slotos táskát, utána egy kis pénzmagért cserébe lehet nagyobbat venni general goods árusnál.
Mellesleg tudok adni neked CE kódot 8000 ft-ért. Volt egy kis túlrendelésünk Count Adyn-al :D Ez csak kód, doboz nélkül. -
DragonKnight #5287 A mount bűn ronda de megspórol neked 2 platinát akkor amikor 2 aranyad se lesz.
A zsák 24 slotos, a sima craftolható táska amit max szinten előállítanak a kézművesek 18 slotos. És ha nincs a guildben olyan ember aki ilyet tud neked gyártani ingyen akkor szintén egy ló ára, egy 12 slotos lootolt táskát akármikor el tudok adni az AH-ban 50 aranyért.
-
#5286 Nezegettem a CE-t. Poenos ez a 2feju teknos mount, backpack ferohelyenek 24 slot-ra emelese is hasznosnak tunik, a pet is mokas.
Az elsokent elerheto tobbi mount is 60 % speed bonuszt ad?
A backpack alapvetoen mekkora ferohelyes?
Milyen hamar jut az ember fia/lanya uj bag-hez?
12e HUF-ert kaphato a CE, csak meg nem tudom eldonteni, hogy akarom-e. :) -
#5285 Ilyen gépnél szerintem minden trükk nélkül is 40fps-el kéne mennie ultra+ részletességgel. Volt régebben valami dll trükk, ati kártyánál segíthet elég sokat, ahogy olvastam.
Nekem is 20-30 közt megy Ultra beállításokkal, igaz csak 1280*1024, de fele akkora processzor, ram, és 8800GT. Szóval szerintem valami software probléma lesz az. (vagy az amd videókártya :P ) :) -
DragonKnight #5284 Fps téma:
jelenleg scarwood-ban 80 fps, rift raid esetén pedig min.40 fps az eredmény.
gép: I7 870(4 mag, 8 szál), gyári órajel, 4GBRAM Win7x64,
Graf: ATI HD5870 1GB RAM 10.4-es catalyst preview és a legújabb app profile ( ez a driver szépen hozott fps-t)
felbontás és beállítás: 1920x1080 fullhd, ULTRA beállítások, NO AA, max objektum detail, max látótávolság, árnyékok csak a környezetből.
-
#5283 van pár trükk, amivel +15-20 fpst ki lehet csikarni különösebb látványbeli különbségek nélkül. Ilyen pl az AF 16-ról 8ra levétele, AA kikapcsolása (nagyobb felbontásban itt nem is igazán van rá nagy szükség) illetve a lightning 10-ről 8ra levétele is +10 fps kb. Ha régebbi a videókari akkor az árnyékok kikapcsolása is adhat +15 fpst. -
#5282 Nalam sokkal alacsonyabb FPS-t produkal a gep, mint nalad, es nem ertem miert..
a kovetkezo konfigon jatszom:
Processor Intel Core 2 Duo E8500 (3,16/1333/6MB)
4 GB RAM
Sapphire Radeon HD 5870 Vapor-X 1 GB
24-es monitoron jatszok 1920x1200-as felbontasban.
Par hete a regi HDD-t lecsereltem egy SSD-re.
Ultra beallitasokkal atlagban az FPS-em 20-30 kozott mozog. Meridianban vagy Rift eventkor ez leesik 20 ala is.. probaltam High beallitasra tenni, nem sokat valtozott a helyzet FPS-ben (<5), igy maradtam az utlranal.
Legfrissebb ati driver van fent.
Nem ertem mi lehet a gond? -
DragonKnight #5281 Hát igen,
Érdekes hogy miért pont 30-napra jelenik meg az új tartalom meg a raid...
Mert pont akkor jár le az első 30 nap. Aki meg akarja nézni az minimum még egy hónapra befizet.
A következő hónapban pedig megint lesz valami, mert a TRION szerint kisebb tartalmi update-tek 4-5 hetente fognak megjelenni, míg a nagyobb lélegzetvételű dolgok 8-10 hetente.
Ha ezt tartani tudják akkor mindig lesz rá ok (előre láthatólag ebben az évben biztosan) hogy a játékosok megint csak befizessenek a következő hónapra.
A fejlesztési költségek pedig a jelenlegi populáció mellett nagy valószínűséggel visszajönnek az év végére és onnan már tiszta profitot hoz a buli.
Persze itt lihegnek a nyakába a nagy nevek mint a SWTOR vagy a GW2, ami biztos fog okozni nem jelentéktelen mértékű elvándorlást. De ezek legfeljebb az év végén fognak gondot okozni addig pedig mindent megtesznek hogy a lehető legtöbb játékost megtartsák. -
#5280 Ertem, koszi.
Ahogy igy elnezem, ezek a sracok nem csak a kezdeti, eladasbol befolyo penzre hajtanak, tenyleg komolyan gondoljak. -
DragonKnight #5279 jól érted. -
#5278 Ertem, koszonom a tippet.
Ha jol ertettem, az adatlapon kell UK-t kivalasztani es ezaltal mar az elofizetes letrehozasakor is a font fog megjelenni mint fizetoeszkoz, illetve majd fontban fogjak vonni a penzt.
-
#5277 Default UI. Layout editorral pakolgattam odébb pár dolgot, de semmi extra. 1.1be meg be lehet állítani majd fadere az összes éppen nem aktív HUD elemet. -
#5276 Pontosan, ahogyan alattam írják a többiek :)