8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Laroa
    whiny bitch
  • TDC Geronimo
    1.1 patch note. Jó sok újdonság van alpha note óta és rengeteg jó dolog, köztük az ingame videó felvevő/feltöltő is :o
  • TDC Geronimo

• Bandee
    vah. mépont akkor amikor hazaérek ? xD
  • TDC Geronimo
    ma 5kor
  • MrStokes
    Koszi a valaszt!
  • Bandee
    30. azaz ma 3pm gmt? akkor itt estefelé pont vagy mi ? :D
  • TDC Geronimo
    The Rift 1.1 Update - including the start of the Endless Court event leading up to the opening of the River of Souls - is scheduled to go to live to ALL servers at 8:00am PDT (3:00pm) GMT TOMORROW, 3/30/11. We estimate the servers will be back up in ~4 hours! ^Zann
  • sanyiiiii
    "Here's the breakdown folks (plus new info!)

- Anyone can participate in the River of Souls World Event and earn its rewards. This takes place starting with the release of 1.1 (tomorrow) and lasts until approximately the 9th (depending on your server). The final segment of the event will be available to anyone logged in at that time who has made it to Stillmoor on top of Caer Mathos for the opening of the portal to the River of Souls.

- The River of Souls RAID is a level 50, 20 man raid dungeon. Alsbeth is the primary antagonist and the one who will be causing the chaos in the coming days.

- Rewards for the WORLD EVENT will drop during the event. There will be a Rare mount usable by all levels, and an Epic mount usable by level 50's. In addition other rewards will be available at an events vendor who sells exclusive items for the event.

- Once the event is over and the event vendor disabled the rewards he offers will be gone forever.

NEW! - However, the sundering of the River of Souls has forever changed Telara. These events will be added to the current rotation of invasions/collosi that currently exist in the live game for each zone.

- While these events will still occur the special items obtainable from them will be much more rare. Additionally, the Epic mount will only be available to players inside the River of Souls raid after the event has ended.

I think that covers everything now "
  • Bandee
    Arról amúgy nincsen valahol információ vagy statisztika hogy hány előfizetőt sikerült eddig megfognia a Rift-nek ? o0
  • Bandee
    Jól használatba is vettem, fő a biztonság :D
  • DragonKnight
    Elérhető az Androidos autentikátor, iPhone verzió hamarosan!
  • Tatyla
    sőt már be is üzemeltem :)
  • Tatyla
    authenticator tuti nyerő dolog
  • Avenger
    Defiancoknak nincs Sir/Dame azt olvastam.

Másik: Most látom hogy 1.1-el jön androidos meg iphone-os authenticator app is :)
  • Bhalage
    guardianoknak csak es defiancoknak nem? vagy megis?
  • TDC Geronimo
    Melóba nem jön be a flash, de ha a river of souls trailer akkor
  • Morpheus_v2
  • Count Adyn
    áhá köszi:)
  • TDC Geronimo
    VIP-ért kaphatsz
  • Laroa
    Silvermoor = Stillmoor
    wtb edit gomb nyomorult sg fórumfejlesztők
  • Laroa
    Sir/Dame - Silvermoor összes quest megcsinálása
    Corporal, Sergeant, Lieutenant, stb. - Pvp rank 1,2,3....
    Többről nincs tudomásom
  • Count Adyn
    Prefix title-k ről nem tudtok vmi jó összefoglaló leírást hogy melyiket hogy lehet megszerezni?
  • dzsihad2
    én felhuztam 2 kraftolós szakmát 1 gyüjtögetőssel fejlődés közben 300-ra és még lovat is vettem 50en
  • Egoraptor
    Gyűjtögetős szakmákat ajánlanám, abból is főleg fa/növények/bányászat.
    És eladni AH-ba amit összegyűjtesz. A dolgok jelenlegi állása szerint a crafting szakmák nem túl kifizetődőek. Ha van elég platinád szépen megveszed magadnak a jó cuccokat. Ismerősöm mindig beleforgatta amit gyűjtögetett craft szakmába - most lett lv 50 van 109 p-je és még nem vett gyors pacit. Én sose craftoltam csak eladtam mindet még csak lv 48 vagyok 330 p-vel - 40-es és 50-es paci is megvan már.

Állítólag 1.1-ben lesz som pozitív dolog crafting szakmákra nézve - majd
    még elválik a dolog.
  • Bandee
    amúgy mondom, az esetek 99%-ában 55-60 fps. egy két extrémebb helyen esik le 35-50-re (pl sanctum mikor tömeg van és hasonlók)
  • Bandee
    felbontással inkább csak gpu lesz terhelve. amúgy teszt programmal ellenőrizve játék közben a terhelés alacsonyan mozog csak, ergo biztosan elég lesz sima turbo boost-al is :)
  • whisper
    Köszi n ez jó tapasztalat. Már csak arra adnál némi választ mint tapasztaltabb ,hogy nekem i5 2500 sima lesz és az terhelve 3.7-en fog menni és nem 1600-as felbontáson hanem full HD-ban mennyi FPS vissza esés lesz kb ? ha neked 40-60 akkor nekem olyen 20-40?
  • MrStokes
    Velemenyetek szerint mennyire erdemes szintezes kozben szakmakkal foglalkozni, mennyire van kihatassal a fejlodesre vagy a kesobbiekre?

• MrStokes
    Hehe, ok. Pedig tegnap direkt neztem a mail-jeimet, de akkor meg nem volt semmi.
    Most ujra megneztem, miutan lattam amit irtal es voala, tenyleg jott Triontol mail, ugyhogy gond egy szal se. :)
  • MrStokes
    Kb. fel orat szorakoztam vele, es CE verziom van, nagyobb a backpack, meg nem teltbe. A Skill-ek tovabbi rank-jairol meg meg fogalmam sem volt :)
  • Bhalage
    én eladtam mindig a felesleges Artifactokat, amibol szep summa jott, es a gyujtogetosbol a leather alapanyagokat is csomot beraktam es azt is szepen vittek.
    kolteni baromsagokra nem koltottem, par nagoyn olcso (kisebb 10g artit megvettem) de komoly koltesem nem volt es siman megvolt a 125plat lvl50en (amire sokan huzzak a szajukat, de sztem meg kell venni (like))
  • Hamed
    De hogy jatszottal akkor? Ha rajta van a coin lock nem tudsz se eladni se venni vendornal/trainernel. Backpack tele lesz fel perc alatt, rank1 skillek meg mar a kezdozonaban is kevesek nemhogy utana:D
  • Bandee
    a normál e-meailedet :D a játékban ósdi "mail"-t kapsz. nincs még internet telara-ban :P
  • MrStokes
    Tegnap kezdtem a jatekot, egyenlore minden szep es jo, de kicsit szokni kell meg a dolgokat. Mondjuk WoW utan szinte minden egyertelmu.

Viszont ezt a coin lock-ot nem ertem. Azt irja, hogy nezzem meg a mail-emet, de sehol egy mailbox. Az alap kezdo teruletrol (guard human) mar kijottem, most a romvaros utani kis erdoben szorakozom. Bekapcsoltam, hogy a minimap jelezze ki a mailbox-okat, de meg eddig sehol nem talaltam, remelem hmarosan talalok.
  • krisztian922
    Mellesleg találtatok már valami szakmát/akármit ami némileg kifizetődő? Lassan meg van a lvl50, egyetlen vágyam egy lvl50 mount xD de most van 110 platinám éppen, hogy meg fogom tudni venni viszont nem akarok tök csóró lenni :D
  • DragonKnight
    Itt van egy szép kövér fórum topic erről

http://forums.riftgame.com/showthread.php?81668-Your-external-IP-address-has-changed-since-you-Authenticated.
  • Tusy
    - ha a szolgáltatója percenként változtatja az IP-t akkor azért elég gáz. A munkahelyi netünk (pontosabban a tűzfalunk) konkrétan ilyen, nem is megy egy csomó free-mail innen
  • Jimbo
    A regisztrációnál is megadhatom UK-t, vagy később állítsam át? Holnap tervezem megvenni a gamét, csak azért kérdem
  • Bandee
    első mountra valód kb 14-15-ös szint környékére lesz meg ha semmi extrát nem csinálsz. (questelsz, némi pvp, esetleg vmi gathering)