8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#5555 it's fine:D -
#5554 l2p -
Murmur #5553 Új rekord, 6500-at lőtt belém 1 mage. -
Laroa #5552 Ha vki szeret rdpskedni pvpben rugóként, ezt csak ajánlani tudom -
#5551 Jah, csunya bug volt :( -
#5550 A sima pet csak 35ig, de greater siman tartja az aggrot magas szinten is. -
Murmur #5549 * Fixed a bug that was allowing some creative people to equip one more weapon than they had hands for. This was not an intentional advantage of being an Ascended.
-
#5548 ja ez volt,olyan mint valami direkt időkorlát,na mindegy ma paypallal már tudtam upgradelni persze csak euroért mivel a paypalnál is hungary volt beállítva és azt már utólag meg se lehet változtatni :( -
#5547 Lvl 30(kis jóindulattal 35)-ig tudod használni mob tankolásra a desznyót és addig tökéletesen tartja is az aggrót, de utána kuka és érdemes soul-t váltani a szintezéshez. -
Jimbo #5546 Próbálnék egy Rangert, van vkinek tapasztalata mennyire tudja a pet tartani az aggrot? -
#5545 Majd megjavul gondolom :D ha nem majd írok a supportnak azt visszaállítják vagy mitétom. süti gond nem lehet olyan böngészővel is próbáltam amivel eddig sosem nyitottam meg a rift oldalát szal valami más lehet. Majd othon megnézem lassan úgy is vége a melónak... :D -
Bhalage #5544 én sem fizettem de játszom (majd este) MUHAHAH -
DragonKnight #5543 De talán Tatyla-nak is ez volt a helyzet tegnap, nem tudom hogy azóta javult-e.
Cookie törlést javasolok hátha az megoldja a gondot.
-
DragonKnight #5542 Hmm hát lehet, mondjuk én azt csináltam hogy kiköltöztem 2 órára az USA-ba mert ott volt olcsó a digitális letöltés, majd miután megvettem rögtön utána hazafelé jövet leszálltam Londonban és akkor módosítottam is az országot UK-ra, beállítottam a féléves előfizut meg a kártyát. Azóta viszont nem nyúltam hozzá, és ahogy látom most októberig jó vagyok :D
-
#5541 Valamit tényleg alakíthatott a Trion mert mióta átlőttem az országot UK ra meg beállítottam a paymentet levan halva az acc manager oldal :D elötte 5 percel működött most semmilyen böngészővel nem jön be :) Mondjuk elfogadta a beállításokat csak utánna halt le ... hmm kiváncsi vagyok ebből mi lesz :D -
#5540 Igen. Zárj be Shimmersandon 45 riftet instant. :) -
Arwenke #5539 Nekem egybol jott az sms amikor beallitottam, ez tegnap delutan volt. -
#5538 Felteszem a kérdést mert nem találtam magam választ :P
Van a Rift-ben valami űber quest mint warhammer-ben is volt amivel lehet instant lépni 1 szintet ? (volt hogy kimaxoltad egy tier-t kaptál egy item-et, use és tada +1 szint) Alt-nak kéne 49-ről 50-re :D (még kicsit odább van, de haladok vele) -
#5537 Nem hisztizek én, csak beakartam fizetni a fél évet, de ha nem hát nem :D -
Laroa #5536 Aki ingyenjáték miatt hisztizik, nem lehet sikeres ember :) -
#5535 Na, nálam is pont ez a helyzet. -
#5534 Nálam valami nem stimmel. Nem fizettem elő, de aktív az accountom és nincs oda írva mikor jár le... -
#5533 És őőőő, ez a levonás mikor történik? Nincs direkt fizetés? Úgy értem beállítottam mindent acc managementbe, de egyelőre nem vontak semmit. Kaptam ingyen hónap lejártakor emailt, hogy nem sikerült levonni blabla, állítsam be subscriptiont. Jah és még mindig be tudok lépni gameba. Fura. -
Arwenke #5532 Mondjuk nekem VISA classic van es nem otps. -
dzsihad2 #5531 nekem is OTP-s MC-vel van baja, ugyan nekem csak az ország van átírva, de lehet az OTP-nél már az is bebukik -
Arwenke #5530 Nem kell beirni semilyen fake adatot, nyugodtan ird be a rendest. Nekem is ugy van es siman atraktam az orszagot UK es ennyi. Levontak a 3 honapot kb 6k volt. Nem kell trukolni. -
#5529 lehet a fake angol lakcim miatt de nem kell neki az otp-s mastercardom :(
-
#5528 ennyi, énis rátoltam a fél éves sub ot 11k ért:)) -
#5527 Furcsa, nekem is MC van, es ment. Azert remelem nem szopatnak sokaig :) -
dzsihad2 #5526 nekem nem bírtak lehuzni a mastercardomról...fogalmam nincs miért
áttálitottam paypalre...de még nem próbálták újra -
#5525 Nekem is levontak, kemeny 6e forint volt 3 honap ;) -
#5524 Igaz, hogy némi farm van azért a játékban. Ahogy valahol minden MMOban ez megvan. De itt nekem tetsző módon van a játékban. Lehet választani egy halom dolog közül.
Elmész expertezni. Itt ez eleve 10 instance-ot jelent, és a színesen különféle buildek miatt egyelőre minden grpolás más és más tud lenni, szerintem izgalmas. Innen jön egy halom hozzávaló, riftnyitó soulok, tokenek, és a droploot is.
Elmész PVPzni, mondjuk warfronton. Sok a hülye, de ha nem vagy ideges típus, akkor ezeket ignorálod, és máris élvezetes lehet. Kapsz érte rewardokat, prestige-t, címeket és levásárolhatod a megszerezett pontokat is.
Elmész Riftezni. Rift factionokkal érdemes a lehető legjobb státuszban lenni. Vannak daily questek, és a mostani event. Minden token itt is levásárolható.
Azt hiszed, hogy fasza a build, amit használsz? Hát nem biztos. A rengeteg variáció miatt egy azonos karakter mégis két teljesen másképp tud viselkedni, ha más játékstílusú az ember. Példa. Nekem clericem van, és a klasszikus healing irányba mentem el, a Sentinel / Purifier ágra. A szólózgatáshoz az inquisitor / cabalist ágat használom. Pvpre a templar / sentinel / warden ágat.
És még ott a lehetőség arra, hogy összerakjak és megnézzek egy warden HOT-fajta healinget, egy melee dps verziót shaman mainnel, valamint ha lesz kedvem és elég tokenem a ruhákra, akkor a justicar cleric tankozás is érdekel. Mindegyik új játékstílust ad.
Ez unalmas lenne? Felületesen, és a puszta megvalósítást nézve igen, az endgame farmolás. De ezeket tényleg átélve és játszva szerintem egy nagyon is szórakoztató, sok variációs lehetőséget rejtő game.
A Trion pedig példásan teszi a dolgát.
Simán befizettem, és szinte mindenki a Prophecyben.
-
#5523 Büdös a pénzed nekik ennyi! :p -
#5522 na a nyomorultak nem tudnak levonni lóvét?:
Dear ***** **********,
We were unable to complete your purchase of RIFT, order #11037537. Please try your order again.
If you wish to contact Customer Service for assistance, please visit our support center at http://trionworlds.custhelp.com
Sincerely,
Trion Worlds -
DragonKnight #5521 Menj ide és ird le nekik a a nyomorod. Biztos segitenek.
https://trionworlds.custhelp.com/
Amúgy a login ablakot se kapod meg?
Törölj ki minden cookie-t ami a rift oldalakra mutat és úgy is próbáld meg...
-
DragonKnight #5520 hát az account management megy bent vagyok.... írj a supportnak.
-
#5519 abszolút nem is tudok az account managmenbe belépni,csak keresi és semmi... -
DragonKnight #5518 Ahogy már irtam de nem ment át gondolom.... A TRIALNAK VÉGE!
-
#5517 Próbáltam felhasználni a kódot, de azt írta, hogy "No more uses"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( Kérek trialt! :( -
DragonKnight #5516 a hétvégén volt 3 nap. Elkéstél.