Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
4-5 éves WoW hc progress raid tapasztalat (BC, WotLK). A Rift-et a Rapr-os akció után kezdtem el. Nemrég lett 60-as a clericem, de azzal csak a caster dps szerep fogott meg, szóval elkezdtem húzni egy roguet is, ami pillanatnyilag 40-es. Zaviel szerveren játszok, de ha kell akkor transferelek más PvE realmre.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A Resonance 2009. májusában alakult multi-gaming guild, melynek gyökerei a Lord of the Rings Online-ig nyúlnak. Jelenleg több játékban is aktívak vagyunk, de a Rift F2P-re váltásával többen - régi és új "motorosok" - úgy gondoltuk, hogy szeretnénk magunkat ebben a játékban is saját guildünk neve alatt képviseltetni.
Amit rólunk tudni érdemes: játékosaink nagy része 25 év feletti, többségünk dolgozik, családja van. Vannak köztünk elvakult "kockák" és ultra casualok is, de egyben mindannyian egyetértünk: szeretnének egy jó hangulatú, segítõkész, baráti közösséget kialakítani a Rift-ben, ahol kellemesen tölthetjük online idõnket. Sokunk több éves MMO tapasztalattal rendelkezik, többen évek óta játszanak együtt, sõt egyesek nem átallanak idõrõl-idõre kocsmai raideket is szervezni.
Ha Te is szeretnéd velünk együtt felfedezni Telara világát, várjuk jelentkezésed! Klánunk a Gelidra shard-on található.
Weboldalunk címe: http://www.resonance-guild.eu (Klánszabályzatunk a fórumon olvasható)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Positive Mental Attitude
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Árnyjárók - Guild & Baráti Közösség - RIFT: Zaviel shard, Level 23, Raiding, Social, Leveling Guild
2 skilles player magyar raidelõ/pvp (mindkettõ) guildet keres.
Most kezdtem a Riftet öcsémmel , a karik lvl 53 asok (warrior és cleric ), jelenleg a Volan pvp serveren vagyunk mert itt nem kellett sorban állni és addig húzzuk a karikat 😛 .
Ha van valaki aki ért a 60-as pvp-hez az mondja már meg miért van az hogy a pvp statokat felskálázza a játék. Pl nekem mégcsak 900 valorom van de amint berak egy pvp-re 4980 lesz annyi ami a full set6-os emberkének. Akkor mi értelme van összeszedni a pvp geart ha a stat ugyan az?
Don Kartács :)
A Poison Thorns felvetelt hirdet tapasztalt jatekosok szamara, akiknek nem idegen az expert/heroic instanceozas es a raideles. Elozo resetben sikerult vegigtolnunk a Triumph of the Dragon Queen 10es raidet, tovabbi raidelni akaro tagokat keresunk a 20as raidek beinditasahoz. Zaviel serveren vagyunk megtalalhatoak, a guild benne van a guild finderben, ha csatlakozni szeretnetek, ott megtehetitek, vagy keressetek engem itt, illetve ingame.
o/
AVIRA - \"More than security.\"
Ha megvettem a set2es pvp ruhákat azt hogy tudom upgradelni? vmi base itemet ír
Köszönöm a segítséget
Igen meg lehet venni creditért is de max az alap set6-ot az utána lévõket hiába veszik meg kell hozzá prestige rank 60 a ruhához a fegyverhez meg 70 szal elég sokat kell pvp-zni ahoz hogy hordani tudja.
AVIRA - \"More than security.\"
Van magyar guild?! Ami progress-el is? Elég nagy a WoW-os tapasztalatom (Artum Inferniti, Arathor, Realm 1st. guild volt sokáig, ott hílerként tevékenykedtem). Elõre is köszi a segítségeteket, mert szívesen kipróbálnám komolyabban is a gémet...
Béke!
Kiflie
Elég régóta vásárolunk itt (pár hónapja), eddig nem volt gond egyszer sem.
Mondjuk ha gyorsan kell valami akkor nem itt veszem. Ha ráér pár napig és spórolni akarok egy kicsit akkor meg itt veszem.