Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
hát errõl az oldalról csak rosszat hallottam...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha gamecard kell, én itt vettem:

http://www.players.hu/rift_gamecard_30_napos_119
És ezt rested bónusszal kapom így, ha az nem lenne már torkon szartam volna magam. De a rested lejár negyed szint múlva. Instába DPS-ként bejutni szinte lehetetlen, volt olyan hogy 6 óra alatt se hívott be.

Igen valahol jogos, csak elég kiábrándító látni hogy 3 milla xp kell és egy küldi ad 40k-t. A carnage küldik meg adnak 25k-t. Ha nem csinálod a carnage küldiket, akkor is 75 küldi kell a szinthez lvl56-on. Az azért elég sok.

+1

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nem ertem mi bajotok a fejlodessel,50-tol 60-ig.Az mar a jatek kiegje ami kozel 2 ev utan jott ki.Mas jatekban is igy van,hogy az utolso kieget nem 2 nap alatt csinalod meg.
Hát nem tudom ki hogy van vele, de nálam kezd elfogyni a lelkesedés emiatt a mocsok lassú fejlõdés miatt. Nem tudom miért kellett ezzel lebaszni az egészet. lvl56 vagyok, de ez a fejlõdés inkább sajtreszelõvel való rejszolásra hasonlít lassan... Legalább instában adna sok xp-t, de nem...<#rinya>

Nyilván úgy értettem, hogy mivel csak 1 hete kezdtem és lemaradtam arról a lehetõségrõl, egész olcsón megúsztam ennyibõl...

Braikingboss
A többség megszerezte a játékot + kieget ingyen 1 hónapja de azért az 1000 ft os üzlet sem volt rossz :d

Don Kartács :)

Ha jól értelmeztem, minden nap 4 cuccot lehet a shoppból ingyen kikérni a szokásos 1 helyett-40% xp boost 2 órára (nem esik le halál esetén) egy vendor, ami bárhol elõhozható; egy külön portalozó kõ, bárhol használhatod (praktikus); használhatod az ah-t megkötések nélkül. +2 táska slot (ez is fontos azért) instába prioritásom van bejutni, így nem kell annyit várni. Meg sok minden még, 1.000 ft-ért simán megérte.

Nem volt kiegem, csak most regeltem kb. 1 hete.

torrente111
mik voltak azok a hasznos dolgok légyszi leírnád?

BoneDragon
Volt kieged? Kíváncsi lennék arra is mûködik-e.

Meg is jött és aktiváltam. Jó vétel volt, 60 nap premium + hasznos dolgok ingame.

Már írtam nekik és válaszoltak is:
Elfogytak a keyek, rendeltek új adagot, amint megjön küldik, vagy ha nem akarok várni visszaküldik a pénzt.
1k hufért megéri várni kicsit..

BoneDragon
Ha jól tudom te nem tudsz tõlük vásárolni, csak ha brazil vagy. Ne legyen igazam...

Witcher
Vagy pedig "kulcs nem termett", esetleg "sajnáljuk nem nyert, de próbálja újra"... :D

Én megvettem, most várok, hogy megkapjam a kódot. A pénz le lett vonva, google fordítóval nem volt gond végigmenni a folyamaton.
Remélem meg is kapom a kódot, egyelõre ezt írja az oldalon:
"Kulcs nem termelt,
elõfordulhat, hogy egy késés a termelés."

Nem, még nem rendeltem tõlük. Gondoltam megosztom. Egyébként hivatalos bolt, az Eredeti játék topikból ill. PH-ról páran rendeltek már tõlük.

Angolul meg valóban nem tud.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

MrStokes
Es te tenyleg brazil webshop-bol szoktal jatekokat rendelni?

Ahogy nezem, az oldal nem igazan ert angol nyelven, en legalabb is 1-2 perces keresgeles alatt nem talaltam meg a modjat hogy atvaltsam angolra...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

slime001
A fejlõdés lófasz a repu farmoláshoz képest 60-on. :) A másik ami baromira nem tetszik, hogy instából nem tudom normálisan gearelni magam, mert csak az insta végi napi bónusz ad tokent ami kell.

AVIRA - \"More than security.\"

Nuuvem-en jelenleg ~ 1.000 Ft az Infinity Edition

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

59röl 60ra, szigorúan csak eventekkel 16 óra volt

mmonomad és pvpista

Szerintem nagyon sokan ott rontják el a szintezést 50rõl hogy egyszerre akarják letolni az egyik kontinenst. Amikor úgy kell hogy egy régiót ha befejeztél akkor át kell menni a másik kontinensre és ott is letolni az ugyanolyan szintû régiót. Akkor lesz elegendõ quest és nem kell carnagolni ha nem akarsz.
Szóltatok már nekik telefonon hogy oldják meg? <#hehe>
De van 2 sziget. Én is úgy csinálom hogy az 54-56-os területet kivégeztem és átmentem a másik sziget 54-56-os részére. Totál más környezet, nekem nagyon bejön.
De jogos amit írsz, rettenetesen lassan lehet fejlõdni még instában is. Ez a része nagyon nem tetszik nekem sem.

torrente111
de sajna az eventeknek sem sok értelme van

BoneDragon
Inkább azzal van a baj, hogy nagyon nagyok a területek és alig vannak questek. Igaz erre kitalálták a carnage questeket, de annak letörném a kezét aki ezt beleépítette. De tényleg csak az tartja vissza az embert, hogy vannak eventek és néha kimozdul az unalomból. Ez a 10 szint kb annyi idõ mint 1-50-ig.

SR*

Rohadt lassú a fejlõdés sajnos, ez nagyon gáz. 3 milla xp kell a szintlépéshez és egy küldi ad 40 ezret. De ettõl függetlenül a SL területek nekem nagyon bejönnek.

0Fritz0
Nem sok, viszont nem volt játszhatatlan és nem szaggatott.
A messze álló játékosokat nem jelenítette meg és ez nagy segítség volt a vasnak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BoneDragon
...amíg el nem jutnak a storm legion területekig. Ha nem lennének az eventek, sírva menekülnék el.

Jó látni hogy ennyien szerették meg a játékot. Remélem kitart a nép lelkesedése.

Fpocok
Tegnap olyan jót játszottunk... tisztára mint a wow elején. Bementünk egy 60as instába és semmit nem tudtunk :D Vagy 15ször wipeoltunk, mire végig értünk. Utolsó bosst egy tank, egy dps és én, egy healer nyomtuk le :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Mennyi volt az fps ekkora eventnél?

kigyi
Nem lehet bemenni DG-re, mert nincs tank sehol (lvl 15). Bemennék tankolni, de ugye gear az nulla és lvl 15-ös kari nem igazán tud komoly agro-t tartani így normális csapat kellene, de a healer aoe damage-t tol a mobokra.... és közben castol némi heal-t erre puffog, hogy minden mob rá megy... Na persze õ lvl 18-as így eleve nagyobb a sebzése is rájuk mint nekem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

De szép képek te jó ég-.-
Alig várom megjöjjön az új monitorom<#miaz>
0Fritz0
A mai bújócska egyik esélytelen résztvevõje:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

torrente111
lvl 15

D00zer
Köszi ez sokat segített :) . A transfer gomb már régen meg volt , de azt írja ki hogy a szintem túl alacsony hozzá. Ezért bátorkodtam volt megkérdezni :)
Lehet, és meg fogsz lepõdni, a TRANSFER gomb segítségével :)

D00zer
Lehet karakter transzfert csinálni szerverek között ? Ha lehet akkor hanyas szinttõl ?
Tatyla
Én voltam vagy 10x, lófaszt se kaptam pedig 15-re huztam vissza magam...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pff azt hittem valami speckó event nem csak a szokásosak megfûszerezve plusz loottal.
BoneDragon
LoL. Sima rift event, le kell mentorálnod lvl 10-20 közé és akkor kapsz + rewardot.

Holnap véget ér a freemarchos silverwoodos event, volt már valaki aki látott olyat? Én még egy darab értesítést se kaptam ingame hogy van olyan.
Sziasztok Marksmanhez keresek PVP buildet,megnéztem már elég sok soul treet,de tapasztalat hiányába nem tudom mi az ami esetleg már outdated. Mivel teljesen kezdõ vagyok ezért szeretnék "biztosra" menni,majd idõvel a játékstilusomtol függõen úgy is kialakítok egy saját buildet. A cél egy burst dmges hit n run karakter összekalapálása lenne.
Segítséget elõre is köszönöm.
Fpocok
Nem egészen így van. Inkább úgy mondom, hogy nem használja ki szinte semennyire a többi magot. Elképesztõen szarul van megírva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nálam is.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

0Fritz0
Nálam mind a négy magot használja.