8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Axorod #7955 Udv!
Klanunk az Infestation MMO mellett keresi a RIFT MMORPG jatekosait is. Celunk felvenni a harcot az adott contentel, es termeszetesen utolerni az elmezonyt first killek tekinteteben.
http://foonrift.enjin.com/ -
Kiflix #7954 Szia!
Amint látod a PvP gearen is van minden olyan dolog amit PA-ból is kapsz, innentől maga a gear kell ahhoz h normálisan tudj pvpzni. A másik h a PvE gear használhatatlan PvP-re, és ez visszafele is igaz. -
Kiflix #7953 Szia!
Érdemes belevágni, van egy dolog ami talán elengedhetetlen, hogy valamennyire rexre szükséged van, hogy AH-zni tudj. Ezen kívül nincs más amiben a TRION gátolna. Abból hogy előfizetsz, xp boostot kapsz, noto boost (repu), trainereket lehet summonolni, mailbox, bank, guildbank, favor és prestige boost (pvp). És hetente, illetve naponta jár egy kis ajándék doboz amit ki lehet nyitni. A játék egyáltalán nem pay to win, tény a kezdő kék geart meg lehet venni pénzért, de ezzel maximum egy kevés időt spórol, mert utána, még sokkal tovább kell fejleszteni. Onnantól kezdve, hogy platináért is tudsz rexet venni, bárkinek elérhetővé válnak az olyan dolgok is amik csak rexért vannak benn, bár ezekből igencsak kevés van pl.: boost, pár mount de nem sok, sok elérhető pénzért is, stb stb.
Remélem kielégítő választ tudtam adni, ha kérdésed van nyugodtan írj. És bocsánat a lassú válaszért.
Üdv: Kiflie -
nxs #7952 Warfronton csak a PA-bol kapom meg a PVP bonuszt? Ha igen akkor hol ér valamit is a PVP gear? -
#7951 Szevasztok! Teljesen új vagyok a topicban,érdeklődni szeretnék, hogy mennyire érdemes belevágni a játék free to play részére? (Később sem tervezem hogy fizetnék a játékért) Mindent elérek csak lassan? Vagy csúnyán lekorlátoznak benne? Átolvastam a FAQ-t és ott azt szűrtem le (sry ha tévedek) hogy elérhető benne minden fizetés nélkül is,egyedül boostokat,lehet vásárolni,meg esetleg olyan tárgyakat amiket a játékban ingyen is meg tudok szerezni... ? !
Köszi a választ előre is!
Üdv, D. -
Eksz #7950 Ha tudsz droppos recepteket meg veszed ki markbol a recepteket, es figyeled mikor mit erdemes eladni jol lehet vele keresni. -
Boszi90 #7949 Sziasztok!
Nem rég kezdtem a játékot, és lenne egy kérdésem.
Szakmák közül melyikkel lehet a legjobban pénzt keresni? Én jelenleg a Butchery, Outfitting, és Runecraft-ot használok. Ebből a Runecraft mennyire jövedelmező? -
#7948 kösz -
#7947 Jövő tavasz. -
#7946 sziasztok.szerintetek mikorra várható kb. a 3.0? -
lajgut #7945 jájj toltam hetekik de sajna meguntam, nagyont tetszett elsőre, de utánna valahogy megint elfelejtődött, a Blighton játszok, huztam minden karit 20 de a Cleric már 30+, keresek egy normális guildet, hátha visszatér a csatakedvem :D -
#7944 -
Revans85 #7943 Szerencsére több hete játszom, mert ezt látva messzire elkerülném -
#7942 -
foxxi #7941 Ha baráti hangú akkor elsőnek az Árnyjárókat ajánlanám. De majd jönnek a többiek is ajánlani -
olcsy11 #7940 Valami baráti hangulatú magyar klánt keresek, akikkel lehet együtt játszani.
4-5 éves WoW hc progress raid tapasztalat (BC, WotLK). A Rift-et a Rapr-os akció után kezdtem el. Nemrég lett 60-as a clericem, de azzal csak a caster dps szerep fogott meg, szóval elkezdtem húzni egy roguet is, ami pillanatnyilag 40-es. Zaviel szerveren játszok, de ha kell akkor transferelek más PvE realmre. -
MaRee #7939 Másnak nem volt probléma a recover password felülettel? Beírok mindent (helyesen nyilván) de rányomok a reset passwordre és csak újra betölti az oldalt. -
Csurit29 #7938 Üdvözlet!
A Resonance 2009. májusában alakult multi-gaming guild, melynek gyökerei a Lord of the Rings Online-ig nyúlnak. Jelenleg több játékban is aktívak vagyunk, de a Rift F2P-re váltásával többen - régi és új "motorosok" - úgy gondoltuk, hogy szeretnénk magunkat ebben a játékban is saját guildünk neve alatt képviseltetni.
Amit rólunk tudni érdemes: játékosaink nagy része 25 év feletti, többségünk dolgozik, családja van. Vannak köztünk elvakult "kockák" és ultra casualok is, de egyben mindannyian egyetértünk: szeretnének egy jó hangulatú, segítőkész, baráti közösséget kialakítani a Rift-ben, ahol kellemesen tölthetjük online időnket. Sokunk több éves MMO tapasztalattal rendelkezik, többen évek óta játszanak együtt, sőt egyesek nem átallanak időről-időre kocsmai raideket is szervezni.
Ha Te is szeretnéd velünk együtt felfedezni Telara világát, várjuk jelentkezésed! Klánunk a Gelidra shard-on található.
Weboldalunk címe: http://www.resonance-guild.eu (Klánszabályzatunk a fórumon olvasható) -
#7937 hi.portal használatkor nagyon sűrűn errort dobál.tapasztalt ilyet valaki?mit lehet tenni?
kösz -
#7936 Nem tudjátok hogy Bloodironra miért nem lehet transferelni? -
#7935 jah latom frissregesek ;) -
Knabb #7934 Ottvagyunk mindenütt. :P -
#7933 Nahat ittis arnyjarokba botlok ? :) -
Maracuja #7932 Hali! Bloodiron szerveren melyik oldalon vannak többségben a Magyarok? -
#7931 Köszönöm már szereztem. -
#7930 Üdv! Ajánljuk figyelmetekbe az Árnyjárókat a Zaviel shardon!
http://arnyjarok.enjin.com/rift -
Sevestra #7929 Sziasztok.
2 skilles player magyar raidelő/pvp (mindkettő) guildet keres.
Most kezdtem a Riftet öcsémmel , a karik lvl 53 asok (warrior és cleric ), jelenleg a Volan pvp serveren vagyunk mert itt nem kellett sorban állni és addig húzzuk a karikat :P . -
radical #7928 csak az expansion kód kell vagy egy full account? -
#7927 Nincs valakinek egy eladó Storm Legion kulcsa ? -
#7926 Hi.
Ha van valaki aki ért a 60-as pvp-hez az mondja már meg miért van az hogy a pvp statokat felskálázza a játék. Pl nekem mégcsak 900 valorom van de amint berak egy pvp-re 4980 lesz annyi ami a full set6-os emberkének. Akkor mi értelme van összeszedni a pvp geart ha a stat ugyan az? -
#7925 Bloodironra miért nem lehet transferelni? -
olcsy11 #7924 Vegyél belöle egy REX-et, és meg van oldva :) -
#7923 Ez igaz , de hátra kell hagynom a 800 platinából 740 et. Ami elég nagy érvágás. -
Eksz #7922 7 naponta ingyenesen tudsz transferelni. -
#7921 Ha a Gelidran csak a Resonance van akkor ismét rossz lóra tettem az elején. -
Eksz #7920 FAQban megtalalod az ismert guildeket server szerint. -
#7919 A Gelidran létezik valamilyen barátságos magyar guild ahova csatlakozni lehetne ?
Ign :
Samas -
Eksz #7918 Sziasztok,
A Poison Thorns felvetelt hirdet tapasztalt jatekosok szamara, akiknek nem idegen az expert/heroic instanceozas es a raideles. Elozo resetben sikerult vegigtolnunk a Triumph of the Dragon Queen 10es raidet, tovabbi raidelni akaro tagokat keresunk a 20as raidek beinditasahoz. Zaviel serveren vagyunk megtalalhatoak, a guild benne van a guild finderben, ha csatlakozni szeretnetek, ott megtehetitek, vagy keressetek engem itt, illetve ingame.
o/ -
#7917 Tök felesleges lvl 20 körül ilyenen agyalni. Az a lényeg, hogy 60-on semmi értelmes cuccot nem tudsz venni shop-ból. PvE-re egy teljesen alap geart tudsz csak, amit expertből lecserélsz szóval tök felesleges ezen aggódni. Nincs előnybe senki aki fizet. Kivéve az xp, repu boost-ot. -
#7916 Igen a store és meg lehet venni creditért a pvp cuccokat de kell hozzá prestige rank amihez pvp-zni is kell elég sokat. Szal nem úgy megy hogy megveszem a full geart és alázok pvp-n.