Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Úgysem kapja meg az ember a két kártya valós teljesítményét és (legalábbis régebben) macerás is.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
★ 汤姆 李
Én biztos ati-t vennék ilyen árban például mint amiket te néztél ezt:ATI HD5770 MSI Hawk esetleg 5770 sapphire és társai:-)
★ 汤姆 李
Én is kipróbáltam a gammát, és nem is oylan rossz... Sajnos 9800GT kártyával eléggé akad, ezért gondolkoztam új kártya vásárlásán. Memóriám illetve a procim bírná.
Kinéztem egy GW GTX460-as kártyát ami "elfogadható" áron van. Szerintetek ezzel a kártyával élvezhetõ lenne a játék? Vagy milyen kártyát ajánlanátok? Nem csak erre a játékra tervezem, hanem szeretném ha 1-3 éveen belül azért ne kelljen upgradelni a cuccot. Még ilyeneken gondolkoztam : GTS250 vagy GTS450. Árban nagy különbség nincsen a GTS450 és a GTX 460-as között ezért gondoltam az utóbbi videókártyára. Köszönöm a hozzászólásokat!
Together we'll fly someday...
Fix 9 fps-el mozaikoztam végig. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
* -“Warfronts!” event four: 1/7-1/10
* -“Battle of the Ascends” event five: 1/25-1/27
* -“Planar War” event six: 2/4-2/7
* -“Telara the Merciless” event seven: 2/15-2/22
Together we'll fly someday...
DE! messze igényesebb, mint nagyon sok másik alkotás, amiket pl. sokkal nagyobb ígéretekkel reklámoztak be, és mi lett belõlük? lófa.. (gondolok itt akár a warra, akár egy age of conanra, stb.)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De a hangulata nagyon bejön eddig, az iménti water invasion király volt.
Ami tetszik, hogy gyakorlatilag sehol nem vagy biztonságban. Átadtam a gépet páromnak egy pár percre úgy, h. egy táborban hagytam a karaktert (cabalist/inquisitor/purifier), mire visszajöttem, egy invázió letarolta a tábort, többek között engem is 😊 Bár némileg bosszantó, h. ilyenkor ugye az NPC-k is eltûnnek egy idõre és ha még 1 foothold is megjelenik az adott helyen, az külön öröm.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
No persze egy bétától nem várható el, hogy minden tartalom benne legyen, így majd marad a meglepetés ereje.
A béta fázis legfeljebb feb 24-ig tart, mivel márc 1.én jelenik meg, ezt már bejelentették és elõtte elõrendelõknek headstart lesz, szal ez nem lesz olyan soká szerintem.
A class rendszer meg ne tévesszem meg senkit, ha simán veszed az összes kombinációt és azt mondod annyi class van akkor bedõltél a hivatalos hype-nak. Nyilván hatalmas adag párosítás egyszerûen életképtelen, mert lesz pár olyan összeállítás ami magasan jobb mint a másik, minden archtípusban ki fog alakulni nagyon hamar 2-3 cookie cutter built (vagyis 8-12 class lesz a játékban), és az emberek 99%-a azt használja különben nem jut le instába és pvp-ben se ér el semmit, szal ez a teljesen szabad classösszeállítás csak szemfényvesztés, gyakorlatban nem így fog mûködni. Nyilván jogod van leugrani a hídrol is, mégsem él ezzel olyan sok ember, szal ne vegyük valódi opciónak a hídról való leugrást.
Amúgy én elsõ béta óta játszom vip kulccsal, és a kezdeti hatalmas lelkesedésem sajnos elmúlt, a játék minden ízében wow, megfûszerezve a war public questjeivel. Persze igaz az amit itt lentebb írtak hogy elégé pörgõs, és nagyon jól néz ki, de sajnos ez számomra nem elég újdonság, ráadásul ennek varázsa hamar elmúlik, és akkor nem marad semmi egyedi sajna.
Nem véletlen hogy nincs nagyon a köztudatban, mmorpg.com és massively próbálja nyomatni nagyon nyilván jópénzért, de nincs az mint tera vagy gw2 esetében ahol már megjelenés elõtt egy évvel még magyar rajongói blog is foglalkozik vele rendszeresen stb. De aztán remélem az élet rámcáfol és nagyot durrant a game, bár ebben sajnos jeleneleg nem tudok hinni így 4 hétvége játék után. Irigylem azokat akik bíznak a game-ben, unom a várakozást gw2-re 😞
gondolom havidíjas lesz, bár errõl még nem is olvastam
gyanus, hogy a bétafázis még sokáig fog tartani nagyon
★ 汤姆 李
amúgy kb. ~ (5!)*4 kaszt van, mondjuk
és ja, wow klón, de valami félelmetesen jó hangulattal, folyamatos pörgéssel, rengeteg olyam aprósággal, amik kiemelik a mezõnybõl
Am.36 class van a játékban és 6 nemzet?
★ 汤姆 李
Bétához képest meglepõen jól fut, csak egyszer dobott le, viszont relog után minden várakozás nélkül visszatett oda ahol voltam.
Párszor néha beröccent a szerver, de semmi vészes.
Ami még jó pont, hogy bár elég gépigényes (nálam átlagban 30 fps-el futott), de sok ember között sem válik játszhatatlanná.
Sõt, 20 fps alatt sem zavaró a mozgás és nincs teleportálgatás.
Pontosabban elvétve láttam egy-egy teleportálást de nem voltak vészesek.
Sikerült Warfronts-ozni is, az egész rendszer a WAR scenario-jára hajaz.
Most pedig némi képanyag:
ez ami megy most a szerveren... insane
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"