Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem hangos a gép így nála meg néha fehér lesz a képernyõ és az tuti a dual vga miatt van viszont tényleg profin futnak a game-k..

★ 汤姆 李

Haver beszerzett 2 gts450-et 40 ezerért és elérte a 70 ezres gtx470-es kártya teljesítményét.Meg van elégedve de én is az 1 vga megoldásra szavazok ami(HD😊

★ 汤姆 李

0Fritz0
Személy szerint inkább egy erõsebb videokártya, mintsem két gyengébb vas SLI/CrossFire-be kötve.
Úgysem kapja meg az ember a két kártya valós teljesítményét és (legalábbis régebben) macerás is.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

De azért nézz be ati ill.nvidia topikokba és tedd fel ott is kérdésed..

★ 汤姆 李

GTS250-450 ezt az alacsonyabb ára miatt SLI-ben használják így vesznek kettõt és van dual vga teljesítmény.Ha 1 kártyát akarsz ami nvidia akkor GTX460(ez egy igencsak erõs vga-nak mondják+mutatják a tesztek DE érdekes módon a kártya adatai tulajdonságai alacsonyabbak mint a társaié viszont azt mondják erõs vga).
Én biztos ati-t vennék ilyen árban például mint amiket te néztél ezt:ATI HD5770 MSI Hawk esetleg 5770 sapphire és társai:-)

★ 汤姆 李

Sziasztok,

Én is kipróbáltam a gammát, és nem is oylan rossz... Sajnos 9800GT kártyával eléggé akad, ezért gondolkoztam új kártya vásárlásán. Memóriám illetve a procim bírná.

Kinéztem egy GW GTX460-as kártyát ami "elfogadható" áron van. Szerintetek ezzel a kártyával élvezhetõ lenne a játék? Vagy milyen kártyát ajánlanátok? Nem csak erre a játékra tervezem, hanem szeretném ha 1-3 éveen belül azért ne kelljen upgradelni a cuccot. Még ilyeneken gondolkoztam : GTS250 vagy GTS450. Árban nagy különbség nincsen a GTS450 és a GTX 460-as között ezért gondoltam az utóbbi videókártyára. Köszönöm a hozzászólásokat!

Me0w
Na, preorder megvo't 😊 Egyebkent ami nekem a kedvencem az a necromancer warlock, a harmadik soul a pvp archmage 😊 Bar a clericek szetszopatnak rendesen, remelem lesz egy kis healing nerf, mert a justicarinquisitor iszonyat ubertap.

Together we'll fly someday...

Me0w
Pedig nem 😊

lolSL
looks shopped

Hú de jó képek, grat !
TDC Geronimo
:o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Jah, elég beteg volt és kaptam valami über cuccot is (bár tudnám mire jó <#idiota>).
Fix 9 fps-el mozaikoztam végig. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
jah meg a senti/warden/shaman is..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hmm jo ez a sok class, csak mostmar tenyleg nem tudom mivel kene tolni, tetszik a paragon/riftbalde/beat, a bard/ranger/rift meg a chrono/arcon/pyro is..😛

TDC Geronimo
kikapcsoltam árnyékokat így nyertem 15-20 fpst

Access to Rift Beta Events
* -“Warfronts!” event four: 1/7-1/10
* -“Battle of the Ascends” event five: 1/25-1/27
* -“Planar War” event six: 2/4-2/7
* -“Telara the Merciless” event seven: 2/15-2/22

Me0w
Nekem 4850-el es c2d-vel highon olyan 50 fps, az eventeken olyan 11 😊 De ma is kb. 300 ember volt 1 helyen a Defiant invasionon, ultrabrutal volt 😊)

nem követtem ngyon az alkotást, de mégis sikerült beta lehetõséghez jutni. sok mmot figyeleek, wowoztam is egy darabig, és lehet, nem pár órás bétából kell levonni a végsõ konklúziót, de nagyon kellemes darab. Wowot ismerem, de nem azzal kezdeném újra, hanem mondjuk ezzel. Nem baj, ha sok olyat lát az ember, ami már bevált máshol is, nem kell öncélúan totál mást csinlni... annál jobb, csak legyenek egyedi jegye is és kész. Eddig bejön, csak így tovább.
fejnelkuli
Hat sajna nekem semmit se javult az fps.Pedig felpakoltam az ajanlott drivereket is.

Jockey
ebben van igazsag, elozo weekend 20fps most 50 megy ugyanazzal a beallitassal..

j0nNyKa
na persze én sem vagyok naív, nem ez fogja letaszítani a trónról a wowot, ahhoz azért több kell, belátom (mármint gondolom a wow csücsül a trónon, nem vagyok otthon a témában)

DE! messze igényesebb, mint nagyon sok másik alkotás, amiket pl. sokkal nagyobb ígéretekkel reklámoztak be, és mi lett belõlük? lófa.. (gondolok itt akár a warra, akár egy age of conanra, stb.)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Nem hiszem, hogy mostanira fogsz kapni. Szerintem a legközelebbire majd ami kb 1-2 hét múlva lesz. Olvasgattam fórumot és mondták hogy minden beta weekend után javult a teljesítmény, mert optimalizálják azt is. Olyan gépekkel írtak annyi fpst, mint nekem, hogy csak néztem.

BEAST
sose :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
használd az enyémet amíg nem vagyok -.-

BEAST
Remélem holnapig megkapom a meghívómat erre a beta hétvégére. Ha nem fut majd hihetetlenül rosszul, akkor talán még meg is veszem. o.o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NA nálam nagyon nem így néz ki, nem is csoda, egy x1950Pro csücsül a gépben 😊
De a hangulata nagyon bejön eddig, az iménti water invasion király volt.
Ami tetszik, hogy gyakorlatilag sehol nem vagy biztonságban. Átadtam a gépet páromnak egy pár percre úgy, h. egy táborban hagytam a karaktert (cabalist/inquisitor/purifier), mire visszajöttem, egy invázió letarolta a tábort, többek között engem is 😊 Bár némileg bosszantó, h. ilyenkor ugye az NPC-k is eltûnnek egy idõre és ha még 1 foothold is megjelenik az adott helyen, az külön öröm.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

TDC Geronimo
Azt nem tudni, hogy mennyi beta event lesz még megjelenés elõtt?

0Fritz0
Meg aztán ott vannak a PvP szerverek is, ez már eleve egy jó jel.

0Fritz0
A végjáték valóban kérdéses, mert ha csak ilyen kis mini scenario-kban lehet egymást ütni a másik frakcióval, akkor az elég kevés lesz.
No persze egy bétától nem várható el, hogy minden tartalom benne legyen, így majd marad a meglepetés ereje.

TDC Geronimo
Sajna este meló de holnap ráfekszem témára és megnézem magamnak jobban a gamet. Megmondom õszintén eddig pozitív csalódás, gagyibbra számítottam. Lehet meg is veszem majd :o

Felgolos
10 lvl

TDC Geronimo
Hát ez a rift meg tiszta war PQ 😄 Látom összelopkodták mindenhonnan a legjobb dolgokat és ezt jó értelembe mondom. Kíváncsi lennék magasabb tartalmakra, de így az eleje tetszik. Warfrontra hogyan, vagy mikortól lehet menni?

TDC Geronimo
Én is most próbálom. Egész jó, de szerintem brutál gépigénye van. Átlag 30-35 fpsel megy, de pl most kezdõn beértem egy központi HUDba ahol lement 20ra. Megnéztem min és ultra közötti különbséget. Minimumba ultra gázul néz ki és csak +10 fpst kaptam :o

Havidíjas lesz, nagyjából annyi mint a wow, de pontos összegek itt: http://www.riftgame.com/en/products/subscriptions.php

A béta fázis legfeljebb feb 24-ig tart, mivel márc 1.én jelenik meg, ezt már bejelentették és elõtte elõrendelõknek headstart lesz, szal ez nem lesz olyan soká szerintem.

A class rendszer meg ne tévesszem meg senkit, ha simán veszed az összes kombinációt és azt mondod annyi class van akkor bedõltél a hivatalos hype-nak. Nyilván hatalmas adag párosítás egyszerûen életképtelen, mert lesz pár olyan összeállítás ami magasan jobb mint a másik, minden archtípusban ki fog alakulni nagyon hamar 2-3 cookie cutter built (vagyis 8-12 class lesz a játékban), és az emberek 99%-a azt használja különben nem jut le instába és pvp-ben se ér el semmit, szal ez a teljesen szabad classösszeállítás csak szemfényvesztés, gyakorlatban nem így fog mûködni. Nyilván jogod van leugrani a hídrol is, mégsem él ezzel olyan sok ember, szal ne vegyük valódi opciónak a hídról való leugrást.

Amúgy én elsõ béta óta játszom vip kulccsal, és a kezdeti hatalmas lelkesedésem sajnos elmúlt, a játék minden ízében wow, megfûszerezve a war public questjeivel. Persze igaz az amit itt lentebb írtak hogy elégé pörgõs, és nagyon jól néz ki, de sajnos ez számomra nem elég újdonság, ráadásul ennek varázsa hamar elmúlik, és akkor nem marad semmi egyedi sajna.
Nem véletlen hogy nincs nagyon a köztudatban, mmorpg.com és massively próbálja nyomatni nagyon nyilván jópénzért, de nincs az mint tera vagy gw2 esetében ahol már megjelenés elõtt egy évvel még magyar rajongói blog is foglalkozik vele rendszeresen stb. De aztán remélem az élet rámcáfol és nagyot durrant a game, bár ebben sajnos jeleneleg nem tudok hinni így 4 hétvége játék után. Irigylem azokat akik bíznak a game-ben, unom a várakozást gw2-re 😞
j0nNyKa
Clear Sky, ha írsz instant-nak egy üzit, bevesz

gondolom havidíjas lesz, bár errõl még nem is olvastam

gyanus, hogy a bétafázis még sokáig fog tartani nagyon

XenHai
Mi a magyar guild neve?
Annyiba is fog kerülni havidíj mint a wow-nál?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

j0nNyKa
oh, akarom mondani (8!) * 4

minden kombináció, amit itt össze tudsz kattintgatni

j0nNyKa
class rendszert elég nehéz számosítani, hivatalos oldal segíthet

amúgy kb. ~ (5!)*4 kaszt van, mondjuk

és ja, wow klón, de valami félelmetesen jó hangulattal, folyamatos pörgéssel, rengeteg olyam aprósággal, amik kiemelik a mezõnybõl

Egész jónak tûnik így a pár mondatod+képek alapján.

Am.36 class van a játékban és 6 nemzet?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

0Fritz0
Elsõre a WOW és a WAR keverékének tûnik a játék. A WAR miatt egyértelmû, hogy jó pont jár neki. 😊
Bétához képest meglepõen jól fut, csak egyszer dobott le, viszont relog után minden várakozás nélkül visszatett oda ahol voltam.
Párszor néha beröccent a szerver, de semmi vészes.
Ami még jó pont, hogy bár elég gépigényes (nálam átlagban 30 fps-el futott), de sok ember között sem válik játszhatatlanná.
Sõt, 20 fps alatt sem zavaró a mozgás és nincs teleportálgatás.
Pontosabban elvétve láttam egy-egy teleportálást de nem voltak vészesek.
Sikerült Warfronts-ozni is, az egész rendszer a WAR scenario-jára hajaz.
Most pedig némi képanyag:

j0nNyKa
hát így egy este alatt level 16

ez ami megy most a szerveren... insane

XenHai
senti warden mellé melyik a jobb druida vagy sámán??
Sáska
megoldodott, koszi.

chilios
Azt még nem tudni,ugyanis eddig lv 20 volt a maximum level most a 4. betaban emelték 27 re a szintkorlátot,viszont a lvl 20 olyan 11 óra alatt teljesíthetõ.
Hamed
Mennyi ido kb. a lvl1-27? Nekem az elso beta lesz, nem tudom hogy inkabb egy karit huzzak amig lehet es megnezzem a pvp-t, vagy kiprobaljak tobb tervezett kasztot kis szinten..

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TVelvet
instán kivül meg pár eliten kivül akármeddig 😊
j0nNyKa
meddig lehet soloban elhülyéskedni? valami ranger-marksman-féle íjászra gondolok

chilios
jah,elnéztem tehát meg is vagy hívva ha elfogdtad az EULA-t,nekem kb 10 percig volt ez,de utánna rendre beengedett.
TVelvet
nekem is volt ilyen írtam a supportnak.