8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • foxxi
    No megjött a mail. És ugy van ahogy mondtam.. semmilyen kódot nem kap az aki előfizetett ( preorder), csak értesítést hogy töltheti a patcht stb. Nincs több kód csak a master. Igy már mindjárt más. Nekem 5.8Mb/s-el szedi, eddig meggyőző
  • Laroa
    warfrontokban butus
  • [NST]Cifu
    RP -> Role-Playing -> Szerepjátékos.

Az RP szervereken a játékosok jobban beleélik magukat a játékba, az első sorban az egymással való kommunikációt takarja. Úgy játszol ott, mintha te lennél a karaktered, nincs olyan, hogy "Tank LFG RoF", hanem helyette mondjuk "A tough battleworn soldier seek a party to kill that fancy Fae king". Értelemszerűen a karakterneveket is szigorúbban veszik, és így tovább. Aki pedig nem tudja ezeket a szabályokat betartani, azt egyből bannolják az adott szerverről.
  • ReTeK
    látom már van szerver lista (de még le vannak zárva)

A PvP-RP szerver az gonndolom roleplaying lenne, de ez pontosan mit jelent , miben más mint a PVP szerver ?
  • Bhalage
    varom mar, csak azt nem tudom mi legyek lehet hogy sneci rugo leszek
  • Me0w
    Ha ezt tudom :(
  • Varian
    A videókártyás nyereményekhez, sajnos az csak az usában élőkre vonatkozik, trion oldalon irják csak akkor lehet résztvenni benne, ha az 50 állam valamelyikében élsz. Kliensről meg azt irták hivatalos fórumon ha jól emlékszem, hogy amikor kijön a játék teljesen új klienst kell letölteni mindennel együtt, a bétáé nem lesz jó. A meghivókat kifogják küldeni mindenkinek akinek jár, elég sokat bujom a hivatalos fórumot, nem láttam még olyan topikot ami amiatt kezdődött volna, hogy valaki nem kapott meghivást az aktuális beta event kezdetéig pedig kelett volna.
  • [NST]Cifu
    Kínos, csak azoknak jár, akik Steam-en rendelik elő a játékot. Meg ha van Team Fortress 2-jük, akkor kapnak két extra fegyvert a TF2-ben.
  • Me0w
    Need vaze!
  • TDC Geronimo
    Milyen sapka jézusom :s

• teb
    Én sem kaptam invet, nyilván a bejelentett lassúság miatt, de azért írtam egy mailt nekik (akkor még nem tudtam, hogy a lassúság miatt).

Letöltési sebességre megoldás itt: http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/393/kw/1012

(csak az első pár hozzászólást olvastam el, szóval nem tudom hogy linkelte-e már valaki)
  • foxxi
    hm, ezt nem értem.. nem tölt semmit, nem kaptam semmit csak ezt:

"Your Access Key is for all events prior to retail release and is also your retail key. No additional keys are issued."
  • TDC Geronimo
  • Me0w
    Ahogy Gero leirta, a szolgaltatod fos routingjarol csak ok tehetnek.
  • TDC Geronimo
    Szolgáltató miatt volt gond pár embernél letöltési sebességgel. Mindig minden körülmények között fullal jön triontól!
  • whisper
    íén csak ezért izgultam,hogy nehogy az legyen mint 1-2 havernak beta 5-be ,hogy nem az baj ,hogy az inv idegesít hanem ,hogy holnap ucsó pillbe jön az inv aztán majd 5 kbyteal jön majd a patch meg mindeki egyszerre tölti és lehal stb.... De ezt mér kell az utolsó pillanatra hagyni nem értem. most hétfőn is nyugodtan elküldhették volna az inv jogokat és amikor kész és feltöltik a beta 6 patch akkor rögtön töltheted és nem 100.000-en fogunk 1xe letölteni!
  • Me0w
    Modt patcheltem, igaz csak 170 mega volt, de jott 5.2-el. Imadom a Triont ;)
  • TDC Geronimo
    7gb és jön fullal :p
  • e57
    Nem izgulunk csak azért azt a tizen x GB-ot le is kell tölteni.

Amúgy akkor én is jelentkeznék valami olyan barátságos guildbe, ami elviseli az aránylag kevés játékidőt. Inkább pvp játékot szeretnék, de nem gond ha menni kell instába (olyan war stílust preferálok). Oldal az nem lényeges, de talán a guardianhoz jobban húzok.
  • foxxi
    Oké, szal akkor nekem is nézegetnem kell a mailjaimat. Ügyes megoldás.. főleg ez a 3 napra szabdalás + "suttyomba" folyamatos "alfa tesztelés"..
  • KBB
    Nem vonja le, csak az indulást követő 30. nap leteltekor.
  • Eksz
    Ottvan az acc managementben, hogy 30 napod van a preorderbol kifolyolag, amint ez lejart akkor vonja az elso havidijat, ertelemszeruen.

@foxxi:
    Preorderhez nem jar beta key, hanem autmatikusan flagelodik az accountod es jon az invite betak elott.
  • TDC Geronimo
    Igen, de attól még kell invite. Én preorderes vagyok és még nem tudom patchelni, mert nem kaptam inviteot. Amúgy meg : "Hi everybody,

Just wanted to make a general update that we are still in the process of sending out Beta 6 invitations. If you are expecting one and haven't yet received it -- don't panic. We started sending them out yesterday evening (PST), sent several batches through the night, and we're going to be sending waves of invites all day today, as well.

Thanks! "
  • foxxi
    Preordereseknek ( akik már megvették digitálisan és van egy "master" kulcsuk ), nem kell invite key mivel automatice kapták a jogot az összes béta tesztre, nem?

Mintha ezt olvastam volna...
  • Skill
    ha trionnál veszem meg a keyt kérdezi, hogy hogyan fogom fizetni. azt is egyből levonja vagy csak ha lejárt az 1 hónap ?
  • TDC Geronimo
    Kaptok majd mit izgultok. Írták, hogy lassabban mennek ki inviteok, de minden VIP meg preorderes megkapja indulásra. Még van 1 nap.
  • whisper
    Jó csak azt nem értem ,hogy VIP kulccsal játszottunk a haverral és ő már meg is kapta az invet meg már fel is patchelhette. Én nekem ugyan ott van VIP keyes regem ,de nem kaptam még invet! De Beta 5-be mind aketten játszottunk külön accunk van nem egyen!
  • radical
    felpeccseli
  • whisper
    meg,ha beta 5-be voltam és letöltöttem akkor beta 6-t is le kell tölteni vagy elég fel patchelni az elözőt?
  • whisper
    figyu,de a múltkori beta5nél regeltem VIP kulcsot. Most nem regeltem újat és a haverom is....
  • radical
    Én nem tervezem a Cloudbourneon maradást mert túl lesz tutira terhelve. Én valami skandináv szervert keresnék ahol mindenki beszél angolul és nincsenek lengyelek meg oroszok.
  • Murmur
    Remélem, valamelyik orosz defiantos guildbe lesz felvétel.
  • Boncmester
    Cross server pvp. Mindegy, hova mész, ugyanazok fognak pofán verni.
  • Laroa
    Kíváncsi vagyok guardian oldalra majd azon a szerveren, mikor az összes destrós karak norn guild szintén oda ment defiant oldalra :D
  • foxxi
    Megtévesztő

Status: Active
    Product level: RIFT Digital Standard Edition ( jó ez nekem.. a pár csicsáért nem érte volna meg a plussz 3.5k-t )
  • 0Fritz0
    Gyerekek azt azért néztétek, hogy jelenleg mindkét magyar klán (Infernum, Atrium) ugyanazon a szerveren (Cloudborne) és oldalon (Guardian) tervezi a megalakulását?

Értelmét nem látom, az illetékesek elbeszélgethetnének némi csapatösszevonásról.
    A többiek meg végre alakíthatnának egy Defiant-os csürhét is, akár... :)
  • Murmur
    Nyugodj meg, kapsz majd értesítést. És mindenki más is, aki regelt béta kulcsot.
  • foxxi
    No én is előrendeltem :) Megtetszett a játék. Persze jókor, mert pont most "nincs szerver"
  • sanyiiiii
    Pedig egyszer az életben valószínűleg igaza van, a beta klienst általában lehet patchelni a fullra.
  • whisper
    Havernak már küldtek mailt a gmailjére. Nekem még nem Pedig Vipesek vagyunk mind a kettenn.